Články

 

02.06.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 2.6. - 9.6.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 23. týden od 3.6. 2013 do 9.6. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Blížencích, kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

je v Raku, kde setrvá do 8.8.

 

Venuše

je v Raku, 27.6. vstoupí do Lva.

 

Mars

je v Blížencích. Do Raka vstoupí 13.7.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc ubývá...

V sobotu 8.6. nastane v 17.56 hodin novoluní v Blížencích. Poté začne měsíc přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Celý týden budete do okolí vyzařovat velkým sebevědomím. Pořádně byste si ale měli dávat pozor na jazyk, protože z vašich mírně impertinentních bonmotů budou lidé velmi často rozpačití. Nebudou prostě vědět, jak reagovat. Uprostřed týdne se k vám někdo zachová sobecky, a to ho bude mrzet ještě ve dnech víkendu. Vy mu to totiž oplatíte i s úroky. Porouchá se mu telefon, jenže svůj mu nepůjčíte, a vtipně mu doporučíte, ať použije poštovní holuby.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne se vám vyplatí vyčkávat. Když například dostanete nabídku práce, neunáhlujte se, protože přijde další, lepší, finančně lukrativnější! To se týká i nákupů, například dopravních prostředků, nového telefonu. Od čtvrtka se nespoléhejte na sliby, což se týká zejména víkendu. Hlavně nikoho nezvěte na návštěvu, a když už tu chybu uděláte, a například příbuzní nedorazí ve smluvený termín, nečekejte na ně, byla by to pro vás ztráta času.

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V následných sedmi dnech si ověříte, že i vy máte vůdčí schopnosti. Střetávat se totiž začnete s chytrými lidmi, kteří budou mít plnou hlavu nápadů, jak a kde by bylo možné vydělat peníze, ale bude jim chybět to základní, impulz pustit se do realizace svých vizí. Ten jim dáte vy, a když se nezaleknete menšího rizika, otevřete si dvířka k nadstandardním ziskům v budoucnu!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vašim problémem číslo jedna bude v tomto týdnu sklon nedokončovat práci, a vrhat se do další. Tím byste si mohli pořádně zkomplikovat život, protože jakmile začnete přeskakovat od jedné povinnosti k druhé, výsledkem bude pouze velká únava, ale za sebou neuvidíte žádný výsledek. Tak dřív, než dokončíte jedno, nezačínejte druhé, to je pro vás tomto týdnu jediná cesta, jak se vyhnout stresu!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vtipkováním si v tomto týdnu můžete pořádně zavařit. Někdo si totiž vaše slova vezme příliš osobně, k srdci, a začne se vám za zády mstít, což příjemné nebude. Dokonce se na svou osobu dozvíte klepy, a né ledajaké. Nějaký dobrák se postará, aby se i vaši příbuzní dozvěděli o vaší nevěře, milostných záletech. Následně vysvětlovat, že jde o nepravdivou fámu, pro vás bude pořádně tvrdý oříšek.


Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V tomto týdnu dostanete příležitost postoupit ve firmě o stupínek nahoru, ale bude to chtít ukázat nadřízeným, že máte vůdčí schopnosti. Organizovat druhým práci dokážete, dokonce máte v tomto týdnu schopnost ostatní doslova ukecat, tak se toho nebojte. Vaší silnou zbraní je vrozená pracovitost, pečlivost, tak se tyto vlastnosti v následných sedmi dnech snažte prodat!


Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Menší finanční nesrovnalosti se snažte vyřešit hned, a když si to situace vyžádá, vyhlaste na domácí půdě zákaz utrácení. Půjčka by nic neřešila, tak tenhle nápad někoho z rodiny hned smťte ze stolu. V druhé polovině týdne se mnohé rozhovory budou točit okolo vaší kariéry. Pokud jste na dovolené, možná se tam seznámíte s lidmi, kteří vám trošku otevřou oči a na příkladech ukážou, že vydělávat peníze můžete i jinak, například předáváním informací.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Menší zdravotní problémy vás mohou potrápit zkraje týdne. To můžete minimalizovat dodržováním pitného režimu, omezením kouření a pití kávy. Úplně ideální atmosféra nebude ve vašem partnerství uprostřed týdne. Když si neodpustíte ironické poznámky, bude to stejné, jako kdybyste do otevřené rány nasypali sůl, i banální rozhovor skončí hádkou. Ve dnech víkendu se nenechte nikým zatlačit do kouta, zejména když půjde o majetek, peníze. Můžete hodně získat, ale jedním ústupkem naopak tratit.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne se bavte dle libosti, ale neriskujte! Bude stačit jeden jediný pohyb, a díky zranění se ocitnete na pohotovosti, horoskop ani nevylučuje několik dnů strávených na lůžku v nemocnici. To možná ale pro vás a vaši drahou polovičku bude velká motivace ke změně denního režimu, jídelníčku, životního stylu povšechně, přesně dle hesla, vše špatné je vždy k něčemu dobré.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Hádky v rodině neřešte, zejména když se do sebe pustí mladší generace se seniory. Nemělo by to žádný smysl. Pravda bude někde uprostřed, ale to jim nevysvětlíte, umanutě si totiž každá strana bude trvat na svém. Menší slovní přestřelce se ale nevyhnete v druhé polovině týdne. Někdo z přátel si vezme na paškál vaše děti nebo vaši drahou polovičku, a to si líbit nenecháte.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Až do čtvrtka se snažte vyhýbat konfliktům se staršími lidmi a osůbkami s autoritou. I když vám bude naprosto jasné, že někdo šlape po vašich právech, zatněte zuby, mlčte. Mohli byste si pošramotit na dlouho vztahy v rodině, někteří ohrozit kariéru! Během víkendu vytvoří horoskop nezadaným příležitost navázat vztah, zadaní možná začnou spřádat plány na početí potomka.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pořádný relax si dopřejte až do středy. Jakmile to bude možné, odpočívejte při tiché muzice, zapalte si i svíčku, a rozjímejte. Načerpáte tím psychickou pohodu a energii, což se vám v následných dnech bude hodit, protože až do konce týdne budete v jednom kole. Začnete se věnovat daleko intenzivněji svým koníčkům, nezadaní se zamilují, a se svou novou lásku se budou snažit trávit každou volnou minutu, takže na odpočinek si ani nevzpomenete.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

BIODOŽÍNKY v Country Life se blíží 
Pražský biojarmark se už chystá! 
Týdenní horoskop: 5.8. - 11.8.2013 
Týdenní horoskopy: 1.2. - 7.2.2010 
Výsledky dubnové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny