Články

 

24.04.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 25.4. - 1.5.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 17. týden od 25.4. do 1.5. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Býka, kde setrvá do 21.5.

 

Merkur

setrvá v energickém znamení berana do 16.5.

 

Venuše

je ve znamení Berana, kde setrvá do 16.5.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V pondělí 25.4. nastane poslední Lunární čtvrť ve Vodnáři.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Celý týden buďte opatrní. Mars je stále ve vašem znamení, a z nepozornosti byste mohli narážet do věcí, pokud jezdíte autem, můžete se stát viníky dopravní nehody! Svou odvahu a sklon k riskantním akcím investujte do své kariéry, vydělávání peněz, protože tam nenajdete konkurenci! Na čarodějnice budete pořádně řádit, protože Luna bude ve vašem znamení, tak si to užijte!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Připravte se následných sedm dní na to, že když si budete chtít užít klidu, budete muset prchnout do přírody, a najít nějaký kout daleko od civilizace. A občas se ztratit z dohledu rodině i přátelům budete potřebovat, protože celý týden budete mírně nervozní. Věřte své intuici, protože vás včas upozorní, kam máte soustředit pozornost, kde se na vás řítí nějaký průšvih. Vaše chování na čarodějnice i první máj bude pro rodinu záhadou. Budete se totiž zašívat, držet dál od lidí, zejména vám budou vadit hulákající Berani!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vyprávění kamaráda či přítelkyně, se kterými se potkáte úplnou náhodou, vás nadchne. Bude totiž jasné, že ve své profesi zariskovali a vyplatilo se jim to. Když vás navíc upozorní na příležitost pracovat v cizině nebo pro zahraniční firmu, nezaváháte ani chvilku. Uvědomíte si totiž, že taková životní šance už se nemusí objevit. Ke konci týdne se určitě nudit nebudete, protože čarodějnice i první máj budete trávit s přáteli, což je svým způsobem ale varováním pro zadané, protože svoji drahou polovičku v euforii slavení můžete někde zapomenout!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Podnikatelé by tento týden měli odstartovat reklamu svých výrobků a služeb. Budete totiž schopni vymyslet tak skvělý slogan, že získáte velký náskok před konkurencí! Úspěšní v tomto týdnu budou ve své profesi ti, kteří mají svou kariéru propojenou se zahraničím, ale i třebas policií nebo armádou. Víkend strávíte docela hekticky, na vás možná až příliš, tak si dejte pozor na srážky s ohnivými hlavami!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Máte-li soudní spor, tento týden zažijete doslova bitvu. Váš advokát předvede excelentní výkon a vy se přesvědčíte, že jste si lepšího nemohli vybrat, protože pro vás vyboxuje daleko víc, než jste předpokládali. Mnozí během víkendu budete cestovat, ale jenom tím získáte, protože odjedete za kopečky a seznámíte se tam se zvyky a obyčeji, jak slaví v cizině čarodějnice a prvního máje.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Počátkem týdne si budete připadat jako v jiném světě v zaměstnání. Vy nebudete rozumět kolegyním, ani zase nebudou chápat vás. Pokud jste narozeni během dne a máte hypotéku, v druhé polovině týdne asi zažijete šok, protože vám banka změní úrokovou sazbu a tím pádem zvýši splátky, což příjemné nebude. Nic, co bude ve váš neprospěch nepodepisujte, poraďte se s advokátem a finančním poradcem, třebas najdou nějakou kličku, a vy se bance podřídit nebudete muset. Závěr týdne se připravte na mírné sexuální harašení, ale těch ohnivých hlav bude okolo vás víc, takže se mezi nimi ztratíte!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nejednu přívalovou vlnu zažije v tomto týdne vaše partnerství. Užijete si spoustu skvělého sexu a ohnivého milování, ale i hádky, které budou hodně hlasité. Ale berte to z té pozitivní stránky, vyčistí se mezi vámi vzduch, a všechno zatuchlé, co se mezi vámi nashromáždilo poslední týdny vyžene příval emocí! Nezadani na čarodějnice nebo na prvního máje čeká seznámení, ale horoskop vám doporučuje posečkat se sexuálním sblížením, protože se říká, že láska vzniklá během prvního květnového dne rychle vzplane, ale stejně rychle i zhasne!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První lunární čtvrť ve Vodnáři může rozbouřit klid ve vaší rodině. Pozor si dejte na klepy, protože stejně tak se něco donese k partnerovi, a když si o tom spolu upřímně nepopovídáte, může to vyvolat ve vašem vztahu krizi! V druhé polovině týdne se připravte na to, že v zaměstnání vás něčím překvapí. Na jednu stranu budete rádi, že vás zařadili do týmu, který bude pracovat na novém projektu, na strnu druhou vám trošku ztuhne úsměv na tváři, protože vám hned vedení přidělí takové množství úkolů, že se vám z toho hlava zatočí.

Během víkendu nepijte alkohol, kávu také omezte, protože Luna bude putovat vaši domem zdraví, a čarodějnice i prvního máje vám může pokazit bolest hlavy. Skvělou prevencí bude pít dostatek čisté vody během dne!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Velikonoční pondělí si nenechte pokazit šťouravou kritikou sousedů ani příbuzných, kteří popijí ostrého moku a potom budou hledat jehlu v kupce sena. Pokud se domníváte, že se vás netýká jarní sexuální harašení, o tom, jak se mýlíte, vás přesvědčí druhá polovina týdne.

Lunu totiž během čarodějnic a první májový den ´den bude putovat vašim sektorem romantiky, a tak je jasné, že strůjci nejedné legrace a májové taškařice budete vy, nemluvě o tom, že se nezadaní mohou zamilovat z minuty!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud máte děti, v první polovině týdne vám na sebe prozradí všechna tajemství, chce to od vás jenom pečlivě poslouchat! Velká změna čeká v druhé polovině týdne na ty, kteří žijí společně s rodiči. Budou na vás vyvíjet tlak, abyste se podřídili jejich životnímu tempu, a vás to přestane bavit. Dokonce vám svými plány začnou zasahovat do kariéry, takže se rozhodnete najít si svůj vlastní byt, protože si uvědomíte, že klid budete mít pouze tehdy, když si o tom, kdy se které domácí povinnosti mají dělat, budete rozhodovat vy sami!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud se na Velikonoční pondělí utrhnete ze řetězu, o tichou domácnost na několik dnů máte postaráno! Na druhou polovinu týdne vám horoskop doporučuje vyhýbat se příbuzným, nezvedat jim ani telefony. Začnou na vás totiž přehazovat nějaké povinnosti, a vy si díky nim pokazíte májový víkend, protože je budete tahat z problémů. Prvního května nezapomeňte na rodiče, prarodiče. Vyjděte si s nimi na procházku do přírody, budou sentimentální, ale ruch oslav je rozveselí.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Velikonoční pondělí neotevřete koledníkům ani dveře. Možná na vás vleze jarní únava, v každém případě vám horoskop doporučuje dobít baterky, relaxovat, protože v druhé polovině týdne se vám nakumulovaná energie a odpočatá mysl budou hodit. Můžete totiž vydělat velké peníze, stejně tak ale prodělat, bude záležet na vaší fikanosti! Pokud od vás během čarodějnic nebo prvního květnového dne bude někdo chtít půjčit peníze, a vy intuitivně vycítíte, že je v podroušeném stavu, na něco se vymluvte, Nic by si nepamatoval, a když byste dotyčného vyzvali k vrácení dluhu, ještě by vás obvinil ze lhaní!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Šunka bio nebio? 
Týdenní horoskop: 16.8. - 22.8.2010 
Týdenní horoskop: 21.1. - 27.1.2013 
Týdenní horoskop: 30.1. - 5.2.2012 
Týdenní horoskop: 6.2. - 12.2.2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny