Články

 
Seřadit dle: Seřadí článly sestupně (Z-A, 10-1)


26.12.2011 - Iva Veselá

Špalda - chutná a výživná obilnina

Už jste to určitě někde slyšeli: špaldový chléb, špaldová káva, špaldové těstoviny,...

 

 

 

 

15.12.2011 - Iva Veselá

Smacker štíhlé nudle - nízkokalorické těstoviny

Potravina Smacker štíhlé nudle je již nějaký ten měsíc na trhu. Pokud jste ještě o něm neslyšeli, dozvíte se více v tomto článku.

 

 

 

25.10.2011 - Iva Veselá

Ovčí a hovězí maso v jídelníčku

2177ZjA.jpg

Chutná jídla z jehněčího a hovězího masa jsou výtečným zdrojem noha nezbytných živin a významnou měrou přispívají k vybalancování zdravé výživy...

 

 

 

21.10.2011 - Iva Veselá

Zelí jako lék

2173ZjY.jpg

Podzim nám dává o sobě vědět čím dál více, virózy se rozmáhají a nemocných přibývá. Je proto nejvyšší čas začít zařazovat do jídelníčku potraviny bohaté na vitamín C. Jednou z nich je zelí, které kromě tohoto vitamínu obsahuje řadu dalších, pro náš organismus cenných látek...

 

10.10.2011 - Iva Veselá

Acai berry - král antioxidantů

Na trhu s doplňky výživy se začíná čím dál více prosazovat jeden tmavofialový druh ovoce, u kterého byly objeveny největší antioxidační účinky z doposud známých druhů ovoce - acai.

 

 

 

29.09.2011 - Iva Veselá

Nutriční hodnoty sójových bobů

Sójové boby patří mezi základní potravinu v zemích jihovýchodní Asie. Zde se sója pěstuje již více než 5000 let. Do jídelníčku Evropanů a Američanů se dostala až ve 20. století...

 

 

 

19.09.2011 - Iva Veselá

Ovoce každý den - ale jaké množství?

2164YjB.jpg

Ovoce patří mezi velmi důležitou součást našeho jídelníčku, jelikož obsahuje vysoké množství vlákniny, vitamínů, minerálů a stopových prvků. Téměř každý druh ovoce je pro náš organismus něčím prospěšný, ale jaké množství má teprve na nás vliv? Kolik musíme sníst konkrétního...

 

15.09.2011 - Iva Veselá

Zelenina každý den - ale jaké množství?

2162MTk.jpg

Zelenina patří mezi velmi důležitou součást našeho jídelníčku, jelikož obsahuje vysoké množství vlákniny, vitamínů, minerálů a stopových prvků. Téměř každý druh zeleniny je pro náš organismus něčím prospěšný, ale jaké množství má teprve na nás vliv?

 

 

22.08.2011 - Iva Veselá

Řepkový olej - český král

2126MTl.jpg

Každý konkrétní druh rostlinného oleje lisovaného za studena je ve svém složení specifický. Společný pro většinu z nich je vysoký obsah nenasycených mastných kyselin a naopak nízký obsah nasycených mastných kyselin. A také absence cholesterolu...

 

 

17.08.2011 - Iva Veselá

Ředkvičky pro imunitu a kondici

2149MjI.jpg

Ředkvičky se mohou pochlubit nejedním účinkem pro naše zdraví. Kromě boje proti plísním a dalšími nebezpečnými mikroorganismy si umí poradit i se zažívacími potížemi...

 

 

 

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

archív

AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny