Články

 

10.07.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 11.7. - 17.7.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 28. týden od 11.7. do 17.7. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

v úterý 21.6. v 19:26 hodin vstoupilo do znamení Raka, tedy nastal Letní Slunovrat, který nám oznamuje začátek astronomického léta. V Raku bude Slunce putovat do 23.7.

 

Merkur

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 28.7.2011. Opět se ale do tohoto znamení vrátí díky retrográdnímu pohybu,

a to 8.8. a setrvá zde do 9.9.2011.

 

Venuše

je v Raku, kde setrvá do 28.7.2011

 

Mars

je v Blížencích, kde setrvá do 3.8.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.

 

Retrográdní Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře. Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V pátek 15.7. v 8:40 hodin nastane Úplněk v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V následných sedmi dnech se kroťte, protože vám hvězdy vytvoří prostor nejen pro setkávání se s novými lidmi, ale i pro flirtování, čímž si mohou zavařit zejména zadaní. Žárlivost vaší drahé polovičky totiž může ohrozit důvěru a stabilitu ve vašem partnerství. Navíc se dá předjímat, že pokud podlehnete letnímu pokušení, vztah nebude mít dlouhého trvání.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Využijte tento týden, a vyřešte problémy, které vám vytváří na domácí půdě a v rodině napjatou atmosféru. Týden vám přeje i v nákupu nemovitostí! Důležité pro vás bude vyhýbat se konfliktům a pavlačovým klepům v zaměstnání, ale bránit byste se měli, když někdo začne podkopávat vaši profesní pověst. Dělejte to ale s taktem, nehádejte se! Soustřeďte se i na maličkosti, nic nenechávejte náhodě, když budete pracovat jako včelky, pomlouvači vezmete vítr z plachet.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Velmi energicky si v tomto týdnu budete hájit své názory. Naštěstí se nebudete moc zdržovat doma, potáhne vás to ven, a kratší výlety se stanou vašim denním rituálem. Pozor byste si ale měly dát na přílišné utrácení za zábavu, peníze se vám mohou rozkutálet velmi rychle a je možné, že mnozí budete muset sáhnout na finanční rezervu. Snažte se být stále v kontaktu s rodinou, rodiči, někdo z vašich nejbližších bude potřebovat vaši radu, pomoc.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud jste v předchozím období nemysleli ve financích na zadní vrátka, v tomto týdne vyschne vaše konto, a finanční problém budete muset řešit, možná krátkodobou půjčkou. V druhé polovině týdne se snažte vyhnut konfliktům v rodině. S nikým se nehádejte, kompromis by pro vás mělo být denní mantrou, protože i malé nedorozumění v rodině může způsobit tichou domácnost a dokonce i menší krizi v intimním partnerství.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Byty přátel se v následných sedmi dnech mohou stát vašim přechodným domovem. Společenskému životu totiž začnete dávat přednost před rodinou, a hlasitý nesouhlas vaší drahé polovičky na sebe nenechá dlouho čekat. Je ale pravdou, že navážete spoustu nových, velmi užitečných kontaktů, a doma si své noční návraty vždy tak brilantně zdůvodníte, že vám vaše drahá polovička všechno odpustí!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Spoléhejte se v následných sedmi dnech jenom sami na sebe, a hlavně si najděte čas, a popřemýšlejte, co je ve vašem životě prioritou, a s čím byste se měli rozloučit. Pokud se dostanete do finanční tísně, neřešte nic s přáteli, nepomohou vám, a ještě vás pomluví za zády! Pokud dostanete nápad investovat peníze, zajděte si za daňovým poradcem. Ten vám vysvětlí, že když vyhodíte peníze z okna, bude to mít stejný efekt - peníze někdo sebere, a vy ani nezjistíte, kdo si díky vaší důvěřivosti odjel na krásnou dovolenou na Tahiti.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Když vsadíte tento týden na další vzdělání, bohaté plody začnete sklízet v budoucnu, tak na to myslete, a místo posedávání v parku se přihlaste na nějaký kurz nebo do večerní školy. Připravte se i na to, že se zvýší vaše sexuální touha, a nezadaní dostanou příležitost navázat vztah, ve kterém to bude od počátku eroticky jiskřit! Pokud čekáte na dědické řízení, dočkáte se ke konci týdne.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Již zkraje týdne si všimnete, že jste odvážnější, a nebude vám dělat problém i riskovat. Na to si dejte pozor, protože když budete zbytečně riskovat, a neprověříte si informace, prodělat můžete i kalhoty. Nevěřte hlavně sladkým řečem a astronomickém zisku, budete totiž ovlivnitelní a příliš důvěřiví. Stejně tak ale můžete naletět i nějaké sektě, takže vám prospěje držet se své životní filozofie.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Klidně si v tomto týdnu zajděte na nějakou přednášku o budování partnerských vztahů. Zejména zadaní totiž zatouží uspořádat si svůj osobní život, vyřešit stávající problémy, a konečně najít harmonii. Velmi opatrní buďte celý týden při kontaktu s elektřinou, při manipulaci s novým elektrospotřebičem a máte-li děti, hlídejte je při hrách. Pokud se ke konci týdne dostanete do finančních problémů, neřešte to půjčkou, ale usedněte, a projděte si svoje výdaje. Zjistíte, že utrácíte za zbytečnosti.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Práce vás tento týden může doslova pohltit. Dokonce se nebudete bránit ani přesčasům. Jenže byste měli myslet na svoje zdraví. Jste totiž energií nabití, ale i vaše fyzická kondice má určitý limit. Prospěje vám si zajít na preventivní prohlídku, zejména když zjistíte, že se občas zadýcháváte. Pokud podnikáte, ke konci týdne nepodepisujte žádné smlouvy, příští týden budete mít víc informací o solidnosti nového obchodního společníka.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nezadaní dostanou v následných sedmi dnech nejednu příležitost navázat vztah, ale zapalovat lýtka se mohou i zadaným. Žijete-li v trvalém vztahu, snažte se vnést do vašeho partnerství víc romantiky, i večeře při svíčkách dovede divy! V zaměstnání se držte zaběhnutých pravidel, protože jakmile začnete experimentovat, dostanete sami sebe do slepé uličky. Naopak když se budete řídit svými zkušenostmi a znalostmi, čeká na vás mimořádná finanční odměna.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Dařit se vám bude ve všem, co odstartujete doma. Pokud se pustíte do drobných oprav, změny interiéru, stěhování nábytku nebo rekonstrukce, práce vám půjde od ruky. Stejně tak pracujete-li doma, například zakázku dokončíte v předstihu. Zdrojem problémů ale mohou být milostné vztahy, letní lásky. Zejména nezadaní mohou díky zaslepené zamilovanosti rozbít stávající vztah, jenže láska vyhasne, jakmile ohlásí příchod podzim.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Natržená kuřata bez křídel 
Přejeme všem veselé Vánoce! 
Týdenní horoskop: 27.2. - 4.3.2012 
Vtip týdne: Chtěla bych být housenka 
Výsledky červencové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny