Články

 

24.03.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 25.3. - 31.3.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 13. týden od 25.3. 2013 do 31.3. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Beranu.

 

Merkur

je v Rybách. Do Berana vstoupí 14.4.

 

Venuše

je v energickém znamení Berana.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc dorůstá... Ve středu 27.3. nastane v 10.27 hodin úplněk ve Vahách. První neděli po prvním jarním úplňku

určil za vlády císaře Constantina Nicejský Koncil v roce 325 jako datum Velikonoc, takže 31.3. nás čeká Velikonoční neděle

a v pondělí 1.4. samozřejmě Velikonoční pondělí!

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Zpočátku týdne budete mít tendenci kritizovat všechny a všechno. Když budete mlčet a vyzkoušíte nějakou techniku, která vás naladí na pozitivní myšlení, prospějete tím nejen svému okolí, ale hlavně sami sobě! Nebudete se totiž pořád rozčilovat maličkostmi! Víkend neproběhne úplně dle vašich představ. Někdo si na vás začne totiž zkoušet svou moc, autoritu, a je jasné, že narazí, protože to si líbit nenecháte!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Ať se okolo vás bude dít cokoliv, usmívejte se. Nenechte se rozhodit ani doma, ani v práci. Zdraví máte totiž jenom jedno, a ničit si ho rozčilováním nemáte zapotřebí! Až do pátku si hýčkejte ledviny, a to nejen suchým teplem, ale i dostatečným množstvím tekutin, nezatěžujte je alkoholem. Během víkendu se vyhýbejte diskusím o politice, náboženství. Narazíte totiž na fanatika, z legrace utrousíte nějaký vtip, a dotyčný se vám začne mstít, a to pěkně zákeřně, za zády!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte-li trvalý vztah a nehodláte Velikonoce trávit sami, nepodlehněte hýření přátel. U každé zábavy a flámu jim přeci asistovat nemusíte! Ve dnech víkendu totiž vaší drahé polovičce dojde trpělivost, vy k ostřejšímu slovíčku taky nebudete mít daleko. Když se nebudete dostatečně ovládat, napětí mezi vámi vygraduje v ostrý spor. Následně jeden z vás práskne dveřmi, a svátky stráví neznámo kde.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Hned od prvního dnes tohoto týdne se snažte věnovat volný čas rodině. I vy sami totiž budete potřebovat odreagování od tlaku nadřízených. Když jim povolíte, jejich nároky se budou pořád zvyšovat, až to bude vypadat, že si do práce přestěhujete postel, protože vás zavalí toliko pracovními povinnostmi, že by den musel mít dvojnásobný počet hodin, abyste všechno stihli. Možná toho na vás bude příliš, a ve dnech víkendu začnete přemýšlet o změně své profese.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne nenecháte nic náhodě, a vyděláte si docela slušné peníze. Ve dnech okolo středy méně mluvte. Tím se vyhnete slovním srážkám a následnému stresu, protože vypustíte do éteru něco, co příjemce ve slovníku nenajde. Budete-li během Velikonoc cestovat, pečlivě dodržujte hygienu, pitný režim, a hlavně se pořádně oblečte, jinak vám svátky pokazí zdravotní indispozice.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Okolo financí se konečně, pohnou stojaté vody, zejména pokud vám například dluží zaměstnavatel výplatu, nebo stát nemocenskou či sociální dávky. Podnikáte-li, nepodceňujte nabídky, které budou směřovat k dotacím, grantům. Po příležitosti se vrhněte střemhlav, ať vám ji konkurence nevyfoukne před nosem! Ve dnech víkendu by si nezadaní měli dát pořádný pozor na náhodné sexuální dobrodružství. Nic dobrého vám totiž erotický románek nepřinese, naopak byste mohly mít následně zdravotní problémy!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zkraje týdne patrně budete mít pocit, že vůbec lidem okolo sebe nerozumíte. Tím se nestresujte, jak to půjde relaxujte, protože další dny budou pořádně akční! Ve dnech okolo středy to mírně začne jiskřit ve vašich vztazích. Nejste-li dlouhodoběji spokojeni v intimním partnerství, začnete situaci řešit, a to pořádně rázně. Možná vztah ukončíte, ale má-li hluboké kořeny, dohodnete si nová pravidla, podle kterých bude váš vztah fungovat v budoucnu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ve dnech okolo pondělí vás přátele vytáhnou z pořádného průšvihu, ale další se objeví uprostřed týdne. S tím už se nikomu nesvěříte, problémy v zaměstnání si vyřešíte sami. Pokud proti vám někdo začne intrikovat, vymyslíte na dotyčného chytrou past, do které se chytí. Vše budete sledovat zpovzdálí, a smát se mu pod vousy. Víkend se snažte trávit pouze se svou rodinou, přes práh nepouštějte příbuzné. U někoho z nich se zabydlí viróza, a tu by nechtěně přenesli i do vaší rodiny. Takže místo koledování byste Velikonoce strávili na lůžku.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátek týdne bude pracovně náročnější, ale uděláte spoustu práce i dopředu, takže ve dnech okolo středy se začnete věnovat zábavě, dokonce nelze vyloučit, že nejeden flám se protáhne až do rána. Jednou vám to projde, ale podruhé už začnete narážet na smutné pohledy své drahé polovičky. Máte-li děti, ty vám řeknou rovnou, že doma chybíte. To vás tne do živého, takže se zklidníte. Během víkendu si hlídejte osobní věci, a to nejen při nákupech, ale i v parku, na koncertu. Ať vám Velikonoce nepokazí ztráta osobních dokladů či peněženky.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Přímo raketový vzestup můžete v tomto týdnu zažít ve své profesi, kariéře! Ale nezapomeňte na skromnost, neberte na sebe další závazky jenom proto, abyste se zavděčili nadřízeným. To by byla cesta do pekel, protože máte jenom dvě ruce! Máte-li v rodině osůbku narozenou ve znamení Berana, ve dnech víkendu se od tohoto člověka držte v bezpečné vzdálenosti. Nebude úplně jasné, proč jste se začali spolu dohadovat, ale nakonec se bude hádat ve vaší rodině každý s každým!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nesnažte se hlavně uprostřed týdne vměšovat do cizích sporů, zejména když hlavními aktéry bude někdo z příbuzných či sousedů. Rozhodnete sice moudře a spravedlivě, ale za to vám nepoděkují. Dál si budou tvrdohlavě trvat na svém, jinou, než tu svoji pravdu nebudou chtít slyšet. Navíc někdo z nich o vás začne během víkendu trousit po okolí klepy. Emoce mějte pod kontrolou, snažte se nevybouchnout, tvařte se, že je vám lhostejné, co si o vás druzí povídají. Na drby platí jediná účinná zbraň, nereagovat!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne se do žádné diskuse nevměšujte dřív, dokud téma či problém neproberete v duchu ze všech možných úhlů. Jen tak zjistíte, že vám unikla jedna dosti podstatná maličkost, a neztrapníte se! Další dny se budou točit okolo peněz. Pokud někomu dlužíte, věřitel se ozve a bude chtít peníze stylem "teď hned!" Tak mějte v záloze finanční rezervu, protože úhradu neusmlouváte. Je ale i možné, že se konečně dočkáte proplacení platby, na kterou čekáte několik týdnů.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

POvánoční akce - konzultace s nutričním poradcem a analýzou za 199 Kč! 
Týdenní horoskop: 28.1. - 3.2.2013 
Týdenní horoskop: 3.9. - 9.9.2012 
Výsledky prosincové soutěže 2012 
Výsledky únorové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny