Články

 

23.06.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 24.6. - 30.6.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 26. týden od 24.6. 2013 do 30.6. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Raku.

 

Merkur

je v Raku, kde setrvá do 8.8. Ve středu 26.6.2013 se začne otáčet, a retrográdní bude až do 21.7.

 

Venuše

je v Raku, 27.6. vstoupí do Lva.

 

Mars

je v Blížencích. Do Raka vstoupí 13.7.

 

Jupiter

je v Blížencích. Ve středu 26.6.2013. vstoupí do Raka, kde setrvá do 16.7.2014.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá... V neděli 30.6. nastane v 6.54 hodin poslední Lunární čtvrť v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

U všeho se v následných sedmi dnech snažte přemýšlet. A je jedno, zda jste v práci, nebo na dovolené. I při vodních radovánkách, se vám vyplatí nejdřív zvážit všechna pro a proti, a hlavně nepodceňovat rizika! V druhé polovině týdne budete mít často pocit, že mluvíte s tatary, ale to bude jenom vaše zdání. Lidem to bude pomalu myslet, tak se nerozčilujte, když hned na poprvé někdo nepochopí, kam svými slovy míříte!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Dávejte si pozor, jak s druhými jednáte, pečlivě se pozorujte a hlavně ovládejte, protože budete mít sklony druhé komandovat, jednat jako diktátoři, a to si samozřejmě nikdo dlouho nenechá líbit. Když se pustíte do nějaké nové akce, seznamte se nejdřív s platnými zákony. V opačném případě budete za několik týdnů lamentovat, že jste neměli tušení, že jednáte v rozporu s právem!

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne budete mít pocit, že děláte úplně něco jiného, než co opravdu chcete, a vztek si začnete vybíjet na svém okolí. Když se ale nad sebou upřímně zamyslíte, zjistíte, že vás nikdo do ničeho nenutí, že se rozhodujete svobodně, a když se vám něco nelíbí, jedině vy to můžete stopnout! Druhá polovina týdne bude přesně dle vašeho gusta. Až do noci si budete na zahradě povídat se sousedy, s příbuznými, podnikat výlety do přírody. Pouze za volantem se kroťte, pokuta by vám udělala před dovolenou nepříjemný průvan v peněžence!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zadaní asi budou pořádně překvapeni v první polovině týdne. Vaše drahá polovička bude nahlas mluvit o svých skrytých touhách, přáních. Možná zjistíte, že vedle sebe máte sice na první pohled flegmatika, který je ale na duši daleko citlivější než vy! Když se v druhé polovině týdne něco zasekne, nestresujte se tím, buďte trpěliví. Každá činnost vám bude trvat dvojnásobnou dobu, tak se na to připravte a nesnažte se nic uspěchat, tím se vyhnete stresu!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne budete mírně flegmatičtí na události okolo vás. Od lidí se začnete dokonce mírně izolovat, samota vám bude vyhovovat, tak se nedivte, když rodina začne nenápadně sondovat, zda nejste nemocní. O tom, že jste ve formě se přesvědčí v druhé polovině týdne, kdy někdo o vaší rodině začne roznášet klepy. Vyšlete do éteru jasný signál, že tohle nestrpíte, a až zjistíte, kdo vaše nejbližší pomlouvá, svými ostrými drápy ho rozcupujete na malé kousky.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Do problémů si v tomto týdnu našlápnete vždycky sami, dobrovolně, a potom se nestačíte divit, že se nemůžete pohnout z místa. Nebudete totiž naslouchat druhým, a to bude zásadní chyba. Nicméně jste pečlivé, a hlavně trpělivé znamení, takže drobné neúspěchy vás na kolena nedostanou. Ve dnech víkendu vás šokují známí. Dozvíte se, že na jejich dveře zaklepal exekutor, a vy to raději nebudete komentovat. Sami jste jim nedávno půjčili peníze, které doposud nevrátili.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zkraje týdne si občas povzdychnete, že okolo vás je nuda. To ale bude pověstný klid před bouří. Najednou nastane tak rychlý obrat, že nebudete vědět, kam dřív skočit, a až do čtvrtka budete muset improvizovat, nastavovat den, abyste všechno stihli. Ve dnech víkendu bude stačit jedno jediné slovo, a vy si se svou drahou polovičkou dopřejte kratší partnerskou pauzu. Vašemu vztahu jenom prospěje, zejména pokud společně podnikáte, nebo máte stejné povolání.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte před sebou sedm dní jakési duchovní očisty. Možná se rozhodnete absolvovat například psychologický kurz, nebo začnete chodit na jógu, či se budete snažit meditovat. V každém případě své psychice dopřejte relax, a tím může být i pravidelné poslouchání muziky. Pokud máte v plánu odjet na dovolenou, okolo čtvrtka se možná dozvíte, že vám nadřízené volno neposkytnou, a tím vás tak vytočí, že v neděli začnete sepisovat výpověď.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Snažte se finančně počátkem týdne urvat co se dá. Máte-li v plánu požádat i půjčku, udělejte to v pondělí či v úterý. Od středy začnete mít pocit, že si z vás snad pracovnice banky dělá legraci, stejně tak dopadne vaše jednání například na pojišťovně. Nicméně vždy bude na vině lidský faktor, nějaké vaše opomenutí, zapomenete předložit nějaký důležitý doklad. Pokud je váš vztah mladý, nebo máte dospělé děti, ve dnech víkendu budete muset skousnout informaci, že někdo z nich má dluhy, které nesplácí, a bude na vašem svobodném rozhodnutí, zda pomůžete.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ještě počátkem týdne s vámi bude rozumná diskuse, ale od čtvrtka budete dělat dojem, že jste se snad rozhodli studovat práva. I vtip své drahé polovičky na adresu příbuzných rozeberete do šroubků, zda náhodou nevyzněl jako pomluva. Pohroma nastane když zjistíte, že děti vlezly sousedovi na zahradu, aby ochutnaly jeho jahody. Uděláte jim dlouhou přednášku, že z toho budou mít špatné spaní celý víkend.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne vás vůbec nebude zajímat, co se okolo vás děje. Utečete si do světa fantazie, a skvěle si díky tomu odpočinete psychicky i fyzicky. V druhé polovině týdne se přesvědčíte, že ani váš šéf není neomylný, protože jeho instrukce budou tak zmatečné, že úplně nabourá organizaci práce, a nebýt vašich improvizačních schopností, nastal by v zaměstnání kolaps. Ve dnech víkendu nejezte nic, s čím nemáte zkušenost, hrozí vám žaludeční nevolnost!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vyplatí se vám poslouchat rady lidí, kteří jsou ve vaší profesi zkušenější, a to i přesto, že jejich rady budou v rozporu s tím, jaký náhled na věc budete mít vy. Jenom na tom vyděláte, a to nejen menším profesním úspěchem, ale ve hře budou i peníze, a těch není nikdy dost! Ve dnech víkendu si patrně budete muset utáhnout opasek, ale sklidíte pouze to, co zasejete. Tak si vytvořte hned zkraje týdne finanční rezervu, v neděli se vám bude hodit!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 22.7. - 28.7.2013 
Týdenní horoskop: 23.4. - 29.4.2012 
Týdenní horoskopy: 19.4. - 25.4.2010 
Výsledky květnové soutěže 
Výsledky únorové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny