Články

 

15.08.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.8. - 22.8.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 33. týden od 16.8. do 22.8. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 23.8. kdy v 7:43hod vstoupí do praktického znamení Panny.

 

Merkur

je ve znamení Panny. Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.

 

Venuše

bude procházet znamením Vah do 8.9. kdy v 18:13hod vstoupí do znamení Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale do Vah vrátí 8.11., kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Vah. kde setrvá do 15.9. kdy v 0:35hod vstoupí do znamení Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod

vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah.

 

Uran

je retrográdní a prochází mystickým znamením Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,

a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...

Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

Do tohoto týdne se probudíme s příbývající Lunou, a hned v pondělí 16.8. večer, v 20:15 hod nastane první Lunární čtvrť ve Štíru.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Počátek týdne není vhodný pro vyjednávání na úřadech, zejména ve vztahu k financím. Pokud vás naštvou ve zdravotní pojišťovně, zauvažujte nad změnou. To se u mnohých může týkat i ošetřujícího lékaře, který se vás patrně ve vztahu k nějaké dávce z pojištění nezastane. V první polovině týdne se raději vyhněte i nákupům. V druhé polovině vám objímající se Venuše v Martem ve vašem Solárním domě manželství, partnerství připomenou, jak je pro váš klid a pohodu důležitý vyrovnaný, harmonický vztah. Uvědomíte si, že jakýkoliv boj o dominanci je ztráta času, naopak že byste měli více investovat do laskavosti, a hlavně být dobří milenci !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vaše mlčenlivost počátkem týdne vyvolá malý rozruch v rodině. Začnou se vás dokonce ptát, zda nejste nemocní. Požádejte své blízké, zejména svoji drahou polovičku o klid, samotu, neb i vy máte právo občas vypnout, nic nedělat, jen tak lelkovat ! Naopak v druhé polovině týdne mnozí můžete připomínat neřízenou střelu, neb se vám začnou pořádně zapalovat lýtka. Je otázkou, jak to bude probíhat. Pokud se vám např. jistá osůbku líbí již delší dobu, můžete začít dotyčného či dotyčnou skoro pronásledovat, ale je fakt, že i vy můžete zaznamenat, že vás něčí oči permanentně sledují ! Vztah můžete navázat zejména v zaměstnání, nebo na výstavě, v prodejně s uměleckými předměty...

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Strach o zdraví a místo v zaměstnání ve vás vyvolá pondělní první Lunární čtvrť ve Štíru. Skvělé bude ale to, že si ujasníte, zda opravdu není správný čas udělat nějakou změnu a poohlédnout se po jiné práci. V druhé polovině týdne Mars s Venuší vrátí do vašeho partnerství, manželství vášeň, touhu...Mnozí si budete občas připadat jako při prvním rande ! Jste-li nezadaní, můžete zejména okolo pátku potkat lásku na celý život.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zejména Raci či Račice, kteří v nedávném období navázali milenecký vztah, věnovali se zábavě a nemysleli na finanční rezervu, budou v první polovině týdne doslova bědovat. Pozvání na neobvyklou zábavnou atrakci totiž budete nuceni z finančních důvodů odmítnout. Máte-li děti, ztropí vám patrně pořádnou scénu, protože jim odmítnete dát peníze na nějakou riskantnější zábavu. Ti kteří jsou dlouhodoběji zadaní a svoji drahou polovičku v posledním období zanedbávali, dostanou v druhé polovině týdne příležitost vše napravit ! Mohu-li vám něco doporučit, začněte tím, že zútulníte svůj byt. Skvělý vkus a smysl pro estetiku vám bude dobrými pomocníky !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

První Lunární čtvrť ve Štíru, která nastane počátkem týdne, ve vás může vyvolat náladovost, ale má to i svůj klad. Ujasníte si, které oblasti vašeho života jsou mírně řečeno na vodě a co musíte ve svém životě změnit. Zadaní na sebe převezmou jistou domácí povinnost, před kterou jste doposud velmi fikaně kličkovali. Druhá polovina týdne je pro vás jako stvořená, neb se vždy přichomítnete k nějaké legraci. Pokud jste nezadaní, padnete si do oka s osůbkou, která svými vtípky bude k sobě soustředit pozornost. Jeho či její fantazie a vaše královská moudrost se budou nádherně doplňovat, takže bych předjímala u nezadaných počátek velmi zajímavého a něčím zvláštního vztahu !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Snažte se počátkem týdne nesledovat, co-kdo-kde..o vás říká. V opačném případě velmi brzo zjistíte, že jste psychicky unaveni. Pokud narazíte na nějaké nepřátelství, s nikým o tom nediskutujte. Jednali byste až příliš emočně, a navíc můžete obvinit z nekalosti nevinnou osůbku. V druhé polovině týdne zbystřete, neb jako magnet k sobě začnete přitahovat skvělé finanční příležitosti ! Dokonce můžete být překvapeni nějakým dárkem. Na stranu druhou si ale i vaši nejbližší začnou užívat vaší velké štědrosti, takže je namístě doporučení, abyste mysleli i na horší časy, a nerozdávali dárky na potkání !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pokud na vás počátkem týdne padne únava, neberte to na lehkou váhu, a na několik dnů si dejte pauzu od společnosti, kulturních událostí. Důvodem stáhnout se "ze scény" může být u některých jedinců i prázdná peněženka. Ti, kteří mne neposlechnou, vyvolají v kruhu přátel spor, a budete velmi rádi, když se vás někdo zastane. Energii si šetřete pro druhou polovinu týdne, neb milující Venuše se obejme ve vašem znamení s planetou Mars. Určitě si všimnete i na ulici, že k sobě stáčíte pohledy kolemjdoucích, protože vám to bude slušet, a pro opačné pohlaví budete "sexy" !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se nepřípomínat si v první polovině týdne svoje životní neúspěchy, zejména co se týče kariéry. Hlavně potlačte žárlivost na úspěšnější kolegy. Díky první Lunární čtvrti ve Štíru uvidíte vše jinak než je skutečnost a trápili byste se něčím, co neexistuje !

V druhé polovině týdne vám může svým způsobem nadělat problémy vrozená vášeň ! Velmi problematicky se totiž budou ovládat například zadaní, pokud se vám do "cestičky" připlete osůbka, která bude oproti ostatním něčím neobvyklá, zvláštní, tajemná. Jenže i vy budete vyzařovat neobvyklé fluidum a proto se k vám začnouou doslova "stahovat" lidé, kteří nějakým způsobem vybočují z řady.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne mnohé z vás pocit, že se vám nedostává energie, zažene do samoty. Doufám, že budete mít příležitost si někde lehnout na zahradě a jen tak lelkovat. Pokud potkáte cizince a jste nezadaní, můžete být nadšeni jiným pojetím potažmo přístupem k životu, ale v případě společného soužití by právě úplně odlišné priority byly příčinou sporů a vaší nespokojenosti. Někdo si navíc může vyzkoušet, jak jste na tom s morálkou, etikou. Snažte se proto až do středy dodržovat zákony, pravidla hry ! V druhé polovině týdne poznáte, jak silná je loajalita vašich opravdových přátel. Budete-li potřebovat nějakou radu, okamžitě jako jeden šik vám přispěchají na pomoc. Nejeden romantický večer prožijete s intimním protějškem. Mnozí dokonce "ochutnáte" novou a velmi krásnou sexuální zkušenost.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Důvěrný rozhovor v první polovině týdne vám osvětlí, proč se váš intimní protějšek někdy chová divně. Nedivte se, když se dozvíte, jak vaše velmi časté šetřílkovství a sebeomezování je sice chvályhodné, ale spořivost často přeháníte k neúnosnosti. V druhé polovině týdne si sami sobě potvrdíte, jak jste všestranní ! Dokonce byste si díky své šikovnosti a diplomacii mohli proklestit cestičku k povýšení. Chce to ale nebát se ukázat předvést, co všechno dovedete !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

První Lunární čtvrť ve Štíru vás počátkem týdne přiměje zamyslet se, zda vaše šplhání v kariéře neškodí vašemu partnerství, manželství. Pokud si nebudete jisti, tak se intimního protějšku zeptejte. Jestliže jste např. díky svému společenskému postavení v posledním období svoji drahou polovičku zanedbávali, počítejte s tím, že se na vaši hlavu sesype kritika. V druhé polovině týdne si nic neplánujte, neb vás nečekaně zaskočí pozvání, a vy budete cestovat. A vyplatí se vám to. Ve společnosti budete přesně vědět s kým začít rozhovor a kam ho stočit, abyste i z konverzace měli nějaký prospěch. Vedete-li nějaký soudní spor, advokát vám během víkendu oznámí novou taktiku obhajoby.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Mnozí si v první polovině týdne uvědomíte, že díky pracovnímu shonu se už nevěnujete svým zálibám tak jako dřív, dokonce opomíjíte ve své profesi sledovat novinky a tím pádem jste oproti kolegům ze stejné branže mírně pozadu. Pokud zjistíte, že se každé další ráno probouzíte unavenější než když jste šli spát, tak to už bude ""za pět minut dvanáct"" změnit, potažmo ozdravit svůj denní režim, stravování. Pokud vás zaměstnavatel začne nutit podepsat novou smlouvu, konzultujte ji nejdříve s advokátem, jinak si sami na sebe ušijete pořádný bič ! V druhé polovině týdne nastane skvělý obrat !Sex-apeal z vás začne vyzařovat do okolí, tak se nedivte, když se za vámi obdivně otočí i úředník či úřednice v bance. Navíc budete sexuální touhou doslova nabití, takže se dá předjímat, že z ložnice nevystrčíte noc celý víkend !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dny otevřené zdraví v obchodech BIOSOMA 
Týdenní horoskop: 27.6. - 3.7.2011 
Veletrh Harmonie přinese inspiraci každému 
Výpočet BMI 
Zeptejte se výživového poradce! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny