Články

 

02.10.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 3.10. - 9.10.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 40. týden od 3.10. do 9.10. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Vah.

 

Také

Merkur

putuje znamením Vah kde setrvá do 13.10.2011.

 

Venuše

je ve Vahách, kde setrvá do 9.10.2011.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 12.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině si dávejte pozor, abyste příliš neutrácely za zábavu, stejně tak se mohou zvýšit vaše výdaje, pokud máte děti, a to za nákup hraček, dětského oblečení. Druhá polovina týdne přeje vašim partnerským vztahům a to jak obchodním, tak intimním. Zejména pokud jste s vaší drahou polovičkou na válečné stezce, ve dnech víkendu se k sobě opět začnete tulit jako dvě hrdličky!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Jiskřit do bude počátkem týdne u vás doma, protože domácí práce si začnete přehazovat jeden na druhého jako horký brambor. Úplně nejlepší bude, když větší úklid nebo úpravy interiéru necháte až na druhou polovinu týdne. To vám dojde, že se bez spolupráce své drahé polovičky a ostatních v rodině neobejdete! Pokud trpíte nějakou chronickou chorobou, zajděte si uprostřed týdne k lékaři, okolo středy vám také nebude dělat problém skoncovat s nějakým letitým zlozvykem.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Protože v první polovině týdne budete mít ostřejší jazyk a sklony se hádat, prospěje vám vyhýbat se sousedům i blízkým příbuzným. Zadaní si budou lebedit v druhé polovině týdne, protože atmosféra ve vztahu bude skvělá, romantická! Nezadaní by neměli sedět doma. Sami moc dobře víte, že vás tam nikdo hledat nebude, navíc hvězdy předjímají, že seznámení na vás čeká na koncertu, v kině, na zábavných akcích.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Ačkoliv budete pracovně celý týden v jednom kole, finančně to moc znát nebude. Musíte se snažit o jedno jediné, sladit své příjmy s výdaji, a hlavně nikomu nepůjčovat peníze! Jinak si zaděláte na pořádný problém, ale to zjistíte až v následných týdnech. Víkend strávíte v kruhu rodiny, dokonce nelze vyloučit rodinnou oslavu.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Čím víc po něčem budete toužit v první polovině týdne, tím víc se vám vytyčený a vysněný cíl bude vzdalovat. Zejména v kariéře nečekejte nějaký postup, naopak zjistíte, že vám někdo škodí, intrikuje. Vyčkejte s řešením, a ve dnech víkendu se svěřte se svými problémy příbuzným, přátelům. Oni budou mít od věci emoční odstup, a poskytnou vám fikanou radu, jak s člověkem, který vám hází klacky pod nohy, máte zatočit.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zejména v první polovině týdne nepodceňujte zdánlivě banální nevolnost, v druhé polovině týdne si Saturn prověří nejen to, jak hospodaříte s penězi, ale i to, jak pečujete o své zdraví! Pokud nemáte práci, v žádném případě tento týden nereagujte na nabídky, sice finančně lákavé, ale bez pracovní smlouvy. Práce na černo by vám nic dobrého nepřinesla, dokonce je možné, že budete pracovat od "nevidím do nevidím" a nakonec nedostanete ani polovinu slíbené odměny!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Sporným tématům se vyhýbejte při diskusích s přáteli. Konflikt může nastat díky vaší umanutosti, a jejich neochotě přiznat chybu. V druhé polovině týdne zvážníte, a dle toho budou vypadat i vaše rozhovory. Na srandičky nebudete mít náladu, a vtipy druhých si naprosto zbytečně můžete vztahovat na sebe. Naopak v intimním vztahu si upřímně vyříkáte případné třecí plochy, a je možné, že si stanovíte nová pravidla společného soužití.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pocit, že se nemůžete rozhodovat a jednat svobodně vás trošku potrápí zejména v první polovině týdne. Někdo v rodině na vás začne tlačit, abyste se přizpůsobili ostatním. Bohužel, ke konci týdne zjistíte, že se ostatním pro klid na domácí půdě, a v příbuzenstvu povšechně, musíte přizpůsobit. V druhé polovině týdne byste si měli zvyšovat imunitu, například ranním a večerním sprchováním studenou vodou.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Hned zkraje týdne vás zavalí jako lavina spousta povinností. Budete mít velmi málo času na odpočinek, a váš organizmus vám patrně uprostřed týdne dá najevo menší indispozicí, že i vaše energetická hladiny má své limity. Naštěstí vás v druhé polovině týdne začne lákat zábava, skvěle se budete cítit mezi přáteli, ale velmi aktivní budete i v internetových diskusích. Při tom všem byste ale neměli ve dnech víkendu zapomínat na svou drahou polovičku, protože sobota a neděle jsou jako stvořené pro intimitu!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ve dnech tohoto týdne se naprosto bez zjevného důvodu můžete vyhýbat intimnostem, sexu. Sice budete cítit touhu po své drahé polovičce, ale záměrně ji budete potlačovat! Klidně o svých prapodivných pocitech hovořte otevřeně, vašemu partnerství to jenom prospěje, protože si intimní protějšek nezačne namlouvat, že vás nevzrušuje!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Prosadit něco na domácí půdě, byť se bude jednat o banalitu, bude pro vás v tomto týdnu velmi obtížné. Můžete mít pocit, že se proti vám všichni spikli, protože ať navrhnete cokoliv, ostatní, jako jeden šik, okamžitě začnou mít na věc úplně opačný názor. Bohužel, vaše drahá polovička bude stát obvykle na straně oponentů, což se vám samozřejmě líbit nebude, a tak se patrně ostřejší, a opakované výměně názorů nevyhnete, i když se budete snažit zachovat klid.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Práce přesčas vám může ve dnech tohoto týdne úplně odčerpat energii! Snažte se i přes problémy, na které v zaměstnání začnete narážet, najít čas na odpočinek, což platí zejména pro ty, kteří mají jako součást práce komunikaci, psaní, pochůzky v okolí bydliště, nebo pracovně jezdíte autem. Pokud nebudete pravidelně relaxovat, Mars ve vašem sektoru zdraví může být spouštěčem fyzického přetížení, nervového zroucení!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Pomoc pro Japonsko 
Týdenní horoskop: 12.12. - 18.12.2011 
Týdenní horoskop: 16.9. - 22.9.2013 
Týdenní horoskop: 20.9. - 26.9.2010 
Týdenní horoskop: 29.8. - 4.9.2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny