Články

 

20.06.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 21.6. - 27.6.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 25. týden od 21.6. do 27.6. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

vstoupí do znamení Raka v pondělí 21.6. v 13:46hod a zde setrvá do 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

 

Merkur

je ve znamení Blíženců. Do následného znamení Raka vstoupí 25.6. v 12:28hod.

 

Venuše

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 10.7. Tento den v 13:38hod vstoupí do znamení Panny.

 

Mars

prochází znamením Panny, kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

putuje znamením Berana Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,

a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...

Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna dorůstá a v sobotu 26.6. v 13:30 hod Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce,

tedy nastane Úplněk v Kozorohu. Protože Slunce v Raku, Země a Luna v Kozorohu se dostanou zhruba do jedné přímky,

země bude stát mezi Sluncem a Lunou, a opozice Slunce - Luna se bude konat poblíž Lunárních uzlů.. dojde k částečnému zatmění Luny. O významu se dočtete ve svém horoskopu níže. Pokud znáte i znamení svého Ascendentu, přečtěte si také prognozu tohoto znamení ! Nedá mi to připomenout opětovně trefnou citaci astrologa Milana Gelnar: Nikdy nepodceňujte zatmění měsíce ! Jinak se Vám zatmí před očima !

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne se snažte neoponovat starší generaci, rodičům, prarodičům. Ať se u vás doma bude dík cokoliv, raději se stáhněte do ústraní, a na názory, které se vám nebudou líbit, protože vám připadat staromodní, nereagujte ! Vše by se totiž otočilo proti Vám a vy byste byli ti špatní ! Blížící se sobotní Úplněk a zatmění Luny bude mít vliv na vaše ambice a společenské postavení, kariéru. Ale do hry se může dostat i rodina, domácí problémy, bydlení. Raději vyčkávejte jak se vše vyvine, neb k vyjasnění a vyřešení vzniklé situace nebudete mít dostatek faktů. Ty budou vyplouvat na světlo pomalu, takže v mnohém si uděláte jasno až během víkendu a počátkem příštího týdne.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Začnete-li mít v první polovině týdne pocit, že vás život pronásleduje nepříjemnostmi - zamyslete se, zda si mnohé nezpůsobujete sami. Je totiž možné, že budete tak netrpěliví a svéhlaví, že ostatním například vyčtete nedostatek zájmu a přitom odmítáte návštěvy, dokonce jste schopni zavrčet, když vás rodina vybídne k výletu či večerní procházce po okolí ! Čím víc se bude blížit sobotní zatmění Luny, které nastane během Úplňku v Kozorohu, budete zažívat drobná nedorozumění v komunikaci. Dokonce nelze vylučit ani to, že vás někdo bude chtít oblafnout ba podvést. Anebo to může být obráceně. Vy na někoho můžete zkoušet slovní triky ! Prostě pravda se v druhé polovině týdne, a zejména během víkendu, může pro vás stát velmi složitým bludištěm ! Pokud máte nějaké aktivity vztahující se k zahraničí, můžete zažít rozčarování. Například cestovka, u které jste si zaplatili dovolenou, vyhlásí bankrot, anebo zahraniční firma, se kterou spolupracujete, si začne klást nesplnitelné požadavky, etc...

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Sice budete v první polovině týdne slovně nepřekonatelní, ale může vám to být kupodivu ke škodě, neb vždy přesně ukážete tam , kde uvidíte chybu, kde něco budete chtít změnit, jenže díky tomu začnete narážet..Proto se v sobě snažte ovládat "malého rebela" ! Pokud jste lehkovážně strkaly hlavu do písku před finančními problémy, sobotní Úplněk a zatmění Luny vás přinutí ji opět vystrčit a podívat se realitě přímo do tváře. Mnozí zjistíte, že díky své laxnosti přijdete o daleko větší sumu, než byste původně uhradily, protože vám věřitelé napočítají penále a úroky z prodlení. Pokud dlužíte nějakou platbu státu, je možné, že vás osloví inkasní firma či přímo exekutor.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne opakovaně zaznamenáte, že svými neotřelými nápady vyvoláváte okolo sebe mírné napětí. Měli byste se snažit o dohodu s ostatními, nevnucovat jim svoje názory, respektovat jejich přání ! Budou to totiž hádky, které vás znejistí, a následně budete mít nervy "na pochodu"...! Jak jednáte s ostatními, zejména s intimním protějškem či obchodními společníky, vám jako v zrcadle ukáže sobotní Úplněk a zatmění Luny v Kozorohu. Nicméně ve výhodě budou Raci, kteří hodí za hlavu nějaký svůj sen, zejména pokud jste se honili za nějakou iluzí. To vám totiž otevře oči a díky tomu přijdete na to, kde, v čem jste zbytečně plýtvali energií, ale i kdo vám za vašimi zády škodil, nějak vás oklamal, a žijete-li v trvalém vztahu, nevylučuji, že zjistíte nevěru.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Mnozí si okolo úterý uvědomíte, že jste si poslední dny svými netřelými a velmi originálními nápady nadělali z přátel nepřátele. Zejména pokud jste se domnívali, že lidem podsouváním své životní filozofie změníte jejich myšlení, zjistíte, že tak to prostě nefunguje, protože každý má právo na svobodný názor. Blížící se sobotní Úplněk a zatmění Luny vám ukážou, jaké škody jste díky svému rychlému tempu posledních týdnů sami na sobě napáchali. Může to být i formou nevolnosti, bolestí kloubů, únavou, anebo budete tak zahlceni prací, že si konečně uvědomíte, že vyhovět všem prostě nemůžete, že peníze nejsou všechno a začnete přemýšlet, které pracovní aktivity musíte "ustřihnou", abyste se neuštvali !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne se ve vás probudí obrovská chuť okusit zejména v erotice i ""zakázané ovoce"". Experimentovat ale můžete nejen v sexu, ale i okolo majetku. Tak si dejte pozor, abyste svými hokusy-pokusy neohrozili svoji finanční jistotu či partnerskou stabilitu !

V sobotu krátce popoledni, přesně v 13:30hod, proběhne Úplněk a zatmění Luny v Kozorohu. Ti kteří jsou čerstvě zamilovaní, se dozvědí něco, co úplně zmnění váš názor na vaši novou lásku a budete rozčarovaní. Máte-li děti, i ty mohou být zdrojem nějakého problému, vašeho znepokojení. Hlavně nic nepodceňujte, neb byť v daný moment zdánlivě malý problém může v několika dnech narůst do obřích rozměrů! Pozor si ve dnech víkendu dávejte v případě milostného dobrodružství na nechtěné početí potomka, a pokud jste zadaní, na nevěru !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Ačkoliv jste od přírody klidní a poddajní, v první polovině týdne si na vás jen tak nikdo nepřijde. Klidně se postavíte i nějaké autoritě a odmítnete "poslušnost"..! Můžete se díky tomu permanetně dostávat do konfliktů, dokonce u některých může dojít ke střetu se zákony !

V sobotu, přesně v 13:30hod nastane Úplněk a částečné Lunární zatmění v Kozorohu. Může to ve vás vyvolat strach a paniku, protože začnete mít pocit, že se v dalším období nebudete schopni postarat o rodinu tak, jak byste chtěli. Mnohé může vyplývat z nepříjemné reakce vašich nadřízených či kolegů, neb zjistíte, že se na ně nemůžete spolehnout. Zatmění Luny totiž může poodokrýt jejich nesolidnost, nečestnost.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne se budete rozhodovat rychle, spontánně, ale až příliš ukvapeně. To skýtá nebezpečí pro ty, kteří cítí nespokojenost ve stávajícím zaměstnání. Můžete unáhleně dát výpověď, ale nebudete mít v záloze jinou práci. Jakmile ucítíte, že máte nakročeno do konfliktů, doporučuji vám dát si studenou sprchu, ta vás probere a zklidní ! Sobotní Úplněk se zatměním Luny v Kozorohu může poudkrýt nějakou mezeru ve vašem vzdělání. Můžete mít navíc zmatek, co je skutečnost, realita a co je jenom vaše zdání, sen, vaše vize..! Velké rozčarování můžete mít ze sousedských vztahů, neb zjistíte, že vás za zády pomlouvají, ale zdrojem vaší skepse se může stát i někdo z nejbližších příbuzných. Velice pečlivě si projděte veškerou poštu, a dejte si pozor na to, co podepisujete např. ve vztahu k bydlení, ať si nezaděláte na problémy v dalším obodobí !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Naprosto bez příčiny můžete okolo úterý rozpoutat lavinu nepříjemných změn. Zejména vaše partnerství, manželství může být pod dosti velkým tlakem. Příčinu hledejte ale sami v sobě, v pocitu, že nemáte dostatek svobody, volnosti. Nevěra ale nebude to právé ořechové a problémy vám to nevyřeší ! Přehodnotit finanční rozpočet vás mnohé přinutí sobotní Úplněk a zatmění Luny v Kozorohu. Zjistíte totiž, že doslova vysychl jeden pramen vašich dosavadních příjmů. Pamatujte si ale, že pokud se rozhodnete omezit rozpočet domácnosti, bez toho, aby vám změny odslouhlasili ostatní, kterých se to také týká, narazíte ! Je ale i možné, že právě v oblasti financí objevíte nějakou "černou díru"" a v takovém případě řešení neodkládejte a hned se snažte zjistit, kdo se vás snaží ve finanční či majetkové oblasti nějakým způsobem šidit !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne vás nejednou popadnou "toulavé botky"". Nikde nebudete mít stání, můžete pobíhat od návštěvy k návštěvě a ještě nebudete mít dopitu kávu a již budete vstávat od stolu. Snažte se zklidnit a zpomalit tempo, nebo si rodina a příbuzní začne myslet, že s vámi něco není v pořádku ! Sobotní Úplněk ve vašem znamení se zatměním Luny může způsobit to, že se nedokážete soustředit, nebudete trpěliví, něco pořád budete chtít dělat, ale nebudete vědět co..! Nedejte na řači okolí neb když se podle něčí rady začnete řídit, vykoledujete si konflikt ve vašem partnerství, manželství, či obchodním vztahu. Navíc ve dnech okolo zatmění může vyplout napovrch nějaký vztahový problém, a vy začnete zvažovat ukončení např. obchodní spolupráce. Pokud nějaká nepravost vypluje v intimním partnerství, mnozí se zachováte doslova nemilosrdně a okamžitě si začnete balit kufry.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne se moc nespoléhejte na domácí spotřebiče, v zaměstnání na telefony ani počítač. Výpadky budou tak náhlé a nečekané, že zejména při práci s PC nezapoměňte veškerá nová data hned zálohovat ! O trpělivost se snažte již od pátku. V sobotu totiž prožijete jeden z nejsložitějších Úplňků potažmo zatmění Luny za poslední období. Bude to mít na vás účinek připodobnitelný k tomu, jakoby vás někdo přivázal v pase na gumu. Jakmile se pohnete vpřed, po několika krocích vás guma zase stáhne zpátky. Někteří zjistíte, že jste důvěřovali osůbce, která vás ale vůbec nemá v oblibě, a ve dnech okolo zatmění -+3 dny vám dá najevo nepřátelství tak bezohledně, že to budete vydýchávat do konce tohoto měsíce.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Ti kteří si v předchozím období neuložili něco na horší časy, prostě si nevytvořili finanční rezervu, si budou muset v první polovině tohoto týdne mírně utáhnout opasek, prostě začít šetřit. Máte-li děti, pozorně je hlídejte při hrách, hrozí jim úraz ! Blížící se sobotní Úplněk a zatmění Luny v Kozorohu prověří vaše přátelství a společenskou činnost. Obezřetnost bude nutná neb budete snadno ovlivnitelní, a to jak přáteli, tak i tlakem nějaké skupiny. Ne všichni ale budou mít dobré úmysly, jak se to bude zdát na první dojem. Dá se předjímat, že se ve dnech víkendu budete na něco zlobit. Je ale otázkou, zda na někoho nebo sami na sebe, že jste někomu či něčemu nesprávnému podlehli.

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

BioFach 2009 - dostaveníčko biosvěta 
Olomoucké tvarůžky a jejich kvalita 
Týdenní horoskop: 28.2. - 6.3.2011 
Týdenní horoskop: 9.4. - 15.4.2012 
Výsledky červencové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny