Články

 

06.03.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 7.3. - 13.3.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 10. týden od 7.3. do 13.3. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Rybách, kde setrvá do 21.3. kdy v 0:340hod vstoupí do znamení Berana.

 

Merkur

je v Rybách kde setrvá do 9.3.2011 kdy v 18:46hod vstoupí do energického znamení Berana, a zde setrvá až do 16.5.

 

Venuše

je ve Vodnáři. Tímto znamením bude procházet do 27.3.2011, kdy v 7:52 hodin vpluje do znamení Ryb, kde setrvá do 21.4.

 

Mars

je v Rybách. Tímto znamením bude procházet do 2.4. kdy v 5:44hod vstoupí do svého domicilu, znamení Berana.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V neděli 13.3. v 00:47 hodin nastane první Lunární čtvrť v Blížencích.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Jste znamení, které jedná impulzivně, ale v tomto týdnu vám jednat rozvážně velmi prospěje. Merkur totiž bude přecházet přes Uran v Rybách, a ve středu v podvečer vstoupí do vašeho znamení. Méně mluvit a jednat v klidu vám velmi prospěje. Všechny zprávy a informace si ověřujte, nejednejte ukvapeně! Rozvážné jednání by mělo být vašim krédem, nebo se dostanete do problémů! Zejména uprostřed týdne choďte brzo spát, protože odpočinku a pořádného spánku budete potřebovat dvojnásobnou dávku!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V tomto týdnu budete mít pocit, že vám pořád někdo radí, cosi doporučuje, a ikdyž jste klidné, rozvážné znamení, pomalu ve vás začne bublat nespokojenost. Informací totiž budete dostávat takové kvantum, že si z nich nebudete schopni vybrat jednu jedinou, dle které byste rozhodli jistou záležitost. Nehledejte dilema, poslouchejte tento týden svůj vlastní rozum, jednejte samostatně, spoléhejte se jenom sami na sebe!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Jste jedno z mála znamení, které bude v tomto týdnu těžit z přechodu Merkura přes Uran. Zejména pokud pracujete s v médiích, v žurnalistice, s informacemi. Dostanete náhlou příležitost pro postup v kariéře! Zelenou dostanou vaše komunikační dovednosti, ve dnech tohoto týdne budete ve skvělé formě! Někteří uděláte náhlou změnu profese, změníte směr své kariéry, a Uran naznačuje, že to může být v úplně jiné oblasti, než jste doposud pracovali!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nemluvte v tomto týdnu víc, než bude zapotřebí, spíš v rozhovorech vyčkávejte, kam svými slovy míří druzí. Pokud máte okolo středy zkoušku, konkurz, či jednání u soudu, každé slovo nejdříve zvažte, protože unáhleností můžete sami sebe dostat do pořádných problémů. Pokud okolo středy budete cestovat, a nastanou nějaké zmatky, každou informaci si několikrát ověřte. Můžete totiž při jízdě autem zabloudit, nastoupit do jiného vlaku!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V případě že podnikáte, snažte se mít v tomto týdnu nervy jako ze železa, a všechny dokumenty, nevyjímaje účetnictví, v pořádku. Uprostřed týdne vás totiž může překvapit nečekaná finanční, daňová kontrola! Máte-li rozestavěný dům, může se přijít podívat na dodržování plánů inspekce ze stavebního úřadu. Mějte po ruce veškeré doklady a písemnosti, protože vás dotazy kontrolorů mohou tak zaskočit, že znervózníte, a začnete zmatkovat. V ten nejméně vhodný okamžik vás popadne vztek, začnete slovně hartusit, a tím si proti sobě poštvete úředníka, se kterým byste měli být naopak zadobře!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V tomto týdnu se ukáže, jak pevné a stabilní základy má váš vztah. Vaše partnerství, manželství, se totiž může začít otřásat v základech, tedy nelze vyloučit, že díky přechodu Merkura přes Uran mnozí zažijete partnerské zemětřesení! Dohody, které mezi sebou máte, začne jeden z vás porušovat, a to díky pocitu, že má málo svobody, volnosti v rozhodování. Dopřejte si zejména ve středu oddech, snažte se trávit odpoledne a večer samostatně. Bude totiž stačit jedno ostřejší slovo, a díky malé sebekontrole, nemusí z perspektivního vztahu zůstat kámen na kameni!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V tomto týdnu se nenechte v zaměstnání nikým, a ničím stresovat, rozhodit! Nervozitu ve vás mohou vyvolávat kolegové i nadřízení, naprostým chaosem v organizaci práce. Pokud pracujete s listinami, dávejte si velký pozor na administrativní chyby! Uprostřed týdne si zajděte zaplavat, nebo na relaxační masáž, neb budete potřebovat zklidnit tělo i psychiku! Večer si každý den před spaním zapalte v ložnici vonnou tyčinku s aroma citronu, bude se vám lépe usínat.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V tomto týdnu si dávejte velký pozor na dvojznačné věty! Někdo si vaše slova totiž může vyložit dle svého, a vy se následně nestačíte divit, co se to okolo vás děje. Nejasnou komunikací se totiž můžete dostat do velmi trapných situací. Pokud máte děti, nevěřte jim ani slovo, a ověřte si zejména okolo středy, jak tráví volný čas. Jejich husarské kousky vás mohou přijít pěkně draho.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Hlavně ti, kteří žijí ve společné domácnosti s rodiči, díky přechodu Merkura přes Uran, začnou mít v tomto týdnu pocit, že máte čím dál méně osobního, svobodného prostoru, a pokud vás na domácí půdě někdo slovně naštve, v rozčílení si sbalíte kufry, a byt rychlostí blesku opustíte. Klidně se třebas uprostřed noci přestěhujete, třebas k přátelům, do jiného města. Horoskop vám ale doporučuje opak, tedy nedělat unáhlená rozhodnutí, protože můžete udělat nevratnou změnu, které budete hodně dlouho litovat!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Povšechně jste znamení, které nejprve zváží každé rozhodnutí ze všech stran, v tomto týdnu vás něco tak nadchne, že rychlostí blesku zrealizujete momentální nápad! Může jít o koupi nějakého dopravního prostředku, nového počítače, anebo se přihlásíte do nějakého kurzu, koupíte si připojení na internet, etc.. Těch možností je mnoho. V každém případě v tomto týdnu, zejména okolo středy, žádné nápady nezavrhujte, mohou vás totiž v životě, velmi pozitivně, posunout dopředu!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V tomto týdnu si dejte pozor například v účetnictví, při vyplňování formulářů či daňových přiznání, ať něco neuvedete chybně! Písmenka i čísla vám totiž budou utíkat před očima, a vy můžete dělat chyby! Díky nutnosti uhradit nějaké nečekané poplatky, mnozí začnete mít pocit, že se začíná otřásat v základech vaše finanční stabilita. Horoskop vám doporučuje podrobně prozkoumat účet, protože patrně zjistíte, že sami sebe okrádáte, například čerpáním hotovosti vícero výběry!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Ve vašem znamení uprostřed týdne dojde naposled ke konjunkci Merkura s Uranem. Najednou otevřete oči dokořán, a uvidíte spoustu možností, jak byste si mohli zlepšit a zkvalitnit svůj život, že začnete mít panický strach, abyste něco nepromeškali! Jakmile tato situace nastane, sami sebe zklidněte, protože spěchem a nervozitou ničeho nedosáhnete! Využijte až do středy Merkura ve svém znamení k jednání na úřadech, a od čtvrtka můžete začít přemýšlet, jak si zlepšit svoje finanční příjmy. Merkur vám totiž propůjčí až do 16.5. skvělé komunikační a kombinační schopnosti, dokážete prodat svoji práci, a říct si o finanční odměnu, kterou si zasloužíte!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 2.5. - 8.5.2011 
Týdenní horoskop: 20.6. - 26.6.2011 
Týdenní horoskop: 7.5. - 13.5.2012 
Úspěchy s rýžovou dietou 
Výsledky březnové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny