Články

 

11.04.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskopy: 12.4. - 18.4.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 15. týden od 12.4. do 18.4. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Berana. Tímto znamením bude procházet do 20.4. Tento den v 5:45hod vstoupí do znamení Býka.

 

Merkur

je ve znamení Býka. V neděli 18.4. v 5:52hod se otočí do retrográdního směru. Couvat bude až do středy 12.5. kdy v 00:36hod opět nabere přímý směr.

 

Venuše...

je ve znamení Býka. Totot znamení opustí 24.5. v 7:03hod, kdy vstoupí do znamení Blíženců. Zde bude Venuše přát všem narozeným v tomto znamení až do 20.5. kdy 3:06hod vstoupí do znamení Raka.

 

Mars

je ve znamení Lva. Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!

 

Jupiter

putuje ve znamení Ryb a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení Berana... Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb vrátí 9.9.2010 v 4:31hod a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011... Tak se Rybky ""vzbuďte"" předčasně ze zimního spánku, ať toto blahodárné období neprolelkujete !

 

Saturn

je ve znamení Vah. 13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.

 

Uran putuje znamením Ryb.

 

Neptun je ve Vodnáři.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha

 

 

Máme před sebou Astrologickými událostmi nabitý týden. Ve středu 14.4. přesně v 14:29 hod nastane NOVOluní v Beranu,

což je vždy příležitost udělat nějakou změnu, odstartovat ve svém životě něco nového. Závěr týdne, neděle, může být plná zmatků, omylů, protože planeta komunikace Merkur se otočí do retrográdního směru. Více se dočte u svého Slunečního znamení.

Pokud znáte svůj Ascendent, přečtěte si i text tohoto znamení.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne budete nabiti energií, a chutí něco ve svém životě změnit. Bude to díky vlivu blížícího se NOVoluní, které nastane ve středu v 14:29 hod. V tento okamžik doputuje Luna ku Slunci, tedy nastane NOVoluní ve vašem znamení. Možná budete i mírně uspěchaní, tak si ohlídejte svoji prchlivost a tendenci druhým velet. Pokud ve dnech okolo středy slavíte narozeniny, máte před sebou Solární rok, ve kterém něco nového odstartujete, což může být studium, závazný slib v partnerství, a třebas i početí potomka.

Během víkendu si hlídejte svoje chování, reakce, a hlavně nikomu nepůjčijte peníze ! Nedělní otočkou planety komunikace Merkur do retrográdního směru se vám odstartuje období, ve kterém byste se až do 12.5. neměli spoléhat na sliby okolo financí. Vše si ověřujte a když např. určitá platba nepřijde, neváhejte a přípomeňte se ! Nedejte na slaboduché ani alibistické výmluvu. Naopak firmě či dotyčnému volejte opětovně, prostě se nenechte odbýt. Jinak se začnete opožďovat s některými platbami, a následně budete nuceni uhradit sankce za opožděnou úhradu. Tak se od nikoho nenechejte ukolíbat natož balamutit, a za svými finacemi si jděte - třebas hlava nehlava!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Středeční NOVOluní v Beranu je v tomto roce jediné, které vám umožní "ponořit se"do svého podvědomí, a s konečnou platností se zbavit nějakého břemene, bolístky z minulosti. Tak se zamyslete, co vám v životě vadí, co vnímáte jako přítěž a toho se zbavte ! Máte před sebou putování Slunce vašim znamením, tedy narozeniny, a tento NOV je pro vás velmi důležitý, protože vám dává šanci zbavit se všeho škodlivého, a do dalšího Solárního roku tak vstoupit bez restíků a jakýchkoliv nepříjemných vlivů ! Merkur, který putuje vašim znamením, se v neděli ráno otočí do retrográdního směru. Ve zpětném pohybu vám předvede, že vše je v neustálém pohybu, což ve vašem životě může vyvolat i chaos, a to vás až do 12.5. může stát hodně nervů, trpělivosti. Problémům se ale můžete vyhnout, tím, že nic nebude konat na základě info""jedna paní povídala" a povšechně nedáte na jakékoliv pomluvy, klepaření. O nikom nemluvte v jeho nepřítomnosti, protože někdo vaše slova pozmění, a vy budete za klepny. Těžko totiž budete následně vyvracet, že jste nepravdivou informaci nevypustili do éteru vy.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Hned zkraje týdne zpomalte a popřemýšlete, které přání jste si např z dětství doposud nesplnili, nu a ve středu přesně v 14:29hod si klidně i nahlas něco přejte ! Nastane totiž NOVoluní v Beranu, která vám může splnit i váš dlouhodobější sen ! S přáteli budete klábosit až do čtvrtka nejednou dlouho do noci, což vám bude k užitku. Někteří se totiž rozhodnete zapojit do nového projektu, či skupinky lidí se stejnými zájmy, a to vám další měsíce může přinést i tučný zisk.

Nejen během víkendu, ale až do 12.5. se obrňte trpělivostí ! Dá se totiž předjímat, že díky Merkuru v retrográdním směru budete nuceni nejednou zajít do opravny s nějakým nefunkčním domácím spotřebičem. Hlavně se snažte nic neopravovat sami!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zamyslet se v první polovině týdne, zda vaše kariéra a společenská prestiž odpovídá úsilí, které do svého společenského postavení vkládáte, vás přinutí středeční NOVoluní v Beranu. Pokud jste dlouhodoběji nespokojeni, rozhodnete se změnit směr své kariéry, třebas i profesní orientaci. Nedělní otočka Merkura a jeho následný retrográdní pohyb vám do života vnese spoustu novinek. Jako jediné znamení se můžete těšit, neb až do 12.5. se totiž začnete potkávat s lidmi, které jste dlouho neviděli, mnozí obnovíte stará, zapomenutá přátelství, a některé z vás čeká překvapení. Např. společnost, se kterou jste v minulosti díky krizi ukončili spolupráci, se opět ozve a projeví zájem o vaše služby.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne mnohé z vás překvapí zprávy, vztahující se k cizině, nebo se to může týkat cestování na delší časové období. Je také možné, že u nějakého rozhovoru se zaseknete, neb vaše vědomosti na dané téma už nebudou stačit, a vy se z minuty na minutu rozhodnete, že dalším studiem si doplníte svoje mezery ve vzdělání.

Středeční NOVoluní v Beranu ve vás totiž probudí touhu rozšířit si svoje vědomosti. Nejen během víkendu, ale až do 12.5. se držte hesla "nemusím mít hned všechno" ! Retrográdní pohyb planety Merkur by vám totiž moc potěšení z ukvapených rozhodnutí nepřinesl. Zakoupíte-li si v uvedením období např. televizi či nové PC, můžete spoustu času následně trávit v opravnách. Vyplatí se vám proto trpělivost, vyčkávání, neb jen tak nebudete plýtvat energií ani časem při uplatňování reklamací !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Ikdyž jste přepečlivé znamení, zamyslete se počátkem týdne, zda nemáte nějaké finanční resty. Zkontrolujte všechny listiny oproti uskutečněným platbám, ať se to týká plateb pojistného, daní, etc..Podnikáte-li, přesvěčte se, zda souhlasí např.výpisy z banky s peněžním deníkem. Dny okolo středy, kdy nastane NOVoluní v Beranu, jsou totiž naprosto skvělé k tomu, abyste si udělali pořádek ve financích. Budou vám ale přát i při vyjednávání o půjčce, k uzavření pojištění, podání žádosti o zvýšení alimentů, o stipendium, etc.. Pokud během víkendu zaznamenáte nějaké zmatky při cestování, nedivte se, a spíše se až do 12.5. snažte dělat vše proto, abyste kalamitám předešly. Váš vládce Merkur totiž bude mít retrográdní směr, tak si např. zavazadla vždy výrazně označte, k odjezdu se snažte přijít s časovým předstihem. Jenže couvající Merkur je pořádný fiškuntál, proto je i možné, že vy sice budete všude včas, ale naopak autobus či vlak budou mít zpoždění, nebo se zatoulá nějaký dopis, mail. Nejhorší variantou bude to, když se ztratíte vy sami...vtip !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Ve středu 14.4. přesně v 14:29 hod nastane NOVoluní v Beranu. Jedná se o jediný NOV v tomto roce, který vám vytvoří příležitosti vyříkat si v manželství, intimním či obchodním partnerství upřímně, bez jakýchkoliv pozlátek vše, co vám vadí, stresuje. Pokud jste dny okolo této středy zvolili k podpisu smlouv, určitě budete s výsledkem spokojeni ! Víkendová otočka Merkura do retrográdního směru může přinést nějakou nejasnost okolo financí, a mnozí začnete být nejistí. Pokud chcete předejít problémům, prvotně se ujistěte, zda někomu nedlužíte peníze. Pokud někdo dluží vám, až do 12.5. se nespoléhejte na to, že dlužník půjčku splatí, prostě s penězi, které budou viset ve vzduchu nepočítejte ve svém rozpočtu ! Tou horší variantou může být kontrola např. z FÚ. Pokud máte v plánu čerpat úvěr, hypotéku, můžete být překvapeni neustálým odkládáním výplaty, ale hlavně tím, že po vás bankovní ústav bude chtít např. potvrzení, které jste již dávno předložili. Máte-li úvěr, a opozdili jste se nějakou platbou, může vás banka požádat o uhrazení celkové částky, kterou vám poskytla.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne se zamyslete, zda by nebylo rozumné na léto shodit nějaké kilo. Pokud máte nadváhu, ve středu, kdy nastane NOVoluní v Beranu, neotálejte a odstartujte zdravější životosprávu ! Je jedno, zda se rozhodnete pravidelně cvičit nebo změníte jídelníček, důležité bude, že využijete NOVu a začnete něco podnikat pro svoje zdraví. Během víkendu se Merkur otočí do retrográdního směru. Plánujete-li například podpis smlouvy o pronájmu bytu, koupit dům, změnit práci nebo koupit dražší věc, buďte trpěliví, a vše zrealizujte až po 12.5., kdy bude mít Merkur opět přímý směr !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Středeční NOVoluní v Beranu vám velmi přeje. Propůjčí vám sexapeal, charisma z vás bude vyzařovat do okolí ! Je jasné, že to mezi vámi a intimním protějškem bude eroticky doslova jiskřit! Plánujete-li přírustek do rodiny, dny okolo středy jsou naprosto ideální !

Během víkendu vám retrográdní Merkur odstartuje delší období, ve kterém si budete muset poradit s mnoha opožděnými platbami. Také vaše zaměstnání si vyžádá pravděpodobně více času, ale hlavně peníze, se kterými budete dopředu počítat, přijdou obvykle v delším časovém horizontu. Proto až do 12.5. se snažte pečlivě zvážit každý výdaj. Prostě si trošku utáhněte opasek, ať se zbytečně nestresujete z nulového zůstatku na kontě !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne se vše bude točit okolo vaší rodiny, domova, předků. Středeční NOVoluní v Beranu vám dodá odvahu říct ostatním na rovinu, s čím nejste na domácí půdě půdě spokojeni, zejména ve vztahu k bydlení. Není proto vyloučeno, že ve dnech okolo středy odstartujete rekonstrukci, či si naplánujete malování bytu, nevylučuji, že někteří pouvažujete nad změnou bydlení. Během víkendu se mnohým naskytne výhodná koupě nové elektroniky, či hraček, zejména věcí za atraktivní věci pro potomky. Nepospíchejte ale s nákupem, neb byste unáhleně mohli zakoupit výrobek, se kterým následné období nejednou budete nuceni běžet do opravny a reklamovat vady. Až do 12.5. bude rozumné vyhýbat se větším finančním investicím, jinak budete lamentovat, že na zdánlivš výhodné koupi jste vlastně prodělali !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

První polovina týdne vám dává příležitost urovnat rozepře se sousedy, sourozenci či nejbližšími příbuznými. Nedá se ani vyloučit, že po letech opět začnete plánovat společnou dovolenou. Jen se ohlídejte, zda až příliš nemluvíte, slovně totiž budete zejména okolo středy, díky NOVOluní ve vašem domě komunikace, k nezastavení. Během víkendu se začnou vaše plány, zejména ve vztahu k podpisu smluv, dohod okolo bydlení či koupě nemovitosti pro rodinu, ztrácet jakoby v mlze. Oddalovat a komplikovat vše začne retrográdní Merkur. Nenechte se až do 12.5. stresovat tím, když poněkolikáté budete mít vše připraveno např.k podpisu, ale opakovaně se objeví nějaký problém a transakce se odloží. Zachovejte klídek, nic vám neuteče, pouze couvající Merkur vyzkouší vaši trpělivost !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

První polovina týdne je naprosto skvělá k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů, směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Ve středu, během NOVOluní v Beranu, se zamyslete, zda umíte svoje schopnosti prosazovat, zejména zda svůj um a šikovnost umíte "dobře prodat". Pokud ne, NOV vám vnukne nějakou myšlenku, nápad a propůjčí vám dostatek energie, abyste si svoje výdělky zvýšili, zejména abyste neprodávali to co umíte pod cenou ! Behěm víkendu se Merkur otočí do retrográdního směru. Na nic nespěchejte, prostě dejte věcem volný průběh, neplýtvejte zbytečně energií. Věnujte čas plánování ! Dostáváte totiž jedinečnou příležitost načerpat nové informace, a během následných dnů, až do 12.5., si např. udělat podrobný přehled o cenách na trhu, rozšířit si svoje znalosti v nějakém oboru,etc...Díky novým informacím se vám daleko lépe bude po uvedeném datu nakupovat, přistupovat k podpisu smluv, vyjednávat okolo nového zaměstnání, a v neposlední řadě si opět začnete v klidu povídat se sourozenci, sousedy. Takže zmatky a nejasnosti, které během období couvajícího Merkura, tedy až do 12.5. mnozí natropíte, dostanete příležitost smést ze stolu.

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.7. - 7.7.2013 
Týdenní horoskop: 12.12. - 18.12.2011 
Týdenní horoskop: 24.5. - 30.5.2010 
Týdenní horoskop: 25.6. - 1.7.2012 
Týdenní horoskopy: 19.4. - 25.4.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny