Články

 

30.05.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 31.5. - 6.6.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 22. týden od 31.5. do 6.6. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

prochází znamním Blíženců. Do následného znamení Raka vstoupí 21.6. v 13:46hod a zde setrvá do 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

 

Merkur

je ve znamení Býka. 10.6. v 7:41hod vstoupí do znamení Blíženců.

 

Venuše

je ve znamení Raka a setrvá zde do 14.6. kdy 10:53hod vstoupí do znamení Lva.

 

Mars

je ve znamení Lva. Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!

 

Jupiter

putuje ve znamení Ryb a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení Berana... Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb vrátí 9.9.2010 v 4:31hod a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011...

 

Saturn

je ve znamení Vah.

13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah. 30.5. se Saturn v Panně v 19:59hod otočí, a opět nabere přímý směr.

 

Uran

v pátek, 28.5. v 2:35hod vstoupil do energického znamení Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se opět vrátí v 7:11hod do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010... Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně, obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství, i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna ubývá a v sobotu 5.6. v 0:14hod nastane 3.Lunární čtvrť v Rybách.

 

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne se projeví v plné síle váš smysl pro povinnost a fair-play. Budete pracovat doslova "do roztrhání", nezištně pomůžete i kolegům, kteří budou pomalejší. Mnozí se díky tomu dočkáte finanční odměny i pochvaly nadřízených. Naopak žárlivostí si začnete komplikovat život v druhé polovině týdne. Vy totiž budete žárlit nejen na svoji drahou polovičku, ale i na přátele svých ratolestí, dokonce bude-li někdo z vašich přátel slavit nějaký úspěch, pochvalu, vy budete jediní, kdo mu ani nepopřeje !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne přijdete na nápad, jak dosáhnout lepších výsledků ba úspěchů v kariéře. Intimnímu protějšku ale také naslouchejte, neb tomu, co vy vymyslíte, dá vaše drahá polovička reálnou podobu. V druhé polovině týdne vás opakovaně na domácí půdě něco tak rozčílí, že se seberete, a naoko budete dělat dojem, že se balíte a odcházíte ! Je ale pravdou, že k vašemu neklidu přispějí velkou měrou nadřízení, kteří se budou snažit přehodit na vaše bedra svoje povinnosti. Nu, není každá den posvícení, takže když to půjde, vezměte si ke konci týdne, již okolo čtvrtka volno, vyrazte dřív na víkend, do přírody, procházky v lese vás zklídní !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Skvělou zprávu mám pro ty, kteří slaví narozeni okolo tohoto úterý. Máte před sebou 365 dní ve kterých najdete cíl potažmo směr svého života a skvělé je i to, že v roce, který je před vámi, pocítíte rovnováhu a harmonii v osobním potažmo partnerském životě, navíc se mnohým splní sen vycestovat do nějaké exotické země, či si doplníte vzdělání dalším studiem ! V druhé polovině týdne si všichni hlídejte spěch za volantem i při chůzi ! Hrozí vám nejen zranění, ale dokonce se můžete přecenit, a úplně vyčerpat svoji fyzičku ! Pokud budete cestovat na delší vzdálenosti, kroťte se, nikomu se nesnažte předvést, jak máte rychlý vůz, protože následně vám předvede policie, jak umí rychle ba bleskově udělovat pokuty !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Jakýkoliv nesoulad v partnerství dostáváte příležitost urovnat v první polovině tohoto týdne. Počínaje společnými financemi a konče intimní oblastí. Dokonce lze předjímat, že právě skvělý sex se stane ve vašich intimních vztazích virtuelním mostem k urovnání nedávných nedorozumění. V druhé polovině týdne buďte velmi opatrní ve všech transakcích s penězi. Při platbách ani při výběru na nic nespěchejte, vše si po sobě řádně zkontrolujte, a pokud budete podepisovat nějaký dokument, ať již v bance, pojišťovně či na nějakém úřadu, vše si pořádně prostudujte !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Konstalace vám vytvoří v první polovině týdne skvělé příležitosti prodiskutovat v klidu i spletitější a závažná témata, v partnerství, manželství. Pokud máte za sebou bouřlivější období, dostáváte skvělou šanci do intimního ale i obchodního vztahu vrátit harmonii, soulad, a hlavně úctu ! V druhé polovině týdne zejména narození okolo 27.8. by v žádném případě neměli dělat nic fyzicky náročného. Všichni omezte tučná jídla. Povšechně se snažte kontrolovat neb vám bude chybět takt, budete častěji nervozní, a díky tomu můžete doslova metat blesky bez příčiny!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Ti kteří dlouhodoběji sní o dovolené v nějaké exotické zemi, by měli využít počátek tohoto týdne a vše prodiskutovat s rodinou, s intimním protějškem. Dá se ale předjímat, že vás vaši blízcí mírně zaskočí svým vlastním nápadem, a s největší pravděpodobností se bude jednat o velmi netradiční nápad či návrh, například dovolenou na vodě, a je fakt, že z toho se vám mírně řečeno zatočí hlava. V druhé polovině týdne vám podvědomí začne připomínat nějaký problém, nepříjemnost, a to i z velmi dávné minulosti. To vás pořádně znejistí. Pokud jste trpěli v minulosti nějakou nemocí, můžete dokonce zanamenat, že se vám příznaky vrací, což vám taky na klidu nepřidá. Nepodléhejte skepsi, a problém který se objeví okamžitě řešte !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne se vám budou iluze a sny mírně plést pod nohy, ale ku škodě vám to nebude. Pokud se ale zaměříte kam jet na dovolenou, promyslíte vše do podrobností a preferovat budete místa, která skýtají dobrodružství, což potěší nejen vaši drahou polovičku, ale celou rodinu. Dokonce konstelace mohou zafungovat i tak, že se rozhodnete stávající vztah zpečetit smlouvou či nějakou formou legalizovat. V druhé polovině týdne se snažte vyhýbat přátelům. V jejich společnosti totiž budete mít pocit, že se vůči vám chovají nějak dívně, a z toho samozřejmě budete nervozní. Jste-li nezadaní, dostanete příležitost k seznámení, ale obávám se, že vztah nějakým způsobem naruší právě někdo z přátel.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vašim domem společných financí a sexu putuje Slunce, tak se nedivte, že zejména v první polovině týdne budete v duchu pořád myslet na erotické hrátky ! V každém případě budete preferovat soukromí před hlučnou společností, prostě budete chtít být s intimním protějškem co nejčastěji sami. V druhé polovině týdne se držte dál od nadřízených, nic na nich nechtějte, o nic je nežádejte. Můžete se totiž lehce stát kořístí něčí nenálady, vy si to samozřejmě nenecháte líbit, a vaše kariéra se následně začne otřásat v základech !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vše se v první polovině týdne bude točit okolo partnertsví, manželství. A to bude dobře neb máte skvělou příležitost vyhladit třecí plochy, dokonce si dohodnete s intimním protějškem nějakou společnou aktivitu. Je možné, že začnete spolupracovat na stejném projektu, etc. Navíc vás vaše drahá polovička doslova nadchne nějakou novinkou, a tím může být např. zakoupení nového vozu, pokud podniká, překvapit vás může novou smlouvou o obchodní spolupráci ! V druhé polovině týdne vám prospěje ostatním spíše naslouchat, a svoje názory si nechat pro sebe. Můžete sklidit tak ostrou kritiku za svoje politické názory či životní filofii, že se vám hádka, kterou sami rozpoutáte, bude ještě v neděli v noci vracet formou snů !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Radost vám v první polovině týdne udělá nějaký pozitivní pohyb okolo vašich financí. Může se jednat o zvýšení platu, mimořádné prémie, etc. Mnozí z radosti zamíříte do nějakého útulku či zverimexu a domů se vrátíte se čtyřnohým mazlíčkem, po kterém s intimním protějšek toužíte již delší dobu. Ale co se týče financí, myslete na zadní kolečka, protože v druhé polovině týdne se ocitnete v situaci, kdy budete potřebovat větší finanční hotovost, ale pohled do bankovního konta vás moc nepotěší. Prvotní, co vás napadne, bude zajít do banky, a požádat o půjčku. Jenže jednání s bankovním úředníkem vás doslova rozpálí doruda. Když vám totiž vyjmenuje, co všechno musíte předložit ke schválení úvěru, sami to nakonec vzdáte. Zkusíte obvolat následně i nebankovní sektory, ale úroky, které byste museli uhradit vás odradí, a to bude dobře, protože povšechně jakoukoliv půjčkou byste sami na sebe upletli bič ! Příští týden bude líp, tak to vydržte !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne ucítíte velkou sebejistotu, ale i sklony k romantice, hře, zábavě. Stejně tak budete přistupovat k sexu, uvolněně, ale to skýtá nebezpečí pro nezadané, neb sex můžete vyhledávat jen pro zábavu, ale na to že "toho druhého či tu druhou" můžete nějak citově zranit, nepromyslíte. V druhé polovině týdne by se zadaní měli snažit udělat vše proto, abyste byli od své drahé polovičky co nejdál. Hrozí vám partnerský, manželský konflikt. Podnikáte-li, i to je oblast, kde se můžete se svými společníky a ochodnímy partnery dostat do ostrého střetu. Co takhle vzít si již ve čtvrtek dovolenou, a vyrazit na víkend dřív..??

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Na domácí půdě se budete v první polovině týdne cítit skutečně jak "rybka ve vodě". Jste-li nezadaní, prostřednictvím někoho z rodiny se můžete setkat s osůbkou která vám nebude lhostejná, ale najevo nic nebudete dávat, schůzku si domluvíte tak, aby o tom rodina nevěděla !

V druhé polovině týdne si pečlivě hlídejte co jíte, protože vám hrozí žaludeční problémy. Pokud kouříte, zvyšte razatně přísun vitaminu C, a vyhýbejte se fyzicky náročným aktivitám, sportování. Neopomíjete pitný režim, neb si dokonce můžete přehřát organismus !

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Přejeme všem veselé Vánoce! 
Týdenní horoskop: 21.6. - 27.6.2010 
Týdenní horoskop: 8.11. - 14.11.2010 
Výherci listopadové soutěže 2014 
Výherci prosincové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny