Články

 

30.09.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 1.10. - 7.10.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 40. týden od 1.10. do 7.10. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v harmonickém znamení Vah. Do znamení Štíra vstoupí ve středu, 23.10.

 

Merkur

opustí v pátek 5.10. znamení Vah a vstoupí do Štíra, kde setrvá do 29.10.

 

Venuše

je v ohnivém Lvu, do znamení Panny vstoupí 3.10. kde setrvá do 28.10.

 

Mars

opustí vášnivého Štíra v neděli 7.10.2012. Vstoupí do Střelce, kde setrvá do 17.11.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Od pondělí bude stacionární, v pátek nabere zpětný pohyb a retrográdní bude až do 3.2.2013.

 

Saturn

v pátek 5.10. opustí znamení Vah. Vstoupí do Štíra, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá. V pondělí 8.10. nastane v 8.36 hodin poslední lunární čtvrť v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Daleko lehčeji se vám bude dýchat v první polovině týdne, když nebudete řešit a hasit, co vás nepálí. Spíše se zakousněte do práce, a ukažte světu, že jste ve svém oboru zdatní, prostě jedničky. Ke konci týdne se můžete spoléhat na štěstěnu, náhodnou koupí uděláte terno. Zejména v internetových obchodech můžete narazit na krátkodobé slevy. Volno tak nebudete muset trávit běháním po obchodech, vše nakoupíte pěkně v teple, z domova.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

I když budete mít počátkem týdne špatnou náladu, a začnete lidem říkat, co si o nich skutečně myslíte, nikoho nenaštvete. Což ale nebude platit uprostřed týdne. Rodina bude unavená a nevrlá z vašich nápadů a jiskřit to u vás doma bude jako pod vysokým napětím. Během víkendu investujte peníze do svého zdraví. Navštivte saunu, zajděte si na masáž. Tím se odstřihnete od okolí, a vyhnete se hádce s přáteli, kteří budou mít ve dnech volna náladu pod psa.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte-li děti, věnujte se jim počátkem týdne. Místo učení se totiž poslední dny věnují svým kamarádům, a to by se samozřejmě odrazilo na jejich prospěchu ve škole. Uprostřed týdne se spoléhejte na svoje znalosti, a nepodléhejte tlaku nadřízených. Začnou si vymýšlet nesmysly, vy byste zbytečně investovali čas a energii. Nakonec sami uznají, že jejich vize byly nereálné. Ve dnech víkendu by si ženy měly pravidelně dopřávat sedací koupele, do kterých si přidejte výluh heřmánku nebo řebíčku.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne používejte svou intuici. Jen tak zjistíte, proč se váš nadřízený občas chová jako generál. Kompenzovat si tím bude velmi malé sebevědomí, ale i profesní neznalosti! Nezadaní se v druhé polovině týdne možná zamilují, ale bude to svým způsobem počátek cesty do neznáma. Padnete si totiž do oka s osůbkou, která bude pocházet z naprosto odlišného prostředí. Nelze vyloučit, že počáteční vášeň vystřídá záhy žárlivost.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Nesnažte se v první polovině týdne přesvědčovat některé lidí, že jejich názory jsou mimo mísu. Narazíte totiž na tvrdohlavé jedince, a jediné, čeho dosáhnete, bude hádka na ostří nože. Když vás napadne ve dnech víkendu uklidit půdu nebo sklep, nasaďte si brýle, protože na poslední chvíli si všimnete, že mezi věci na vyhození jste omylem zařadili i vzácný předmět po vašich předcích.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Jste znamení, které má sice nohy pevně na zemi, ale tento týden vás popadne mamon. Když dostanete příležitost vydělat si peníze, bude vám úplně jedno, že se jedná o akci na hraně zákona! Snažte se, aby i případná brigáda byla legitimní, bez smlouvy prostě nic nedělejte, protože nakonec se vaše mhouření očí obrátí proti vám. Nedostanete nic, a ještě budete mít popotahovačky s paragrafy!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Mírně zvýšenou hladinu adrenalinu budete mít v první polovině týdne. Nesnášíte totiž konflikty, a těch okolo vás bude tolik, že začnete ztrácet pevnou půdu pod nohama. Ale neklesejte na mysli, protože strážce pořádku Saturn v pátek opustí s konečnou platností vaše znamení, a vy si konečně po letech oddychnete!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se nestrkat nos do cizích věcí. Prospěje vám se držet stranou, zejména když budou kolegyně někoho pomlouvat za jeho zády. Ani se je nesnažte usměrňovat, protože svůj ostrý jazyk nakonec obrátí proti vám, což nemáte zapotřebí. Ke konci týdne občas nakoukněte do akcí, zastrčených obchodů, bazarů. Objevíte historický předmět za směšnou cenu!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zapisujte si v tomto týdnu vše, co vás napadne, a s odstupem času, během víkendu, si své nápady projděte, a zvažte, co je reálné, a co patří spíše do světa sci fi. Tak se vyhnete v budoucnu zklamání, že se vám něco nepodařilo dotáhnout do konce, protože to prostě zrealizovat nepůjde! Možná zjistíte, že budete muset ve svém životě spoustu věcí změnit, abyste neustrnuli na místě. Začnete zpytovat i svědomí. Tím dá o sobě vědět Saturn, který vstoupí do vašeho sektoru problémů.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne zjistíte, že jistou akci už nemůžete dál odkládat, že musíte jednat. Použijete i ostré lokty, ale nakonec se vám díky odhodlání podaří jistou nepříjemnou věc s konečnou platností ukončit. Uprostřed týdne se vám nepodaří vyvléknout z cestování, ačkoliv byste nejraději seděli doma, a koukali na televizi. Ale vyplatí se vám to, zejména když podnikáte, máte například obchod. Podaří se vám mít na pultech úplnou novinku, kterou pořádně zkomplikujete život konkurenci!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Následné dny může váš přístup k životu připomínat jeden dlouhý, nekončící večírek! Jeden večer si posedíte s přáteli, další se sousedy, v závěru týdne budete oslavovat ve vaší rodině. Takže je jasné, že během víkendu na vás dolehne únava, a možná i výčitky svědomí. Vycítíte, že bude rozumné zpomalit, protože spánkový deficit by se odrazil ve vaší kvalitě práce. Svým způsobem zafunguje Saturn, který vstoupí do vašeho sektoru kariéry a upozorní vás, že v dalších měsících ve své profesi nedostanete nic zadarmo.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V následných sedmi dnech si uvědomíte, co všechno jste za poslední týdny dokázali, stihli realizovat, a dá se napsat, že na sebe budete pyšní. Pouze mezilidské vztahy vám budou kazit spánek. I přes velkou snahu s lidmi vycházet dobře se okolo vás poslední dny vyrojilo několik jedinců, kteří se chovají tak neomaleně, že jen když si na ně vzpomenete, stoupá vám krevní tlak. Hoďte to za hlavu, protože problémy máte a budete mít pouze s osůbkami, které ve svém životě vlastně vůbec nepotřebujete!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Výherci březnové soutěže 2016 
Výsledky březnové soutěže 2011 
Výsledky květnové soutěže 2012 
Výsledky květnové soutěže 2013 
Výsledky říjnové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny