Články

 

28.10.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 29.10. - 4.11.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 44. týden od 29.10. do 4.11. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve znamení Štíra, kde setrvá do 21.11.

 

Merkur

je ve Střelci.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 22.11.

 

Mars

je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

V pondělí 29.10. nastane v 20.49 hodin Úplněk v Býku. Poté začne měsíc ubývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Do tohoto týdne se vřítíte raketovou rychlostí. Zpomalit vás přinutí nečekané události ve dnech okolo středy. Je otázkou, do jaké míry jste spokojeni v intimním vztahu, protože pod vlivem Venuše v sektoru partnerských vztahů se jako blesk z čistého nebe mohou zamilovat zadaní i nezadaní. Ve dnech víkendu se budete věnovat návštěvám, rodině, a pokud jste si doposud mysleli, že vás dušičky a vzpomínky na předky nerozlítostní, zjistíte, že jste daleko citlivější než ostatní příbuzní.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Velkým pomocníkem vám bude v tomto týdnu váš vrozený klid. Chaos totiž můžete zaznamenat v zaměstnání, a když se necháte unášet negativními emocemi, velmi brzo se stres projeví na vašem zdraví. Když vám bude smutno, místo skleničky něčeho ostřejšího či čokolády si zajděte do infra sauny, procházejte se na čerstvém vzduchu. Jinak přetížíte svou psychiku i fyzičku, což může skončit pracovním úrazem, ale i nepříjemným tlakem v dolní částí zad, čímž vám dají signál ledviny, že jsou přetížené.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte vyhýbat starším spolupracovníkům. Nemluvte o nich za zády, jinak vám začnou znepříjemňovat život! Uprostřed týdne vsaďte na svůj instinkt, neberte v potaz ani rady přátel. Pozor byste si měli dát na náhodné známosti, lásky na jednu noc, protože nelze vyloučit nechtěné početí potomka. Ve dnech víkendu na vás sice zpočátku padne podzimní únava, ale tělo si dokonale rozhýbete v neděli, a protože nelze vyloučit výhru, určitě si kupte los!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zůstaňte počátkem týdne v klidu, vyčkávejte. Něco jiného vám totiž bude našeptávat rozum, něco jiného city, ale hledat byste měli střed. Ve dnech okolo čtvrtka se ponoříte do své psychiky. Dušičky vám zprostředkují setkání s příbuznými, které jste dlouho neviděli, a vy se začnete snažit opět stmelit rodinu, abyste se pravidelně scházeli. První setkání patrně uspořádáte v neděli, a je možné, že se z toho stane na mnoho dalších měsíců tradice.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zaměřit se na kariéru vás přinutí zkraje týdne úplněk. Je možné, že se někdo pokusí znevážit vaši profesní pověst, ale to se mu nepovede. Dobrou radu, jak dotyčného chytit do pasti, vám uštědří někdo v rodině, patrně otec nebo děda. Ve dnech okolo pátku se doma moc neohřejete. Na druhou stranu vám různá setkání a kulturní akce přivedou do života zajímavé, a hlavně veselé lidi. Díky pozdním návratům v neděli nevystrčíte nos z bytu, budete relaxovat, a protože bude Luna ve vašem sektoru podvědomí, možná zkusíte i meditovat.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Velkou cílevědomostí ohromíte v první polovině týdne i sami sebe. Když bude třeba, klidně se pohádáte i s nadřízenými, nenecháte se od nikoho slovně zahnat do kouta a aniž to budete tušit, vzroste díky tomu vaše autorita. Ve dnech okolo dušiček si dávejte pozor na své osobní věci, peníze. Jsou lidé, kteří nemají úctu ani k duším zemřelým, a vy budete tak ponoření sami do sebe, že se pro kapesní zlodějíčky stanete snadnou kořistí.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Dělat kompromisy je vaše vrozená vlastnost, takže s klidným svědomím ustoupíte počátkem týdne své drahé polovičce, ale v záloze budete mít tajný plán, který si následně fikaně prosadíte. Takže sice ustoupíte, ale stejně se vše bude odehrávat podle vašeho scénáře! Ve dnech víkendu se snažte udržet v klidu, nevynášejte unáhlené soudy, nedělejte žádná rozhodnutí. Ukončit například obchodní spolupráci dokážete rychlostí blesku, ale vrátit zpět nic nepůjde a vy následné dny zjistíte, že jste udělali kardinální chybu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Iniciativní budete hned zkraje týdne, možná až příliš. Když vám totiž o něco půjde, klidně se začnete chovat naschvál umanutě, lidi okolo sebe budete systematicky dráždit a vtáhnete je do konfliktu. Tahle taktika vám bude vycházet až do pátku, ale potom se vaše manipulativní triky mohou otočit proti vám. V zaměstnání zjistíte, že se na nikoho nemůžete spolehnout, dokonce o vás někdo může začít šířit klepy, a vy ani svou věhlasnou intuicí nebudete schopni odkrýt, kdo je tím záškodníkem.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Za podpory Merkura ve svém znamení se stanete přímo mistry v diskusích! Ale spoléhat se, že všechno doslova ukecáte by bylo naivní. Narazíte již uprostřed týdne. Vyhnout konfliktům se můžete, když se ve společnosti i mezi přáteli budete kontrolovat. Svou žoviálností totiž budete spoustu lidí provokovat, dokonce se na vás může naštvat i vaše drahá polovička. Unáhlenými akcemi budete prostě ostatní dráždit, a když si občas dáte skleničku něčeho ostřejšího, na veřejnou ostudu budete mít zaděláno.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Drby, které se o sobě dozvíte počátkem týdne, neberte vážně. Moc dobře víte, že s tím moc nenaděláte, a abyste pátrali, kdo za nimi stojí by byla ztráta času. I bez toho budete mít ve dnech okolo středy pocit vyčerpání, takže si v zaměstnání dejte do uší špunty, abyste nemuseli poslouchat řeči, které vás vůbec nezajímají, a jak to půjde, relaxujte. Načerpaná energie a trpělivost se vám budou hodit v neděli. Budete lidi okolo sebe podezřívat, a když svou nedůvěru nebudete mít pod kontrolovou, můžete někoho nepravdivě nařknout, nedá se vyloučit ani střet s vaší drahou polovičkou.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte rodinu nedráždit, protože jejich podpora a chytré rady se vám budou hodit. Úplně jasné vám totiž nebude, co se děje okolo vaší kariéry. Kolegové i nadřízení vám budou připadat záhadní, což ve vás vyvolá falešný pocit, že před vámi něco tají. Uprostřed týdne se nevyhnete nečekanému cestování, balit si zavazadlo budete na poslední chvíli. Radovat se nakonec budou hlavně nezadaní, protože během cesty vás patrně nemine příjemné seznámení, zamilování. Ze zdánlivě neškodné intelektuální debaty se může vyvinout láska jako trám!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátek týdne může být stresující. Rozeznat, zda vám lidé říkají pravdu od lžou pro vás bude problém, ale ani vy nebudete mít jasno, zda druhé náhodou neobelháváte. Proto se snažte vyjadřovat opatrně, a každou informaci si ověřte. V druhé polovině týdne nedělejte žádné úpravy na domácí půdě. Budete pospíchat, bez rozmyšlení klidně i stěhovat nábytek, jenže místo útulného domácího hnízdečka v bytě uděláte chaos, a ještě v neděli večer se někdo z rodiny bude bavit ironickými poznámkami na váš účet.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 19.8. - 25.8.2013 
Týdenní horoskop: 2.9. - 8.9.2013 
Týdenní horoskopy: 8.2. - 14.2.2010 
Výsledky lednové soutěže 2011 
Výsledky zářijové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny