Články

 

20.01.2010 - Iva Veselá

Průběh REIKI ošetření

1687YzU.jpg

 

Ve článku Reiki - energie na dosah jste se mohli s touto léčivou technikou seznámit a dnes si podrobně popíšeme, jak probíhá ošetření.


Nikdo se nemusí ničeho bát. Ošetření reiki je bezpečné a nevyžaduje žádnou přípravu ani speciální pomůcky. Některé publikace uvádějí, že je třeba odložit náramky, řetízky, hodinky a další ozdoby kolem rukou a krku, aby mohla energie lépe proudit celým tělem. Mé dosavadní zkušenosti zatím nepotvrdily, že by přenos energie nefungoval.

 

Úžasné uvolnění

Sedíte nebo ležíte oblečení a relaxujete (nejlépe se zavřenýma očima). Pro příjemnější náladu hraje uvolňující hudba, svítí svíčky, případně v místnosti voní olej z aroma lampy. Ošetření probíhá ve velmi klidné atmosféře, kdy léčitel postupně přikládá své ruce přes oblečení na různé části těla. Používá k tomu standardizované pozice rukou, které postupně pokryjí všechny důležité orgány těla. Při problémech v konkrétním místě, přikládá ruce na místo bolesti.

 

 

Práce léčitele

Léčitel nepoužívá žádný tlak, a tak je ošetření pomocí reiki přívětivé pro všechny věkové skupiny lidí. V některých případech drží léčitel své ruce kousek nad povrchem těla. Energie proudí z léčitelových rukou v takové míře, jakou je podvědomí pacienta schopné přijímat. Léčitel tedy množství předávané energie nemůže ovlivnit. Pacient může cítit teplo vycházející z přikládaných rukou, případně jemné brnění nebo chvění. Pocity jsou velmi individuální. Příjímání reiki je ale velmi uvolňující zážitek.

 

Dodatek o reiki

Reiki je nepolární energie. Procesy, které vyvolává, se vždy odvíjejí směrem k jednotě a rovnováze. Pravidelný kontakt s reiki vyvolává uvolnění, detoxikační procesy na všech úrovních a člověka naplní pozitivní energií.

 

Reiki podporuje životní procesy, pomáhá odstraňovat jedy a odpady na všech úrovních. Při léčení disharmonií je důležité poskytnout tělu, duchu i duši pomoc. Například zdravá strava, pohyb, rozhovory s blízkými lidmi, masáže a podobně. Bezpodmínečně je nutné pít dostatek pramenité vody.

 

Pokud nevěříte, stačí to jen vyzkoušet!

 

"ČLOVĚK MÁ POSLOUCHAT HLAS SVÉ DUŠE A NEMĚL BY SE PŘIZPŮSOBOVAT KONVENCÍM, KTERÉ NEJSOU V SOULADU S JEHO VNITŘNÍ PRAVDOU. NĚKDY JE TO TĚŽKÉ, ALE STOJÍ TO ZA TO."


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Hubneme s jógou 
Jak zdravě přibírat na váze 
Ranní cvičení - zabiják tuků 
Tai - chi 
Zpevněte figuru do plavek 


Diskuze

matej koudelka

reiki

bohužel jsem neměl žádný dobrý pocit,spíše naopak.z voných svíček se mi dělalo spatně od žaludku a nemohl jsem dýchat,navíc se mě dotýkal starec úplně studenýma rukama.zásadně bych už nedoporučoval nikomu,aby to zkoušel. matej

21.04.2012 22:04
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny