Články

 

29.05.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 30.5. - 5.6.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 22. týden od 30.5. do 5.6. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Blíženců

kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

putuje znamením Býka Zde setrvá do čtvrtka 2.6.2011, kdy vstoupí do znamení Blíženců.

 

Venuše

je v Býku. Do znamení Blíženců vstoupí 9.6.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

v sobotu 4.6. opustí znamení Berana, vstoupí do znamení Býka.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře. V pátek 3.6. se Neptun otočí, a retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. Ve středu 1.6. v 23:03 hodin nastane Novoluní ve znamení Blíženců

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne vycítíte, že vaše slova mají moc. Protože vám nebude chybět ani odvaha, konečně jednomu člověku řeknete, ať se od vás drží dál, protože vám svých chováním permanentně brnká na nervy.

V druhé polovině týdne se nesnažte mlžit, lhát, podvádět. Pokud se dostanete do nepříjemné situace, například vás zastaví za přestupek dopravní policie, nesnažte se jako úhoři vykroutit. Když svou chybu přiznáte, dostanete směšně malou pokutu. Začnete-li se dohadovat, a obviňovat příslušníky z mylných údajů, skončíte za několik dnů u přestupkové komise, a tam přijdete nejen o daleko větší peníze, ale možná i o trestné body.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pokud ve vás spí nějaký talent, probudí ho Novoluní v Blížencích a je možné, že si dokonce začnete v následném období vydělávat peníze svou zálibou, koníčkem z dětství.

V druhé polovině týdne si vždy pečlivě zkontrolujte, zda máte na správném místě peněženku i doklady. Vyrazíte totiž na nějakou společenskou událost, a až při placení si všimnete, že jste peněženku nechaly ležet doma na stole.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne díky Novoluní ve svém znamení budete nejen hýřit skvělými nápady, ale v rozhovorech nebudete mít široko daleko konkurenci. Pokud slavíte narozeniny ve středu nebo ve čtvrtek, máte před sebou hektický rok, ve kterém o nové začátky nebudete mít nouzi.

V druhé polovině týdne se nesvěřujte nikomu v zaměstnání. S velkou pravděpodobností totiž skočíte na špek nějaké dezinformaci, a když pravda vyjde najevo, nebudete vědět, kam se schovat, jak vám bude trapné, že jste takovému blábolu uvěřili.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne budete muset zpytovat svědomí. Je totiž možné, že poslední období díky menšímu sebevědomí na sebe berete až příliš povinností, abyste ostatním dokázali, jak jste dobří, a vaše fyzička vám dá najevo, že je nejvyšší čas zpomalit. Projevem může být vaše nechuť povídat si s lidmi, ale také pocit, že se nemůžete zhluboka nadechnout. V druhé polovině týdne si ověřujte informace, a hlavně se vyhýbejte lidem a skupinkám, sdružením, kteří zvěstují konec světa. Jejich manipulativní řeči vás mohou obalamutit, a nasadit vám brouka do hlavy.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne budete na roztrhání, a to nejen díky spoustě společenských událostí, ale i díky přátelům, se kterými se budete setkávat daleko častěji. Na to pozor, protože noční návraty vás začnou vysilovat, otupí se vaše pozornost, schopnost soustředit se, a díky tomu můžete prošvihnout něco důležitého. V druhé polovině týdne neberte vážně řeči přátel. Někdo se bude bavit na váš účet, a sledovat, jak řešíte lež, kterou vám nakukal. Bude se patrně jednat o fámu na adresu vaší drahé polovičky. Vyvolá ve vás nedůvěru, žárlivost, tak se vzpamatujte, jen vy přeci víte, jak váš vztah funguje!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Snažte se v první polovině týdne neradit nadřízeným, nevměšovat se do cizích rozhovorů na pracovišti. Raďte sobě, protože nabídka kterou dostanete, vás může vyhoupnout v kariéře až na vrchol těch nejlepších! Požádá-li vás v druhé polovině týdne někdo z nadřízených či kolegů o názor, volte opatrně slova a ověřujte si, zda jste jejich dotazu porozuměli správně. Ve hře totiž bude Neptun, vy něco snadno poplete, zaměníte, a způsobíte zmatek. Pokud pracujete s listinami, ověřte si, zda jste správně odeslali například cenovou nabídku. Stejně tak si ověřujte jméno při telefonických rozhovorech. Záměna by mohla vaše zaměstnavatele přijít draho.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V tomto týdnu se může splnit sen těm, kteří toužíte odjet studovat či pracovat do zahraničí. Bude to chtít pouze pružně reagovat, nesedět s rukama v klíně, nabídky vyhledávat i na internetu! Budete-li v druhé polovině týdne cestovat, což platí zejména pro cesty do ciziny, daleko víc dbejte na hygienu, používejte repelenty, abyste minimalizovali štípnutí hmyzem. Kontrolujte si i potraviny, protože i jídlo může být zdrojem zdravotních potíží.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne máte možnost zkvalitnit svůj partnerský život, ale neobejde se to bez toho, abyste otevřeně říkali, s čím nejste spokojeni, nevyjímaje sex. Pokud máte dluhy, neodmítejte nabídku, která vám umožní zbavit se finančních závazků. Vám totiž bude trapně, ale taková šance se vám dalších 12 měsíců nenaskytne! V druhé polovině se budou muset obrnit trpělivostí zejména ti, kteří mají děti. Zaskočí vás opakovaně nestandartními dotazy, a mnohé bude směřovat k sexu. Když se začnete snažit mlžit, patrně se podivíte, protože oni začnou poučovat vás!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vašim vztahům přeje první polovina týdne. Podaří se vám vyřešit a vyhladit třecí plochy intimního partnerství, a pokud podnikáte, horoskop naznačuje lukrativní obchodní nabídku. Pokud žijete v intimním partnerství na psí knížku, je možné, že začnete zvažovat legalizaci partnerství. V druhé polovině týdne buďte opatrní ve všem, co se bude vztahovat k bydlení, nemovitostem. Můžete totiž podepsat

smlouvu, která bude ve váš neprospěch, a pokud chystáte koupi nebo prodej nemovitosti, ověřte si správnost odhadu. Někdo se vás bude snažit ošidit, ale při troše pozornosti se vám podaří minimalizovat škody.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Přestože jste znamení, které

Ačkoli nemáte rádi změny, v první polovině týdne vás něco naštve v zaměstnání do té míry, že v cuku-letu budete mít sepsánu výpověď. Spíše byste se ale měli zamyslet, zda výtka na vaši odbornost nebyla oprávněná, a něco s tím udělat, například přihlásit se do nějakého kurzu, školy a zvýšit si vědomosti! Pravdou je to, že o nabídky nového zaměstnání nebudete mít nouzi, což konečně vyřeší nelehkou životní etapu nezaměstnaným. V druhé polovině týdne si před každou jízdou autem neopomeňte sebou vzít lahev s pitím. Můžete někde zabloudit, a tekutiny se vám budou hodit, protože horoskop vás varuje před dehydratací organizmu.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud poslední období v mileneckém vztahu spíše tápete, dostanete v první polovině týdne příležitost usmířit se, ale zpozornět by měli ti, kteří dlouho touží po potomkovi. Skvělou příležitost počít ratolest máte 1. a 2.června! Pokud již děti máte, v druhé polovině týdne zjistíte, že vám něco zatajují. Nezvyšujte hlas, dělejte, že jste lež neprokoukli, ale snažte se přijít na důvod, proč neříkají pravdu. Do stejné situace se ale mohou dostat i čerstvě zamilovaní.

V každém případě se podivíte, až zjistíte důvod, kterým bude strach, jak zareagujete, když se dozvíte pravdu. Tak preventivně zvolí milosrdnou lež.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Divnou náladu budete mít v první polovině týdne díky tomu, že si uvědomíte, jak málo času máte poslední období na své nejbližší, takže si s nimi už ani nepovídáte. Zejména vás bude trápit svědomí, pokud se to bude týkat rodičů. Začnete jim pravidelně volat, a když to půjde, zaskočíte opakovaně na návštěvu. V druhé polovině týdne si možná budete připadat na domácí půdě jako ve špatné grotesce. Na vině bude nedostatečná, chaotická komunikace. Vy budete mluvit tak záhadně, že si občas vaše slova vyloží jinak. Vyhnete se tomu tím, že si zpětně vždy ověříte, zda jste pochopili vy ostatní správně, a sami nebudete mluvit v hádankách!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Opravdu nevšední podpora biopotravin 
Týdenní horoskop: 19.9. - 25.9.2011 
Týdenní horoskopy: 29.3. - 4.4.2010 
Výsledky červnové soutěže 2013 
Zeptejte se výživového poradce! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny