Články

 

14.10.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 15.10. - 21.10.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 42. týden od 15.10. do 21.10. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v harmonickém znamení Vah.

Do znamení Štíra vstoupí ve středu, 23.10.

 

Merkur

je ve Štíru, kde setrvá do 29.10.

 

Venuše

je v pečlivém znamení Panny kde setrvá do 28.10.

 

Mars

je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.

 

Retrográdní

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

Přímý směr opět nabere 3.2.2013.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

V pondělí 15.10. nastane v 13.03 hodin novoluní ve Vahách.

Poté Luna začne přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Spoustu věci ve svém životě můžete v tomto týdnu změnit k lepšímu. Důležité bude, abyste si uvědomili, že nemusíte jednat energicky, bojovat. Úsměvem a milým slovem dokážete zázraky, naopak když druhým začnete rozkazovat, umanutě si na něčem trvat, ostatní se k vám otočí zády, začnou vás ignorovat, nevyjímaje vaši drahou polovičku.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne se věnujte svému tělu. Zajděte si do sauny, na masáž, budete se cítit skvěle i další dny. Nezadaní se mohou zamilovat okolo středy. V závěru týdne vám do života vstoupí někdo další, a vše bude úplně jinak. Rychle se odmilujete a opět zamilujete. Unáhleně budou jednat i nezadaní. Když neudržíte na uzdě emoce, a sarkastickými poznámky okolo sebe budete zvyšovat napětí, příští týden si to budete muset žehlit nejen v rodině, ale i mezi přáteli.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Možná budete mít pocit, že vás neviditelná ruka drží za nohu, vy se nemůžete hýbat, reagovat jak byste potřebovali, a okolo vás se díky tomu začínají vršit problémy. Vaše tempo zpomalí retrográdní Jupiter. To co vy budete vnímat jako negativum, vám ale prospěje. Každou akci zvážíte z několika úhlů pohledu a až potom začnete jednat, neuděláte žádné unáhlené rozhodnutí,

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Na domácí půdě si udělejte pořádek hned zkraje týdne. Počínaje úklidem, vyházením nepotřebných věcí, a konče zklidněním vztahů, vyřešením problémů. V dalších dnes vám totiž díky zaměstnání na rodinu moc času zbývat nebude. Nelze ani vyloučit menší úraz, nebo pobolívání kolen, což vás omezí v pohybu, a vy budete rádi, že sedíte v teple u televize a nemusíte nic dělat.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne si udělejte pořádek ve financích. Díky tomu si v dalších dnech budete užívat bez výčitek svědomí výlety do přírody, ale i nejeden noční mejdan s přáteli. Jenom si dejte pozor, abyste až příliš nepodlehli bujné fantazii. Můžete se totiž vrhnout střemhlav do akce, která prostě zrealizovat nepůjde. Bude to pro vás ale poučné, protože si příště dáte pozor, a nebudete důvěřovat cizím lidem.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Kroťte se v první polovině týdne. Doma nebudete mít stání, a tak si bez ohlášení zajdete na návštěvu k příbuzným, a máte-li zahrádku, místo hrabání listí budete hodiny klábosit se sousedy. V druhá polovině týdne budete kreativní, víc se budete věnovat zábavě než práci, možná vás dokonce políbí umělecká múza. To se projeví mnoha způsoby. Možná si půjdete s dětmi pouštět draka, nebo si vydlabete dýni, ale nelze ani vyloučit početí potomka.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nebojte se zkraje týdne zvýšit hlas, když se dostanete do problémů. Ustupováním totiž uškodíte sami sobě. Sice se okolo vás v dalších dnech několik kritiků, kteří vám razantnější chování vyčtou, ale to vám může bát srdečně jedno. Přeci se nenecháte válcovat druhými! Víkend budete trávit s rodinou, zajdete si popovídat s prarodiči, a vůbec nelze vyloučit, že na vás padne malá tíseň. Depresi zaženete v neděli delší procházkou v přírodě, ale i poslechem hudby.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V pondělí uděláte nezištně dobrý skutek, a to se vám bude v dalších dnech vracet i s úroky. Lidé k vám začnou být upřímnější, sdílnější, a tak se během rozhovorů dozvíte i něco z jejich soukromí. Od čtvrtka budete neustále v pohybu. Možná vás čeká spousta pochůzek po městě či úřadech, anebo cestování na kratší vzdálenost. Zpomalte během víkendu, a když budete sportovat, určitě si nezapomeňte doma helmu!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí budete slavit veřejný úspěch, ale v dalších dnech se stáhnete do ústraní. Možná si o vás někdo začne starat víc než je zdrávo, a pomluvami vám pořádně rozhodí emoce. Anebo se zamilujete tak intenzivně, že dny budete trávit o samotě se svou novou láskou. Ve dnech víkendu podniknete větší nákupy. Nelze ani vyloučit nález věci, cenného předmětu, anebo setkání s člověkem, se kterým jste trávili spoustu času v dětství.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Možná vás hned zkraje týdne čeká kariérový vzestup, profesní úspěch, ale moc dlouho se radovat nebudete. Hned v dalších dnech si budete muset vyslechnout jízlivé, závistivé poznámky. Dokonce i někdo z přátel se do vás rýpne. Vám dojde trpělivost a předvedete, že když jde do tuhého, umíte slovně taky pořádně kousnout. Hlavně nedávejte najevo slabost, že vás konflikty mrzí. On nebude nikdo šetřit vás, tak není důvod, abyste vy byli shovívaví! Díky tomu se ve dnech víkendu budete cítit skvěle, silní, energičtí!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Dokázat v následných dnech můžete hodně, ale pouze v případě, že překonáte lenost a nerozhodnost! Představivost vám chybět nebude, ani dobré nápady, takže budete potřebovat člověka, který vás mírně popostrčí k akci. To může být někdo z kolegů, přátel, kteří se například rozhodli studovat, a svými následnými úspěchy vás ohromí, takže se i vy rozhoupete, a začnete si například zvyšovat kvalifikaci.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V tomto týdnu budete muset udělat zásadní rozhodnutí, najít střední cestu mezi tím co chcete a co můžete. Zni to sice banálně, ale až menší problém uprostřed týdne vám naznačí, kam byste měly směřovat energii a aktivity, aby vám život nepřipomínal jízdu kočáru na kamenité cestě. O nic nepřijdete, naopak změnou organizování práce si ušetříte spoustu času, a konečně si ve dnech víkendu najdete i chvilku na své přátele, zábavu.

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Krásné vánoční svátky! 
Týdenní horoskop: 10.9. - 16.9.2012 
Výsledky dubnové soutěže 2010 
Výsledky květnové soutěže 2010 
Září - Měsíc biopotravin 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny