Články

 

11.09.2009 - Iva Veselá

Uzená rostlinná lahůdka v novém obalu

1507OTY.jpg

 

SALVE NATURA „převlékla“ svůj nejúspěšnější produkt UZENÁ rostlinná lahůdka

 

Společnost SALVE NATURA, výrobce rostlinných uzenin, představuje svůj nejprodávanější produkt UZENÁ rostlinná lahůdka v novém obalovém designu.

 

Společnost SALVE NATURA nabízí všem příznivcům zdravého stravování svůj nejúspěšnější a mezi spotřebiteli nejoblíbenější výrobek – UZENÁ rostlinná lahůdka. Jde o rostlinnou uzeninu, která díky svému složení dokáže uspokojit jak konzumenty zdraví prospěšných a nízkokalorických potravin, tak vyznavače vegetariánského i veganského způsobu stravovaní.

 

Výhody rostlinného produktu

Tento rostlinný salám je vyroben na bázi pšeničné bílkoviny a tím je zaručena jeho nízká kalorická hodnota, zvláště pak ve srovnání s běžnými uzeninami. Pšeničná bílkovina se dá také velmi dobře chuťově zabarvit, což umožňuje spojit zdraví prospěšné potraviny s chuťovými a aromatickými vlastnostmi, které jsou charakteristické pro uzenářské výrobky. Obligátní sója je zde obsažena pouze ze dvou procent a jen jako technologická přísada.

Největší devizou tohoto výrobku jsou přírodní ingredience. Je připraven výhradně bez jakýchkoliv syntetických barviv či konzervantů.

 

 

Nyní hrajeme o hodnotné výrobky z aloe vera společně s Wellness pobytem v Luhačovicích pro 2 osoby. Tak neváhejte a hlasujte :)

 

 

Dalším aspektem, který UZENOU rostlinnou lahůdku zásadně odlišuje od běžných masných uzených produktů, je také tzv. zdravé uzení neboli uzení tekutým kouřem. Tekutý kouř neobsahuje vysoce nebezpečné karcinogenní látky, neboť ty jsou z něj během procesu jeho vzniku odstraněny. Výrobky takto vyuzené jsou tudíž zdravotně nezávadné.

 

 

Jíte rostlinnou stravu?  Jakou? Podělte se s námi! v diskuzním fóru nebo přímo vše projednejte s výživovými poradci Biolajfáky.

 


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Bulgur - recepty na známé Tabouli a Pilaf 
Exotické výživné pomelo 
Garcinia cambogia 
Ředkvičky pro imunitu a kondici 
Zelenina každý den - ale jaké množství? 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny