Články

 

02.01.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 3.1. - 9.1.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 1. týden od 3.1. do 9.1. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

ve středu 22.12. vstoupilo do znamení Kozoroha. tedy nastal Zimní Slunovrat To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu, virtuelně otevřelo dveře Slunci, aby se mohl vrátit jeho sluneční jas. Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy a vládu přebírá moudrý Saturn.

 

Merkur

prochází znamením Střelce. Ve čtvrtek 13.1.2011 v 12:31hod vstoupí do znamení Kozoroha

 

Venuše

prochází znamením Štíra. Zde setrvá do pátku 7.1.2011 kdy v 13:45hod vstoupí do znamení Střelce.

 

Mars

bude procházet znamením Kozoroha do 15.1.2011.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Narození okolo 18.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

je ve Vahách, a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 10.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s ubývající Lunou spěchající k NOVoluní, které nastane v uterý 4.1.2011 10:03 hod

ve znamení Kozoroha. Dojde současně k tomu, že NOV nastane poblíž Lunárních uzlů, tedy Slunce, Luna a Země budou v jedné přímce, Měsíc se ocitne mezi Sluncem a Zemí, bude tedy blokovat část světla vycházejícího ze Slunce, a dojde k částečnému zatmění Slunce. Nejvíce toto zatmění pocítí Sluneční Kozorozi,

ale i Ti, kteří mají v tomto znamení v základním Radixu - horoskopu narození - nějakou planetu v blízkosti 13°38'46" znamení Kozoroha.

Ovlivnit další směřování v životě také může Slunečním Rakům, a těm, kteří mají Ascendent v tomto znamení.

Zde je několik příkladů vlivu zatmění. Pokud zatmění nastane ve vašem horoskopu...:

-> na ose první / sedmý dům, budete nuceni pracovat na sobě, své povaze, ale ve hře může být i vaše manželství, partnerský či obchodní vztah. Pokud ve vašem horoskopu nastane zatmění... -> na ose druhý / osmý dům,

něco se začne dít okolo vašich výdělků, příjmů v zaměstnání nebo ve vztahu ku společným financím, ve hře mohou být i přijmy vašeho manžela, manželky. Pokud zatmění nastane ve vašem horoskopu.... -> na ose třetího / devátého domu, můžete mít před sebou rok, naplněný cestovním, studiem.....etc...

Zatmění Slunce vždy vytáhne na světlo to, co mělo zůstat tajemstvím, co v sobě dusíme, o čem sníme, ale zůstává jenom u snu, realizace nikde !

Zatmění nás na nesplněné sny a tajemství upozorní, a přinutí nás udělat změnu. Ta se může týkat našeho myšlení, toho, jak komunikujeme s ostatními, ale změnu můžeme udělat i v oblékání, životním stylu, v kariéře, do hry se může dostat i rodina, třebas i početí potomka. Smyslem tohoto zatmění je nasměrovat nás tak, aby byl náš život smyslplnější, celistvý.

 

Zjistěte si, zda nemáte v Radixu - horoskopu narození - nějakou planetu nebo prvek horoskopu na 13°38'46" znamení Kozoroha. Pokud ano, může toto zatmění Slunce ve vašem životě způsobit velkou změnu.

 

Skvělé je to, že toto zatmění bude propojeno se stálicí - hvězdou Ascella kterou najdete v souhvězdí Archer (střelec).

Tato hvězda má povahu Jupitera a Merkura, a je spojována s Tarotovou kartou Milenci. Ve spojení se Sluncem ukazuje na štěstěnu, a s Lunou na nové, vlivné přátele, lásku, slušnost... Takže toto zatmění bude o odpuštění, usmíření, lásce...a je možné, že mnozí se oprostíme nějaké zastaralé tradice.

A to patrně v sexu ! V blízkosti NOVu v Kozorohu se totiž bude nacházet i bájný asteroid Eros který je symbolem erotické lásky a ztělesňuje stejně tak jako bůh Eros sexuální sílu, ukazuje na obrovskou motivaci a nadšení, aby věci a vztahy opravdu fungovaly tak jak mají, a to i v intimnostech, sexu!

Takže toto první NOVoluní v Kozorohu může mnohým z nás obrátit partnerský život vzhůru nohama, o své touze po tělesném sblížení totiž nebudeme jenom snít, ale začneme si užívat tělesných potěšení plnými doušky !

Nejste-li zadaní, a nic ochuzeni také nebudete, ale chce to nesedět doma, vyrazit do ulic, mezi přátele, etc...jen tak si vytvoříte prostor pro seznámení, a je možné, že konec týdne už budete trávit ve dvou !

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Tento první týden roku 2011 vám dává skvělou příležitost stanovit si cíl své kariéry, nebo si udělat malou rekapitulaci toho, čeho jste dosáhli, neb jen tak můžete přijít na to, proč se vám nedařilo, a začít jinak, nově ! K novým začátkům je totiž tento týden zejména dny okolo úterý +-3dny naprosto ideální !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V následných sedmi dnech se budete muset zamyslet nad svými znalostmí, vzděláním. Mnohým dodá NOVoluní v Kozorohu i odvahu a motivaci začít něco nového studovat, dál se vzdělávat. Skvělé je i to, že razantněji začnete obhajovat svá práva. V neposlední řadě tento týden může mnohé nasměrovat k cestování, které bude propojeno s vaší profesí.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V tomto týdne, zejména ve dnech okolo úterý +-3dny, můžete mít opakovaně pocit, že vaše city nemají pevný přístav, že plují bez kompasu jen tak na vodě. Myšlenky se ale mnohým budou stáčet i k majetku, financím. Doporučuji vám nic nepodceňovat a pokud např. vlastníte nemovitost, nebo nějaké pozemky po předcích, zkontrolujte si na Katastru nemovitostí, zda nedošlo bez vašeho vědomí k nějaké změně !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud necítíte dlouhodoběji v nějakém partnerství jistotu, důvěru, nevyhnete se v tomto týdnu konfrontaci. Povšechně v následných sedmi dnech může vyplout napovrch nějaký problém, týkající se vaší drahé polovičky nebo obchodního partnera. Ať již půjde o cokoli, vše hned řešte, jinak budete daný problém za sebou vláčet další půlrok jako batoh na zádech, prostě sami na sebe ušijete past !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zdraví, zaměstnání a povšechně váš denní režim jsou témata, která uvidíte v tomto týdne v úplně jiném světle. Změnám se nebraňte, a hlavně udělejte všechno proto, aby se práce pro vás nestala drogou. Mohou se z vás stát v tomto období velmi snadno workholici, což sebou nese nedostatek relaxace, odpočinku, a je jasné, že by se vše odrazilo na vašem zdraví. V tomto týdne vám prospěje dietnější strava a když budete pravidelně cvičit, již během několika dnů se budete cítit jako znovuzrození.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zamyslete se v tomto týdnu, zda si něco dlouhodobě neodpíráte a přitom po tom velmi toužíte ! Zejména se to může týkat vašich koníčku, zálib, toho jak trávíte volný čas, ale i dětí, či mileneckého vztahu. Udělějte si sami sobě v tomto týdnu něčím radost, hlavně nezapomínejte na zábavu ! Toužíte-li po dalším potomkovi, promluvte si o rozšíření rodiny se svojí drahou polovičkou ve dnech

-+3 dny okolo úterý !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vaše rodina se stane v tomto týdnu vašim středobodem. Nevylučuji, že příčinou bude prozrazení nějakého rodinného tajemství. Prostě něco, co mělo zůstat skryto před ostatními členy rodiny, už dál nebude možné tajit. Může jít např. o stěhování někoho vám velmi blízkého, což rodina přijme rozpačitě, prostě bude jasné, že z toho ostatní radost nemají.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zamyslete se v následných sedmi dnech nad tím, zda vaše vztahy s lidmi, se kterými se denně potkáváte nevyjímaje sourozence, nepotřebují trošku obrousit hrany. V tomto týdnu totiž máte skvělou šanci udobřit si sourozence, zklidnit případné konflikty se sousedy. Měli byste ale prvotně sledovat to, jak s lidmi komunikujete povšechně. Ono je totiž možné, že díky ostřejšímu slovníku nebo vtipkování si děláte z druhých nevědomky nepřátele. Je zde ale i další možnost, a tou je vaše rozhodnutí přihlásit se do nějakého kurzu, večerní školy. Prostě si řeknete, že vaše kariéra se nepohne dopředu, pokud vy sami pro to něco neuděláte, a tak se rozhodnete rozšířit svoje znalosti.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V tomto týdnu se soustředíte na svoje finance, na to, jak si vyděláváte na živobytí. Konstelace vás ale přinutí zamyslet se i nad tím, zda si ceníte sami sebe, toho, co dovedete. Mnozí si uvědomíte, že se poslední měsíce honíte od "nevidim do nevidim" za penězi, zapomínáte na své koníčky, záliby. Dokonce z gruntu přehodnotíte svoje životní priority.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V úterý nastane NOVoluní ve vašem znamení, jehož součástí bude i částečné Solární zatmění. Díky tomu se zamyslíte nad tím, zda až příliš pokorně a ochotně před druhými nehrbíte svůj hřbet. Pokud zjistíte, že ustupujete druhým až příliš často, máte v tomto týdnu skvělou příležitost změnit svoje zvyky a povšechně chování, ale i to, jak jednáte s druhými.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Tento týden se mnozí nebudete cítit v pohodě. Na světlo totiž vypluje něco, co jste skrývali ve svém podvědomí, což asi nebude příjemné, neb se může jednat o něco, na co jste se rozhodli zapomenout, a přitom jste to nechali nedořešené. V těchto sedmi dnech dostáváte šanci něco uzavřít, dokonce i skoncovat s noční můrou. Před ničím neutíkejte, co vypluje napovrch řešte. Další příležitost totiž dostanete až za 6 měsíců, ale je otázkou, zda už o daném problému nebude rozhodnuto o vás - bez vás !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V tomto týdnu nastane Novoluní a částečné zatmění Slunce v Kozorohu, což je znamení, které je symbolem důstojnosti, moudrosti, a vám dá příležitost změnit svůj budoucí život, tedy i osud ! Udělejte si seznam svých nesplněných přání, a zamyslet se, co je opravdu reálné. Tento týden totiž poodhalí, co máte udělat, aby váš život měl pevné základy, abyste v honbě za nereálnými sny neplýtvali energií ani časem


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 23.5. - 29.5. 2011 
Týdenní horoskop: 28.5. - 3.6.2012 
Týdenní horoskop: 7.5. - 13.5.2012 
Výsledky červnové soutěže 2011 
Výsledky květnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny