Články

 

25.07.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 26.7. - 1.8.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 30. týden od 26.7. do 1.8. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 23.8. kdy v 7:43hod vstoupí do praktického znamení Panny.

 

Merkur

je ve znamení Lva. Do následného znamení Panny vstoupí 29.7. v 23:47hod.

 

Venuše

putuje znamením Panny. 7.8. v 6:00hod vstoupí do znamení Vah.


Mars

prochází znamením Panny, kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

je retrográdní, a putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb

a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

je retrográdní a prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010... Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně, obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství, i např. okolo finančních či daňových předpisů.

Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V pondělí začne svítat v 4:43hod a Slunce vyjde v 5:24hod. Ale ještě předtím Luna doputuje do přesné poloviny své cesty okolo Slunce, a v 3:37hod zazáří v plné síle, tedy nastane Úplněk ve Vodnáři. Na obloze se v daný okamžik vytvoří planetární konfigurace Mystické psaníčko....(obdelník...) Tato konfigurace je jakousi bránou do """transcendentních světů""""...

což se u citlivějších jedinců může projevit i senzibilitou ! Ale... Velmi obezřetní by měli být narození okolo 25. až 27.7. tedy Lvi, kteří během Úplňku budou slavit narozeniny, dále Kozorozi narození okolo 26.12. Mezi Sluncem ve Lvu a mistrem manipulace, planetou Pluto v Kozorohu, se totiž vytvoří nepříjemný aspekt - Quincunx, což může poodkrýt něco z předchozích dnů, ale třebas i z dávné minulosti, na co jste (?úmyslně?) zapoměli. Bude to tak silné, že tentokrát se již nevyhnete řešení... Může jít zejména o problém, o kterém jste se domnívali, že vyšumí do ztracena... Ve hře mohou být peníze, ale i zaměstnání, zdraví, nevyjímaje to, jak si vážíte sami sebe. Kupodivu, jakmile danou věc vyřešíte, oddychnete si! Nicméně...

Měsíc ve Vodnáři je představitelem originality, nezávislosti, svobody, Slunce ve Lvu symbolizuje srdce, radost ze života, kreativitu - hravost, děti. Úplňková Luna ve Vodnáři nám všem posvítí na oblasti života, kde se cítíme nesvobodně, kde máme pocit, že nás někdo utlačuje nebo dokonce zašlapává naše city, Slunce ve Lvu nám propůjčí dostatek energie skocovat s tím,

co nám místo radosti přinášelo stres, frustraci, a doslova nám bude našeptávat : ""...raduj se z léta, užívej si svých koníčků, zálib... a nezapomínej ani na přátele...!"

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V pondělí v noci Luna zazáří v plné síle 3:37hod a posvítí vám na sebemenší vztahový problém. Doporučuji vám nehledat dočasná řešení, jinak se následné dny nevyhnete mírné frustraci, neb se nedořešené otázky znovu ohlásí a ještě razantněji. Pokud máte nějaké konflikty s přáteli, omlivte se jim, udobřete se, protože vám jejich dlouhodobější absence začne v následných 14 dnech velmi vadit !

V druhé polovině týdne váš vladce Mars bude přecházat přes planetu Saturn ve vašem domě partnerství, manželství. Jakmile zaznamenáte jakýkoliv nesoulad mezi vámi a intimním protějškem, vše okamžitě prodiskutujte. Mlčení a neřešení vzniklých třecích ploch totiž může být spouštěčem partnerské, manželské krize ! Tak na to myslete nejen i během víkendu. Pokud se mezi vámi bude dít cokoliv, vždy si sami sobě položte otázku, zda napětí nevyvoláváte svojí netrpělivostí.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne ve vás vyvolá nejistotu a napětí zjištění, že zatímco mezi kolegy vaše oblíbenost stoupá, doma si již s intimním protějškem a povšechně s rodinou nemáte o čem povídat. Jenže ono to bude tak, že se poslední obdoboí tak soustředíte na kariéru, že na vaši drahou polovičku máte čas jen minimálně a díky tomu se od sebe vzdalujete. Tuto nerovnováhu vás přinutí vyřešit pondělní Úplněk ve Vodnáři.

Zaměstnavatel vás v druhé polovině týdne, zejména ve dnech víkendu může doslova zasypat spoustou práce, dokonce mnohé z vás bude omezovat, což se týká i chování kolegů a nadřízených, takže začnete zvažovat změnu. Uvědomíte si totiž, jak je pro vás důležitý odpočinek, relaxace, a tím, že na to v zaměstnání nebudou brát ohled, se dostanete do situace, že díky únavě a přepracovanosti se o slovo začnou hlásit určité zdravotní neduhy. Pozlobit vás může žlučník. Pokud je vaše práce spojená s pohybem, můžete si spěchem a nepozorností z únavy způsobit záněty vaziva, v horším případě zlomeniny.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělní noční Úplněk ve Vodnáři vám posvítí na nerovnováhu mezi vaší fantazií a pravidly, které občas porušujete. Vaše touha po dobrodružství nabere na síle , ale Úplněk vás upozorní, že ani vy nemůžete překračovat určité hranice. Takže pokud vám v první polovině týdne intimní partner něco vytkne, berte to vážně neb tento Úplněk je jakýsi bod zlomu. Neřešené problémy mohou mezi vámi vytvořit virtuelní horu, kdy Vy budete stát na jedné straně, intimní protějšek na druhé, ale k sobě už nenajdete cestu !

V druhé polovině týdne se ve vašem domě dětí, zábavy a radosti potká Mars se Saturnem. Budou to právě děti, díky kterým mnozí prožijete doslova "horkou chvilku". Tak je od čtvrtka i během víkendu sledujte ostřím zrakem ! Jste-li zadaní, občas si v těchto dnech v duchu pomyslíte, zda nepřicházíte díky partnerskému závazku o nějaké radosti, zda vás trvalý vtah nějak neomezuje ve svobodném rozletu.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Noční paprsky pondělní Úplňkové Luny ve Vodnáři osvítí vše, co jste zametali pod koberec, co jste v partnerství skrývali. Obrat u mnohých nastane ve všem, co se týká majetku a společných financí, daní. Byť se bude jednat o bolestivé řešení, nic neodkládejte, jinak za několik dnů u vašich dveří může zaťukat exekutor ! Druhou oblastí je sex, váš intimní život. Možná že si v první polovině týdne budete muset nejednou vyslechnout, že myslíte pouze na svoje uspokojení. V druhé polovině týdne zažijí horké chvilky ti z vás, kteří přehlíželi na domácí půdě dlouhodoběji nutnost oprav, nebo o své bydlení řádně nepečovali. Situace se vám vymkne kontrole, a není vyloučeno, že na nějakou dobu budete nuceni díky neodkladným opravám změnit bydlení. Pokud máte byt v pronájmu, majitel vás může zaskočit informací, že vám neprodlouží smlouvu, a vy budete muset trávit víkend obstaráváním nového bydlení, abyste dodrželi termín k vyklizení. Velmi opatrně od pátku až do neděle zacházejte s otevřeným ohněm !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Máte-li trvalý vztah, ale žijete s intimním protějškem odděleně, Úplňková Luna ve Vodnáři vás přinutí v první polovině týdne konečně hledat řešení, abyste žili jako skuteční partneři. Ostatní Lvi a Lvice si uvědomí, že se mnohdy před ostatními snažíte tvářit jako dokonalý pár, ale přitom vy své osobní ambice velmi často upřednostňujete před intimním protějškem. Úplněk vás upozorní, že by to mělo být naopak, neb spokojenost vaší drahé polovičky by měla být na prvním místě. Takže se dá napsat, že ve vztahu v tomto týdnu započnete novou etapu. V druhé polovině týdne vám nějaké překvapení může připravit sama příroda, tak při výletech či procházkách po okolí buďte opatrní, což se týká i jízdy autem. Pokud se živíte psaním, může nastat situace, že po sobě budete muset přepisovat článek. Může se ale jednat i o písemnou práci kterou je podmíněno vaše další studium. Doslova elektrické jiskření může nasta mezi vámi a příbuznými, a napětí se bude zvyšovat ve dnech víkendu. Raději se např. sourozencům, strýcům či tchánům vyhněte, neb trávit víkend můžete užitečněji, než v konfliktním prostředí !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Úplněk ve Vodnáři si posvítí do vaší oblasti zdraví. Mnozí si uvědomíte, že sami sobě ubíráte permanetně pocit svobody, protože nejen sebe ale i intimního partnera a další členy rodiny nutíte často do životního stylu, který může být mnohdy až puritánský či nějak oproti normálu zvláštní. Žádnou partnerskou výtku ve dnech okolo Úplňku nepodceňujte, protože všechno má své hranice, což se týká i trpělivosti vaší drahé polovičky ! V druhé polovině týdne budete nuceni řešit svoje finance, příjmy. Mars vás začne směrovat do riskantních akcí, naopak Saturn vás bude upozorňovat, že i pro vás platí nějaké limity. Pokud se bude jednat o vedlejší pracovní poměr pro zlepšení vašich přijmů, vše promyslete do sebemenšího detailu, ať se nezavážete k práci, která vás následně bude fyzicky vyčerpávat.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Úplněk ve Vodnáři podrobí malému testu váš milostný život povšechně. Pokud si v honbě za úspěchem odpíráte radosti života, nevyjímaje sex, poznáte, o jaké kouzelné zážitky sami sebe ochuzujete ! Skvělou šanci dostanou nezadaní, neb pokud ve dnech okolo Úplňku navážete vztah, bude hluboký s velkou vzájemnu citovou vazbou. Nějakou roli v seznámení by mohl sehrát kdosi z přátel. V druhé polovině týdne se nenechte rozhodit lidmi okolo sebe, zejména když vás bude kritizovat, že jste pomalí. Budete-li odjíždět na víkend mimo domov, nedbejte spěchu ostatních, a prvotně pečlivě zkontrolujte byt. Máte-li započatu nějakou práci či akci, vše dokončete. Jinak místo víkendové relaxace si budete v hlavě pořád přemýlat, že jste něco nedotáhli do konce !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Budete-li trávit počátek týdne doma či na dovolené, nervozitu ve vás začne vyvolávat neinformovanost, co se děje v zaměstnání. Budete-li v práci, naopak budete nervozní z toho, že nebudete vědět, co se děje na domácí půdě, v rodině, na chalupě. Mohu-li vám něco doporučit, vemte si zkraje týdne volno, vyražte s intimním protějškem do přírody, a povídejte si o vašem soužití. Plánujte i vylepšení bydlení, neb to bude další téma, které se bude snažit řešit Úplňková Luna ve Vodnáři. Posvítí si totiž na váš domov, a v plném světle vám ukáže, zda náhodou nezanedbáváte díky své kariéře byt, kulturu bydlení. Povšechně jste tajuplné osůbky, a vaše utajování problémů je sice velkorysé, ale nikam nevedoucí. V druhé polovině týdne si uvědomíte, že vám druzí nemohou pomoci, protože ani nevědí, že nějaké problémy řešíte. Bude-li vám dělat od pátku do neděle problémy jet výtahem, či se pohybovat ve větším množstvím lidí, může to být start fobie. Takové stavy okamžitě řešte, ať psychické problémy hned v zárodku zastavíte !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud se živíte nějakou formou komunikace, prací s PC či denními pochůzkami, či objížděním klientů automobilem, Uplněk ve Vodnáři vám ukáže, zda nepřehlížíte podstatné detaily. To se vám ve dnech okolo Úplňku totiž může vymstít. Zejména pojedete-li na výlet, zkontrolujte si stav vozu, protože se lehce může stát, že vůz vám odmítne poslušnost, zůstanete trčet někde uprostřed přírody a intimní protějšek na vaši hlavu spustí slovní vodopád výčitek. Problém může nastat i záletným Střelcům, neb můžete odeslat mail na špatného adresáta a vše se provalí. V neposlední řadě mne napadá možnost, že zhrzený milenec / milenka...pošle anonym vaší drahé polovičce...anebo přímo zazvoní u vašich dveří ! Zrada někoho z přátel vás doslova katapultuje od trpělivosti ke zlosti v druhé polovině týdne. Pokud jste členy nějaké spolku, sdružení, můžete zjistit že vás již nezvou na společné aktivity, schůzky. Dostanete pořádný vztek, a dokonce mnozí pomyslíte na pomstu.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní Úplněk ve Vodnáři vás upozorní, že vaše finanční strategie potřebuje malou revizi. Upozorní vás totiž, že jste opomíjeli nějaký svůj talent, který by vám mohl přinášet nemalé zisky! Připravte se na to, že tím notně zaskočíte rodinu, ale v konečné fázi vás podpoří !

Jste znamení, jehož životním mottem je mít úspěšnou kariéru. Ale Mars přecházející přes Saturna Vás v druhé polovině týdne zpomalí, a vy si ujasníte, zda tvrdá práce na budování profesní prestiže vám nese adekvátní plody. Někteří svoje plahočení přehodnotíte, neb vám dojde, že tohle profesní tempo v honbě za úspěšnou kariérou nemůžete dlouho vydržet.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělní noční Úplněk ve vašem znamení vás zpomalí a připomene vám, že se někdy chováte jako kaskadéři bez jištění. První polovina týdne vám ale dává přiležitost si bez klapek na očích připustit vše, co vás v životě nějak brzdí či omezuje. Takže se dá předjímat, že uděláte ve svém životě pořádný úklid, a na přetřes přijde i stávající partnerství. Pokud funguje jenom ze setrvačnosti či ze zvyku, patrně ho ukončíte. Mírnou deziluzi v druhé polovině týdne prožijí ti, kteří se upnuly na nějakou nestandartní životní filozofii. Začnete mít pocit, že vaše argumenty proč děláte to či ono nejsou přesvědčivé. Pokud jste se v nedávné době upnuly k nějakému náboženství, ztratíte víru. Hlavně neztraťte důvěru sami v sebe, jedná se o přechodný vliv, díky kterému si máte vyčistit hlavu a myšlenku, ale sami sebe nepodceňovat !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí v noci, přesně v 3:37hod nastane Úplněk ve Vodnáři a prosvítí vám na všechny černé kouty a trhliny ve vašem životě. Uvědomíte si, že psychiku vám nabourává vaše velká citlivost a velké prožívání všeho nekalého, co se okolo vás děje. Mnozí se dokonce rozhodnete k vážnému rozhovoru s intimním protějškem, protože intuice vám napoví, že zdrojem vaší občasné skepse je partnerský vztah. Ale může to být i vážný rozhovor s někým v zaměstnání. Dostáváte skvělou šanci zbavit se všeho negativního ve svém životě, ale bez vašeho přičinění se nestane nic, tak tuhle šanci nepropásněte ! V druhé polovině týdne se do vaší pozornosti dostanou daně, majetek, půjčky. Budete muset učinit nějaké rozhodnutí. Tím může být vyzva uhradit nějakou platbu, ale vy začnete otálet, spekulovat, a přitom vámi bude lomcovat panika při pomyšlení, co se stane, když částku nezaplatíte. Takhle se ale můžete trápit spoustu dní, tak platbu odešlete hned, neb jen tak sami sebe nepřipravíte o klidný spánek !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Nový obchod FAIR&BIO v Praze 
Týdenní horoskop: 1.11 - 7.11.2010 
Týdenní horoskop: 4.4. - 10.4.2011 
Týdenní horoskopy: 26.4. - 2.5.2010 
Výsledky květnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny