Články

 

26.05.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 27.5. - 2.6.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 22. týden od 27.5. 2013 do 2.6. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Blížencích, kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

je v Blížencích, v pátek 31.5. vstoupí do Raka

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 3.6.2013

 

Mars

je ve smyslném Býku, V pátek 31.5. vstoupí do Lva.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc ubývá...

V pátek 31.5. nastane v 20.59 hodin

poslední Lunární čtvrť v Rybách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Když něco v první polovině týdne zmeškáte, vždy na tom vyděláte. Například zaspíte, a díky tomu se seznámíte s novým sousedem, který vás ochotně odveze do zaměstnání, a společné večerní grilování se stane vašim denním rituálem až do konce léta. Okolo 1.června moc jásat nebudete, protože na vás padne tak velká únava, že jak přijdete domů, zalezete si do postele. Nic z toho nevyvozujte, prostě budete potřebovat dobít baterky, v neděli již budete opět ve svém živlu.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Naprostým nedopatřením někoho ošidíte v první polovině týdne. Dá vám hodně přemýšlení, jak chybu napravit, ale nakonec se vám podaří vše urovnat, a nebude z toho veřejná ostuda. V druhé polovině týdne se situace otočí, a někdo bude mít snahu obrat o nemalý peníz vás, a to vědomě! Jenže vy menší podvůdek hned odhalíte. Tentokrát se to ale neobejde bez ostřejší hádky, kterou účelově vyprovokujete. Vůbec nelze vyloučit, že přivoláte i sedmou velmoc, média, aby se o nekalých praktikách jedné společnosti dozvědělo co nejvíc lidí.

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mírné zmatky zaznamenáte v první polovině týdne v zaměstnání. Bude zřejmé, že nadřízení vlastně nevědí co chtějí. Tím se nenechte vystresovat, a hlavně nereagujte na nabídku kolegů zajít chaos zapít ostřejším mokem. Po alkoholu byste byli jako neřízená střela! V druhé polovině týdne budete ve formě. Slovně začnete perlit, vtipkovat budete v práci i doma. V neděli nechoďte do míst, kde to pořádně neznáte, jinak zabloudíte, horoskop nevylučuje ani zranění.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Celý týden budete mít pomalý start. Než se ráno přinutíte k činnosti bude to trvat poměrně déle než v jiné dny. Proto vám prospěje si vždycky přivstat, protože když přijdete do práce se zpožděním jednou, projde vám to, ale podruhé by to už nadřízení řešili finančním postihem. V druhé polovině týdne se s někým pořádně zapovídáte, a zajímavá diskuse vás nasměruje do prodejny s esoterickými předměty. Také nelze vyloučit, že během víkendu navštívíte místa, která jsou opředena bájemi, tajemnou minulostí.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne se vám budou bouřit hormony. To se týká i zadaných, protože vám do života vkročí osůbka, která vám život obrátí vzhůru nohama. Uprostřed týdne se uklidníte, ale to jenom díky tomu, že vás začne trápit menší zdravotní problém, nebo na vás nadřízení přehodí tolik pracovních povinností, že na zábavu nebudete mít čas ani energii. Ve dnech okolo pátku se raději vyhněte přátelům, mohli by vás zatáhnout po pořádného průšvihu, horoskop ani nevylučuje veřejnou ostudu!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Na vaši pečlivou povahu bude uspěchanost nadřízených v první polovině týdne pořádně silná káva. Nicméně dohadovat se s někým bude to poslední, o co byste stáli. A tak zatnete zuby, jenže vztek se ve vás bude kumulovat, a jako papinův hrnec bouchnete ve dnech okolo pátku. Neuvěřitelně se vám uleví, a možná i díky tomu strávíte víkend přímo snový, patrně společně s přáteli. Když vás v neděli popadne chuť na nevěru, hned si ji nechte zajít. Váš zálet by neunikl největší klepně v okolí!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Bylo by v první polovině týdne chybou, když popustíte uzdičku fantazii a myšlenkami se začnete vracet do minulosti. Propadli byste se totiž do menší deprese, která by se každý další den prohlubovala. Máte-li děti, nakupte s předstihem pořádné vybavení na cesty, protože vás uprostřed týdne překvapí sdělením, že jedou se školou na několika denní výlet. Ve dnech víkendu nejezte nic, s čím nemáte zkušenost, zejména se vyhýbejte exotickým pochutinám!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Jeden zdánlivě nepodstatný rozhovor vám otevře oči. Možná změníte zgruntu svou životosprávu, anebo se začnete zajímat o orientální filozofii. V každém případě uděláte ve svém životě pozitivní změnu, začnete žít jakoby "duchovněji" a docela vás budou štvát lidé, kteří v každé větě budou skloňovat slovo "peníze". Možná si vaši změnu chování mylně vyloží vaše drahá polovička, a ve dnech okolo pátku budete muset čelit citovým výlevům, žárlivým scénám, ale to hravě ustojíte.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Přátelům se hlavně v první polovině týdne budete systematicky vyhýbat. Silné obsazení znamení Blíženců vás totiž přiměje věnovat se na plný úvazek své drahé polovičce. To je také důvod, proč si s intimním protějškem budete připadat, že prožíváte druhé líbánky. To v některých lidech ale probudí žárlivost, a kdo vám nejvíc závidí partnrskou pohodu zjistíte ve dnech okolo pátku. Asi vás to překvapí, protože největšího nepřejícníka najdete uvnitř rodiny, patrně to bude někdo z příbuzných.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ačkoliv vám bude spousta lidí říkat, že jste se pustili do akce, kterou nezrealizujete, vy se nenecháte otrávit ani odradit. Budete postupovat krůček po krůčku a ve středu všechny překvapíte, protože se vám podaří dotáhnout do zdárného konce něco, co ostatní považovali za sci-fi. Páteční odjezd na víkendovou chatu patrně budete muset odložit. Možná vám odmítne poslušnost auto, důvodem může mít ale i náhlá nevolnost někoho z rodiny. Patrně půjde o alergickou reakci, která velmi rychle odezní.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne budete psychicky nejsilnější ze všech znamení. Optimismu budete mít tolik, že byste ho mohli prodávat! Navíc nad vámi bude držet ruku štěstěna, takže koupit si los je pro vás přímo povinností. Ke konci týdne mnozí po zralé úvaze přispějete na charitu, nebo koupíte spoustu hraček a pošlete je do dětského domova. V neděli nepodceňujte pitný režim, jinak poznáte, jak je nepříjemné čelit dehydrataci organizmu!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Mírně hyperaktivní budete vlastně celý týden. To patrně zapříčiní, že nad svými výroky nebudete přemýšlet, a občas se s někým pohádáte. Půjde ale o neškodné názorové střety. Druhá polovina týdne vám umožní zbavit se úzkosti, špatného spaní. Když vám při setkání s nějakým člověkem naskočí husí kůže, s dotyčným se přestaňte stýkat. Podvědomí vám totiž virtuálním prstem ukáže na lidi, kteří o vás roznáší klepy, a ty ve svém životě přeci nepotřebujete!


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 2.5. - 8.5.2011 
Týdenní horoskop: 21.1. - 27.1.2013 
Týdenní horoskop: 7.1. - 13.1.2013 
Výsledky zářijové soutěže 2012 
Výživová poradna Food-Life.cz v Plzni! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny