Články

 

25.09.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 26.9. - 2.10.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 39. týden od 26.9. do 2.10. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Vah.

 

Také

Merkur

putuje znamením Vah kde setrvá do 13.10.2011.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 9.10.2011.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 11.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny V úterý 27.9. v 13.09 hodin nastane novoluní ve Vahách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Vaše nezávislé chování může být v první polovině týdne spouštěčem problémů v intimním partnerství, ale i v zaměstnání. Zejména se můžete zakousnout s lidmi, kteří jsou vůči vám ve vyšším postavení. Naštěstí v druhé polovině týdne dostanete příležitost vyhladit třecí plochy a pokud žijete ve vztahu "na divoko", horoskop nevylučuje, že začnete plánovat společnou cestu životem!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

O své zdraví pečujte celý týden! Snažte se hlavně posilovat ledviny, a to suchým teplem, močopudnými čaji, a samozřejmě pijte dostatek tekutin! Vůbec nic nezkazíte, když zajdete na kompletní preventivní prohlídku. Prospěje vám překopat svůj denní režim, a když odstartujete dietnější jídelníček, bude to to nejlepší, co sami pro sebe v těchto dnech můžete udělat.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pořádně vám zatopí pod kotlem vaši přátelé. Na poslední chvíli budou měnit aktivity, které si s nimi dohodnete, a když vám to udělají poněkolikáté, vybouchnete. Druhá poloviny týdne bude klidnější. Začnete se scházet se sousedy, s příbuznými, budete chodit na výlety, do přírody, a pokud jste nezadaní, procházka v přírodě může být počátkem stabilního, harmonického vztahu!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Sladit zaměstnání a povinnosti na domácí půdě bude pro vás problém v první polovině týdne. V zaměstnání na vás budou nakládat čím dál víc, doma si budou stěžovat, že vás vidí jenom u snídaně, což bude nároční na psychiku, ale i na fyzičku. V druhé polovině týdne si budete prozpěvovat radostí, protože se vám začne dařit ve finanční oblasti, a to vám umožní začít likvidovat případné dluhy, a navíc uděláte rodině radost koupí věci, po které všichni toužíte již několik týdnů.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne vás zavalí informační bouře. Daleko víc si budete povídat s lidmi, serfovat na internetu, dozvíte se spoustu novinek, ale všechno zpracovat bude nadlidský výkon. Všechno roztřídit se vám podaří v druhé polovině týdne, a to bude mít svoje klady, ale i zápory, protože zjistíte, že si v práci z vás dělají poskoka pro všechno a začnete zvažovat změnu. Po hlavě si tancovat od nikoho nenechte, ale dokud nebudete mít nic v záloze, neriskujte, a když začnete mít pocit, že tlak nadřízených nevydržíte, vezměte si dovolenou!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zabezpečení majetku a financí by pro vás mělo být v tomto týdnu prioritou, a když vám někdo bude říkat, že přeháníte, mávněte nad tím rukou. Přijít o tvrdě vydělané finance by vás pořádně mrzelo! Můžete se stát obětí krádeže, ale i podvodu, takže od větších investic prchejte jako o závod, a noste u sebe pouze menší obnos!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V tomto týdnu proběhne novoluní ve vašem znamení, což vám dává příležitost mnohé ve svém životě změnit, ale ve hře bude i mocný pán podsvětí Pluto, který vám asi bude pořádně znepříjemňovat život. Vyhýbejte se zejména lidem s autoritou. Hřbet před nikým nehrbte, ale snažte se předcházet konfliktům, ušetříte si spoustu nervů, a hlavně nikomu nezavdáte příčinu, aby se po vás vozil, kdy se mu zachce!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Dejte si v první polovině týdne oddych, za ničím se nežeňte, zbytečně byste plýtvali energií, a výsledek by byl nulový. Naopak choďte na procházky, zajděte si i do sauny, protože můžete propadat apatii, negativním emocím, ale když se nějak zabavíte, splín a únava nad vámi nezískají moc. Ke konci týdne naberete druhý dech, už i proto, že rodina vám poskytne skvělé zázemí, konečně uvidíte na konci tunelu světýlko, jasný cíl!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud máte ve svém životě člověka, který se tváří jako přítel, ale za zády na vás nenechá nit suchou, v tomto týdne se spolu dostanete do ostrého konfliktu, což vygraduje prásknutím dveřmi, a už si s ním nikdy nesednete ke stejnému stolu. O vašem konfliktu si přátelé budou povídat hodně dlouho, protože vás tak spravedlivě naježené ještě nikdy neviděli!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Připomínejte si v tomto týdne, že akce vyvolává reakci! Když se budete chovat arogantně, nečekejte, že vám budou všichni uhýbat z cesty. Můžete narazit na stejně umanutého a ambiciozního Kozoroha nebo Berana, a srážka může bolet! On ale může nastat i opak, že vy se budete hrbit před někým, kdo vám nesahá ani po kotníky, což by byl také extrém. Snažte se chovat svobodně, nezávisle, laskavě, a nikomu neuhýbejte z cesty jenom proto, že má širší ramena!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud máte v tomto týdnu zkoušku, konkurz, nemusí dopadnout úplně podle vašich představ. Vina nebude na vaší straně, ale v osobě, kterou neznáte, ale poškodí vás! V druhé polovině týdne se vám začne svým způsobem blýskat na lepší časy, naprostá idylka vás čeká v intimním partnerství, takže na méně příjemný kotrmelec v první polovině týdne zapomenete.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Hlídejte si svůj majetek ostřím zrakem, stejně tak ale pečujte o své zdraví! Úraz by vám udělal pořádnou čáru přes rozpočet, stejně tak jako ztráta kreditní karty. Své srdce si hýčkejte pomalými procházkami na čerstvém vzduchu, méně kuřte, a ledvinám prospějete, když místo kávy budete pít zelený čaj. A když vás naštve někdo z přátel, nehudrejte, protože to bude výsledkem toho, že neumíte říkat "NE" a tentokrát vám někdo ze známých svými nároky přeroste přes hlavu.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.10. - 7.10.2012 
Týdenní horoskop: 17.6. - 23.6.2013 
Týdenní horoskop: 26.12. 2011 - 1.1.2012 
Týdenní horoskop: 7.1. - 13.1.2013 
Výsledky květnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny