Články

 

21.03.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskopy: 22.3. - 28.3.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 12. týden od 22.3. do 28.3. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Berana. Tímto znamením bude Slunce procházet do 20.4. Tento den v 5:45hod vstoupí do znamení Býka.

 

Merkur

je v Beranu.

Do následného znamení Býka vstoupí 2.4. v 14:05hod.

 

Venuše

putuje znamením Berana. Její přízně si budou Berani užívat do 31.3. kdy v 18:29hod vstoupí do následného znamení Býka.

 

Mars

je ve znamení Lva. Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!

 

Jupiter

putuje ve znamení Ryb a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení Berana... Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb vrátí 9.9.2010 v 4:31hod a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011... Tak se Rybky ""vzbuďte"" předčasně ze zimního spánku, ať toto blahodárné období neprolelkujete !

 

Saturn

je ve znamení Vah. 13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.

 

Uran putuje znamením Ryb.

 

Neptun je ve Vodnáři.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha

 

Astrologickou událostí je první Lunární čtvrť v Raku,

která nastane v úterý 23.3. v 12:01hod.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

První Lunární čtvrť v Raku ve vás zkraje týdne přinutí řešit nějaký problém. Budete muset přijít na kloub určitým nesrovnalostem na domácí půdě. Někdo se totiž bude snažit rozdmýchávat nespokojenost, divnou náladu. Snažte se zklidnit nerozní atmosféru, ale i zjistit důvod nespokojenosti ostatních, jen tak zabráníte jakési malé domácí válce, která by kazila atmosféru všem až do konce týne. V druhé polovině týdne vás opakovaný tlak v oblasti žaludku upozorní, že je nejvyšší čas změnit svůj jídelníček. Se svou si přijde i vaše oblečení na jaro, které bude dělat zdánlivý dojem, že se díky nešetrnému praní zmenšilo o několik čísel. Do tělocvičny začít chodit nemusíte, vám totiž bude stačit, když se každý den projdete, nebudete jíst sladké, omezíte přísun masa a uzenin, a naopak začnete jíst pravidelně čerstvou zeleninu, ovoce.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne si nejednou řeknete, že se necítíte bezpečně ve čtvrti či v domě, kde bydlíte. Je ale i otázkou, zda je pro vás stávající bydliště opravdovým domovem, a pokud ne, popřemýšlíte o stěhování, minimálně se zařeknete, že si nebudete všímat těch, kteří ve vás vzbuzují nedůvěru, což může být zejména někdo ze sousedů.

V druhé polovině týdne dostanete možnost udělat dosti zásadní rozhodnutí. Týká se to zejména těch, kteří již delší dobu mají chuť dál studovat, rozšířit si vědomosti. Bohužel se najde okolo vás několik rýpalů, kteří se budou snažit vás od vašeho plánu odradit. Tak si od nikoho nenechte do ničeho mluvit ! Bude v tom totiž velká špetka závisti, neb ostatní takovou odvahu mít nebudou, aby dobrovolně usedly do školních lavic !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne si nezapomeňte zkontrolovat všechny cennosti, nevyjímaje důležité listiny, šperky, zejména máte-li nějaké po předcích. Někteří si ve dnech okolo středy při pohledu do bankovního konta s povzdechem řeknete, že je nejvyšší čas začít šetřit na Velikonoce. V druhé polovině týdne navíc zažehníte na domácí nějakou kalamitu doslova "za pět minut dvanáct", a díky výpadku nějakého domácího pomocníka budete ochotní si vzít i půjčku. Naštěstí vám pomůže někdo z rodiny, ale bude to mít jeden háček. Osůbka, která vám nabídne finanční výpomoc si dané bude podmiňovat mlčením. A tak je otázkou, jak vysvětlíte intimnímu protějšku potažmo rodině, odkud máte tak velkou hotovost. Nu, jste pohotové, výřečné osůbky, tak si nějakou "pohádku" vymyslete, ale dárce neprozrazujte !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Luna v úterý 7:18hod vstoupí do vašeho znamení, a přesně v 12:01hod doroste do první Lunární čtvrti. Může to ve vás vyvolávat prapodivné pocity, nejistotu. Vaše chmury ale s přehledem zaženou nadřízení, neb vám neježe dají najevo jak vám důvěřují, ale dokonce vám přidělí jakýsi dohled nad ostatními v nějakém novém projektu. V druhé polovině týdne vás zaskočí nečekaná rodinná slavnost, a vy nebudete mít žádný dar. A tak dáte s intimním protějškem hlavy dohromady, a vymyslíte něco velmi neobvyklého. Soused vás během víkendu může překvapit nabídkou na společné podnikání, ale nic neodmítejte, neb to pro vás může být start úplně nové, velmi úspěšné kariéry !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne budete mít opakovaně pocit, že niv nevychází tak jak chcete vy. Když naříklad zahnete doleva, někdo vás upozorní, že to je špatně, že máte jít doprava. A takhle to může být se vším. Jakmile uděláte krok dopředu, hned budete nuceni couvat. Šetřete energií, držte se v pozadí všeho dění a nechte druhé, ať se namáhají, rozhodují. Druhá polovina týdne mnohým přinese velmi důležitou, ale pozitivní změnu v oblasti zaměstnání. Nejenže vám bude nabídnuta vedoucí funkce, ale i zvýšení platu, a taková nabídka se prostě neodmítá ! To se týká i těch, kteří dlouhodoběji hledáte zaměstnání, proto i během víkendu zvedejte všechny telefony, a čtěte maily !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne se nejednou vrátíte myšlenkami do počátku vašeho intimního partnerství, v duchu si promítnete nejžhavější scény intimních chvil, a možná pocítíte úzkost, když si představíte, že by vaše drahá polovička nebyla součástí vašeho života. To také bude důvod, proč nejednou odseknete přátelům, když vás začnou vábit na nějaký večírek. Prostě až do čtvrtka budete dávat přednost večerům ve dvou v intimním prostředí domova, před společností. V sobotu krátce před polednem vstoupí Luna do vašeho znamení, tak se snažte konzumovat více zeleniny, ovoce. Skvělé je to, že vás mnohé doslova nadchne nějaká nová aktivita spojená se zábavou. Nebudete litovat peněz, a okamžitě si obstaráte potřebné rekvizity k jejímu provozování. Pokud jste nezadaní, během víkendu dostanete skvělou šanci k seznámení s osůbkou, která vás bude již pohledem vzrušovat, a pokud navážete milenecký vztah, budete velmi sebevědomá, úspěšná dvojice !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nenálada z vás bude počátkem týdne doslova čišet na dálku, a přiblížit se k vám či vám v něčem oponovat bude pro ostatní malý risk. Kolegové i nadřízení nebudou věřit svým očím ani uším, protože porušíte svoji tradici být se všemi zadobře za každou cenu. Až do čtvrtka to spíš bude vypadat, že jste vyhlásili všem válku, počínaje intimním protějškem a konče nadřízenými ! Během víkendu si nenecháte ničím a nikým narušit svoje rozhodnutí trávit dny s knížkou někde v koutku pokoje. Ale to vydržíte jenom chvilku, protože se rozhodnete skoncovat s nějakým svým zlozvykem, možná rodinnou tradicí, kterou ostatním dlouhodoběji lezete na nervy. Ve dnech volna prostě uděláte na domácí půdě nějakou velkou změnu, a rodinu tím mírně šokujete, ale v tom pozitivním smyslu slova !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne si pečlivě kontrolujte všechny termíny, plánované akce, pokud máte v zaměstnání vedoucí post, i všechnu poštu a doklady, např. ku zboží. Někdo vás zaskočí prosbou, a vy se ztrapníte tím, že nebudete schopni danou věc či doklady dohledat. Velmi tvrdým oříškem k rozlousknutí bude váš postoj k dění v politice, k náboženství. Nesmiřitelně smetete jakýkoliv odlišný názor. Během víkendu uštědříte lekci osůbce, která vám nedávno nepomohla. Předvedete, jak je vám přátelství milejší a přednější než peníze. Může to být soused, někdo z blízkých příbuzných či někdo z přátel, kdo se pořádně zastydí za své nedávné selhání, a bude velmi překvapen tím, jak mu rychle a ochotně poskytnete radu, pomoc, finance.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ačkoliv jste to obvykle vy, kdo vyvolává v druhých nejistotu, zejména v intimním partnerství, v první polovině tohoto týdne se karta otočí, a nejistotu ba úzkost pocítíte vy sami. Nejen že se budete doslova bát o svoji drahou polovičku, ale máte-li děti, těm dokonce zakážete některé hry, zejména ty, které v sobě nesou sebemenší prvky nebezpečí, možnost zranění. V druhé polovině týdne se snažte pozitivně myslet, a hlavně si nemalujte na černo svoji kariéru. Hlavně neposlouchejte fámy ! Je i možné, že se váš klid a pohodu někdo pokusí schválně nabourat nějakou lží ! Nic vám nehrozí, naopak během víkendu dostanete skvělý nápad, jak si finančně polepšit, a může to být nějaký neobvyklý vedlejší pracovní poměr, brigáda, apod. !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne raději nečtěte noviny, neposlouchejte ani zprávy...protože sebemenší negativní informace vás rozruší. Doma se snažte ostatním nic nevnucovat. Vaše nálada totiž budou mít mírně katastrofický podtón, vše budete vidět černě. Nepřehánějte to ani se svojí péčí o ostatní, protože vaše starostlivost bude přehnaná! Naopak v druhé polovině týdne si nejednou řeknete, že zázraky se dějí. Pokud např. budete cestovat, zažijete něco neobvyklého, něco, co se vám nadlouho vryje do paměti. Dokonce nelze vyloučit, že to bude tajemné, prostě zažijete či uvidíte něco, co si nebudete schopni racionálně vysvětlit!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne budete viníky nějaké kolize v zaměstnání. Náladu ostatním navíc budete kazit svými katastrofickými scénáři. Nahlas budete opakovaně omýlat, zda firma kde pracujete, bude i v budoucnu prosperovat. Nečtěte až do čtvrtka bulvární plátky, protože vám zasejí do myšlenek spoustu pochybností, a v zaměstnání raději o svém strachu z budoucnosti s nikým nemluvte. Od pátku se občas štípněte, a nezaměňujte sny za realitu. Zejména okolo financí se mějte na pozoru, protože to, že se vám bude zdát o velké výhře neznamená, že opravdu vyhrajete. Velkou výhrou je totiž velmi často to, že se uzdraví z nemoci, a tak je možné, že sen mnohým z vás dá najevo, že se zdravotní stav někoho z vašich blízkých začne zlepšovat.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne budete nedůtkliví, znervozníte, a to v případě, že s vámi někdo bude hovořit o penězích. Je otázkou, zda jste na zábavu a nové oblečení v předchozím období neutratili až příliš peněz, a v první polovině tohoto týdne vám mohou chybět na uhrazení nějaké složenky, důležité platby. Bude to pro vás ale užitečná lekce, že máte myslet na zadní kolečka a nesahat na finanční rezervu! V druhé polovině týdne nikomu neprozrazujte zdroj svých příjmů, zejména tajných, a to i přesto, že si s intimním protějškem navzájem svěříte nějaké tajemství. Pokud vyrazíte během víkendu do společnosti, můžete na opačné pohlaví působit jako mírné afrodiziakum, prostě vám to bude slušet, a něčím se od ostatních budete odlišovat! Což bude příležitost pro nezadané konečně navázat vztah.

 

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 24.6. - 30.6.2013 
Týdenní horoskop: 25.4. - 1.5.2011 
Týdenní horoskop: 7.1. - 13.1.2013 
Výherci květnové soutěže 2014 
Výživová poradna Food-Life.cz v Plzni! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny