Články

 

04.07.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 5.7. - 11.7.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 27. týden od 5.7. do 11.7. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Raka.

Zde setrvá do 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

 

Merkur

je ve znamení Raka.

Do následného znamení Lva vstoupí 9.7. v 18:26hod.

 

Venuše

putuje znamením Lva.

Zde setrvá do 10.7. Tento den v 13:38hod vstoupí do znamení Panny.

 

Mars

prochází znamením Panny,

kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

putuje znamením Berana Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,

a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...

Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna ubývá k NOVoluní, které nastane v neděli 11.července v 21:40hod ve znamení Raka. Dojde současně k tomu, že NOV nastane poblíž Lunárních uzlů, tedy Slunce, Luna a Země budou v jedné přímce, Měsíc se ocitne mezi Sluncem a Zemí, bude tedy blokovat světlo vycházející ze Slunce, a dojde k úplnému zatmění Slunce. Nejvíce toto zatmění pocítí Sluneční Raci, ale i Ti, kteří mají Ascendent v tomto znamení. Ovlivnit další směřování v životě také může Slunečním Kozorohům,

a těm, kteří mají Ascendent v tomto znamení. Zde je několik příkladů vlivu zatmění. Pokud zatmění nastane ve vašem horoskopu...: -> na ose první / sedmý dům, budete nuceni pracovat na sobě, své povaze, ale ve hře může být i vaše manželství, partnerský či obchodní vztah. -> Pokud ve vašem horoskopu nastane zatmění na ose druhý / osmý dům, něco se začne dít okolo vašich výdělků, příjmů v zaměstnání nebo ve vztahu ku společným financím, ve hře mohou být i přijmy vašeho manžela, manželky. -> Pokud zatmění nastane ve vašem horoskopu na ose třetího / devátého domu, můžete mít před sebou rok, naplněný cestovním, studiem.

 

Během tohoto NOVoluní v Raku +-2 dny se můžete cítit nepříjemně, pod tlakem, protože zatmění Slunce vždy vytáhne na světlo to, co mělo zůstat tajemstvím, co v sobě dusíme, o čem sníme, ale zůstává jenom u snu, realizace nikde ! Zatmění nás na nesplněné sny a tajemství upozorní, a přinutí nás udělat změnu. Ta se může týkat našeho myšlení, toho, jak komunikujeme s ostatními, ale změnu můžeme udělat i v oblékání, životním stylu, v kariéře, do hry se může dostat i rodina, třebas i početí potomka. Smyslem tohoto zatmění je nás nasměrovat tak, aby byl náš život smyslplnější, celistvý.

 

Zjistěte si, zda nemáte v Radixu - horoskopu narození - nějakou planetu nebo prvek horoskopu na 19°23´50"znamení Raka.

Pokud ano, může toto zatmění Slunce ve Vašem životě způsobit velkou změnu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne dokážete i v letu uchopit příležitost, zejména když půjde o finance. Navíc se dokážete skvěle kontrolovat, a neb od úterý až do čtvrtka dopoledne bude Luna v Býku, smyslností a hravostí vytvoříte v partnerství skvělou atmosferu, díky které zapomenete na nějaké nekalosti kolegů. V druhé polovině týdne budete pod vlivem blížícího se zatmění Slunce v Raku, které nastane v neděli večer, přesně v 21:40hod. Bude to pro vás jakési "prozření", neb si uvědomíte, že vaše city jsou daleko hlubší, než navenek obvykle dáváte najevo. Ve velké míře ve vás vzroste chuť ochraňovat nejbližší, ale jako vždy to pojmete dle svého. Aby se doma rodině líbilo ještě víc, rozhodnete se pro nějaké úpravy bydlení, což může být malování, přestavba, rekonstrukce, etc..

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Luna v úterý 2:31hod vpluje do vašeho znamení. Dodá vám notnou dávku smyslnosti i chuti po fyzickém partnerském kontaktu, ale dejte si až do čtvrtka 9:53hod pozor, neb až nepřiměřeně můžete vyžadovat hmatatelný důkaz lásky své drahé polovičky. V druhé polovině týdne se opkovaně sami sebe zeptáte, zda vaše city jsou lidmi ve vašem nejbližším okolí opětovány. Zamyslíte se i nad vztahy se sourozenci, nejbližšími příbuznými. Pokud to mezi vámi "skřípe", sobota i neděle jsou skvělé dny, ve kterých můžete vše napravit ! Zvedněte telefon nebo sedněte do auta, prostě se snažte popovídat si s lidmi, ke kterým se ve dnech víkendu budou až příliš často stáčet vaše myšlenky.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nepotlačujte v první polovině týdne svoji touhu po fyzickém potěšení, mluvte o ní otevřeně, Luna totiž v úterý vstoupí do vašeho domu podvědomí a vy můžete mít tendenci spíše o sexu snít než prožívat !

Nedělní zatmění Slunce proběhne ve vašem Solárním domě financí, majetku. Možná že vás popadne strach, zda budete mít dostatek peněz v budoucnu, když např. odejdete do důchodu či když onemocníte. Začnete v duchu probírat, zda příliš neutrácíte, anebo zda si na sebe vyděláte v dalších měsících. Usínat budou špatně v sobotu a v neděli ti, kteří mají nějaký dluh, byť se jedná o debet na kreditní kartě. V každém případě si všichni uvědomíte, že odpovědnost za svoji finanční situaci máte pouze vy sami, a nemůžete nic svádět na ekonomickou krizi.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne se nechte unášet silnou chutí a touhou po hlazení, ale před přáteli se ovládejte neb díky Luně v Býku využijete každou příležitost, jak dát svojí drahé polovičce najevo svoji náklonnost, ale neuvědomíte si, že lidé okolo vás to mohou brát jako předvádění a za zády vás pomluví ! Luna vstoupí do vašeho znamení v sobotu v 13:40hod a virtuelně se obejme se Sluncem v neděli v 21:40hod, nastane tedy NOVoluní ve vašem znamení a úplnému zatmění Slunce. Tyto dvě světla se budou pohybovat v blízkosti asteroidu Juno, což zvýší váš smysl pro povinnost, přimkne vás to ještě víc k rodině. Dokonce se dá předjímat, že během víkendových dnů budete chtít, aby se např. u večeře sešla celá rodina u společného stolu. Uděláte všechno proto, aby pouta mezi vámi byla ještě více pevná. Citlivější Raci se ale budou chtít přesvědčit o věrnosti své drahé polovičky, což by mohlo, bohužel, vyústit v ostrý konflikt, protože svými otázkami můžete být i dotěrní.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Nenechte se v první polovině týdne až příliš unášet svojí kariérou, a před kolegy či klábosení s nadřízenými dejte přednost intimnímu protějšku. Máte rádi partnerskou stabilitu a Luna v Býku vám od úterý až do čtvrtka dopoledne dává příležitost vztah ukotvit, dát mu pevné základy! V druhé polovině týdne notně ustoupí do pozadí vaše ego, vytlačí ho emoce a city. Pravdou je, že výkonností ani energií během víkendu oplývat nebudete, zato podvědomí vám bude pracovat na plné obrátky. Svůj instinkt byste ale neměli poslouchat, protože vás bude mást, znejisťovat. Raději si ujasněte, kdo je pevně zakořeněn ve vašem srdci a k této osůbce hlavně v neděli večer směřujte svoji lásku a péči ! Pokud vás ve dnech víkendu začnou pobolívat klouby či žaludek, v pondělí okamžitě navštivte lékaře !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Názory a životní filozofii, které budou odporovat vašemu přesvědčení si v první polovině týdne nenecháte nikým vnutit, a to se také týká slibů. Mnozí vyšlete intimnímu protějšku jednoznačný signál, že si například dovolenou či zájezd do ciziny naplánujete dle svého a je na vaší drahé polovičce, zda se vám přizpůsobí. S nezávislotí to ale moc nepřehánějte, neb by vám intimní protějšek mohl dát až příliš svobody, volnosti, jenže vám by určitě vadilo, kdybyste letní dovolenou trávili každý zvlášť ! V druhé polovině týdne vám úplné Zatmění Slunce v Raku ukáže oblast, ve které byste měli přijmout nějaký závazek. Mohou to být např. přátelé, se kterými máte konflikt, anebo větší instituce, kam jste si díky ostychu v posledním období neodvážili ani vkročit. V neděli večer se vám splní nějaký sen, tak nezapomeňte vyjít okolo 21:40hod ven, podívat se na oblohu a v duchu svoje přání vyslovit !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pohodu a bezpečí budete v první polovině týdne cítit pouze v přítomnosti intimního partnera. Luna bude od úterý do čtvrtka dopoledne ve vašem domě sexu, tak je jasné, že vzroste i vaše touha po hlazení a mazlení ! Během víkendu, zejména v neděli, pocítíte neklid, nejistotu, dokonce můžete mít pocit, že i ptáci jsou nějak méně hluční, než obvykle. Myšlenky se vám budou celý víkend stáčet ku vaší kariéře a její budoucnosti, proto budete zejména v neděli i vy málomluvní. Snažte se popřemýšlet, co na své profesní pověsti můžete zlepšit a změnit tak, aby stoupla vaše společenské prestiž.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velkou jistotu, že se stávajícím intimním protějškem překonáte všechny problémy vám dodá od úterý do čtvrtka dopoledne Luna v Býku. Mnozí si dokonce řeknete "buďto tento partner / partnerka"""nebo nechci žádný vztah....To vše bude v pořádku, jen si občas připomeňte, že svoji drahou polovičku nemůžete vlastnit ! V neděli večer, přesně v 21:40hod, proběhne NOVoluní v Raku a současně úplné zatmění Slunce. Budete velmi citliví na vše, co se bude týkat zejména mladší generace, tedy dětí v rodině. Mnohým se otevře "třetí oko" a jako ve filmu uvidíte možnou prosperitu jejich budoucích let, ale i své vlastní budoucnosti. Možná si řeknete, že s rodinou a hlavně potomky chcete trávit více času než v předchozím období, a nevylučuji, že rodině nabídnete vyjet na několik dnů společně na dovolenou do zahraničí.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne klidně sehrajete, že jste nemocní, jen abyste měli svoji drahou polovičku stále ve své blízkosti. V tom se ale skrývá nebezpečí neb následné dny skutečně můžete potřebovat péči, ale intimní protějšek vaši hru prokoukne a následně vám nebude věřit. Když do čtvrtka zatoužíte po mazlení, tak to dejte najevo bez kliček a podvádění! Nepříjemná událost vás v druhé polovině týdne přinutí zamyslet se nad zabezpečením všeho, co vlastníte ! Je totiž možné, že díky nějaké nalezené upomínce zjistíte, že jste opoměli zaplatit například pojistku domácnosti, chaty...etc. Mírně vás to vystresuje a mnozí v sobotu či v neděli dokonce selžete jako milenci při milování. Uvědomíte si totiž, že jediné, co si pojistit běžnou formou nemůžete, je vaše drahá polovička.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne dostáváte příležitost ukázat, že i vy umíte být hraví jako děti a něžní, smyslní, jako v počátcích vašeho vztahu. Luna bude až do čtvrtka dopoledne putovat vašim domem mileneckých vztahů a pokud vás v těchto dnech začne např. pobolívat v krku, bude to signál, že o svých citech málo mluvíte ! Od pátku se nebraňte vnímat svůj šestý smysl, poslouchejte svoji intuici a racionalitu nechte při vodním osvěžení na plovárně "uplavat" ! Dopřejte si v sobotu i v neděli večer procházku se svým intimním protějškem, mluvte o vašem vztahu, nebojte se otevřít i bolavější témata. Zejména se soustřeďte na neděli 22:40hod, neb to vám Novoluní v Raku a zatmění Slunce dají příležitost "vymést pavučiny ze všech temných koutů vašeho vztahu" a když to bude třeba, začít odznova !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnozí si v první polovině týdne nejednou položíte otázku, co všechno máte, co vlastníte, kolik do domácnosti potažmo rodiny přispívá váš intimní prostějšek, etc..Ale spíše byste se měli ptát, jak si vy ceníte intimního partnera, zda mezi sebou máte i vzájemnou úctu. Pokud bude znít odpověď ano, máte jistotu, že se vám podařilo navázat skvělý vztah. V druhé polovině týdne vás konstelace upozorní, že je nejvyšší čas začít o sebe pečovat a vzít odpovědnost za své zdraví do "svých rukou". Díky skvělé intuici a instinktu sami poznáte, zda nemáte změnit svoji životosprávu. Poznáte to např. podle tlaku u žaludku, zlobit vás může trávení. Ženy by si měli hned v pondělí zajít na preventivní prohlídku prsou. Pokud v neděli začnete držet dietu, máte záruku, že vaše předsevzetí a snažení po několika dnech nevyšumí do ztracena.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne se neubráníte tendenci hovořit o svých citech bez zábran. Vsaďte od úterý na přírodu, čerstvý vzduch, procházky, a popadne-li vás sexuální touha uprostřed lesa, pořádně se rozhlédněte, zda vás z nějakého křoví nesleduje někdo ze sousedů ! V druhé polovině týdne vám i naprosto banální příhoda může připadat něčím tajemná, neobvyklá. I vaše drahá polovička se vám bude zdát zajímavější, nějak víc sexy. Pokud zatoužíte po početí potomka, doporučuji vám vše probrat s intimním protějškem, protože na dané téma může mít jiný názor. Nezadaným Rybkám, které v neděli večer nezůstanou sedět doma, NOVoluní v Raku může přihrát "potkání se s ideálem". Je možné, že prožijete velmi romantickou noc, ale je otázkou, zda nezůstane jen u jediné. V neděli totiž proběhne i úplné zatmění Slunce, takže v následných dnech může okolo vaší nové lásky vyplout napovrch informace, která se vám líbit vůbec nebude...

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Březnová soutěž brzy končí! 
Týdenní horoskop: 1.10. - 7.10.2012 
Týdenní horoskop: 23.8. - 29.8.2010 
Týdenní horoskop: 6.2. - 12.2.2012 
Výsledky prosincové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny