Články

 

18.07.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 29. týden od 19.7. do 25.7. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Raka.

Zde setrvá do pátku 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

Zde setrvá do 23.8. kdy v 7:43hod vstoupí do praktického znamení Panny.

 

Merkur

je ve znamení Lva. Do následného znamení Panny vstoupí 29.7. v 23:47hod.

 

Venuše

putuje znamením Panny. 7.8. v 6:00hod vstoupí do znamení Vah.

 

Mars

prochází znamením Panny, kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

putuje znamením Berana Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

je retrográdní a prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,

a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...

Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna přibývá.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Kontrolovat si budete muset žárlivost, která mnohé v první polovině týdne nečekaně popadne klidně i ve společnosti, dokonce mezi přáteli! Snažte se vyhnout scéně, ověřte si, zda náhodou vaše oči nevidí něco jiného, než je skutečnost. Nikomu z přátel se nesvěřujte se svým intimním životem, protože sex může být dalším zdrojem nějaké nejasnosti, intrik. Pokyny nadřízených pečlivě poslouchejte v druhé polovině týdne, a vždy se ujistěte, že jste daný úkol pochopili správně. Snažte se hlavně dodržovat veškerá pravidla i předpisy, a bude-li vás někdo nabádat k nějaké nekalosti, otevřeně odmítněte. Bojůvek o moc a vyšší post, který zaznamenáta mezi kolegy si nevšímejte !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Ačkoliv jste povšechně klidné a mírumilovné znamení, v první polovině týdne budete mít tendenci jednat ukvapeně. Můžete díky tomu na základě mylných ba lživých informací ukončit nějakou smlouvu, kterou dle fámy, která se k vám donese, druhá strana nedodržuje. Dokonce někteří jedinci mohou začít obviňovat svoji drahou polovičku z nevěry a přitom si neověříte fakta. Velmi vám pomůže, když si nebudete brát k srdci informace z druhé ruky ! V druhé polovině týdne se smiřte s faktem, že kdyby všichni měli stejné názory, byla by na světě pořádná nuda ! Nedělejte si nic z toho, že ač řeknete cokoliv, vždy se najde ve vaší blízkosti někdo, kdo vám začne vaše myšlenky vyvracet a nutit vám svoje. Pokud vedete nějaký soudní spor, můžete zjistit, že s důkazy někdo manipuluje ve váš neprospěch. Nic nepodnikejte, nechte si plný zásobník argumentů na jednání!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne mnozí pocítíte únavu, která uprostřed týdne může vyústit v podrážděnost. Budete mít schopnost vlastní nenáladou lidi okolo sebe doslova otrávit, dokonce legraci můžete brát jako útok na svoji osobu. Ačkoliv citové vydírání není zrovna vaše parketa, v druhé polovině týdne to budete kupodivu vy, kdo si začne hrát s intimním protějškem jako kočka s myší, dokonce doteky a něžnosti bude podmiňovat nějakou protislužbičkou. Pracujete-li s penězi, např. jako pokladni, kasu hlídejte ostřím zrakem, a přijaté či vydané peníze si několikrát přepočítejte. Lze totiž předjímat, že se vás někdo pokusí podvést, ošidit !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vaše mentorování a přesně cílené poznámky v první polovině týdne budou připodobnitelné k jedu ! Pokud jste nedávno navázali milenecký vztah, uvidíte na intimním protějšku všechny "skryté vady" a je možné, že vztah ukončíte. Slunce v pátek krátce po půlnoci, v 00:38hod opustí vaše znamení. Můžete díky tomu během víkendu cítit únavu, ospalost, nechutenství. Aby vás Slunce ve Lvu uplně nevysušilo, dodržujte počlivě po celý víkend pitný režim, do čisté vody bez bublinek si nakapejte štávu z čerstvého citronu. Osvěží vás to, a ochrání i vaše srdíčko. Nedoporučuji vám vykonávat aktivity náročnější na fyzičku, bolelo by vás celé tělo.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Povrchní diskuse vás budou vytáčet v první polovině týdne. Díky tomu i běžný rozhovor příbuzných vás bude iritovat, a budete to vy, kdo štiplavou poznámkou vygraduje nevinné povídání "o tom jak jde život" v ostrou hádku. Klidně použijete i lži, jenom abyste druhé naštvali. Jak se bude blížit pátek, budete mít čím dál víc hlavu v oblacích. Pocit, že jste skuteční králové či královny vám dnes vnukne Slunce, které v pátek 00:38hod vstoupí do vašeho znamení. Chovat se začnete důstojně, na dálku z vás bude až do 23.8. vyzařovat velká sebedůvěra. Opět lidem ve své blízkosti nevyjímaje nadřízené předvedete svoje skvělé vlohy pro organizaci a řízení.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Peprné ironické poznámky, které budete směřovat v první polovině týdne občas na hlavu sousedů či nejbližších příbuzných, budou nepříjemné. Strefíte se totiž vždy "do černého". Jenže ve hře bude i vaše zdraví. Tak se snažte zvýšit svoji imunitu větším množstvím vitaminu C a na malý výlet okolo středy se nezapomeňte vzít pláštěnku. Jakmile vedle vás někdo začne pokášlávat, vemte do zaječích, jinak budete muset uprostřed léta ulehnout díky viroze, zvýšené teplotě. Náhodné setkání z bývalou láskou v druhé polovině týdne vás nenechá lhostejné a uděláte všechno proto, aby nezůstalo jenom u povídání o "starých časech". Ačkoliv to bude v daný moment velmi vzrušující, kocovinu z nevěry pocítíte hned jak překročíte práh svého bytu. Snažte se ovládnout, jinak vás nevěra bude pronásledovat i ve snech nejen během víkendu, ale i další týden !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Počátkem týdne se začnou drát napovrch všechny vaše potlačované negativní emoce, a je otázkou, kolik jste si jich do své dušičky za poslední období nasbírali. Pokud jste v minulých dnech hned nedávali najevo emoce, až do čtvrtka to s vámi bude občas k nevydržení, neb budete připomínat islandský "vulkán Eyjafjallajökull"...Ani druhá polovina týdna neproběhne v pohodě bez vašeho přičinění. Na domácí půdě totiž budete mít sklo chovat se doslova despoticky, jako byste si chtěli ověřit, že nad ostatními máte moc. Zejména narození okolo 23.9. by se měli krotit, protože přes vaše Slunce přechází Saturn, a nebude to tak dlouho trvat, kdy budete potřebovat útěchu, svěřit se se svými bolístkami, je ale otázkou, zda vás rodiny bude ochotna díky vašemu řádění v uvedených dnech vůbec vyslechnout !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnozí se budete muset v první polovině týdne bránit lžím či nějakým nepravdám, která na vaši hlavu vyřkne někdo v rodině. Snažte se nevztekat, protože z rozčilení by vás mohly potrápit potíže s trávením, žlučníkem. Preventivně si až do středy vypijte dopoledne čaj s třezalky či meduňky, před hlavním jídlem vypijte skleničku piva. Sklony manipulovat s informacemi se může stát pro vás hlavním tématem druhé poloviny týdne. Vaší obětí mohou být sousedé či sourozenci. Mít navrch nad druhými se vám ale může vymstít. Někomu dojde trpělivost, a dá vám otevřeně najevo, že se chováte jako despotové, a na nepřátelství bude zaděláno !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Mnozí se v první polovině týdne vydáte na výlet po nejbližším okolí, což bude v pořádku neb čerstvý vzduch vám prospěje. Pozor byste si ale měli dát před zmoknutím, protože se vám obratem zvýší teplota, ženy mohou pocítit pobolívání v podbřišku. Nedoporučuji vám ani náročné sporty, protože vás mohou začít pobolívat nohy. V druhé polovině týdne ve vás i letmý pohled na složenky, které máte uhradit, vyvolá divnou náladu. Pokud jste nedávno podepsali nějakou smlouvu, může být bez uvedení důvodů zrušena. Pokud jste nedávno navázali milostný vztah, velmi nestandartně ho ukončíte, a ani nebudete vědět proč.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Kontrolujte si v první polovině týdne sklon ke kritickému a podezřívavému jednání, zvláště půjde-li o peníze. Mnozí si dokonce začnete vymýšlet, spřádat na základě nepravdivých informací katastrofické scénáře, a tím sami sebe budete naprosto zbytečně stresovat ! V druhé polovině týdne uvidíte za každým stromem nebezpečí. Navíc bude-li mít váš partnerský protějšek jiný názor, nebude s vámi v něčem souhlasit, pojmete to jako projev nelásky. Navíc svoje city budete mít pod přísnou kontrolou, takže se můžete vyhýbat něžnostem i sexu.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud nebudete v první polovině týdne opatrní, budete muset čelit nějaké nevolnosti, ženy gynekologickým problémům. To platí zejména pro narozené okolo okolo 16.2. Povšechně můžete i velmi nestandartně ukončit přátelský vztah s jistým kolegou či kolegyní, a to na základě mylných informací či nějaké fámy, ale to se dozvíte, až když dotyčného či dotyčnou slovně zraníte. Ani druhá polovina týdne nebude pro vás zrovna procházka Rajskou zahradou. Sebemenší nesoulad s intimním protěškem začnete brát jako fatalní konflikt. To zda je stávající vztah pro váš život přínosem či břemenem ale raději neřešte, protože uvidíte všechno až příliš "černě" !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Veškeré informace si v první polovině týdne velmi pečlivě prověřujte. Budete mít totiž tendenci přetnout pouta, rozejít se s člověkem, který byl a je pro váš život velmi důležitý. Zejména půjde-li o nějaký soudní či náboženský, politický, povšechně názorový spor, brzděte, a ještě jednou si ověřte skutečnosti, na kterých budete stavět svoje názory a rozhodnutí. Pokud v druhé polovině týdne vyrazíte do společnosti, hlídejte si sklon věnovat se přespříliš přátelům. Váš intimní protějšek to může vzít jako váš nezájem. Navíc budete mít tendenci svoje chování humorně omlouvat, což vaše drahá polovička nezkousne, a zaděláte si na ostrý partnerský konflikt !


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.8. - 7.8.2011 
Týdenní horoskop: 11.10 - 17.10.2010 
Týdenní horoskop: 21.6. - 27.6.2010 
Týdenní horoskop: 6.5. - 12.5.2013 
Výsledky květnové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny