Články

 

10.10.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 11.10 - 17.10.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 41. týden od 11.10. do 17.10. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje v diplomatickém, a partnerství povšechně přejícím znamením Vah.

 

Merkur

prochází znamením Vah, a zde setrvá do 20.10.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra. 28.10. vstoupí do znamení Střelce.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní. Putuje znamením Ryb. kde zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 15.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 3.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3. Neptun má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha.

 

Luna přibývá. Ve čtvrtek 14.10. v 23:27hod nastane První Lunární čtvrť ve znamení Kozoroha.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Počátkem týdne se povšechně uleví těm, kteří mají problémy s trávením, zejména se žlučníkem. Také se zklidní vaše játra. Snažte se ale i přesto až do středy, ikdyž se budete cítit skvěle, dodržovat dietnější jídelníček, preferujte rýži, špenát, a občas snězte mystičku červené řepy. V druhé polovině týdne se kroťte, zejména je-li vaší nadřízenou žena. Velmi často se snažíte předvést ostatním, že dokážete nemožné, ale tentokrát někdo může předvést vám, že také umí zázraky dělat hned, ale radost z toho mít nebudete. Kolegové si doslova vychutnají, jak vás někdo ztrapní a uzemní.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne budete mít opakovaně pocit, že jste snad snědli nějaké afrodiziakum ! Prostě se probudí vaše touha po opačném pohlaví. Navíc se mezi přáteli budete chtít předvést a tak sázím botky, že i utrácet budete tak, že se vás někdo zeptá, zda jste nevyhráli v loterii ! V druhé polovině týdne budete na první pohled dělat dojem, že jste v klidu, ale dušička se vám bude bouřit. S intimním partnerem / partnerkou se budete haštěřit o naprosto nepodstatné věci. Jste-li podnikatelé, vůbec nebudete brát ohled na názory obchodních partnerů..etc..a tak se nedivte, když velmi často někoho pořádně rozčílíte !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vaše pohotové reakce počátkem týdne ohromí nejen kolegy, ale i nadřízené. Nevylučuji, že dostanete nějaký vyšší post ! Anebo vás překvapí vaše drahá polovička svým pozitivním posunem v kariéře. V druhé polovině týdne nastane obrat. Sem-tam se vám nezadaří něco v zaměstnání, a vy začnete soptit. Ovládejte se, a hlavně nepodezřívejte kolegy ani je neobviňujte, že za to mohou oni. Příčinou bude totiž fakt, že jakmile vás něco napadne, následovat bude okamžitá, ale nepromyšlená akce. Požádá-li vás ke konci pracovního týdne někdo z kolegů o pomoc, odmítněte ! Bude vás chtít využít, přehodit svoje pracovní povinnosti na vás !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne se snažte před spaním něčím zklidnit. Mohou se vám totiž zdát tak živé sny, že můžete spadnout z postele, v horším případě si dokonce zlomit klíční kost ! Na stranu druhou budete doslova perlit skvělými nápady, a vedeteli například nějakou soudní při, budete to vy, kdo vymyslí, jak spor obrátit ve svůj prospěch.

Ve čtvrtek nastane první Lunární čtvrť v Kozorohu. Doporučuji vám pečlivě si plánovat všechny aktivity a nenechat se ničím a nikým rozptylovat. Luna se bude až do pátku odpoledne pohybovat naproti vašemu znamení, takže se můžete díky nervozitě opakovaně, naprosto bez příčiny obořit na svoji drahou polovičku. Pokuste se ovládat, jinak ve dnech víkendu budete ponocovat, a přemýšlet, jak chybu napravit.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne budete rozverní, veselí, kamkoliv přijdete, utrousíte nějaký vtípek. Jste-li zadaní, okolo úterý budete jedni z nejlepších milenců či milenek z celého zvěrokruhu ! Nezadaní mají šanci navázat hravý vztah, který nebude postrádat skvělý sex ! Jenže v druhé polovině vás humor přejde, neb v zaměstnání bude mírně husté ovzduší. Kolegové vás občas vytočí, nadřízení se budou mračit, a stres ruku v ruce s velkým pracovním vytížením může oslabit vaši imunitu. Snažte se až do pátku odpoledne nenamáhat příliš klouby, kolena. Ve dnech víkendu pojídejte sezamová a slunečnicová semínky, a pokud budete mít oteklé nohy, pomůže vám sprchování střídavě teplou a studenou vodou.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Počátek týdne je skvělý pro podpis dokumentů ve vztahu k bydlení, smlouvy o koupi bytu či nemovitosti, etc..ale také pro podpis předmanželské smlouvy ! V druhé polovině ale tužku někam zahoďte, tak, abyste ji již nenašly, jinak s největší pravděpodobností z nepozornosti parafujete dokument, který bude ve váš neprospěch. Fianční transakce také odložte a zkontrolujte si, jak se "daří" vaší nedávné investici. A když budete v tom kontrolování, popovídejte si se svými potomky. Asi vás moc nepotěší svými studijními výsledky.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Opatrnější by měli být počátkem týdne ti z vás, které občas trápí bolest v oblasti kyčelního kloubu. Zejména ve večerních hodinách by mohl nastat opakovaně razantní obrat, a vy již neuděláte ani krok, aniž byste necítili intenzivní bolest ! Pokud slavíte okolo čtvrtka narozeniny, velice často si v následných 365 dnech budete lámat hlavu nad tím, proč se s lidmi okolo sebe nedohodnete ani na tom, který je den. Pokud si koupíte ještě jedny hodinky, uděláte dobře, neb se vám v roce který máte před sebou velice často stane, že budete nestíhat. Když si ale pečlivě začnete hlídat čas a termíny, na schůzky, do zaměstnání či na jednání nebudete chodit permanetně se zpožděním...

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Opatrní buďte počátkem týdne ! Můžete se stát obětí zlodějíčků. Také při převodech peněz a platbách povšechně si vše pečlivě kontrolujte, neb díky nepozornosti můžete okrást sami sebe, tím, že peníze odešlete na jiný účet. V druhé polovině týdne by si čerstvě zamilovaní měli pořádně rozmyslet, zda zaplatit dluhy za milence či milenku, neb stejná situace se může periodicky opakovat...! V druhé polovině týdne se nenechte vtahovat do sousedských sporů, neb čas bude utíkat a vy si nedochvilností můžete následně nadělat problémy sami sobě. Pokud studujete, okolo pátku se objeví nějaký zádrhel - ale řešení nechte na další týden.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Konstelace počátkem týdne vám předvedou, že ačkoliv jste děti Jupitera, ani vám všechno v životě občas neprojde. Připomenou se vám všechny restíky na domácí půdě, vůči rodině. Pozor si dejte na spěch, hrozí vám úraz ! V druhé polovině týdne se nejednou podíváte nevěřícně do peněženky či na zůstatek svého bankovního konta. Zaskočí vás totiž nečekaný výdaj a vy prostě nebudete mít daný obnos v hotovosti k dispozici. Ještě víc smutní ale budete z toho, že vás vypeče někdo z přátel, kterého požádáte o pomoc.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne uzavřete jednu životní kapitolu, něco, co vás po mnoho týdnů trápilo. Až do středy si nezvěte domů návštěvy, neotvírejte ani sousedům. Narušili by nepříjemnými řečmi atmosféru u vás doma, ale dokonce se mohou snažit zasahovat do vašich soukromých záležitostí !

V druhé polovině týdne si dejte na pusu zámek, jinak svojí kritikou sem tam někoho pěkně naštvete. Ve dnech víkendu si občas připomeňte, že humor a láska jsou ""kořením života""a netvařte se jako kakabusové!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ačkoliv byste vy sami za přátele i dýchali, doporučuji vám se zkraje týdne na nikoho byť z letitých přátel nespoléhat. Vůbec bude nejlepší, když večery prosedíte u televize. Vyrazíte-li totiž do společnosti, zaplatíte za někoho útratu, a dotyčný se vám bude za zády vysmívat ještě nekolik dnů, což nemáte zapotřebí ! V druhé polovině týdne se řiďte svým rozumem, lidi okolo sebe neposlouchejte. Někdo vám bude udílet "rádoby moudré rady" jenže když se dle toho budete řídit, zjistíte, že jste vedle jak ta jedle. Jenže vás rozčílí hlavně to, že dotyčný či dotyčná vás budou mást schválně !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pečlivě počátkem týdne sledujte, co se děje u vaší konkurence. Možná budete překvapeni tím, že vaše nápady, projekt, práci, etc..si někdo přivlastnil, a nabízí dané jako svoje dílko. Vše ostřím zrakem sledujte, ale v afektu a ve vzteku nic neřešte, máte času dost do konce týdne ! Ti kteří podcenili v minulém období platbu pojistného, zálohu na daň etc.., budou v druhé polovině týdne nemile překvapeni výzvou k okamžitému uhrazení. Nebo vás může naštvat porušení dohody, kterou jste s někým uzavřeli. Vyplaceno dostanete méně peněz, než máte uvedeno na smlouvě, etc...


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 15.10. - 21.10.2012 
Týdenní horoskop: 9.7. - 15.7.2012 
Výsledky červencové soutěže 2013 
Výsledky dubnové soutěže 2014 
Výsledky prosincové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny