Články

 

30.01.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 31.1 - 6.2.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 5. týden od 31.1. do 6.2. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

je ve Vodnáři, kde setrvá do 19.2., kdy v 1:40hod vstoupí do znamení Ryb.

 

Merkur

opustí ve čtvrtek 3.2.2011 znamení Kozoroha a v 23:18hod vstoupí do znamení Vodnáře kde setrvá do 21.2.2011 kdy v 21:50hod vstoupí do mystického znamení Ryb

 

Venuše

v pátek 4.2.2011 opustí v 7:05hod znamení Střelce vstoupí do Kozoroha terým bude procházet do 2.3.2011, kdy v 3:41hod vpluje do znamení Ryb.

 

Mars

je ve Vodnáři, kde setrvá do 23.2.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a tento týdne prověří trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 10.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. Ve čtvrtek 3.2. v 3:31hod nastane Novoluní ve Vodnáři.

 

Zajímavostí je, že právě tímto dnem se odstartuje nový Čínský lunární rok, ve znamení Zajíce/Králíka...

 

Nový Měsíc ve Vodnáři totiž označuje začátek Nového roku v Číně. Začíná vždy prvním novoluním ve znamení Vodnáře, které nastává po tzv. Velké zimě ( Zimním Slunovratu....). Proto je začátek čínského roku pohyblivý.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Hned počátkem týdne byste měli zpytovat svědomí, a udělat si seznam svých přání, toho, o čem dlouho sníte. Uprostřed týdne totiž nastane NOVoluní ve Vodnáři ve vašem domu snů, přání, a posvítí vám na virtuelní cestičku, které vás povede tak, abyste pouze nesnili, ale nějaké své přání si i splnili ! Dokonce je možné, že se zapojíte do nějaké skupinky lidí, se kterými následné období budete trávit volný čas.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vše se v tomto týdne budete točit okolo vaší kariéry, profesního směřování. Mnozí si dokonce uděláte malou rekapitulaci svých profesních úspěchů, i neúspěchů. To bude dobře, neb jen tak můžete poodhalit roušku a zjistit důvody, proč se vám např. v minulých měsících nedařilo prosadit se ve své profesi, a začít jinak, nově !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Dny tohoto týdne vám přimějí zamyslet se nad svými znalostmi, vzděláním. Pokud zjistíte, že např. ve svém oboru pokulháváte za novinkami, NOVoluní ve Vodnáři vám propůjčí dostatek odvahy začít studovat, rozšiřovat si svoje znalosti. Notně se zvýší vaše sebevědomí, takže razantněji začnete obhajovat svá práva. Je i možné, že tento týden vás nasměruje k cestování, které může být propojeno se studiem.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Finance a majetek jsou oblasti, kterým byste v tomto týdnu měli věnovat větší pozornost. Uprostřed týdne vám totiž NOVoluní prostřednictvím nějaké události připomene, že máte dávat větší pozor nejen na svůj majetek, ale i dlouhodobé investice, pokud podnikáte, pečlivě si kontrolujte účetnictví, pokladní deník. Důležité bude, abyste si hlídali i své dluhy, což může být úvěr stejně tak, jako platby pojistného. Nějaký renonc může nastat okolo sociálních dávek či nemocenské.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Je možné, že v tomto týdnu vypluje na povrch nějaký problém, týkající se vašeho intimního nebo obchodního partnera. Ať již půjde o cokoliv, vše se snažte vyřešit, jinak v problémech uvíznete a další půlrok si budete připadat jako v pasti ! Povšechně si v tomto týdnu pravidelně připomeňte, že žít v iluzi dlouho nejde, a sami sebe se zeptejte, zda se vy sami chováte přirozeně, zda občas před ostatními občas něco nezastíráte.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Denní režim, zaměstnání a zdraví jsou hlavním tématem tohoto týdne. Pokud zjistíte nějaký renonc, nerovnováhu, nebraňte se změnám, jinak se z vás milé Panenky a Panáčkové stanou workholici, a je jasné, že nedostatek odpočinku, relaxace, se samozřejmě odrazí i na vašem zdraví. Dny okolo středy jsou pro vaše znamení ideální ku startu dietu, zdravějšího životního stylu !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zamyslete se v tomto týdnu nad tím, zda si velmi často ""to"", po čem toužíte, například díky kariéře, zaměstnání, neodpíráte. Což mohou být koníčky, ale i děti. Pokud máte v plánu rozšířit rodinu, okolo středy +-2dny máte ideální dny pro početí potomka ! Skvělou příležitost dostávají v tomto týdnu i nezadaní, protože NOVoluní ve Vodnáři vám vytvoří prostor pro navázání mileneckého vztahu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vše se v tomto týdnu bude točit okolo vaší rodiny. Někteří se dokonce čirou náhodou dozvíte velmi zajímavé rodinné tajemství, něco, co se předkové snažili před ostatními členy rodiny utajit. NOVoluní ve Vodnáři je ale pro vás i šance popasovat se s nějakým rodinným problémem. Někteří totiž zjistíte, že opakujete chybu svých předků, a rozhodnete se tuto situaci změnit.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zamyslet se v tomto týdnu budete muset nad tím, zda vaše vztahy s lidmi, se kterými se denně potkáváte, nepotřebují trošku obrousit ostré hrany. NOVoluní ve Vodnáři vám přihraje příležitost podat si ruku s lidmi, se kterými jste v rozepři, zejména se to bude týkat sourozenců, nejbližších příbuzných, sousedů. Snažte se zamyslet nad tím, jak s lidmi komunikujete. Je totiž možné, že spory, aniž to tušíte, nechtěně vyvoláváte vy sami. Pokud jste narozeni okolo 21.12., snažte se chovat tak, abyste něčím svoji drahou polovičku nenaštvaly. Venuše bude přecházet přes vaše Slunce, a provokovat ji bude Uran, což může zapřinit naprosto nečekaný vzrat ve vašem vztahu.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

NOVoluní ve Vodnáři nastaví zrcadlo vašim financím, tomu, jak si vyděláváte na živobytí. Nevylučuji, že své okolí v tomto týdnu doslova šokujete originálností, nápaditostí, prostě se začnete chovat jinak, než jsou lidé zvyklí. Vy se totiž chtě nechtě budete muset zamyslet i nad tím, zda se jenom nehoníte za penězi, kariérou, a na zábavu, koníčky, rozvíjení svého talentu si čas nenajdete. To v tomto týdnu změníte, a bude to obrat o 180° - samozřejmě k lepšímu !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ve čtvrtek, ještě než v 7:34hod vyjde Slunce, Luna se v 3:31 hod ve vašem znamení se Sluncem virtuelně obejme, tedy nastane NOVoluní ve vašem znamení, a současně dle Čínského kalendáře započne nový rok ve znamení Zajíce. Pokud +- 2dny okolo čtvrtka slavíte narozeniny, máte před sebou jeden z nejdůležitějších ba stěžejních roků svého života ! Povšechně se dá předjímat, že v následných 365 dnech uděláte ve svém životě velké změny, a to jak v osobním, tak i profesním, ve své kariéře.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V tomto týdnu vám sny připomenou nějakou nepříjemnou událost z minulosti, něco, na co jste se rozhodli zapomenout, ale nechali jste to nedořešené. Sice budete asi mírně zmatení ba vystrašení, ale současně dostanete šanci s konečnou platností s noční můrou skoncovat. Například pro svůj klid odpustíte někomu to, že vám házel klacky pod nohy. Vy totiž dojdete k poznání, že si dotyčný či dotyčná kazí svým neférovým jednáním svoji Karmu, ale vy tím, že odpustíte, si svoji Karmu vyčistíte, prostě uděláte vše proto, abyste vy sami měli čisté svědomí !


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Nový DETOX program! 
Týdenní horoskop: 10.12. - 16.12.2012 
Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Týdenní horoskop: 2.7. - 8.7.2012 
Týdenní horoskop: 8.8. - 14.8.2011 


Diskuze

ericjog
Web: http://https://www.confiduss.com/en/info/blog/article/banks-luxembourg/

Overview of banks of Luxembourg

Today banking has the biggest share of the Luxembourg economy estimating by net worth and turnover. Back in year 2017 according to the data of the Global Financial Centers Index, Luxembourg was ranked as having the 18th most competitive financial center in the world, at the same time getting the third place of competition level among banks in the European Union. Luxembourg has a narrow specialization in the trans-border finance administration industry. Due to the fact that Luxembourg's internal market is quite small, the country's financial center is mostly internationally-oriented.

28.07.2022 10:00
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny