Články

 

05.06.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 6.6. - 12.6.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 23. týden od 6.6. do 12.6. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Blíženců kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

putuje znamením Blíženců. Zde setrvá do čtvrtka 16.6.2011, kdy vstoupí do znamení Raka.

 

Venuše

je v Býku. Do znamení Blíženců vstoupí 9.6.

 

Mars

je v Býku. Procházet tímto znamením bude do 21.6.

 

Jupiter

drží ochranu na všemi, kteří se narodili se Sluncem Býku. Saturn je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 3.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje svým domicilem, mystickým znamení Ryb. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. 5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře. Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. Ve čtvrtek 9.6. v 4:12 hodin nastane první Lunární čtvrť v Panně.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Určitě si počátkem týdne kupte los, vsaďte si, můžete dokonce zariskovat, štěstěna totiž nad vámi bude držet ochranu. Horoskop nevylučuje ani početí potomka. V druhé polovině týdne se konečně dočkají ti, kteří touží po profesním růstu. Nadřízení vám oznámí změny, a vy konečně dostanete v zaměstnání prostor pro svobodnější rozhodování. Nezaměstnaní by neměli pospíchat, a reagovat hned na první nabídku, kterou v druhé polovině týdne obdrží. Možná že ta poslední bude totiž nejlepší!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Se zlou se potáže ten, kdo se někdo byť v žertu naveze v první polovině týdne do vaší rodiny, protože si nenecháte nic vysvětlit, a slovně dotyčného nebo dotyčnou smetete z povrchu zemského. V druhé polovině týdne vás náhodná informace odradí na poslední chvíli od velmi riskantní finanční operace. Dařit se ale bude nazadaným, nebo platonicky zamilovaným, protože stojaté vody se konečně pohnou, a víkend byste již neměli trávit sami.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Dívejte se pořádně kam šlapete v první polovině týdne, protože můžete nalézt něco cenného! Pokud do středy slavíte narozeniny, budete vyžadovat, aby s vámi slavilo nejen celé širší příbuzenstvo, ale i sousedé, takže u vás doma bude pořádně živo, stejně rušný bude i rok, který je před vámi. Pokud slavíte narozeniny okolo čtvrtka, máte před sebou rok radikálních změn. Jakmile totiž zjistíte, že někde pouze přešlapujete na místě, uděláte změny ve svůj prospěch.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Jako magnet k sobě budete přitahovat peníze v první polovině týdne. Dokonce se mnozí dostanete ke skvělé informaci, kterou využijete, a následné období se díky tomu zlepší vaše životní úroveň. V druhé polovině týdne začnete pečlivě napravovat chyby v mezilidských vztazích. Uděláte všechno proto, abyste se smířili nejen se sourozenci, ale i sousedy, protože vám dojde, že se na ně díváte jako na nepřátele, a přitom spolu nemluvíte kvůli naprosté prkotině.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Až do úterní noci budete na druhé působit vaše silné osobní charisma, ale i veselá nálada. Jen si dejte pozor na to, abyste nezanedbávali díky zábavě povinnosti, to by se vám hned v dalších dnech mohlo vymstít. V druhé polovině týdne se nesnažte narušovat soukromí druhých, nevyjímaje vaši drahou polovičku. Budete mít totiž tendenci strkat nos tam, kam nemáte, vyzvídat na druhých osobní informace, například kolik kdo vydělává, a to se samozřejmě nebude líbit ani vašim věrným přátelům.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Do ničeho se nenuťe až do středy. Budete potřebovat dobít baterky, takže vám prospěje odpočívat, relaxovat. Mezi tím, bez vašeho přičinění, vám do klína spadne nějaký finanční profit, a vy ani nebudete vědět, kdo ve váš prospěch intervenoval. V druhé polovině

týdne pečlivě dbejte na to, co jíte a pijete, protože nevolnost vám může vyvolat těžší jídlo. Preferujte zeleninu a ovoce, preventivně pijte čaj z meduňky.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Jako ve vězení si budete připadat v první polovině týdne na domácí půdě, zato mezi přáteli se budete cítit jako ryba ve vodě. Druhá polovina týdne vnese menší rozruch do vašich vztahů. Vyplují totiž napovrch všechny neřešené problémy. Bohužel občas čekáte, že se "něco" vyřeší samo, ale tentokrát to bude natolik vážné, že bez vaší upřímnosti se to neobejde, a když neuděláte určité opatření, menší krizi zaznamenáte v obchodním partnerství, ale i intimním vztahu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Díky své skvělé výřečnosti, ale i odvaze si vychutnáte na veřejnosti počátkem týdne svou malou chvilku slávy. Ve všem, co se bude týkat peněz, trvejte v druhé polovině týdne na písemné smlouvě, podnikatelé by neměli zahájit práci bez zálohové platby dopředu. Někdo se vás bude snažit oblafnout, a pracovat v dnešní době zadarmo by mohlo být zejména pro podnikatele likvidační.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zajímavá nabídka se okolo vás mihne počátkem týdne. Může jít o práci nebo studium v zahraničí, a mnohým se tak splní dlouhodobý sen.

Pozitivní posun zaznamenáte i v právních sporech. Pravdivost informací si ověřujte v druhé polovině týdne. Můžete uvěřit nějakému blábolu a zesměšníte se v zaměstnání, horší bude, když svou drahou polovičku obviníte z nějaké nekalosti. Takže pro vás bude platit "mluviti stříbro, ale mlčeti zlato".

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud se vaše partnerství poslední dny zmítá hádkami, příležitost zklidnit atmosféru a usmířit se dostanete v první polovině týdne. V druhé polovině týdne si lidé budou myslet, že si z nich děláte srandu. Občas totiž vypustíte do světa takový nesmysl, že druhé ani nenapadne, že byste to mohli myslet vážně. Vy se zase nespoléhejte na sliby, protože jen dotyčný zajde za roh, už ani nebude vědět, o čem jste spolu vlastně hovořili.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pročítat inzeráty by si měli pečlivě počátkem týdne podnikatelé, zejména je-li vaší profesí cestovní ruch nebo bydlení. Tam můžete dát doslova na frak konkurenci! V druhé polovině týdne narazíte na chlubila, který se bude snažit vyvolat dojem, že je druhý Casannova. Ničemu nevěřte, protože si bude vymýšlet jako Baron Prášil.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne nezaměstnaným spadne do klína nabídka, která předčí vaše představy. Příliv financí zaznamenáte všichni, a nezaplacené složenky konečně nebudou překážet na vašem pracovním stole. V druhé polovině týdne nikomu slepě nevěřte, vše si ověřujte.

Může nastat situace, že vás někdo ošidí, a ještě bude svalovat vinu za vás. Krušno bude nevěrným Rybkám, protože se vaše zálety prozradí.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.8. - 7.8.2011 
Týdenní horoskop: 21.11. - 27.11.2011 
Týdenní horoskop: 28.2. - 6.3.2011 
Výsledky červnové soutěže 2014 
Výsledky lednové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny