Články

 

27.06.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 28.6. - 4.7.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 26. týden od 28.6. do 4.7. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Raka. Zde setrvá do 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

 

Merkur

je ve znamení Raka. Do následného znamení Lva vstoupí 9.7. v 18:26hod.

 

Venuše

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 10.7. Tento den v 13:38hod vstoupí do znamení Panny.

 

Mars

prochází znamením Panny, kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

putuje znamením Berana Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.


Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat.

Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho.

Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho.

Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si..."...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V neděli 4.7. v v 16:35hod nastane poslední Lunární čtvrť v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Bez výčitek se neobejde v první polovině týdne váš pozdní návrat od přátel či z nějaké společenské události. Jenže vy hlavu pokorně neskloníte, naopak můžete dávat najevo jakousi nadřazenost. Ale vsadíte-li na slovní diplomacii a nežné hlazení, vaše drahá polovička okamžitě pookřeje a váš vztah díky vaší opakované nedochvilnosti neutrpí ! Luna vstoupí v sobotu v 15:46hod do vašeho znamení. Protože bude přecházet přes planetu Uran, vyvolá to ve vaší dušičce doslova bouřlivou potřebu svobody, a je možné, že ve dnech víkendu začnete všechny okolo sebe obviňovat z toho, že vám ubírají prostor. Samozřejmě to nebude pravda, tak se kroťte ať někoho slovně nezraníte!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne se nenecháte intimním protějškem zahnat do kouta, dokonce s úsměvem slíbíte něco, o čem budete dopředu vědět, že nesplníte. Ačkoliv byste se raději koukali na televizi, podřídíte se sexuálnímu apetitu intimního partnera, ale milování bude z vaší strany postrádat něžnost. Víkendové konstelace vás nasměrují k nějakým "zákulisním" aktivitám. Je dokonce možné, že se dozvíte nějaké tajemství, které vám na delší dobu poskytne účinnou ochranu vůči osůbce, která vám dává veřejně najevo nepřátelství, prostě se snaží vám škodit.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne budete mít tendenci nic neřešit, ale když už se situace natolik zvrtne, že nebudete mít kam prchnout, vymyslíte tak originální řešení, že stejně zodpovědnost padne na druhé a vy budete mít volné ruce. Při milování se necháte vést, prostě od vás se vaše drahá polovička žádné vroucí aktivity nedočká. Víkendové konstelace ovlivní váš dům přátelství, ale také přání, a to jsou oblasti, kde skutečně čekejte i nemožné ! Můžete například naprosto nečekaně zjistit o někom z přátel takové informace, že se od dotyčného rychlostí blesku odstřihnete !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne se vůči intimnímu protějšku můžete chovat rezervovaně, mnozí začnete dávat až příliš okatě najevo svoji nezávislost. Milovat se sice budete velmi originálně, ale vše budete směřovat jenom k vlastnímu uspokojení. Cokoliv vám v druhé polovině týdne bude připadat ve vztahu ku kariéře naprosto skvělé, v zápětí může být úplně jinak. Proto nic nepodnikejte, na skvělou nabídku nikterak nereagujte ! Možná že vás okolo soboty bude bolet krční páteř od naprosto nečekaných pokynů nadřízených. Nejenže nebudou brát ohled na to, že je víkend a vy máte volno, ale jedním prohlášením budou negovat předchozí rozhodnutí.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Konstelace v první polovině týdne podpoří vaši originalitu, nezávislost, ale nikdo vás k ničemu nepřesvědčí proti vaší vůli. Užitečnou prověrkou, zda např. vaše láska vůči intimnímu protějšku je opravdová, hluboká, projdete uprostřed týdne. Pokud se budete milovat s citem, něžně, můžete si být jisti, že váš vztah má hluboké kořeny. Ale budete-li mít tendenci uspokojit pouze sami sebe, či z jakýchkoliv příčin odmítnete sex, berte to jako signál, že vaše partnerství nemá pevné základy. Během víkendu se přesvědčíte o tom, co dovede Luna když přechází přes planetu změn Uran. Nebudete si totiž sami jisti, co vás za chvilku napadne, a lidi ve své blízkosti můžete doslova šokovat tím, jak budete měnit z minuty na minutu svoje stanoviska a postoje.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nad druhými budete v první polovině týdne vítězit svojí inteligenci, a lidé okolo vás občas oněmí vaší originalitou. Harmonii a pocit štěstí ale můžete pokazit v intimním partnerství, tím, že si vše precizně naplánujete, takže i sex budete vyžadovat ve vámi určenou dobu. Tak si občas připomeňte, že milovat se bez předehry je jako zasadit strom a nezalévat ! Ve dnech víkendu se ukáže zda platíte své dluhy a nepodceňujete například kontrolní systém. Týká se to i daňových či pojistných restů. Může vás například překvapit obálka s modrým pruhem či inkasní pracovník nějaké společnosti, a celková částka, kterou na vás někdo bude požadovat, vás může doslova šokovat!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první dnech tohoto týdne velmi často změníte svůj názor či stanovisko, takže pro druhé budete nečitelní, nikdo neodhadne, co vlastně chcete. To se týká i vašeho přístupu k sexu, neb začnete vymýšlet novinky, jenže budete myslet jenom na vlastní potěšení. Pozor na to milé Váhy, neb se vás vaše drahá polovička může zeptat, zda jste někde nazapoměli cit, něhu ! Ti kteří v posledním období cítí v partnerství nějaký tlak, ve dnech víkendu navrhnete, že si na několik dnů dáte s intimním protějškem navzájem volno. Snažte se pro sebe uhrát co se dá, neb necháte-li se milé Váhy zahnat do kouta, v dalším období vaše slova nebudou mít žádný vliv, o všem bude rozhodovat vaše drahá polovička či obchodní partner.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnohé vaše akce budou v první polovině týdne impulsivní a neuvážené, dokonce můžete trávit dny v mírném poklusu a přitom byste se měli občas uvolnit, což se týká i sexu. Hormony totiž nebudete mít pod kontrolou a tak se snadno může stát, že přeceníte svoje fyzické možnosti, což může mít i škodlivý účinek na vaše zdraví. O tom, že otrávit nás může i nějaký člověk se přesvědčíte ve dnech víkendu. Budete-li volné dny trávit v zaměstnání, zjistíte, že se na kolegy ani nadřízené nemůžete spolehnout, dokonce budete nuceni za někoho opravovat chyby a dotyčný vám ani nepoděkuje. V sobotu a v neděli pitný režim, jinak vám víkend pokazí bolest hlavy či zvýšená teplota!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ačkoliv jste to občas vy, kdo neplní sliby, konstelace v první polovině týdne probudí vaši zvědavost všemu přijít na kloub a nesnesete dvojaké odpovědi. Pokud díky své šťouravosti přijdete někomu ve své blízkosti na nějaký podvůdek, patrně nezaváháte a vztah ukončíte. A to jak intimní, tak přátelský či obchodní. Během víkendu se pečlivě kontrolujte, neb emoce s vámi mohou doslovat cvičit ! Jedná se pouze o krátkodobý vliv, ale nadělat paseku si okolo sebe můžete takovou, že ještě v příštím týdnu se budete omlouvat intimnímu partnerovi nebo dětem za svoje neadekvátní chování.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Chladnou vypočítavost ve vás probudí konstelace v první polovině týdne. S ledovým klidem si díky tomu vyzkoušíte, zda ve vztahu máte dostatečnou autoritu, a klidně odmítnete sex jenom proto, abyste viděli, jak zareaguje vaše drahá polovička. Ve dnech víkendu to s vámi doma taky nebudou mít jednoduché. Něco vám totiž ""přelétne přes nos", přidá se ku tomu pocit, že máte málo prostoru, a někteří z vás afektovaně začnou vykřikovat, že se odstěhujete. Pokud bydlíte společně se staší generací, tento divadelní výstup ponesou rodiče či prarodiče velmi těžce, a dětem můžete úplně pokazit počátek prázdnin!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Problémy, které nechají vyplout napovrch konstelace v první polovině týdne, sami nevymizí. Středem diskusí s intimním protějškem se stane vaše nezávislost. Jenže jakákoliv dohoda vezme za své v ložnici, neb to se opět předvedete jako milenci, kteří mají sice velmi originální nápady, ale vůbec nebudete brát v potaz sexuální potřeby vaší drahé polovičky. Ve dnech víkendu vás vyvede z rovnováhy i jenom náznak rodiny, že byste měli jít na návštěvu k někomu z příbuzných. Začnete totiž přemýšlet, zda díky nim nepřícházíte o drahocený volný čas, který byste mohli věnovat svým koníčkům, zálibám, relaxaci. Dokonce se vám může udělat nevolno při pomyšlení, že celé odpoledne budete nesmyslně tlachat v nějakém nevětraném obýváku.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne vám intimní protějšek vyčte něco z minulosti, ale naštěstí budou mít vaše slova efekt kouzelného nápoje, tudíž se hádce elegantně vyhnete. Navíc váš sex sice bude velmi originální, jenže něčím záhadný, takže se po delší odmlce neuspokojíte ani vy, ani vaše drahá polovička. Ve dnech víkendu, díky nějaké divné události, začnete přemýšlet, proč vlastníte něco, co vás pouze stojí peníze, ale žádný užitek např. z chaty či zahrady díky časové zaneprázdněnosti nemáte. Mnozí dojdou tak daleko, že zavěsite inzerát na internetu k prodeji. Moc ale nepospíchejte neb další dny změníte názor !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 16.8. - 22.8.2010 
Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Týdenní horoskop: 26.8. - 1.9.2013 
Týdenní horoskopy: 25.1. - 31.1.2010 
Výsledky únorové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny