Články

 

02.09.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 3.9. - 9.9.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 36. týden od 3.9. do 9.9. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v praktické znamení Panny, kterým bude procházet do 22.9.

 

Merkur

je v pečlivé Panně kde setrvá do 17.9.

 

Venuše

je v Raku.

Ve čtvrtek 6.9. vstoupí do Lva, kterým bude procházet až do 3.10.

 

Mars

je v ve Štíru, kde setrvá do 7.10.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny...

Měsíc ubývá. V sobotu 8.9. nastane v 14.16 hodin poslední Lunární čtvrť v Blížencích.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Do nového týdne skočíte rovnýma nohama, naberete raketové tempo, a zklidníte se až okolo čtvrtka. V žádném případě se ale nespoléhejte, že si po hektických dnech během víkendu odpočinete. Spoustu hodin strávíte u počítače odpovídáním na maily, věnovat se budete muset i nečekaným návštěvám, a je i možné, že několik hodin strávíte na pohotovosti, protože budete jíst tak hltavě, že váš žaludek začne stávkovat.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pohodu, kterou si bude užívat první dny týdne, vystřídá v druhé polovině týdne pořádný chaos. Věnovat se budete muset financím, rozpočtu rodiny, protože zjistíte, že náklady na školní docházku vaší ratolesti jsou daleko vyšší, než jste se domnívali. Navíc začnete mít pocit, že vaše domácnost je nějak omšelá, a tak se vrhnete do interiérových úprav, a to nebude levná záležitost, protože Venuše vstoupí ve čtvrtek do Lva, což je znamení, které miluje lesk, třpyt, přepych.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Když v pondělí vyrazíte ke známým na grilování, noční flám budete dospávat ještě uprostřed týdne. Což vám samozřejmě prospěje, protože doženete spánkový deficit, načerpáte sílu. Rodina sice bude mlčet, ale okolo pátku začnete narážet na kyselé obličeje, tak se zmátoříte, ale to má v sobě jedno nebezpečí. Začnete se snažit dohnat vše, co jste během týdne promeškali. Kromě výletů do přírody stihnete navštívit i všechny příbuzné, a v neděli večer budete mít pocit, že vás už nohy neunesou.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Není to obvyklé, ale počátkem týdne budete popostrkovat k aktivitě nadřízené vy, nikoliv oni vás. Uprostřed týdne budete připomínat mluvčí, protože kam přijdete, okamžitě se ujmete slova. Není vyloučeno, že se s někým slovně zakousnete, protože se aktivuje vaše intuice, a vy například zjistíte, kdo vás pomlouvá za zády, a dotyčnému to pořádně vytmavíte. Na víkend si nedomlouvejte žádné schůzky, návštěvy. Volné dny strávíte v tichu, s knihou v ruce. Budete totiž po hektickém týdnu potřebovat dobít baterky.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Obrňte se zkraje týdne trpělivostí. Začnete totiž narážet na umanuté, tvrdohlavé lidi, kteří se budou vztekat, druhým rozkazovat, a patrně si občas jako terč své divné nálady vyberou vás. Nenechte se tím vytočit, a připomeňte si, že lidská hloupost je nevyléčitelná! Ve čtvrtek vstoupí planeta lásky Venuše do vašeho znamení, a vy dokážete humorem rozptýlit sebe napjatější situaci. Tak se nedivte, když nebudete mít ve dnech volna ani chvilku pro sebe. Jako klíště se vás bude držet rodina i přátelé, protože jim ve vaší společnosti bude dobře.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Normálně si s vámi popovídat bude v tomto týdnu menší problém. Svým praktickým přístupem a racionálním uvažováním totiž pokazíte každou legraci. Na stranu druhou vám to přinese i výhody. Když se vám něco nebude líbit, dokážete se pořádně hlasitě ozvat. Od čtvrtka by si nezadaní měli připomenout, že není všechno zlato co se třpytí, a že se nevěrou partnerské problémy nevyřeší. Když podlehnete svodům, utajit milenecký románek se vám bude dařit čtyři týdny, ve dnech okolo 26.9. si o vaší nevěřeře budou vykládat všichni sousedé i příbuzní.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Řinčet zbraně budou u vás doma i v intimním vztahu počátkem týdne. Klid nebudete mít ani při diskusích s nadřízenými. Tak si nenamlouvejte, že se proti vám všichni spikli. Pouze vám nebude vycházet vaše vrozená tendence neřešit problémy. Od čtvrtka budete opět středem pozornosti, velkou oporu najdete v přátelích, a když udržíte jazyk na uzdě, a nebudete se plést do diskusí o politice, prožijete docela hezký, možná dobrodružný víkend.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Když se nebudete držet zpátky počátkem týdne, okolo vás nastane pořádná spoušť. Budete připomínat generála, který se rozhodl každého, kdo s ním nebude souhlasit, vyhladit z povrchu zemského. Uklidníte se uprostřed týdne, což bude za pět minut dvanáct, protože druhé při řešení finančního problému, možná neoprávněné exekuce, budete potřebovat. Víkend strávíte diskusemi o penězích, majetku, možná se rozhodnete prodat chatu, nebo nějaký cennější předmět.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

To že vám lidé budou permanentně oponovat zkraje týdne pro vás bude vlastně přínosem. Zamyslíte se totiž, proč se pořád s někým hádáte, a najdete chybu, které jste si ve své povaze doposud nevšimli. Když ale napjatou atmosféru okolo sebe budete přehlížet, ve dnech okolo pátku nastane výbuch, spočítají vám to i s úroky nadřízení, možná i vaše drahá polovička.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne asi nebudete vědět, co se to s vámi děje. Na domácí půdě se budete chovat mírně řečeno nepříjemně, ale naštěstí se vás tendence druhým rozkazovat nebude držet dlouho, zklidníte se již okolo středy. To naopak budete vyhledávat místa kde je zábava, legrace, a máte-li děti, necháte je zapsat do zájmových kroužků dle jejich rozhodnutí, nebudete jim vnucovat svoje představy. Víkend patrně strávíte pracovně, možná se budete muset účastnit povinného školení.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne narazíte na něco z minulosti, a pořádně vás to psychicky rozhodí. Může to být zapomenutý dopis, který jste si ani nepřečetli, nebo návštěva, která vám připomene jistou nepříjemnost z minulých let. Koukejte se dopředu, protože co se stalo změnit nemůžete! Skvěle si psychicky odpočinete během víkendu. Volné dny zorganizujete tak, abyste se vy i děti ani chvilku nenudili. Navíc budete hýřit humorem, tak se nedivte, když si rodina bude stěžovat, že je od smíchu pobolívá bránice.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátek týdne moc slavný nebude, protože budete nuceni sáhnout hlouběji do kapsy. Uprostřed týdne byste občas měly vyrazit do přírody, čerstvý vzduch vám totiž skvěle provětrá myšlenky a vy konečně přijdete na fintu, jak si zjednodušit práci, což se týká domácnosti i vašich pracovních povinností v zaměstnání. Hádce na domácí půdě se patrně nevyhnete ve dnech víkendu, ale díky vaší skvělé výřečnosti se příbuzným nepodaří na vás svalit vinu za něco, co jste nemohli ovlivnit. Na hladinu vypluje, jak vše skutečně probíhalo a tím se patrně provalí, že vy jste udělali všechno, co bylo ve vašich silách, naopak příbuzní seděli s rukama v klíně, a čekali na zázrak.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Food-Life na charitativní akci 
PF 2011 
Týdenní horoskop: 16.4. - 22.4.2012 
Týdenní horoskop: 8.4. - 14.4.2013 
Týdenní horoskopy: 15.2. - 21.2.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny