Články

 

30.06.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 1.7. - 7.7.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 27. týden od 1.7. 2013 do 7.7. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Raku.

 

Retrográdní

Merkur

je v Raku, kde setrvá do 8.8. Přímý směr bude bude mít opět 21.7.

 

Venuše

je ve Lvu. 22.7. vstoupí do Panny.

 

Mars

je v Blížencích. Do Raka vstoupí 13.7.

 

Jupiter

je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2013.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc ubývá...

V pondělí 8.7. nastane v 9.14 hodin

nastane novoluní v Raku.


Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

I když v následných sedmi nebudete cítit pevnou půdu pod nohama, protože s retrográdním Merkurem nebude ve vaší moci sledovat vše, co se okolo vás šustne, dít se totiž bude něco pořád, i přesto se vám život nevymkne kontrole. Sice někdo vyzkouší, zda mu skočíte na menší podvůdek, ale vy na poslední chvíli zjistíte, že jde o podfuk, a na intrikáře si pořádně posvítíte. Bude rád, že odjíždí na dovolenou, a nebude vám na očích, protože z vás dostane strach!


Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne budete mít pocit, že vám pořád ujíždí vlak, prostě práci nebudete stíhat, ale bude to jenom vaše zdání. Povinností a zařizování totiž budete mít daleko víc než v předchozích týdnech. Od čtvrtka se snažte nezabývat nepodstatnými maličkostmi, a hlavně nevěřte svému podvědomí. Budete mít totiž tendenci řešit věci, které nikdy nenastaly a nenastanou, zbytečně se stresovat, malovat čerta na zeď. Bude to asi někdo z kolegů, kdo vám vysvětlí, že se stresujete naprostou pitomostí!

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Díky své mazanosti v následných sedmi dnech nepřijdete o peníze a dobrou pověst, dokonce předvedete okolí, že ve vás dřímá tvůrčí i improvizační talent. Dokonce se někteří z vás dostanou do právního sporu, možná se státními orgány, ale vše si dovede zdůvodnit. Dokonce na poslední chvíli najdete důležitý dokument, který jste měli za ztracený, a ten vaše slova potvrdí.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Začínají prázdniny, tak si i vy dejte oddych, ideální by bylo, kdybyste ve dnech tohoto týdne odjeli na dovolenou. S retrográdním Merkurem ve svém znamení toho totiž moc neuděláte, naopak budete díky jeho zpětnému pohybu pořád jednou nohou v průšvihu. Nic se navíc nebude hýbat dopředu, mnohé vaše aktivity by tudíž vyšuměly do ztracena, a plýtvat energií, časem a nervy by nemělo smysl.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Emocionálnímu propadu se v první polovině tohoto týdne nevyhnete, ale jste silné znamení, takže to ustojíte. Už i vzhledem k tomu, že budete cítit oporu v rodině, a klidné domácí zázemí vás bude dobíjet energií. Mnozí si prožijí sice stejnou situaci, která bude kopírovat jednu událost z předchozích let, ale tentokrát vše dopadne jinak. Vy si totiž vzpomenete na chyby, které jste udělali v minulosti, a ty opakovat nebudete.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Posilováním rodinných vztahů a zlepšování bydlení se budete věnovat vlastně celý týden. Sice to u vás doma bude občas jiskřit, a to hlavně počátkem týdne, ale to nebude na škodu, protože si všichni řeknete otevřeně svůj názor. Máte-li děti v pubertě, ověřte si, s kým se stýkají. Horoskop naznačuje, že se z nudy mohou chytnout party, a na veřejnosti udělají pořádnou ostudu!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Podnikatelé budou mít hlavu plnou nápadů, a to může znamenat i expanzi na trh s nějakou novinkou, která vám začne plnit firemní kasu. Nečekejte ale, že to nastane hned, rozjezd totiž bud pomalý, ale do stanice s názvem "Jistota!" V druhé polovině týdne se nevyhnete ironickým poznámkám osůbky, které na vás bude žárlit. Dotyčného či dotyčnou umlčíte svým klidem, a hlavně tím, že vůbec nebudete reagovat, a i ve vypjatější situaci se budete usmívat.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Když budete pospíchat, nebudete akce a svoje kroky plánovat dopředu, patrně si hned v první polovině týdne namelete. Tak zpomalte, a to jak při běžné chůzi po ulici, stejně tak při procházce v lese i za volantem. Trávíte-li tento týden dovolenou v cizině, snažte se dodržovat zvyky a obyčeje, které jsou v dané zemi zažité. Jakékoliv vybočení by vás dostalo do problémů, dokonce by z toho mohl být mezinárodní skandál!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Na to, že se dluhy mají splácet, mnohé z vás v tomto týdnu upozorní banka, v horším případě inkasní společnost. Může se jednat i o vaše opomenutí, například pokutu, kterou jste dostali před mnoha lety a neuhradili. V každém případě budete muset sáhnout hodně hluboko do kapsy, abyste problém sprovodili ze světa. Možná si budete muset odpustit dovolenou u moře, ale vlastně pocítíte úlevu, protože při pomyšlení, že by během vaší nepřítomnosti navštívil váš byt exekutor vám naskočí na celé těle pupínky.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Velmi opatrní by měli být v tomto týdnu obchodníci, podnikatelé. Při rozhovoru s lidmi ze stejné branže, stejně tak s obchodními partnery neprozrazujte nic, co vám přináší zisky. Sice jsou dovolené v plném proudu, ale konkurence spát nebude, a někdo šikovnou reklamou nebo nabídnutím například lepší ceny dodavatelům výrobků by vás mohl dostat do existenčních problémů!


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V svou pozici v práci nebojujte, a s klidem ustupte ambicióznímu kolegovi, a nemyslete na pomstu, to bude úplně zbytečné. On si svou dravostí a bezohledností totiž proti sobě následně poštve všechny, dokonce i nadřízené. To ho nakonec pro klid na pracovišti raději sami sesadí ze sedla, protože vycítí, že pod jeho vedením by se kolektiv mohl rozprchnout do všech světových stran.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Když se opět potkáte s člověkem, který vás již v minulosti vytáčel svým hrubým chováním, propadnete se do menší deprese. Tvářit se ale navenek budete sebevědomě, a nastane něco neuvěřitelného. Do okolí budete vyzařovat takovou autoritu, že dotyčný si ve vaší přítomnosti nedovolí ani zvýšit hlas. Ke konci týdne čeká láska na první pohled na nezadané, a bude to síla!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Březnová soutěž brzy končí! 
Týdenní horoskop: 19.11. - 25.11.2012 
Týdenní horoskop: 20.2. - 26.2.2012 
Týdenní horoskop: 7.11. - 13.11. 2011 
Zeptejte se výživového poradce! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny