Články

 

17.06.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 18.6. - 24.6.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 25. týden od 18.6. do 24.6. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Blíženců, kde setrvá do čtvrtka. 21.6. krátce po půlnoci vstoupí do znamení Raka. Nastane letní slunovrat, který zároveň označuje začátek astronomického léta

 

Merkur

je v Raku kde setrvá do 26.6.2012

 

Retrográdní

Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012. Couvat bude mít až do soboty 27.6., poté bude opět stacionární a přímý směr nabere 30.6.

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 16.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny...

Měsíc ubývá. V pondělí 18.6.2012 v 16.02 hodin nastane novoluní v Blížencích. Poté Luna začne přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne vás to vůbec nebude lákat do společnosti, nejlíp se budete cítit doma, s rodinou. Navštívíte i své rodiče, prodiskutujete nutné úpravy, opravy, malování. Pokud chcete strávit v pohodě víkend, raději nesedejte za volant, nezvedejte telefony přátelům. Když vás někdo pozve na skleničku něčeho ostřejšího, odmítněte. Kromě nevolnosti byste si svým rozpustilým jazykem udělali z jednoho souseda nepřítele.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zkraje týdne poslouchejte pečlivě, co vám druzí sdělují. Obvykle nikam nespěcháte, ale tentokrát budete až do středy pořád něco zařizovat, poletovat od jednoho k druhému, a něco důležitého můžete díky nepozornosti prošvihnout. Během víkendu nečekejte, že si odpočinete. Členové rodiny se od vás nehnou ani na krok, navíc se vzhledem k silnému obsazení Raka dá předjímat, že vás opakovaně překvapí i návštěva.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Až do středy si zpětně kontrolujte, že rodina a přátelé správně pochopili co jim sdělujete. Jinak se zamotáte do zmatků a nechtěných omylů. V zaměstnání se snažte každou práci dokončit, nic neodkládejte na další den. Pozorní buďte zejména v případě, pokud vaše práce zahrnuje počítání. Jinak se v pátek na vaši hlavu sesypou nedodělky, chyby, a vy určitě netoužíte trávit víkend pracovně!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Sice si lidé asi budou mezi sebou šuškat, že začíná blbnout, protože si v první polovině týdne budete mluvit sami pro sebe, ale vy si tím budete dodávat kuráž a ověřovat si, že jste opravdu na nic nezapom,ěli, tak si divných pohledů nevšímejte. Díky tomu totiž ve čtvrtek vstoupíte do období svých narozeniny bez restů, nedodělků z minulosti. Během víkendu se s nikým nepouštějte do diskusí o politice, náboženství, protože můžete pronést jedno slovo, které vás dostane do právních problémů. Někdo vás totiž nařkne například z národnostní netolerance.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zpráva, na kterou čekáte několik týdnů, nedorazí klasickou poštou, ale elektronickou, formou emailu, tak si pro svůj klid kontrolujte až do čtvrtka i spamy, ať ji omylem nevymažete! V závěru týdne se konečně dočkáte pochvaly nadřízených, a je-li vašim šéfem muž, začnete si tykat, a nelze vyloučit, že společně podniknete i se svými rodinami ve dnech volna výlet.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Přátele budete potřebovat hned zkraje týdne. I když nahlas nic neřeknete, budete si vážit toho, že jsou pro vás oporou a vstanou klidně i uprostřed noci, když vám teče do bot. Ke konci týdne se v práci nepřetrhněte, nějakou energii si nechte na víkend. Dny volna totiž strávíte velmi aktivně, dá se napsat, že se zastavíte až v neděli večer. Na neobvyklé, originální kulturní zážitky budete vzpomínat ještě příští týden.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Hned zkraje týdne vám někdo pořádně zabrnká na nervy. Může se například jednat o právní spor, kde někdo bude vypovídat ve váš neprospěch, jenže vy vůbec nebudete chápat, o čem to dotyčný mluví. Prostě bude lhát. Zůstaňte v klidu, protože lež má krátké nohy. Ke konci týdne se do kauzy vloží někdo z vašich věrných kolegů, a dotyčný mystifikátor bude litovat, že něco vůbec vypustil z úst.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud máte příbuzné nebo přátele, kteří žijí dlouhodoběji v cizině, postarají se vám o pořádný šok. Pozvou vás k sobě na dovolenou, a nebude se jednat o obyčejný pobyt. Že byste mohli trávit dny volna v deštném pralese nebo na luxusní jachtě vám samozřejmě vyrazí dech. Sice vás ke konci týdne v zaměstnání naštve, že máte opravovat po někom kardinální chyby, ale vy si s nečekaným úkolem hravě poradíte. Ve dnech víkendu nepijte alkohol. Přestanete se kontrolovat, vyvedete malou lotrovinu, a doma s vámi začnou komunikovat až v pondělí.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud nejste spokojeni v stávajícím partnerství, hned zkraje týdne to rozseknete, a vztah ukončíte. Sami dlouho nebudete, protože od čtvrtka začnete do okolí vyzařovat přímo magický sex appeal, a opačné pohlaví se na vás bude lepit jako vosy na med. Pokud vlastníte nemovitost, ve dnes víkendu si zkontrolujte v katastru nemovitostí, zda nedošlo ke změně. Může jít o chybu počítačového systému, ale horoskop naznačuje i možnost, že jste v minulosti opomněli zaplatit například malou pokutu, a věřitel se zástavou začne domáhat svých práv.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud dlouhodoběji řešíte nějaký zdravotní problém, zkraje týdne zajděte na kontrolu. Lékař pro vás bude mít nějakou novinku, díky které se zdravotního handicapu zbavíte jednou provždy. Ke konci týdne se řiďte svou hlavou, nikoliv radami příbuzných, sousedů. Předejdete tím pořádnému maléru a patrně i partnerské krizi. Zejména klepy neberte vážně. Někomu vadí váš spokojený život, a tak si začne vymýšlet neuvěřitelné příběhy o vás nebo vaší drahé polovičce, kterým ale neuvěří ani malé dítě.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne se snažte trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu, a hlavně nepodléhejte splínu. Na zklidnění vám bude stačit tichá hudba a kontakt s vodou, tedy koupání, pomalé plavání. Nákupům a větším investicím se vyhněte ke konci týdne. Můžete se stát obětí kapesního zloděje, ale horoskop nevylučuje, že když nebudete opatrní, naletíte podvodníkovi a přijdete o větší sumičku peněz.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Skvělé dny čekají na umělecky nadané jedince. Vaše nápady budou originální a vaše slova budou mít přímo magickou moc! V druhé polovině týdne byste měli být opatrnější v zaměstnání, zejména když je vaše práce propojena s lidmi. Menší nedorozumění může vygradovat v ostrý konflikt. Ve dnech víkendu se dozvíte méně příjemnou informaci o jednom členu rodiny, nebo se to může týkat někoho z přátel. Připomeňte si, že nikdo není dokonalý a snažte se dotyčného vytáhnout z průšvihu.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Bioobchod.cz míří do Prahy 
Týdenní horoskop: 25.4. - 1.5.2011 
Týdenní horoskop: 30.8. - 5.9.2010 
Veletrh BIOSTYL, ESOTERIKA A ECOWORLD již pár dní 
Výsledky listopadové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny