Články

 

18.04.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskopy: 19.4. - 25.4.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 16. týden od 19.4. do 25.4. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

bude putovat znamením Berana do 20.4. Tento den v 5:45hod vstoupí do znamení Býka.

 

Merkur

je ve znamení Býka. V neděli 18.4. v 5:52hod se otočil do retrográdního směru. Couvat bude až do středy 12.5. kdy v 00:36hod opět nabere přímý směr. V Býku setrvá až do 10.6.Tento den v 7:41hod vstoupí do znamení Blíženců.

 

Venuše

je ve znamení Býka. Do znamení Blíženců vstoupí v neděli 25.4. v 7:03 hod a setrvá zde do 20.5. kdy 3:06hod vstoupí do znamení Raka.

 

Mars

je ve znamení Lva. Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!

 

Jupiter

putuje ve znamení Ryb a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení Berana... Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb vrátí 9.9.2010 v 4:31hod a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011... Tak se Rybky ""vzbuďte"" předčasně ze zimního spánku, ať toto blahodárné období neprolelkujete !

 

Saturn

je ve znamení Vah. 13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.

 

Uran putuje znamením Ryb.

 

Neptun je ve Vodnáři.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha

 

 

Ve středu 21.4. v 20:20hod nastane První Lunární čtvrť ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Nedivte se počátkem týdne pocitu únavy, ospalosti, lenosti. Slunce totiž v úterý v 5:45hod opustí vaše znamení. Svými nezvykle pomalými pohyby budete mírně iritovat zejména mužské pokolení, což může vygradovat následně i do ostřejšího konfliktu. Jste-li čerstvě zamilování, nepříjemná příhoda vás uprostřed týdne přiměje zamyslet se nad stávajícím milostným vztahem. Intimního partnera či partnerka uvidíte jinak, než na počátku vztahu a nevylučuji, že vztah ukončíte.

Během víkendu vám to může mluvit víc, než je zdrávo. Venuše totiž ráno, přesně v 7:03hod vstoupí do vašeho domu komunikace, a díky tomu budete k nezastavení. Navíc nevydržíte doma mezi čtyřmi stěnami, což se povšechně týká i dnů až do 20.5. Proto se procházky v přírodě či výlety po okolí budete dopřávat, jak jen to bude možné. Navíc si daleko častěji budete povídat s příbuznými, se sousedy. Tam na sebe nevyzrazujte nic, co by se následně mohlo obrátit proti vám !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V úterý pocítíte sílu, vitalitu, dobrou náladu. Bude to tím, že Slunce vstoupí v 6:45hod do vašeho znamení. Pouze narození 22.4. až 5.5. by se tento týden měli mít napozoru, neb budete nuceni opakovaně řešit nějaké nejasnosti, zmatky. Tento týden přes vaše Slunce bude totiž couvat Merkur, a vy si díky tomu nebudete jisti, jaký zádrhel vás překvapí "za chvilku. Během víkendu můžete být mírně neposední. Venuše totiž bude přecházat poslední stupeň vašeho znamení, a v neděli ráno, přesně v 7:03hod ho opustí. Až do 20.5. budete daleko pečlivěji dbát o svůj zevnějšek, ženy v tomto období mohou investovat nemalou částku do krásy a oblečení. Dejte si proto pozor, aby výdaje na reprezentaci a zevnějšek nepřekročili vaše výdělečné schopnosti ! Máte-li umělecké ambice, nebo vládnete dobře mluveným či písemným projevem, od neděle po celé uvedené období se právě umění či komunikace mohou stát dalším zdrojem vaší obživy, vyšších zisků.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne vás první Lunární čtvrť ve Lvu upozorní, že jedině srozumitelná, a jednoznančná komunikace pomůže vyřešit nejasnosti, které opakovaně vznikají poslední dny mezi vámi a sousedy, mnohdy se zbytečně dohadujete i se sourozenci. Tak ve hlavně ve středu zpomalte tempo, a na každém slově si dejte záležet, protože dostanete příležitost vztahy s lidmi, se kterými se denně stýkáte, vylepšit, a obrousit případné třecí plochy ! Uprostřed týdne si dejte pozor při cestování na krátké vzdálenosti, pokud podniknete výlet po okolí, raději si vemte mapu, a koukejte pozorně kam šlapete ! V neděliu Venuše v 7:03hod vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde do 20.5. V uvedeném období se vám povšechně bude dařit při cestování, a máte-li např. cestovní kancelář, vzrostou vaše zisky. O tom, že k sobě budete přitahovat opačné pohlaví nemluvě, neb né nadarmo se Venuši přezdívá planeta lásky, takže až do do uvedeného data bude vytvářet nezadaným podmínky k seznámení.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nesnažte se v první polovině týdne ustupovat firmě jenom proto, že má renomované jméno, a jedná se o velkou společnost. To by se vám totiž v budoucnu mohlo pořádně vymstít. Snažte se naopak ze svých finančních nároků neustupovat, to je jediná cesta jak dostat v budoucím období spravedlivou odměnu za svoji práci ! Uprostřed týdne vás zklame někdo z přátel. Slíbí vám finanční vypomoc, ale slib nesplní, a mnozí se díky tomu dostanete do menších potíží. V neděli ráno Venuše vpluje do vašeho domu tajemství, podvědomí. Pokud jste nezadaní, a navážete v období do 20.5. vztah, budete ho před ostatními tajit. Ale i zadaní se mohou začít chovat jako "špioni"... a důvodem k jakémusi zajnému životu "za oponou" může být nevěra.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne se nesnažte řídit ba komandovat druhé, jinak vám nadřízení předvedou, kdo je pánem ve firmě, tedy i vaší kariéry!

Ve středu, přesně v 20:20 hod totiž nastane ve vašem znamení první Lunární čtvrť. Velmi citlivě budete ve dnech okolo této astrologické události vnímat, jak na vás reagují druzí, zejména nadřízení, kolegové. Tak si dejte pozor na to, aby nad vámi nevítězila vlastní ješitnost, nabubřelé ego, potřeba být chváleni!

Uprostřed týdne by se měli velmi kontrolovat narození okolo 30.7. Nepodlehněte zlosti, a po výměně názorů s nadřízenými či s někým z kolegů nedělejte žádná zásadní rozhodnutí okolo kariéry. Dokonce můžete podlehnout nějaké fámě, pomluvám. Prevetivně se nevměšujte do rozhovorů kolegů. Ve dnech víkendu vás blízcí nebudou poznávat. Velmi stroze odmítnete nějakou radost dětem, dokonce můžete začít vyčítat intimnímu protějšku nějaké hříšky minulosti. Pokud je vaše drahá polovička narozena ve vzdušném znamení, nenechá si to líbit, a v neděli vám odlétne, za zabavou, ale kam konkrétně, to se nikdy nedozvíte!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne budete mít díky první Lunární čtvrti ve Lvu dostatek sil a energie vyřešit jakoukoliv konfliktní oblast svého života, tedy i vztahy ! Tak se snažte, a nic si nenechte líbit !

Naopak okolo čtvrtka nebudete tolerovat jiný názor. Okamžitě vytáhnete do boje, a hlasitější intonací se budete snažit druhé přesvědčit o své pravdě. Pozor na to, protože si můžete svojí neoblomností a hádavostí naprosto zbytečně udělat z někoho nepřítele!

Luna bude ve dnech víkendu putovat vašim znamením, a potká se se Saturnem. Místo objímaní a relaxace můžete dát přednost povinnostem, a dokonce vám může vadit, když vás vaše drahá polovička pohladí ! Na to pozor, protože Venuše v neděli vstoupí do vzdušných Blíženců, a váš intimní protějšek vám může doslova ulétnout za nějakou vstřícnější osůbkou.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne mnozí předvedete přátelům, či na nějaké společenské události doslova hysterický výstup, což ale samozřejmě nebude cesta, jak si prosazovat svoje zájmy ! Dokonce ve středu můžete odmítat sex, a podmiňovat si erotické chvilky nějakým závazkem. Okolo čtvrtka se snažte mluvit potichu. Jakmile přidáte při v rozhovorech na hlasitosti, můžete mít potíže s hlasivkami, nevylučuji ochraptění ! Vaše v ládkyně Venuše vstoupí v neděli do vzdušných Blíženců, což velmi prospěje vašim vztahům povšechně. Budete totiž nejen v tento den, ale až do 20.5. otevřeně mluvit o problémech, o tom, co vás ve vztahu štve, irituje. Budete-li v uvedeném období cestovat, nelze vyloučit, že prožijete nějaký velmi zajímavý, milostný románek.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne se snažte mít pod kontrolou emoce, a pokud vás nadřízení či intimní protějšek upozorní, že jste udělali chybu, pokorně skloňte hlavu, a vše napravte. Hlavně potlačte tendenci situaci dramatizovat ! Uprostřed týdne bude mít intimní protějšek naprosto jiný úhel pohledu na vaši kariéru. Dokonce nelze vyloučit, že vám vaše drahá polovička či obchodní společníci budou oponovat jenom proto, aby vás naštvali. Pokud začnete mít během víkendu pocit, že se někdo z přátel snaží držet od vás dál, nebude si s vámi ani chtít povídat, bude to signál, že jste se k dotyčnému či dotyčné v minulých dnech v nějaké situaci nezachovali férově. Napravit lze mnohé, ale v neděli nic nezkoušejte, protože jakmile začnete něco vysvětlovat, nelibou náladu okolo sebe ještě víc vyhrotíte !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne se nad nikoho vědomostně nepovyšujte, jinak v zaměstnání začnete narážet v momentě, jakmile někoho požádáte o radu, pomoc. Kolegové i nadřízení vám totiž sdělí, že když jste se pasovali na Všeználka, tak si sami určitě poradíte ! První Lunární čtvrť ve Lvu vás také může ve středu upozornit na to, že je načase věnovat větší péči nejen vztahům na pracovišti, ale i svému zdraví !

Okolo čtvrtka si dejte pozor na to, jak s lidmi komunikujete, protože k hrubějšímu výrazu nebudete mít v zaměstnání daleko ! Navíc se ani zdravotně nemusíte cítit úplně nejlépe. Venuše v neděli ráno vstoupí do vašeho domu partnerství, manželství. Až do 20.5. tím dostáváte příležitost vyříkat si všechny vztahové či manželské problémy. Pokud obchodujete, můžete podepsat skvělou smlouvu, která vám zaručí nadstandartní zisky po několik měsíců.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Toužíte-li počít potomka, promluvte si na toto téma se svojí drahou polovičkou v první polovině tohoto týdne. Odradit se nenechte, vyjednávejte, argumentujte, nedejte se ovlivnit ani všeobecnou hospodářskou krizí. Peníze vydělat umíte, to sami moc dobře víte, a Slunce nyní putuje vašim domem radosti, zábavy, dětí, a tak skvělou příležitost rozšířit rodinu dostanete opětovně až za 12 měsíců ! Naopak okolo čtvrtka velmi opatrně volte slova před svými dětmi, intimním protějškem. Peprnější výraz vám může ulítnout i při jednání např. s pojišťovnou, bankou, povšechně na úřadech. Lidé, kteří vás dobře znají, mohou být vašim nestandartním chováním mírně šokováni i během víkendu. Svojí strohostí svým blízkým začnete notně zvyšovat hladinu adrenalinu, dokonce můžete někomu i citově ublížit, proto vám prospěje méně mluvit...

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

První polovina týdne vám dává skvělou příležitost zklidnit atmosféru na domácí půdě, v rodině povšechně. Zejména pokud vaše drahá polovička dlouhodoběji nevychází s vašimi rodiči, naprosto ideální k usmíření je středa ! Okolo čtvrtka budete na domácí půdě opakovaně něco hledat a následně i hlučně nadávat na nepořádek, který ale uděláte vy sami. Pokud jste obchodníci, zejména ve čtvrtek si v žádném případě kolegy nezvěte domů ! Venuše v neděli vstoupí do vašeho domu romantiky, dětí, zábavy, milostných vztahů. To jsou oblasti, kde až do 20.5. pocítíte velké oživení ! Jste-li nezadaní, konec května už s největší prvaděpodobností trávit sami nebudete !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne k sobě buďte upřímní, a zeptejte se sami sebe, zda neopomíjíte pohyb, zdravou životosprávu. Mnozí budete překvapeni tím, jak jste si poslední období z bytu vytvořili dobrovolne klec, ze které vycházíte jenom tehdy, když lednička zeje prázdnotou. Je načase rozhýbat tělo a dodat mu vitamíny, abyste se necítili jako "leklé ryby" a pravidelně vyrazit ven, na čerstvý vzduch. Okolo čtvrtka se s nikým nehádejte, neb rozhořeční, které vám přinese rozhovor se sourozenci či někým ze sousedů, může mít za následek i zdravotní problémy ! Pokud jste narozeni ve 3.dekanu, může se během víkendu doslova v základech otřást stabilita vašeho partnerství, manželství. Půjde-li to, naplánujte si aktivity na neděli tak, abyste ji trávili sami, bez své drahé polovičky, předejdete tím ostrému konfliktu ! Pokud podnikáte, prověřte si, zda vaši obchodní partneři nerealizují "za vašimi zády" obchody !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dny otevřené zdraví v obchodech BIOSOMA 
Týdenní horoskop: 19.8. - 25.8.2013 
Týdenní horoskop: 5.3. - 11.3.2012 
Výsledky květnové soutěže 2012 
Výsledky únorové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny