Články

 

09.01.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 10.1 - 16.1.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 2. týden od 10.1. do 16.1. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

ve středu 22.12. vstoupilo do znamení Kozoroha. tedy nastal Zimní Slunovrat To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu, virtuelně otevřelo dveře Slunci, aby se mohl vrátit jeho sluneční jas. Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy a vládu přebírá moudrý Saturn.

 

Merkur

prochází znamením Střelce. Ve čtvrtek 13.1.2011 v 12:31hod vstoupí do znamení Kozoroha

 

Venuše

prochází znamením Střelce.

 

Mars

je v Kozorohu. V sobotu 15.1.2011. v 23:34hod vstoupí do znamení Vodnáře, kde setrvá do 23.2.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb,

kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 20.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

je ve Vahách,

a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 11.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 19.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. Ve středu 12.1. v 12:33hod nastane první Lunární čtvrť v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V pondělí odpoledne v 16:26hod Luna vstoupí do vašeho znamení, a ve středu v 12:33hod doroste ve vašem znamení do své první čtvrti. Může to ve vás vyvolávat prapodivné pocity, nejistotu. Vaše chmury ale s přehledem zaženou nadřízení, neb vám dají najevo, jak vám důvěřují, mnozí dokonce dostanou jakýsi dohled nad ostatními. V každém případě dostanete v první polovině týdne šanci získat ve své profesi větší prestiž, moc. Ke konci týdne překvapíte svoji drahou polovičku, protože se rozhodnete zlepšit svoji image, vizáž. Oproti jiným dnům budete v sobotu a v neděli navíc přepečlivě dbát na detaily, neunikne vám sebemenší nedostatek, a než vyjdete ven, několikrát zkontrolujete svůj vzhled, účes.


Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne se bude dít opak toho, co budete chtít vy. Když například zahnete doleva, někdo vás upozorní, že to je špatně, že máte jít doprava. A takhle to může být se vším. Jakmile uděláte krok dopředu, hned budete nuceni couvat. Šetřete energií, držte se až do středy večera v pozadí všeho dění, nechte druhé, ať rozhodují, namáhají se, neb ikdyž něco uděláte, hned se dozvíte, že to je špatně. Až příliš osobně budete brát ke konci týdne to, když někdo nebude souhlasit s vašimi názory, nebo když vás slovně lapí do pasti. Svými všetečnými otázkami vás totiž ve dnech volna kdosi opakovaně uvede do rozpaků, možná i ztrapní, a vás to začne rozčilovat.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne se opakovaně budete vracet v myšlenkách do období počátku vašeho intimního partnerství. Promítnete si v duchu i nejžhavější intimní chvilky. To také bude důvod, proč ve dnech okolo středy mírně odseknete přátelům, když vás začnou vábit na nějaký bujarý večírek. Dáte totiž přednost večeru ve dvou, intimnímu prostředí domova, před práteli i zábavou. Ve dnech víkendu vám konstelace připomenou, že nepřátelům se nemůžete vyhýbat donekonečna. S osůbkou, o které víte, že vám škodí, si promluvte, snažte se dosáhnout příměří ! Do vaší rodiny to vnese klid. Přestanete totiž pátrat, zda na vás určitý člověk opět nechystá nějakou lumpárnu .


Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Kolegové ani nadřízení nebudou okolo středy věřit svým očím ani uším, protože porušíte nejednu svoji tradici. Dokonce budete dělat dojem, že jste vyhlásili válku, stylem "já proti všem" ! Naštěstí vaši nadřízení i vaše drahá polovička to pojmou jako vaši momentální nenáladu, rozmar, a nic z toho vyvozovat nebudou. Ve dnech víkendu vsaďte na komunikaci, neostýchejte se svoje názory a myšlenky prezentovat veřejně. Můžete se totiž seznámit s osůbkou, se kterou navážete velmi hluboké a věrné přátelství ! Navíc si prostřednictvím komunikace, tedy slovního projevu, můžete splnit nějaký svůj sen ! Živíte-li se prací s lidmi či písemným, slovním projevem, nevylučuji, že dostanete nabídku ke spolupráci s nějakou organizací, společností.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Až do středy večera si pečlivě zkontrolujte všechny termíny, plánované akce. Pokud máte v zaměstnání vedoucí post, procházejte si pečlivě doklady, např. ku zboží, poštu, etc. Někdo vás může zaskočit běžnou žádostí, a pokud nebudete mít vše v pořádku, můžete se ztrapnit neschopností cosi dohledat. Během víkendu se vše bude točit okolo milostných vztahů. Pokud vaše partnerství neprověřil čas, popadne vás podezřívavost, a je dokonce možné, že vztah ukončíte. Napětí ale můžete vyvolat i v trvalém, stabilním vztahu. Velmi problematicky totiž v sobotu a v neděli budete rozlišovat, kdo vás klame, podvádí, a naopak kdo to s vámi myslí upřímně.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne pocítíte strach. Budete se bát o svoji drahou polovičku, a máte-li děti, uděláte vše proto, abyste předešly jakémukoliv zranění, a tak jim striktně zakážete i nějaké hry.

Budete-li víkend trávit v zaměstnání, snažte se držet ověřeného hesla mluviti stříbro, ale mlčeti zlato. Povšechně se vám vyplatí velká sebekontrola při kontaktu s nadřízenými i kolegy, zejména něžného pohlaví, tedy ženami. Svoji kariéru totiž můžete ohrozit jednou neuváženou větou !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nervozní atmosféru v rodině budete v první polovině týdne vytvářet svým neklidem a neposedností. Rozhodnete-li se pro nějaké změny, úpravy v bydlení, vše nejprve prokonzultujte s intimním protějškem !

Ke konci týdne budete v mysli probírat, zda něco nemůže ohrozí vaši finanční jistotu. Dokonce popřemýšlíte, zda máte dostatečně zajištěný majetek proti rozmarům počasí. Doporučuji vám spojit se s pojišťovacím agentem a probrat možnosti pojištění. Jinak si do hlavy zasejete bubáka, a pokazíte víkend nejen sobě, ale i svým nejbližším!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Svými katastrofickými scénáři vyvoláte v první polovině týdne ostrý střet v zaměstnání. Nahlas totiž budete probírat, zda firma kde pracujete bude i v budoucnu prosperovat. O svých obavách z budoucnosti s nikým v zaměstnání nemluvte, a až do čtvrtka nečtěte bulvární plátky. Ať se ve dnech víkendu ve vašem bytě stane cokoliv, neřešte nic, na co nebudete mít dostatečnou hotovost. Hlavně si nesjednávejte ani nepodepisujte půjčku ! Půjčíte-li si v sobotu či v neděli peníze, dobrovolně se tím připravíte v následných měsících o standartní životní úroveň i klidné spaní !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nedůtkliví a nervozní budete v první polovině týdne. Za vaší nenáladou budou vězet finance. Je otázkou, zda jste za zábavu v předchozím období neutratili až příliš peněz, a okolo středy mnozí nebudete mít na uhrazení důležité platby. Bude to pro vás užitečná lekce, že i vy máte myslet na zadní kolečka a nesahat na finanční rezervu ! Od čtvrtka až do soboty odpoledne nepijte ledové nápoje, pečlivě si kontrolujte i to co jíte. Lze totiž předjímat, že i potraviny, které běžně konzumujete mohou ve vašem organizmu vyvolat alergickou reakci. V uvedených dnech nepijte ani alkohol.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud okolo středy slavíte narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude první Lunární čtvrť v Beranu. V následných 365 dnech budete přesně vědět, kterou oblast ve svém životě musíte přeorganizovat. Zejména středeční oslavenci mají před sebou rok, ve kterém nebudete tápat, a pokud se vám v něčem nebude dařit, uděláte změnu. Od čtvrtka až do soboty odpoledne budete velmi nepozorní, roztěkaní, proto bude rozumné, když se vyhnete nákupům. Můžete se totiž díky nepozornosti stát velmi snadnou kořistí kapesních zlodějíčků. Snažte se vyhýbat prachu, a jste-li kuřáci, prospěje vám pravidelná procházka na čerstvém vzduchu.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne si v duchu díky velmi nestandartní situaci nejednou v duchu položíte otázku, zda se můžete cítit bezpečně v ulici či v domě, kde bydlíte, zda je pro vás stávající bydliště opravdovým domovem. Pokud ne, začnete přemýšlet o změně, stěhování. Mnozí s vás sami sobě slíbíte, že si přestanete všímat těch sousedů, kteří ve vás vzbuzují nedůvěru. Malé varování mám na víken pro nezadané. Pokud v sobotu či neděli navážete milenecký vztah, můžete to být vy, kdo vždy bude platit lístky do kina či útratu v restauraci. Dokonce vás může nová láska podvádět, což ale vy to díky zamilovanosti budete mít tendenci přehlížet.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne raději nechoďte na nákupy. I sebemenší zdražení vás rozruší ba rozčílí ! Spoléhejte se hlavně sami na sebe, a snažte se mít zejména okolo financí i práce otevřena zadní vrátka. Nevylučuji totiž krach společnosti či firmy, se kterou máte dlouhodobější profesní plány. Opatrní budďte při procházkách, výletech, stejně tak jako při jízdě autem od čtvrtka až do soboty odpoledne. Nechoďte ani nejezděte do míst, která neznáte. Můžete totiž zabloudit. Rozumné bude i vyhýbat se rodinným sešlostem. Díky problémům a starostem příbuzných totiž můžete mít bezesný víkend !


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Další prodejna je rájem myší 
Přednáška - Imunita a výživa 
Spotřebitelská soutěž České bio 2009 
Týdenní horoskop: 15.7. - 21.7.2013 
Výsledky prosincové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny