Články

 

18.12.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 19.12. - 25.12.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 51. týden od 19.12. do 25.12. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Střelce, do 22.12. V 6.30 hodin Slunce vstoupí do Kozoroha, nastane tedy nastane zimní slunovrat,

ale než se dočkáme toho, že se opět den začne prodlužovat, prožijeme si z 23., a z 24. na 25.prosince nejdelší noci v roce.

 

Merkur

je ve Střelci, kde setrvá do 8.1.2012

 

Venuše

20.12. vstoupí do Vodnáře, a zde setrvá do 14.1.2012.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.

 

Uran

je v energickém znamení Berana.

 

Neptun

putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny Luna ubývá. Na Štědrý den, v sobotu 24.12. přesně v 19.06 hodin nastane NOVoluní v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Ani blížící se vánoční svátky vás nezabrzdí, a vy si díky své píli přijdete ke slušné sumičce peněz. Jenže se zamotáte do tolika akcí, nebudete schopni odmítnout žádné pozvání. Na to si dejte pozor, protože ani váš energetický potenciál není bezedný. Elán vám může scházet na Štědrý den, zato budete filozofovat, rozdávat rady, naopak v neděli budete energie až příliš.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Na domácí půdě budete pány situace, nic se vám nevymkne kontrole. Uprostřed týdne s vámi zalomcuje citová nejistota, ale za vším bude vězet vaše neopodstatněná žárlivost. Naštěstí Luna vejde do vašeho sektoru erotiky, a vy se v realitě přesvědčíte, že z vašeho vztahu tělesná přitažlivost nevyprchala. Na Štědrý den rodinu šokujete svými nápady. Možná že je začnete nutit odjet na svátky lyžovat do zahraničí, ale je i možné, že se rozhodnete z minuty na minutu něco studovat.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne si sami nakročíte do konfliktu, a přitom se bude jednat o naprostou banalitu, maličkost. Ani uprostřed týdne se nebudete ovládat natolik, abyste někoho občas v zaměstnání slovně neštípli. V závěru týdne se zklidníte, ale horoskop vám doporučuje plánovat si každou akci dopředu, a klidně si udělat písemný seznam. Když vyrazíte na Štědrý den za přáteli, nepijte alkohol, protože se přestanete kontrolovat, zapomenete na čas, a prošvihnete nadělování pod stromečkem.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zamilovat se v tomto týdnu můžete tak intenzivně, že si klidně vezmete od čtvrtka dovolenou, a se svou láskou odjedete na chatu, chalupu, prostě pryč, jenom abyste byli spolu, a hlavně sami. Ostatní budou ke konci týdne mírně experimentovat, a pokud začnete na Štědrý den v kuchyni zkoušet hokusy pokusy, bude z toho pořádná mela, protože nabídnout rodině místo kapra sojový řízek může skončit různě. Doufejte, že to pojmou jako vtip, a mějte připravenou klasickou večeři. Jinak se všichni odeberou do nejbližší restaurace na pořádný bramborový salát a řízek.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud si něčím nebudete zejména v první polovině týdne jistí, dopřejte si oddech, klid, nevrhejte se do akcí, o kterých nebudete přesvědčeni, že dopadnou dobře. Tak se totiž snadno může například stát, že ve sklepu najdete starou, odřenou tašku, a vy ji vyhodíte, jenže v ní bude mít vaše drahá polovička schované dárky, a další dny se budete divit, proč nesedí u televize a nesleduje pohádky, protože váš intimní protějšek bude poletovat po obchodech a shánět pro rodinu na poslední chvíli nějaké překvapení.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nic už doma v první polovině týdně neměňte, neupravujte, nepředělávejte, protože někomu můžete pokazit radost. Vzhledem ke své příslovečné pečlivosti a dokonalosti totiž najdete to, co jste měli najít až pod stromečkem! Na Štědrý den by měli vyrazit na půlnoční nezadaní, protože horoskop naznačuje seznámení, které nebude postrádat správnou dávku romantiky, a velmi brzo začnete spřádat plány na společný život.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pokud budete mít počátkem týdne pocit, že se vám všechno nepodaří do svátků dotáhnout do konce, nepropadejte panice, protože opak bude pravdou! Až do čtvrtka se vám bude skvěle nakupovat, další dny oběhnete všechny přátele a příbuzné, dokonce budete mnozí cestovat na kratší vzdálenosti, nu a v sobotu nevystrčíte nos z bytu, věnovat se budete na plný úvazek svým nejbližším, protože bude probíhat NOVoluní ve vašem sektoru rodiny, předků.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne si srovnáte v hlavě, co všechno musíte do soboty stihnout, vše si pečlivě naplánujete, a vzhledem k Luně ve svém znamení také dotáhnete do konce. Jenže klidu si moc neužijete, protože ve čtvrtek odpoledne vás popadne nákupní horečka, kterou vyvolá nečekaná finanční odměna. Nezapomeňte si koupit i dostatečné množství balícího papíru, protože dárků koupíte daleko víc, než byl váš původní plán. Na Štědrý den si moc neoddychnete. Buď se u vás netrhnou dveře návštěvami, anebo vás popadnou toulavé botky, a na návštěvy se vydáte vy.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Až do středy budete přímo posedlí zvědavostí, ale i obavami, aby někdo z rodiny nenašel vaše dárky, tak je budete přemísťovat opakovaně z místa na místo. Vzhledem k Luně, která vejde ve čtvrtek do vašeho znamení, se začnete scházet s přáteli, popíjet, možná se jeden flám protáhne i do rána. Karambol nastane na Štědrý den, protože budete nevyspalí, možná vás potrápí i menší kocovina, a marně si mnozí budete lámat hlavu, kam jste vlastně počátkem týdne dárky schovali. Na všechny skrýše si vzpomenete až večer.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Malá špetka sobectví vám prospěje zejména v první polovině týdne. Během společenských akcí se totiž seznámíte s lidmi, kteří vám budou prospěšní v budoucnu. Nelekejte se ani pozdních návratů, protože spánkový deficit doženete ve čtvrtek a v pátek, a konec týdne si užijete! Na Štědrý den totiž proběhne NOVoluní ve vašem znamení, do přímého směru se otočí Jupiter, takže se mnohým splní nějaké dávné přání!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nerozčilujte se, když počátkem týdne zjistíte nějakou nespravedlnost. Nadřízení mohou až příliš okatě někoho chválit, a vy přitom víte, že jste profesně zdatnější. Nijak to nekomentujte, ať si z toho někdo nevyvodí dojem, že žárlíte. Hned počátkem nového roku zjistí, že udělali kardinální chybu. Ve čtvrtek a v pátek se kroťte, nemusíte asistovat u přátel na každém mejdanu. Můžete si oslabit imunitu, a trávit Štědrý den na lůžku!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nespokojenost pocítíte počátkem týdne. Ale bude to jenom proto, že termíny dokončení práce budou mírně šibeniční. Stihnete to, tak se nestresujte, naopak se díky své píli dočkáte pochvaly nadřízených! Uprostřed týdne se otřepete, spadne z vás stres i únava, dokoupíte několik dárků, které budou originální, neobvyklé, že obdarovaní budou chvilku pod stromečkem zírat s pusou dokořán. Pořádně zaskočeni budete ale na Štědrý den i vy. Možná vás překvapí návštěva, anebo pozvání, mezi lidi se stejným koníčkem, zálibou, které se věnujete, a vy se mezi nimi budete cítit skvěle, prostě jako ryba ve vodě!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Bioslavnosti 2008 
Měsíc biopotravin se naplno rozjel! 
Šifrování minulosti - osudný rok 2012 
Týdenní horoskop: 8.7. - 14.7.2013 
Týdenní horoskopy: 26.4. - 2.5.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny