Články

 

21.02.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskopy: 22.2. - 28.2.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 8. týden od 22. 2. do 28. 2. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Vodnáře Do následného znamení Ryb vstoupí 18.2.2010 v 19:52hod. Zde setrvá do 20.3. kdy v 18:47hod vstoupí do znamení Berana.

 

Merkur

putuje znamením Vodnáře. Do následného znamení Ryb vstoupí 1.3.2010 v 14:24hod a setrvá zde do 17.3.2010, kdy v 17:08hod vstoupí do znamení Berana.

 

Venuše

putuje znamením Ryb a zde setrvá do 7.3.2010, kdy v 13:25hod vstoupí do znamení Berana.

 

Mars

je ve znamení Lva. Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!

V neděli 20.12. se Mars otočil, a retrográdní směr bude mít až do 10.3.2010, kdy v 17:11:35hod opět nabere přímý směr.

 

Jupiter

putuje ve znamení Ryb a zde setrvá do 6.6. kdy v 6:48hod vstoupí do znamení Berana...

Díky retrográdnímu pohybu se opět do znamení Ryb vrátí 9.9.2010 v 4:31hod a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Na jeho opětovnou přízeň si následně budou muset Rybičky počkat až do roku 2011...

Tak se Rybky ""vzbuďte"" předčasně ze zimního spánku, ať toto blahodárné období neprolelkujete !

 

Saturn je ve znamení Vah.

13.1.2010 se Saturn otočil do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.

 

Uran putuje znamením Ryb.

 

Neptun je ve Vodnáři.

 

Pluto je ve znamení Kozoroha

 

 

Astrologickou událostí týdne bude nedělní Úplněk v Panně. Luna v plné síle zazáří poslední únorový den, tedy v neděli,

přesně v 17:38hod. Úplněk je vždy vyvrcholením nějakých událostí, neb nám posvítí na oblast, ve které tápeme,

a nutí nás případný problém - téma - řešit a ukončit. Tentokrát bude stát proti Slunci v Rybách v plné síle Luna v Panně.

Je jasné, že díky Slunci v Rybách budeme +-3 dny velmi citliví, budeme jednat a reagovat daleko víc emočně,

ale díky vlivu Luny v Panně budeme případné problémy řešit velmi prakticky, pečlivě, neunikne nám sebemenší maličkost,

soustředit se budeme i na detaily. Panna je velmi prakticky zaměřená, dbající daleko víc než ostatní znamení Zvěrokruhu o své zdraví, takže nám může i naznačit, co máme udělat proto, aby naše tělo nestrádalo, a to ani fyzicky, ani psychicky,

což může být pro mnohé z nás jedním z hlavních témat tohoto Úplňku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Skvěle si budete rozumět v zaměstnání počátkem týdne jak s kolegy, tak s nadřízenými. Pracujete-li v obchodě, bravurně zvládnete reklamaci nespokojeného zákazníka. Uprostřed týdne se vaší rodině připomene někdo z minulosti. Může to být dokonce vaše láska z dětství! Čím víc se bude blížit nedělní Úplněk v Panně, tím častěji se budete zamýšlet za minulými měsící, a uvědomíte si, jak některé změny, které se vám zprvu nelíbili, pozitivně ovlivnili váš život. Navíc si uvědomíte, jak moc vám prospívá věnovat čas detailům, nespěchat. Tak si to pamatujte i pro dny příští, protože rozvaha je pro vás klíčem k úspěchu i v budoucnu, a to hlavně v zaměstnání. Ve hře je ale i vaše zdraví, protože ve spěchu velmi často o něco zakopnete, do něčeho narazíte, a potom si stěžujete.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Velmi diplomaticky vyřešíte počátkem týdne spor přátel. Pokud se živíte uměním nebo slovem, ať už písemným nebo mluveným, nepodceňujte sami sebe, a na nabídku společnosti, která vám nabídne spolupráci reagujte ! Uprostřed týdne budete velmi výřeční, ale i uspěchaní tak, že pokyny připodobnitelné k rozkazům-povelům, budete vydávat za poklusu. Pokud se budete okolo středy snažit méně mluvit a více myslet, vyhnete se zbytečným komunikačním zkratům. Romantická milostná dobrodružství vám bahraje nedělní Úplněk v Panně, který nastane v podvečer, v 17:38 hod. Určitě se alespoň pokusí vnést či vrátit vášeň do vašeho intimního života. Jste-li dlouhodoběji ve vztahu nespokojeni, je možné, že +-3dny okolo Úplňku vztah ukončíte, a obratem navážete vztah nový.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkaraje týdne budou mít vaše slova zklidňující účinek. Ačkoliv bude Luna ve vašem znamení až do středy 24.2. kdy krátce po půlnoci, v 0:31hod vstoupí do následného znamení, kupodivu nebudete na nic a na nikoho spěchat, nebudete druhým skákat do řeči, a z každého rozhovoru vytěžíte maximum. Máte-li v pondělí či v úterý konkurz, zkoušku, či budete řešit nějaký právní spor u soudu, vždy trefíte slovy do černého, prostě budete úspěšní ! Zato od středy budete opakovaně jako kolovrátek probírat, jaké přijmy mají vaši známí a příbuzní. Bude to nepříjemné zejména pro vaši drahou polovičku. Na to, že i vy jste zodpovědní za dění v rodině, vás začne upozorňovat již od soboty blížící se Úplněk ve znamení Panny. V neděli v podvečer budete sentimentální ba citově zranitelní, a to ve všem, co se bude vztahovat k domácímu dění, rodičům, prarodičům. Něco může vyvolat i váš podvědomý strach, zejména z toho, zda budete v dalším období schopni postarat se o rodinu tak, jak byste chtěli. Váš strach může vyplývat i z nějakých zpráviček, které se k vám donesou a budou se vztahovat k vaší kariéře. Z toho co se dozvíte bude jasné, že se na nadřízené nemůžete spolehnout. Jejich kritika vaší práce za vašimi zády bude pro vás rozčarováním, i velkým zklamáním.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Ačkoliv zkraje týdne budete muset nejednou improvizovat a změnit plánovaný program, nenechte se tím rozhodit. Zaměřte se na finance, majetek ! Prodáváte-li např. nemovitost, bravurní konverzací usmlouváte cenu dle svých představ. To se jedná i banky, jednání na úřadech povšechně. Luna bude ve středu a ve čtvrtek ve vašem znamení, do následného znamení vstoupí v pátek, v 2:10hod. Proto ve všem, co se bude týkat rodinu, budete citově velmi zranitelní, vztahovační. Díky kontaktu s Dračím ohonem mnohým podvědomí i připomene všechny omyly, které jste udělali v partnerství za poslední dny. Ale bude to poučné, přínosné, neb se příště stejným chybám vyhnete obloukem. Od soboty si kontrolujte co jíte, a nepijte alkohol. Druhotně si ohlídejte, jaké informace ostatním sdělujete. Zejména v neděli v podvečer si dejte pozor na nejasnosti a nedorozumění v rozhovorech. Je dokonce nožné, že vás někdo bude chtít oblafnout ba podvést. Anebo to může být obráceně ! Vy na někoho můžete zkoušet slovní triky ! Povšechně se v neděli pravda může stát pro mnohé z vás velmi složitým bludištěm !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud vám počátkem týdne banka zvýší úroky, či se přihláší finanční úřad a upozorní vás na nedoplatky, vše řešte hned v zároku, jen tak se vyhnete následné penalizaci. Uprostřed týdne vás překvapí a zaskočí setkání s člověkem, který vám v minulosti nějak ublížil, může to být bývalý nadřízený či kolega - kolegyně ze zaměstnání. Finanční situaci vám opětovně připomene nedělní Úplněk v Panně. Přinutí vás podívat se, jak na tom s penězi opravdu jste. Zkontrolujte si všechny platby, počínaje půjčkami, pojištěním, neopomeňte ani daně. Odhalit omyly a neuskutečněné platby je jediná cesta, jak se vyhnout penalizacím v budoucích dnech, nebo právním postihům. Ale hlavně...! Najděte si čas pro osůbku, kterou milujete, protože šanci zkvalitnit váš intimní, potažmo sexuální život hned tak brzy opět nedostanete !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nadřízení na vás přehodí počátkem týdne svoje povinnosti ba problémy, se kterými si sami neporadí, což vám sice mírně pokazí náladu, ale pomohou vám kolegové, a tak záludný úkol dokončíte. Uprostřed týdne se můžete chovat velmi prapodivně ba sobecky vůči intimnímu protějšku. Mnozí dokonce dáte přednost přátelům a ve společnosti se budete snažit dělat dojem, že vlastně k sobě ani nepatříte. Intimní protějšek vaše chování začne vnímat jako mstu, ale nebude vědět za co...V neděli v 1:54hod vstoupí Luna do vašeho znamení, a v 17:38hod zazáří v plné síle, neb doputuje přesně do opozice proti Slunci (a Jupiteru) v Rybách, a tím nastane Úplněk ve vašem znamení. Proto se nedokážete soustředit, nebudete trpěliví, něco pořád budete chtít dělat, ale nebudete vědět co..! Nepříjemnosti si můžete ale přivodit sami sobě, a to přílišným soucitem. Dělejte dobré skutky, ale dopředu si ověřujte, koho chcete nějak obdarovat. Ono je totiž možné, že pomůžete člověku, který to vůbec nebude potřebovat, prostě zahraje na vaši slabou strunu. Tím ale můžete vyvolat nesouhlas intimního protějšku či obchodního partnera, což se lehce zvrtne v ostřejší hádku. Takže pro vás platí - důvěřuj, ale prověřuj !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Svoje názory a stanoviska se vám bude velmi obtížně prosazovat počátkem týdne v zaměstnání. Naopak uprostřed týdne se budete projevovat i tvářit, jako byste spolkli všechnu moudrost světa. Jenže budete mírně mimo, a když vás vaše drahá polovička vtipně upozorní, že jste patrně prospali několik století, urazíte se. V neděli v podvečer, přesně v 17:38hod, proběhne pro vás jeden z nejsložitějších Úplňků za poslední období. Nastane totiž ve vašem domě osamění, izolace, podvědomí, tajných nepřátel. Můžete si díky tomu připadat jako hlavní postava zpomaleného filmu. Tak si nic náročného ani důležitého na víkend neplánujte, a hlavně šetřete svoji psychiku i fyzičku. Nepijte alkohol, omezte kouření, nejezte v neděli ani příliš tučná či smažená jídla. Jezte zelená jablka, čerstvé okurky, a imunitní systém podpořte dostatečným přísunem čisté vody bez bublinek.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nezadaní Štíři dostanou počátkem týdne příležitost k seznámení. Mnozí velmi rychle vzplanete, ale stejně rychle vaše vášeň patrně vyhasne...Pokud se uprostřed týdne potkáte s člověkem, se kterým jste se delší dobu neviděli, na něco se vymluvte, vemte nohy na ramena, hlavně se nepouštějte do rozhovorů ! V opačném případě se totiž dotyčného či dotyčné nebude schopni zbavit, a jeho či její vnucování může vyvolat u vás doma malou vzpouru. Podvečerní nedělní Úplněk v Panně si posvítí na vaše přátelství a společenskou činnost. Prvotně zbystřete mezi přáteli, můžete být ale proti své vůli a přesvědčení tlačeni k nějakému rozhodnutí určitou skupinkou lidí, na kterých vám záleží. Což by bylo chybou, protože všichni nebudou mít nezištné úmysly, jak se to bude na první dojem jevit. Proto se dá předjímat, že večer se budete na něco zlobit. Je ale otázkou, zda na někoho nebo sami na sebe, že jste někomu či něčemu nesprávnému podlehli...

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne u váýýs pořádně narazí ti, kteří se pokusí strkat "nos" do vašich záležitostí, zejména financí ! Jakékoliv nepravdy vyvrátíte, klidně i něco zalžete, navíc semknete všechny příbuzné v jeden šik, a proti pomluvě se postavíte čelem jako rodina ! Okolo středy se ale začněte krotit. V mnohých z vás se probudí pochybnosti, zda vám stávající vztah neubírá dostatek volnosti, zda do vztahu více nedáváte než dostáváte. A to nejen citově, ale zejména finančně. O svých pochybnostech začnete mluvit nahlas, což nezůstane bez odezvy. Pokud máte partnera či partnerku, kteří ""pojedli vtipnou kaši"", před vstupem do ložnice můžete být požádáni, abyste zaplatili "mýtné"..Nedělní Úplněk v Panně si posvítí na vaše ambice a společenské postavení, kariéru. Ale do hry se může dostat i rodina, domácí problémy, bydlení. Věnujte se i detailům, nic nepodceňujte, hlavně nezlehčujte názor svých nejbližších. Pokud se vaše kariéra dle nějakých informací, které se k vám donesou, začne virtuelně otřásat v základech, poraďte se s advokátem, protože to patrně bude pořádný právní "oříšek".

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne si vždy dopředu promyslete, co byste měli říct nahlas a co byste si měli nechat pro sebe. Nemluvte hlavně o tom, že vám zvýšili plat. Někdo vám začne závidět a následně vymýšlet intriky, jak vám uškodit ! Uprostřed týdne vás setkání s bývalou láskou virtuelně vrátí o několik let nazpět. Dejte si ale pozor na to, aby se vzpomínání nezvrtlo v porovnávání s vašim stávajícím vztahem. Můžete začít stávající partnera či partnerku kritizovat, a zásadní problém bude v tom, že chyby uvidíte pouze na své drahé polovičce, ale svoje nikoliv. Ve dnech víkendu budete velmi problematicky rozlišovat, co je realita a co je jenom sen, vaše vize..! V každém případě se dá napsat, že vaše nápady budou doslova hvězdné, ale na míle vzdáleny realitě. Navíc svoje názory budete hlásat tak hlasitě, že se dostanete do konfrontace se sousedy, příbuznými. Což vám ale prospěje. Díky tomu si totiž ujasníte, kde jste příliš kritičtí, ale i kde si příliš libujete ve fantazii.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne si dejte pozor na náhlou zamilovanost, vzplanutí, které nebude mít dlouhé trvání. Vaše city patrně záhy ochladnou, ale nebudete vědět, jak vztah ukončit ! Uprostřed týdne si uvědomíte, že péče o partnera či partnerku by měla být npro vás samozřejmostí, což ale běžně není, neb vy občas svou starostlivost a péči deklarujete jako jakýsi nadstandart, kterým musíte šetřit. Nedělní Úplněk v Panně si posvítí do vašich sdílených financí, majetku. Hlavně se snažte o to, aby změny, pro které se rozhodnete, odslouhlasili ti, kterých se to také týká. Tedy váš intimní protějšek, tak třebas i obchodní společník, etc..Je ale i možné, že právě v oblasti financí narazíte na nějakou "černou díru""..V takovém případě řešení neodkládejte a hned se snažte zjistit, kdo se snaží vás ve finanční či majetkové oblasti nějakým způsobem podrazit či oblafnout, zejména kam vaše finance odtékají !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny počátkem týdne, počítejte s tím, že před sebou máte 365 dní, které můžete strávit doslova v poklusu, prostě velmi často budete zaneprázdněni ! Spoléhat se můžete celý rok na dobrou paměť, skvělou komunikaci, smysl pro humor. Budete také mít schopnost shromažďovat informace, které využijete ve svůj prospěch.

Uprostřed týdne vás zaskočí setkání s osůbkou, která v minulosti měla prim po určité období ve vašem životě, a prožili jste spolu romantické chvilky. Vaše vzpomínky budou tak živé, že mnozí začnete v duchu probírat možnost, kam by se váš život ubíral, kdybyste spolu vytrvali do dnes. Slunce putuje vašim znamením a v neděli se naproti němu bude pohybovat Luna, která přesně v 17:38hod zazáří v plné síle, tedy nastane Úplněk v Panně. Tento den je důležitý zejména pro Rybky, kteří okolo neděle slaví narozeniny, protože Úplněk bude součástí vašeho ročního horoskopu. Že jste snílci o sobě víte, a i v roce, který je před vámi, občas můžete mít doslova hvězdné plány, ale právě Úplněk v Panně vás vždy vrátí na pevnou zem, a přinutí vás kriticky si přiznat, zda se nehoníte za sny, iluzí.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Spotřebitelská soutěž České bio 2009 
Týdenní horoskop: 1.10. - 7.10.2012 
Týdenní horoskop: 19.8. - 25.8.2013 
Týdenní horoskop: 4.11. - 11.11.2012 
Výsledky dubnové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny