Články

 

26.09.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 27.9. - 3.10.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 39. týden od 27.9. do 3.10. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje v diplomatickém, a partnerství povšechně přejícím znamením Vah.

 

Merkur

vstoupí v pondělí 3.10. v 17:00hod do znamení Vah, kde setrvá do 20.10.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Ryb. kde zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 17.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 30.9. - 1.10. Více pečovat o svoje zdraví by měly Berani narozeni okolo 30.3.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 19.3.

 

Neptun má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha.

 

Protože se množí dotazy od narozených ve znamení Raka, proč se jim hroutí mnohé pod rukama jako domeček z karet...

Problémy nyní mohou mít zejména narození okolo 29.6. Nejenže přes Vaše Slunce - životní energii - přechází Karmický Lunární sestupný uzel -> Dračí ohon, tedy Vás to nutí skoncovat s něčím z minulosti, a neb máte rádi tradice, neradi opouštíte to, na co jste zvyklí, je to tvrdý oříšek k rozlousknutí. Navíc Vám na Slunce vytváří kvadraturu přísný mentor Saturn. V které oblasti života Vás Pán času může uzurpovat záleží prvotně na tom, v kterém domě Radixu - horoskopu narození - Slunce máte, a kterému domu vládne, a samozřejmně také kterým domem Vám Saturn v horoskopu tranzituje.

Povšechně - vše se vleče, nic jakoby se nehýbe dopředu, možná máte pocit, že ať se snažíte sebevíc, stojíte na místě.

Oslabuje ba zmenšuje to Vaši energii, takže si dávejte pozor na přetěžování fyzičky, nezapomínejte, že odpočinek je pro Vás velmi důležitý !!! V neposlední řadě musím zmínit i opozici Pána podsvětí, planety Pluto, které stojí proti Slunci narozených okolo 24.6. To je obrovský tlak na vaši psychiku, protože si prostřednictvím této planety na Vás okolí zkouší svou moc, autoritu, a to i klidně může být zastřeno manipulací, ale ve hře je i Vaše zdraví. Výše napsané berte jako stručné vysvětlení, detaily se dozvíte z podrobného rozboru, prognozy, tedy Solárního horoskopu.

 

V tomto týdnu Luna ubývá, a v pátek 1.10. v 5:48hod nastane Třetí Lunární čtvrť v Raku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Ti kteří ve vztahu potažmo manželství nepocítíte v tomto týdnu chlad, odcizení, Slunce přecházející přes Saturna ve Vahách vnese do vašeho partnerství potřebný řád a pravidla. Tím se posílí vaše vzájemné pouto. Mnozí si dokonce připomenete partnerský, manželský slib. Pokud ale dlouhodoběji citově strádáte, tento týden mohou nabrat neshody mezi vámi a intimním protějškem na síle a vy pomyslíte na rozchod.

Ke konci týdne, okolo pátku, se vaší rodině připomene nějaká osůbka z minulosti. Může to být dokonce vaše dávná láska, z dětství ! Nejenže budete opakovaně dlouho do noci vzpomínat na staré zlaté časy, ale nabízí se možnost, že dotyčný či dotyčná vám otevřou dveře ke kariéře snů !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vrozenou tvrdohlavostí a umanutostí můžete v tomto týdnu na domácí půdě vyvolat ostrou konfrontaci, ale Slunce přecházejí přes pána času Saturna vás upozorní, že nemáte žádné vyjímky, tedy že i vy musíte respektovat nějaký řád, a nespoléhat se na to, že jste silné osobnosti a partnerský protějšek se vám musí ve všem podřizovat. Prostě v tomto týdnu dostanete malou lekci, která vám připomene, že intimní partnerství musí být vyvážené, a do toho patří i nepřehazovat na partnera či partnerku každodenní domácí povinnosti !

V druhé polovině týdne budete velmi výřeční, ale i uspěchaní. Mnozí povedete vést rozhovory za poklusu ! Pokud se zejména okolo pátku budete snažit méně mluvit a více myslet, vyhnete se zbytečným komunikačním zkratům. Budete-li cestovat, nepromyšleností a spěchem si cestu nechtěně prodloužíte o xy kilometrů !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Slunce bude přecházet planetu Saturn ve znamení Vah. Potlačí to vaši citovost, a vy najednou uvidite na intimním protějšku sebemenší chybu. Tak si pamatujte, že "žabomyší kritikou" můžete ve vztahu naprosto zbytečně vyvolat ostrý konlikt, který by mohl odstartovat krizi a následné ukončení vašeho partnerství, tak se kroťte ! Ke konci týdne mnozí jako kolovrátek budete probírat, jaké přijmy mají vaši příbuzní, známí..nadřízení..Jenže někteří můžete být tak necitelní, že začnete porovnávat stávajícího partnera či partnerku se svým bývalým protějškem, a to nejen z pozice přijmů, ale i sexu. Vám by se něco takového také nelíbilo a tak nečekejte, že to přejde váš intimní protějšek bez patřičné negativní odezvy.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Velmi nepříjemný pocit, že je vaše partnerství až příliš obyčejné a nepřináší vám dostatečné vzrušení, vám bude v tomto týdnu vnucovat Slunce přeházející přes přísného Saturna ve Vahách. Jenže ono to bude spíše tak, že vy se nebudete umět radovat z ničeho, ani když vám intimní protějšek snese modré z nebe, ničím se vám nezavděčí, dokonce i při milování budete mnozí chladní, jako led. Ke konci týdne budete ve všem, co se dotkne vaší rodiny, citově zranitelní, vztahovační. Možná to bude i tím, že vám podvědomí připomene všechny omyly, které jste v partnerství a na domácí půdě udělali za posledních několik dnů. Bude to sice nepříjemné, ale poučné, přínosné, neb se příště stejným chybám obloukem vyhnete !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Asi překvapíte nejen sebe, ale i lidi, kteří vás dobře znají, ale v tomto týdnu vám bude chybět chuť postavit se vzniklým problémům čelem. A přitom klepy, které o vás kdosi začne trousit budou velmi alarmující! Tak se překonejte, a s "kecálkem", který bude slovně napadat vás i vaše nejbližší si to vyříkejte ! Tím totiž u intimního protějšku a rodiny povšechně vzroste váš respekt ! V druhé polovině týdne se vám do života může vrátit člověk, který vám v minulosti nějak ublížil, patrně to bude bývalý nadřízený či kolega/kolegyně ze zaměstnání. Kupodivu vám nepříjemné setkání prospěje, neb si začnete vážit klidu rodiny. Na domácí půdě budet něžní, starostliví, dokonce začnete vymýšlet možnosti, jak zlepšit zdraví, fyzičku sebe i ostatních, nevyjímaje vaši drahou polovičku.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Jako jednomu z mála znamení vám v tomto týdnu přechod Slunce přes Saturna ve znamení Vah přinese prospěch ! Díky vážnému rozhovoru totiž přijdete na to, jak v partnerství, manželství stabilizovat finanční situaci, a tím si odstartujete skvělé období prosperity, nezávislosti !

Ke konci týdne se mnozí začnete vůči své drahé polovičce chovat velmi nestandartně, dokonce někteří můžete jednat sobecky. Zato o svých přáních a tužbách budete hovořit stále dokola, hodiny ! Někteří dokonce dáte přednost přátelům a ve společnosti se budete snažit dělat dojem, že vlastně k sobě ani nepatříte. Intimní protějšek to začne brát jako vaši mstu, ale nebude vědět za co...

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pozor si v tomto týdne dejte na snahu získat větší respekt v partnerství potažmo manželství. Díky vaší kritice sebemenších detailů a až příliš zodpovědnému postoji můžete vytvořit mezi vámi a intimním protějškem ledovou zeď, chovat se můžete tak studeně, že tím u intimního partnera či partnerky vyvoláte pochybnosti, zda mezi vámi dvěma je ještě vůbec nějaká láska nebo spolu žijete pouze ze zvyku.

Ke konci týdne vás nějaká nečekaná událost vrátí do minulosti. Jenže svými zastaralými názory můžete uvádět do rozpaků nejen známé, přátele, ale i intimního partnera/partnerku. Mnozí se navíc budete tvářit, že jste spolkli všechnu moudrost světa a když vás vaše drahá polovička vtipně upozorní, že jste patrně prospali několik století, urazíte se.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V tomto týdnu budete potřebovat spoustu prostoru, samoty a hlavně klidu, abyste očistili svoje myšlenky od negativních emocí. Přes Saturna ve Vahách, který je ve vašem domě podvědomí, totiž bude přecházet Slunce. Do myšlenek se vám začnou vracet romantické večery, které jste prožili s intimním protějškem. Jenže se budete chovat nejistě, odtažitě, a tím oklamete svoji drahou polovčku neb to bude vypadat, že nestojíte o něžnosti. Pokud se v druhé polovině týdne potkáte s osůbkou, se kterou jste se delší dobu neviděli, na něco se vymluvte, hlavně se nepouštějte do delších rozhovorů, prostě vemte nohy na ramena, a zavčasu utečte ! V opačném případě se totiž dotyčného či dotyčné nebude schopni zbavit. Začne vám doslova fanaticky opěvovat nějaké náboženství, filozofii, vnutit se může i k vám do bytu, do rodiny, což by následně mohlo způsobit roztržku u vás doma, dokonce i mezi příbuznými, sourozenci.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ti z vás, kteří jste v předchozím období odmítali změny, naopak jste se snažili o zachování starého jen proto, že jste si na něco ve svém životě zvykli, můžete zažít v tomto týdnu neříjemné překvapení neb vaše pověst se otřese v základech. Intimní protějšek tomu ještě přidá pomyslnou třešničku neb vám sdělí, že jste ustrnuli v době kamenné, a život s vámi je nuda. Nu, pokud se vzchopíte, vsadíte na svůj vrozený sex-apeal a šarm, a nebudete se křečovitě držet zažitého stylu života, může to být nový start ve vašem stávajícím partnerství, tak se snažte !

Ke konci týdne zbystřete, neb ve vás konstelace probudí pochybnosti, zda vám stávající vztah neubírá dostatek volnosti, zda do vztahu více nedáváte než dostáváte. A to nejen citově, ale zejména finančně, a o svých pochybnostech začnete mluvit velmi hlasitě ! To samozřejmně intimní protějšek nevydrží a dá vám lekci, že jako pár byste neměli sledovat, kolik kdo do společné kasy přispívá. Máte-li partnera či partnerku, kteří ""pojedli vtipnou kaši"", nevylučuji, že během víkendu zažijete velké překvapení..Např. před vstupem do ložnice budete svojí drahou polovičkou požádáni, abyste zaplatili "vstupné"..

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Někteří v tomto týdnu budete připomínat svými pohyby lenochody. Pravdou je, že vaše neschopnost okamžitě reagovat a přizpůsobit se vzniklé situace mnohým přinese problémy, neb nadřízení vás nepustí dřív, dokud svoji práci nedokončíte, některým opakovaně ujedete tramvaj či autobus, etc...Při opožděném návratu domů vás ve dveřích nikdo nepřivitá, naopak ledový pohled vaší drahé polovičky vám dá jasně najevo, že na nějaké špásování v ložnici můžete zapomenout. Ke konci týdne vás setkání s ex partnerem či ex-partnerkou vrátí o několik let nazpět. Vzpomínání se ale obratem zvrtne v porovnávání atmosféry ve vašem stávajícím vztahu v době seznámení s nynějším obdobím. Terčem kritiky se stane samozřejmě vaše drahá polovička, ale problém bude v tom, že své chyby přehlédnete jako velké širé rodné lány...

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnozí si v tomto týdnu budete připadat mírně pod pantoflem, a to přímo bytostně nesnáčíte ! Jenže si vše zaviníte sami neb v nějaké situaci se spolehnete na názory intimního protějšku, a následně si ale začnete připadat ve vztahu méněcenní. Konstelace ke konci týdne vás upozorní, že když žijete v partnerství, měli byste vše dělat jako pár, a nesnažit se jít životem solo ! Uvědomíte si, že péče o partnera či partnerku by měla být samozřejmostí, což vy občas pojmete tak, že svou starostlivost deklarujete jako jakýsi nadstandart, kterým musíte šetřit. Muži Vodnáři se mohou během víkendu setkat se svojí ex-partnerkou, nebo bývalou tchýní...to bude mazec...

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nepříjemný pocit, že jste na všechno sami, že intimní protějšek přehazuje problémy na vás a nijak se nesnaží vám pomáhat, ve vás vyvolá v tomto týdnu Slunce přecházející přes Pána času Saturna ve Vahách. Ale ani vy k pohodě ve vztahu nepřispějete, naopak přísným a odtažitým jednáním začnete častovat všechny blízké nevyjímaje svoji drahou polovičku, a mnohdy ledovým pohledem dáte jasný signál, že na nějaké sexuální hrátky nemáte ani pomyšlení. Ke konci týdne vás navíc zaskočí nečekané setkání s osůbkou, která v minulosti určité období měla prim ve vašem životě i srdíčku. Bude to pro vás na jednu stranu velmi inspirující, ale i nebezpečné. Vyloučit totiž nemohu, že vztah opět obnovíte, ale následovat bude kritika vašich přátel, kteří vám to neodsouhlasí, naopak vám nekompromisně připomenou, abyste si ráčili vzpomenout, proč k vašemu rozchodu kdysi došlo.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Poslední den Biostylu 2009 
Týdenní horoskop: 2.8. - 8.8.2010 
Týdenní horoskop: 23.9. - 29.9.2013 
Výsledky květnové soutěže 2010 
Výsledky květnové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny