Články

 

20.01.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 21.1. - 27.1.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 4. týden od 21.1. 2013 do 27.1. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve Vodnáři.

 

Merkur

prochází znamením Vodnáře. Do Ryb vstoupí 5.2.

 

Venuše

je v Kozorohu, kde setrvá do 2.2.

 

Mars

je ve Vodnáři. Do Ryb Mars vstoupí 2.2.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc dorůstá... V neděli 27.1. nastane v 5.39 hodin úplněk ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Máte před sebou relativně pohodový týden, pouze vám bude chybět čas na pořádnou relaxaci, odpočinek. Nevydržíte totiž jen tak sedět v obýváku u televize. Když už začnete být mírně pasivní vy, s nápadem jak trávit volný večer přijdou přátelé. Opatrní buďte uprostřed týdne na cizí lidi, kteří se budou tvářit jako vaši noví přátelé. Šikovně vám mohou okrást, podvést. Únava na vás dopadne ve dnech víkendu, takže neděli strávíte na pohovce.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pokud nevyužijete možnosti vzít si dovolenou a vyjet na hory, budete litovat, protože pracovní povinnosti vás v následných sedmi dnech zavalí jako sněhová lavina. Na stranu druhou stoupne váš respekt u nadřízených i kolegů, protože se nesesypete, s klidem dokážete řešit problémy a případné napětí vždycky odlehčíte nějakým vtipem.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Snažte se v tomto týdnu plánovat dopředu všechny aktivity. Pocítíte totiž velký nárůst energie, která ale nebude bezedná. Velmi snadno se totiž vyčerpáte, protože budete chtít stihnout spoustu věcí najednou. Víkend věnujte rodině, dětem. Někdo z vašich blízkých vám bude chtít sdělit důležitou informaci, tak se snažte vytvořit atmosféru pro důvěrné rozhovory.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

S úředníky v tomto týdnu jednejte jako v rukavičkách. Vytáčet vás budou svou nedovtipností, pomalostí. Jenže ostřejším slovníkem byste si mohli badělat zbytečné problémy, takže sázejte na sebekontrolu, v duchu si myslete co chcete, ale nahlas nic neříkejte! Kritický pro vás bude koned týdne. Vaše citlivá povaha narazí na člověka tvrdého jako skála, ale tím byste se neměli nechat rozhodit. Spíše dotyčného politujte, protože bude mít místo srdce kus ledu.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Spoléhejte se v tomto týdnu pouze na lidi, přátele, které prověřil čas. To platí i pro vaše intimní partnerství, protože začnete mít pocit, že vás trvalý vztah svazuje. Vymanit se z něj dokážete během chvilky, jedním slovem, ale toho začnete litovat hned další den. V závěru pracovního týdne se mnozí nebudete cítit zdravotně v pohodě. Prospěje vám suché teplo, lipový čaj, a pořádný spánek, který vám dobije po náročném týdnu baterky.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V zaměstnání budete v tomto týdnu přímo zářit. S kolegy i nadřízenými dokážete jednat tak fikaně, že vám ve všem půjdou na ruku. Zklamání ale zažijete ke konci týdne mezi přáteli. Zjistíte totiž, že když jde do tuhého, na spoustu z nich se nemůžete spolehnout. Máte-li děti, raději ani nepátrejte po jejich známkách, protože hrozí, že když se seznámíte s jejich studijními "neúspěchy", podlomí se vám kolena.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vaše kreativita bude mít celý týden vzestupnou tendenci. Utáhnout brzdy byste ale měli při sportování. Budete mít pocit, že všechno zvládnete, jenže riskování by se vám mohlo nevyplatit, například pohmožděním lýtka. Menší krize na vás čeká okolo pátku. Někdo z kolegů či nadřízených vás tak vytočí, že začnete zvažovat změnu zaměstnání.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne se snažte dotáhnout do konce rozdělané aktivity. Nezačínejte nic nového, dokud nezlikvidujete všechny resty. V druhé polovině týdne nepodceňujte rady mladších členů rodiny, důvěřujte jim! Vy totiž k problémům budete přistupovat emočně, s podezíravostí, oni rozumem. Pokud v pátek vyrazíte na hory, pořádně se oblečte, díky přírodním živlům se patrně někde zaseknete.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

To že v tomto týdnu během rozhovorů každého doslova ukecáte má své výhody i zápory. Když totiž budete pořád mluvit vy, druhé nepustíte ke slovu, nedostanou možnost podělit se s vámi o novinky, drby, a hlavně informace, které vám budou chybět v závěru týdne. Tak se snadno může stát, že například prošvihnete důležitou pracovní poradu, a vaše kariéra se začne otřásat v základech!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Psychicky budete v tomto týdnu tak silní, že vám unikne jedna skutečnost. Nebudete ochotni naslouchat, natož se podřídit druhým. V honbě za penězi použijete nejen ostré lokty, ale i jazyk jako břitvu, takže hádat se s vámi nikdo nebude, protože to bude mít předem prohrané. Tahle taktika se vám vymstí ke konci týdne. Z dávné minulosti vypluje nějaký váš finanční nedoplatek, a vy velmi problematicky budete hledat člověka, který vám pomůže.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Všechny neúspěchy z minulosti v tomto týdnu zúročíte. Budete přesně vědět jak postupovat a jednat, aby se stejná situace neopakovala. Ke konci týdne si uděláte jasno ve všech vztazích, tedy i intimním partnerství. Pravidla, která si například dohodnete v manželství nebo s obchodními partnery vám v budoucnu přinesou víc svobody v rozhodování. Pouze si dávejte po všech sedm dní pozor na Štíry. Pokud je v tomto znamení narozený váš šéf, bude zkoušet, co vydržíte.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vy si celý týden opakujte, že klid a přesnost je vaše cesta k úspěchu. Problémy totiž budete mít se soustředěním, ale to zvládnete, když budete popíjet zelený čaj a z přetopených místností pravidelně vyběhněte ven a nadýcháte se čerstvého vzduchu. O svých velmi originálních nápadech se nikomu nesvěřujte, ukrást se totiž dá i myšlenka!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.10. - 7.10.2012 
Týdenní horoskop: 1.4. - 7.4.2013 
Týdenní horoskop: 20.2. - 26.2.2012 
Týdenní horoskop: 30.5. - 5.6.2011 
Zhubněte za bezva ceny! - Akce březen 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny