Články

 

26.12.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 27.12 - 2.1.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 52. týden od 27.12. do 2.1. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

ve středu 22.12. vstoupilo do znamení Kozoroha. tedy nastal Zimní Slunovrat To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu, virtuelně otevřelo dveře Slunci, aby se mohl vrátit jeho sluneční jas. Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy a vládu přebírá moudrý Saturn. Měli bychom si ještě před Sivestrem položit otázku, co všechno jsme chtěli v roce 2010 dokázat, a co se nám skutečně podařilo. Vládce Kozoroha Saturn nás ještě před Novým rokem přinutí

zamyslet se nad tím, kam chceme směřovat v roce 2011 svoje aktivity a svůj život, čeho chceme dosáhnout...

 

Merkur

má retrográdní pohyb, couvá znamením Střelce. Ve čtvrtek 30.12.2010 8:19hod se otočí do přímého směru.

 

Venuše

prochází znamením Štíra.

 

Mars

prochází znamením Kozoroha.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 17.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

je ve Vahách, a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby, a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s ubývající Lunou.

V úterý 28.12. v 5:18hod nastane třetí Lunární čtvrť ve Vahách

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

První polovina týdne vám vytvoří příležitosti vyhladit třecí plochy v partnerství, a to nejen intimním, ale i obchodním. Také si uvědomíte, jak je pro vás důležitá pověst. Dáte si závazek, že před kolegy ani přáteli nebudete již nikdy řešit svoje problémy, neb si stejně vše musíte nakonec vyřešit sami, oni to za vás neudělají. Od čtvtka až do neděle se snažte pravidelně trávit určitý čas na čerstvém vzduchu, v přírodě. Mnozí si díky tomu vyčístíte hlavu a ujasníte si, kterým směrem by se měl ubírat rok 2011. Někteří si dáte předsevzetí, že si v následných 365 dnech rozšíříte vědomosti, začnete něco studovat.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Od pondělí do středy se snažte dodat tělu vše co potřebuje, tak, abyste se cítili silní, energičtí. Jezte každý den lískové oříšky, listovou zeleninu, naopak nezvedejte těžké předměty a povšechně se snažte nezatěžovat příliš klouby, kostru. Každý den vypijte 1,5litru čisté vody bez bublinek. V druhé polovině týden ve vás konstelace probudí touhu po opačném pohlaví. Pravdou je, že jste-li nezadaní a okolo Silvestra navážete vztah, nedá se předpokládat, že to bude dlouhodobější partnerství. Prostě milostné hrátky budete brát jako flirt.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vše se v tomto týdne ve vašem životě bude točit okolo vztahů. Ti kteří nedávno navázali vztah, se v první polovině týdne nevyhnou malé rekapitulaci. Pokud vás totiž se stávajícím intimním protějškem drží pohromadě jenom skvělé intimní chvíle, sex, můžete se rozhodnout vztah ukončit. V druhé polovině týdne povšechně začnete mít pocit, že vás intimní, manželský protějšek až příliš dusí svou láskou a blízkostí. Může to ve vás vyvolat pocity omezení, nedostatku volnosti, svobody. Zvláštní efekt nastane, když se od vás vaše polovička vzdálí. Okamžitě začnete sondovat, s kým si telefonuje, atd...

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Jste znamení, které se povšechně snaží dodržovat tradice svých předků, ale v první polovině tohoto týdne se zamyslíte nad tím, zda to občas nepřeháníte, a nevnucujete intimnímu protějšku svoje zásady, zvyky, které jsou již dávno zastaralé. Naopak ti, kteří nemají ukotven partnerský vztah, povedou fikaně rozhovor vždy tak, abyste mohli plánovat budoucnost svého partnerství. Tím mohou být zásnuby, svatba ! Flirtování se může stát vašim hlavním programem ve dnech okolo Silvestra a Nového roku. Jste-li zadaní, měli byste se ujistit, že dotyčná či dotyčný to berou opravdu jako nezávazné laškování, a že i vaše drahá polovička to vnímá jako zpestření zábavy. V opačném případě si zaděláte na pořádný problém !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Slovně se budete v první polovině týdne držet zpátky. Uvědomíte si totiž, že upřímnou žoviálností občas sami sobě škodíte jak v zaměstnání, tak i při kontaktu s nejbližšími příbuznými. Ve dnech okolo Silvestra budete ve svém živlu ! Váš humor a legrace způsobí, že i případné povinnosti pojmete jako zábavu ! Jste-li nezadaní, dostanete skvělou příležitost hned v prvním dni roku 2011 navázat vztah. Zadaní mají na Nový rok skvělou příležitost počít potomka !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Prospěje vám, když nebudete v první polovině kritizovat svoje nejbližší za to, že příliš utrácí. Zábava, koníčky jsou pro vaše blízké ale i pro vás důležité, neb jsou to skvělý zdroj relaxace !

V druhé polovině týdne se nesnažte na domácí půdě za každou cenu zachovat navyklý řád. Zejména v sobotu se vyhýbejte velkolepým přípravám v kuchyni, či úklidu, neb se říká "jak na Nový rok, tak po celý rok" !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V úterý přesně v 5:18hod proběhne ve vašem znamení poslední Lunární čtvrť. Měli byste s konečnou platností uzavřít všechny nejasnosti na domácí půdě, a hlavně si dát závazek, že problémy budete řešit v dalším období hned v zárodku. Prostě se nebudete přetvařovat a budit navenek dojem, že vám určité věci nevadí, když přitom v dušičce metáte blesky ! V druhé polovině týdne opakovaně vyrazíte na výlet, do přírody. Zejména okolo Silvestra budete mírně neposední, neklidní, a chůze vás vždy zklidní.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne si uděláte jasno, kdo je k vám upřímný a naopak kdo není "kamarád do nepohody". Sázejte na ty, kteří vám klidně do očí sdělí i nepříjemnou pravdu, naopak se snažte držet dál od těch, kteří se vám snaží zavděčit sladkými slovíčky, ale na vaše volání o pomoc či radu jsou hluší, slepí. V druhé polovině týdne se opakovaně přistihnete, že děláte úplně něco jíného než vám diktuje rozum a napovídá srdce. Na Nový rok vás může dokonce popadnout nákupní horečka, jenže následně nevěřícně zakroutíte hlavou nad vyluxovaným kontem. Určitě znáte přísloví "jak na Nový rok, tak po celý rok". Pokud nechcete následných 365 dní řešit finance, tak se kroťte !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne zjistíte, že vás někdo z přátel neustále něčím provokuje. Vyrovnat se dotyčnému v utrácení by bylo vyhazování peněz z okna. Navíc budete mít tendenci sáhnout i na finanční rezervu, jen abyste předvedli, jací jste machři. Udělejte opak, a dotyčného zmanipulujte tentokrát vy, ať zaplatí vaši útratu on ! V závěru týdne budete mít pocit, že se vznášíte, že jste svobodní a volní jako ptáci. V sobotu a v neděli totiž bude přecházet přes vaše Slunce Luna. Proto dny pojmete jako jedno velké dobrodružství. A mnozí opravdu zažijete něco nesrandartního, dokonce vám prospěje koukat okolo sebe, neb můžete naléct něco cenného.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V úterý přesně v 5:18hod nastane třetí Lunární čtvrť ve Vahách, tedy Luna bude v kvadratuře vůči Slunci ve vašem znamení. Mnozí se sami sebe v duchu začnete ptát, zda je stabilní vaše kariéra, společenské postavení, zda něčím nepoškozujete svoji pověst. Je to pro vás i skvělá příležitost ujasnit si, které aktivity byste měli ještě před ukončením starého roku dotáhnout do konce. Ve dnech okolo Silvestra pocítíte chuť a touhu zažit něco neobvyklého, něco, co by osvěžilo váš život a vneslo do něho alespoň špetku vzrušení, dokonce můžete mít záletné myšlenky ! Prostě budete pokukovat na cízí dvoreček !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne Instinktivně vycítíte, že váš tajný nepřítel opět vytáhnul do boje, a snaží se nepravdivými informacemi poškodit pa podkopat vaši pověst. Patrně to bude osůbka, které jste vy sami v předchozím období nějak ublížili, a ikdyž to bylo nechtěně, dotyčný se vám od té doby úskočně mstí. Tak přemýšlejte, kdy vaše problémy začali nabírat na síle, a možná přijdete na to, kdo proti vám kuje pikle. Povšechně nesnášíte pocit spoutanosti, a tato vaše vrozená vlastnost nabere na síle v závěru týdne. To svým způsobem bude mírně nebezpečné pro ty, kteří vyrazí do společnosti, protože se přátelům a společenským radovánkám můžete věnovat tak intentzivně, že někde v davu zapomenete svoji drahou polovičku.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne vás konstelace upozorní, že se máte řídit svým rozumem, a nedbat názorů druhých. Mnozí si uvědomíte, že něčí popichování a vyzvídání, jak jste na tom finančně a zda si rozumíte s intimním protějškem sexuálně, vás velmi často vyvádí z rovnováhy, dostává do rozpaků. Máte-li dluhy, konečně přijdete na skvělou fintu, jak je umořit. Pokud vás v závěru týdne někdo pozve na jednání, zejména bude-li to společnost se zahraniční účastí, nevykrucujte se, a termín si domluvte ještě v ten samý den. V sobotu a v neděli totiž dostanete příležitost dát nový, úspěšný směr své kariéře !


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 20.5. - 26.5.2013 
Týdenní horoskop: 21.3. - 27.3.2011 
Týdenní horoskop: 29.4. - 5.5.2013 
Týdenní horoskopy: 18.1. - 24.1.2010 
Výsledky srpnové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny