Články

 

19.12.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 20.12 - 26.12.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 51. týden od 20.12. do 26.12. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

setrvá ve znamení Střelce do středy 22.12. neb tento den v 0:52 hod Slunce vstoupí do znamení Kozoroha tedy nastane Zimní Slunovrat To znamená, že Slunce doputuje k bodu obratu, virtuelně otevře dveře Slunci, aby se mohl vrátit jeho sluneční jas a nastane nejdelší noc v roce, o které staří hvězdopravci píší, že může být plná tajemství... Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy a vládu přebírá moudrý Saturn.

Odstartuje se nám tím období, kdy bychom si měli položit otázku, co všechno jsme chtěli v roce 2010 dokázat a Saturn nás taky popostrčí zejména před Silvestrem zamyslet se nad tím, kam chceme směřovat svoje aktivity a svůj život,

čeho chceme dosáhnout v roce 2011...

 

Merkur

má retrográdní pohyb, couvá znamením Střelce.

 

Venuše

prochází znamením Štíra.

 

Mars

prochází znamením Kozoroha.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 17.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

je ve Vahách, a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s dorůstající Lunou, a v úterý 21.12. v 9:13 hod nastane poslední Úplněk tohoto roku,

a to v Blížencích. Tento Úplněk bude pro nás všechny výzva něco ve svém životě s konečnou platností ukončit.

Nebude se totiž jednat o obyčejný Úplněk, neb mezi Lunou a Sluncem bude stát sama naše matička Země, a dojde k úplnému Lunárnímu zatmnění. Toho se nelekejte, bude totiž stačit naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Napoví vám, která oblast vašeho života či akce potřebuje dotáhnout do konce, a to si dejte třebas jako Novoroční předsevzetí !

Toto zatmění nám dá totiž avizo, kde naše racionální myšlení pokulhává za realizací, kde se lopotíme, ale výsledek žádný.

Kde např.místo toho, abychom používali zdravý rozum, a konali, jenom řečníme, ale skutek-utek. Toto zatmění nám ale také může připomenout, že sliby se mají plnit, a to nejen o Vánocích ! Je možné, že někteří budou nuceni přehodnotit svoje plány do budoucna, a udělat náhlou změnu. Úpněk totiž bude pod vlivem kvadratur Jupitera (štěstí a expanze) a Uranu (náhlá změna). Protože jsou tyto dvě planety v Rybách, může se dostat do křížku soucit versus pravda.

Navíc nějaké téma pro řešení se může objevit náhle, bez varování(Uran). Toto zatmění patří do oblasti komunikace, takže je možné, že +-2dny okolo 21.12. budeme doslova zahlceni informacemi, zprávami, a neb znamení Blíženců je i o přelétavosti a nepozornosti, můžeme být až příliš upovídaní a zvědaví. Tak buďte opatrní, abyste ve spěchu neřekli něco, čeho budete později litovat. Nervozitu lze předjímat u Blíženců, Střelců, neb se do rozporu mohou dostat vaše emoce versus ambice.

 

Také ti, kteří se narodily se Sluncem v Panně či Rybách by neměli ve dnech okolo zatmění zapomínat na věky ověřené přísloví : Mluviti stříbro, ale mlčeti zlato.

Ověřte si, zda máte ve svém radixu - horoskopu narození - nějaký prvek ve znamení Blíženců, zejména okolo 29 stupně. Pokud ano, doporučuji Vám si zjistit, jaké poselství Vám toto zatmění Luny v Blížencích přináší. Díky tomu budete ostražití, a nic nečekaného vás nezaskočí nepřipravené.

 

Podle védské astrologie se během tohoto zatmění Ketu, tedy Sestupný uzel nebo-li Dračí ohon...postará o to, že se Slunce díky něčemu naštve, rozhněvá, popadne ho zlost, a Rahu , tedy Vzestupný uzel nebo-li Dračí hlava, vyvolá zmatek.

Proto lze předjímat, že globálně, ve světě se něco může vymknout lidské kontrole. Protože je vládce Blíženců, Merkur retrográdní, má zpětný pohyb(jakoby couvá), může se jednat i třebas o nějakou "novinářskou kachnu"...může selhat komunikace, tedy např. nebude fungovat nějaká mobilní či internetová síť. Nečekaná událost může mít spojitost i s vírou, náboženstvím.(Slunce ve Střelci)

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Úplné zatmění Luny v Blížencích vám vnese do první poloviny týdne mírného napětí. Zdrojem může být někdo ze sourozenců, například bratr vaší drahé polovičky. Navíc budete mít daleko méně trpělivosti se sousedy či s příbuznými. Budou mít tendenci vás mentorovat a poučovat. Ale Štědrý den a Vánoční svátky prožijete v pohodě.

Luna vám nadělí shovívavost vůči dětem a vašim blízkým. Zpozornět by měli páry, které si přejí počít potomka neb vám Luna nabízí ještě jeden dárek ! O Štědrém dnu dostáváte skvělou příležitost počít potomka !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Úplné zatmění Luny v Blížencích v první polovině týdne zahalí do nejasností vaše finance. Upozorní vás na to, že jste již mnozí sice dosáhli svého pomyslného vrcholu, ale to v žádném případě neznamená, že si nemůžete opětovně sáhnout na dno, pokud nebudete trošku spořiví! Na Štědrý den vás překvapí zvovek u dveří, a za nimi soused, nebo někdo z blízkých příbuzných. Prostě cosi opomenou koupit, a tak budou potřebovat půjčit něco, bez čeho by Vánoční tabule nebyla úplná. Pokud tyto vánoční svátky budete trávit daleko od svého bydliště, či rodičů, prarodičů, ke konci týdne jim zavolte. Dokud se totiž nepřesvědčíte, že jsou v pohodě, nebudete v pohodě ani vy.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Na to, že i vy byste si měli chránit svoje zdraví a víc o sebe pečovat, vás v první polovině týdne upozorní Úplné zatmění Luny, které nastane ve vašem znamení. Navíc se budete muset krotit ve svých reakcích a nechat intimního partnera či partnerku, aby se vymluvili. Povšechně totiž jste tahouny konverzace vy, ale okolo úterý se nestačíte divit, co má všechno vaše drahá polovička na srdci. Pokud během týdne díky svojí věhlasné zaneprázdněnosti nestihnete nakoupit všechny dárky, nestresujte se, zachovejte klid ! Na Štědrý den máte skvělé konstelace pro nákupy !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne můžete být nemile překvapeni zprávou, že někdo, koho máte rádi, je v nesnázích. Horší variantou může být nemoc blízké osoby, která se neobejde bez pobytu v nemocnici. Okolo čtvrtka se situace zklidní, ale na Štědrý den, ikdyž budete v dobrém rozmaru, se začnete se v duchu stresovat, zda vaši nejdražší budou s vaší vánoční nadílkou spokojeni. Tím se Raci netrapte, protože největším dárkem pro vaše blízké bude vaše pohoda !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne mnohé zaskočí nečekané výdaje. Důvodem může být to, že se budete snažit přátele ohromit drahými dárky, jenže následně budete nuceni sehnat si nějakého sponzora, abyste hlavní a největší nápor Vánoc finančně zvládli. Od čtvrtka 13:53 hod bude Luna ve vašem znamení, a až do soboty 25.12. zvýší váš smysl pro legraci, propůjčí vám i pozitivní náladu, a obrovský elán. Jakmile se ve vaší blízkosti ocitne nějaký nasupenec, doslova ho zaženete ! Nedopustíte, aby kdokoliv čímkoliv otravoval vánoční atmosféru vám, vašim nejblížším.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nepodceňujte v první polovině týdne nic ve vztahu k vaší kariéře, a případné problémy či nejasnosti okamžitě řešte. Hlavně nedopusťte, aby vás přetrumfli, natož v kariérovém postupu předběhli ti, kteří mají ostřejší lokty ! V druhé polovině týdne a zejména na Štědrý den budete netrpěliví. Podvědomí vám totiž začne našeptávat, že Ježíšek vás něčím překvapí, a tak mnozí předčíte svojí nedočkavostí i děti ! Pokud jste nezadaní, vyrazte na Štědrý den a Boží hod do ulic, a v neděli večer již budete plánovat Silvestra ve dvou !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

První polovina týdne může přinést rozčarování těm z vás, kteří se spoléháte na nějaký rozsudek nebo právní rozhodnutí. Zklamání mohou prožít i ti, kteří svoji práci neměli zajištěnu řádnou smlouvou. To pro vás bude silnou motivací, a tak v druhé polovině týdne se budete snažit pomoci lidem v nouzi, sociálně slabším. Když malým obnosem obšťastníte i např. děti v dětském domovu, ucítíte obrovské uspokojení.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Úplné zatmění Luny v Blížencích vás v první polovině týdne upozorní, že dluhy se mají splácet. Anebo zjistíte, že vám nebyl proplacen honorář či provize, které vám měla firma již dávno uhradit. Pozitivní bude to, že konečně zjistíte důvod, a patrně uzavřete dohodu, sestavíte splátkový kalendář. Pokud jste si během roku nikdy nepřipadali jako hlavní osoba nějakého dění, druhá polovina týdne a zejména Štědrý den vám to vynahradí ! Podaří se vám totiž na poslední chvíli obstarat dárek, nějakou věc, které vám již delší dobu vaši nejbliší opakovaně popisují. Takže vás budou opěvovat ještě na druhý Boží hod !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne nic nepodceňujte ve vztazích. Můžete totiž zjistit, že okolo vaší osoby kolují lži, fámy. Pokud podnikáte, mohou se objevit díky nepravdivým informacím problémy s vašim obchodním partnerem ! Kupodivu si s tím ale těžkou hlavu dělat nebudete. Dokonce v druhé polovině týdne, a zejména na Štědrý den, se vám bude dařit. Ať totiž podniknete cokoliv, vaše volba bude správná a spoléhat se můžete i na ten kousíček štěstěny ! Dokonce bych vám doporučovala vsadit si, koupit los, neb nevylučuji vánoční výhru.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Psychicky se v první polovině týdne nebudete cítit díky napětí a rozruchu v zaměstnání v pohodě. Na nic nečekejte, a budete-li mít zdravotní problémy, navštivte lékaře. Preventivně pijte zelený čaj a zvyšte přísun vitaminu C ! V druhé polovině týdne vás bude opanovat netrpělivost. Původcem vaší nervozity mohou být informace, že tentokrát pod stromečkem díky daru dříve narozených budete opravdu překvapeni. Může se jednat o dědictví, předávané ve vaší rodině z generace na generaci.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

První polovina týdne může přinést rozčarování těm, kteří se na nějakou zakázku či práci soustředili jako na jedinou a nemáte nic v záloze. Bude to pro vás ale užitečné ponaučení, a příště bez řádné smlouvy nehnete ani brvou ! V druhé polovině týdne si zadaní opět potvrdí správnost svého rozhodnutí jít se stávajícím partnerem společně životem, a ti, kteří nemají vztah legalizován sňatkem, se konečně odhodlají, a třebas na Štědrý den pod jmelím či před vánočním stromečkem přednesou partnerský slib.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Naprosto nečekaná zpráva vás může zaskočit ba ohromit v první polovině týdne. Pokud např.máte pronajatý byt, obdržíte od majitele oznámení, že dům dostal havarijní výměr a vy se musíte vystěhovat. Vlastníte-li vy sami nemovitost, mnozí objevíte zatékající střechu, nebo vám nebude fungovat elektřina,etc. V každém případě budete muset jednat velmi rychle, jen tak zabráníte větším škodám. V druhé polovině týdne mnozí začnete držet dietu a na Štědrý den se budete postit. A uděláte dobře, protože jako jediné znamení můžete mít během svátků problémy se žaludkem, trávením. Proto vám doporučuji nepřejídat se, jen tak předejdete tomu, že nejkrásnější svátky v roce nebudete nuceni trávit na lékařské pohotovosti.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 12.8. - 18.8.2013 
Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Výherci dubnové soutěže 2016 
Výsledky březnové soutěže 2010 
Výsledky květnové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny