Články

 

26.06.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 27.6. - 3.7.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 26. týden od 27.6. do 3.7. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

v úterý 21.6. v 19:26 hodin vstoupilo do znamení Raka, tedy nastal Letní Slunovrat, který nám oznamuje začátek astronomického léta. V Raku bude Slunce putovat do 23.7.

 

Merkur

putuje znamením Raka. Zde setrvá do 2.7.2011.

 

Venuše

je v Blížencích Do znamení Raka vstoupí 4.7.2011.

 

Mars

je v Blížencích, kde setrvá do 3.8.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře. Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V pátek 1.7. v 10:54 hodin nastane Novoluní v Raku a současně dojde k částečnému zatmění Slunce.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Pomáhat s problémy sousedům či příbuzným budete v první polovině týdne a horoskop nevylučuje, že daleko častěji budete cestovat na kratší vzdálenosti. I přes velké časové vytížení si najdete čas i na výlet nebo grilování s přáteli. V druhé polovině týdne o sobě dá vědět částečné zatmění Slunce v Raku, a vy se soustředíte na problémy uvnitř rodiny. Když se vám podaří předejít střetu mezi mladší a starší generací, a prožijete spokojený víkend.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Dařit se vám bude v první polovině týdne ve finanční sféře. Zejména pokud podnikáte nebo máte obchod, zaznamenáte vyšší zisky. Blahodárný vliv na vás bude mít v druhé polovině týdne voda. Jakmile vás popadne netrpělivost nebo budete nervózní, osprchujte se nebo si jděte zaplavat. Klidnou mysl a jasné uvažování budete potřebovat, protože částečné zatmění Slunce naznačuje zhoršení vztahů s příbuznými, sousedy, nebo sourozenci díky klepům, nejasným informacím. Předejít tomu můžete větší tolerancí a hlavně tím, že nebudete na druhé křičet, dokud si neprověříte pravdivost informací.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne vám díky spěchu budou padat věci z rukou, dokonce se můžete zranit, takže zpomalte tempo, ono vám nic neuteče!

Naštěstí budete mít skvělou intuici, problémy vycítíte ve vzduchu dopředu, je ale otázkou zda, budete svému podvědomí naslouchat. V druhé polovině týdne si občas dáte studený obklad na čelo. Zaskočit vás totiž mohou neplánované výdaje na tábor nebo zájezd svých ratolestí, je také možné, že budete muset finančně podpořit někoho blízkého z rodiny.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Snažte se na sebe neupozorňovat, a až do čtvrtka se nikomu nesvěřujte se svými plány, záměry. Pokud budete mít pocit, že jste oteklí, pijte zelený a kopřivový čaj, jezte melouny, čerstvé okurky, vaše tělo totiž bude mít tendenci zadržovat vodu. V druhé polovině týdne budete mít pocit, že nejste svobodní, že se nemůžete rozhodovat podle svého, naopak se musíte neustále někomu podřizovat. Nikomu se se svými pocity raději nesvěřujte, spíše sledujte, jak se k vám chovají nejbližší, rodina. Tak zjistíte, že je to jenom váš subjektivní pocit.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Připravte se na to, že ve dnech tohoto týdne si budete občas připadat, že vidíte druhým do duše, a jste schopni odhalit i jejich tajemství. Na stranu druhou byste neměli podceňovat své sny, protože v nich najdete vysvětlení jisté zvláštní události, kterou jste si neuměli v minulosti racionálně vysvětlit. Nebudete-li se cítit zdravotně v pohodě, nařiďte sami sobě odpočinek, relaxaci, energie se vám opět vrátí během víkendu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Rozhodné, asertivní chování vám přinese úspěchy v první polovině týdne. Nadřízení se budou divit nejen vašim originálním nápadům, ale hbitým, rychlým reakcím. V druhé polovině týdne se připravte na to, že nebudete mít jistotu, co nastane za chvilku. Zejména se nespoléhejte na sliby přátel, zatmění Slunce vám několik lidí ukáže v jiném světle, a když se nebudete spoléhat na sebe ale na někoho jiného, můžete se dostat do pořádných problémů.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zejména pokud cestujete nebo trávíte dovolenou v zahraničí, do života se vám může připlést v první polovině týdne osůbka, se kterou si vzájemně padnete do oka, což se týká i zadaných! Komplikované vztahy v rodině, s příbuznými, nebo s člověkem, který je pro vás autoritou, což může být i někdo z nadřízených, budete muset řešit v druhé polovině týdne. Na víně bude pravděpodobně to, že jste v minulosti nevyřešily nějaký problém, a on opět vypluje napovrch.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne nezapomínejte na to, že po práci má následovat odpočinek, relaxace. Pokud okamžitě ze zaměstnání zamíříte za zábavou, uprostřed týdne vás může únava přinutit ulehnout na lůžko! V druhé polovině týdne se snažte neprovokovat porušováním nepsaných pravidel, jinak začnete mít problémy s úřady, zatmění Slunce nevylučuje ani to, že svým chováním porušíte zákon. Jak tomu čelit? Méně mluvit, i za volantem dodržovat pravidla silničního provozu a když vám někdo poleze na nervy, nenechte se vyprovokovat!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne se budete naprosto bez problémů seznamovat s novými lidmi, a jste-li nezadaní, horoskop nevylučuje ani romantické dobrodružství! Dokonce nelze vyloučit, že se seznámíte na oslavě u přátel. V druhé polovině týdne se snažte vyhýbat finančním dluhům, opatrní buďte při sportování i jízdě autem. Velké zklamání vám může způsobit člověk, kterému důvěřujete, což může být někdo z přátel ale i z rodiny. Je možné, že budete nuceni za někoho z nich zaplatit dluh.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Spoustu času budete muset věnovat v první polovině týdne rodině, domácnosti, horoskop nevylučuje, že budete muset řešit problémy, které vzniknou na domácí půdě jednoho příbuzného. Může jít ale i o stěhování, malování bytu. V druhé polovině týdne nastane zatmění Slunce ve vašem partnerském sektoru. Pokud podnikáte, mějte oči otevřené, hlídejte si společníky, ale nějaká nestandartní událost může nastat i ve vašem manželství, intimním partnerství. Vy nebudete ochotni přistoupit na kompromis, protistrana také neustoupí, a problém budete řešit ještě ve dnech víkendu.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud je váš vztah mladý, prostě jste se nedávno zamilovali, v první polovině týdne budete s partnerem připomínat dvě holubičky, vůbec se od sebe nehnete, a do práce budete chodit unavení, protože proklábosíte nejednu noc. Pokud vztah nemáte, je možné, že až do čtvrtka nebudete vědět, kam dřív skočit, protože paralelně navážete vícero mileneckých vztahů. V druhé polovině týdne si pečlivě hlídejte co jíte i pijete, sázejte na teplou stravu. V opačném případě vám žaludeční nevolnost pokazí i víkend.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Energii i čas věnujte v první polovině týdne svému bydlení. Hlavně se snažte zbavit všech věcí, které nepotřebujete, o které permanentně klopýtáte, a mějte byt jako ze škatulky! Opakovaně vás může přepadnout návštěva, a zejména ženy si všechno budou prohlížet jako kontrolor! Pokud máte milenecký vztah, v druhé polovině týdne, zejména v pátek, si dejte pauzu. Nebudete si rozumět jako v jiných dnech, uvidíte na sobě jenom to špatné, a od hádky nebude daleko k rozchodu.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

PF 2010 
Týdenní horoskop: 1.4. - 7.4.2013 
Týdenní horoskop: 16.8. - 22.8.2010 
Týdenní horoskop: 17.10. - 23.10.2011 
Týdenní horoskop: 27.8. - 2.9.2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny