Články

 

16.06.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 17.6. - 23.6.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 25. týden od 17.6. 2013 do 23.6. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

opustí znamení Blížencích v pátek, 21.6., a v 7.04hodin vstoupí do Raka

 

Merkur

je v Raku, kde setrvá do 8.8.

 

Venuše

je v Raku, 27.6. vstoupí do Lva.

 

Mars

je v Blížencích. Do Raka vstoupí 13.7.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc dorůstá... V neděli 23.6. nastane v 13.32 hodin úplněk v Kozorohu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Každý den tohoto týdne vám vytvoří nějakou velmi slibnou příležitost, a to například zvýšit si pravidelné příjmy, najít společnou řeč s rozhádanými příbuznými, a v neposlední řadě i obstarat si například lepší bydlení. Bude to chtít od vás jedno jediné, zpomalit tempo a sledovat okolo sebe cvrkot!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Máte rádi pohodu, klid, ale toto jsou atributy, kterých si v následných dnech moc neužijete, budete totiž pořád v letu. Nicméně, okolo středy si najděte čas a kupte si los, protože se nedá vyloučit výhra, a ve dnech víkendu si dopřejte relaxační výlet v okolí svého bydliště, protože zažijete něco magického, nevysvětlitelného, nepopsatelného, neuchopitelného!

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V tomto týdnu byste měli pořádně zostra šlápnout do pedálů, zapomenout na lenost, protože na co sáhnete, to pod vašimi dotyky rozkvete! Štěstěna vám bude sedět na rameni, tak toho využijte, protože Slunce ve vašem znamení se dostane do konjunkce s blahodárným Jupiterem opět až za dlouhých dvanáct let!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Oproti jiným znamením budete v tomto týdnu opatrnější, každý krok si dopředu promyslíte. Poslouchat budete svůj vnitřní hlas, což vám jenom prospěje. Navíc se o svých aktivitách nikomu nebudete svěřovat, až v sobotu rodinu pořádně překvapíte nějakým zásadním rozhodnutím, životním krokem, který bude tak odvážný, že ho budete muset několikrát vysvětlovat hlavně své drahé polovičce ještě v neděli večer.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Na příjmu buďte dvacet čtyři hodin denně až do pátku! Bude to telefon nebo mailová zpráva, která vám zprostředkuje pozvání na zajímavou akci, při které se seznámíte s těmi správnými lidmi, kteří v budoucnu sehrají důležitou roli ve vaší kariéře! Ve dnech víkendu budete nepozorní, zasnění. Tak když vyrazíte na houby do neznámé krajiny, raději si vemte průvodce, protože kromě bloudění vám hrozí i menší zranění!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nenamlouvejte si, že všechno má svůj čas, a když se nadřízení začnou pídit po dalším člověku do nového projektu, bez zaváhání jim své znalosti a um nabídněte! Když budete vyčkávat, někdo rychlejší vás předběhne a to by byla škoda, protože váš horoskop ukazuje v tomto týdnu na vzestup v kariéře! Ve dnech víkendu dejte přátelům vale a věnujte se svým nejbližším. Někdo z dříve narozených bude mít menší splín, tak povolte otěže, a vymyslete pro celou rodinu nějakou zábavu!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Obvykle se držíte stranou ostřejších rozhovorů, ale v tomto týdnu se budete chovat přesně naopak. Své si řeknete, ačkoliv budete vědět dopředu, že s vámi některé osůbky souhlasit nebudou. Dokonce se mnozí vzhlédnete v dobrodružné dovolené, a její koupi si prosadíte klidně i proti celé rodině. Dohadovat se budete ještě v neděli večer, ale vy ze svých plánů tentokrát neustoupíte!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Doslova pobláznit se vám mohou v tomto týdnu hormony. Což prospěje nezadaným, protože do okolí budete vyzařovat tak velký sex appeal, že k sobě přitáhnete silou myšlenky osůbku svých snů. Naopak nezadané bude stát hodně sebeovládání, aby nepokukovali na cizí dvoreček. Když v sobě zburcujete všechnu vůli, již v sobotu budete děkovat osudu, že jste nesklouzli k nevěře. Pokud ale v cizí ložnici skončíte, již v neděli si o vašem záletu bude povídat každá drbna v ulici kde bydlíte!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Podnikatelům v tomto týdnu přinese Jupiter na zlatém podnosu výhodnou smlouvu, ale měli byste ještě smlouvat, protože při jeho konjunkci se Sluncem v Blížencích dokážete pro sebe vyjednat hvězdné podmínky! Žijete-li ve vztahu na divoko, ve dnech okolo středy si začnete říkat, že vás partnerský život je díky tomu jakoby polovičatý, a začnete zvažovat legalizaci vztahu. Ve dnech víkendu vás popadne spořivá nálada, a je možné, že místo za zábavou zamíříte na brigádu.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Možná že narazíte v tomto týdnu na problémy v zaměstnání, ale každý se jakoby vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Ve dnech okolo středy si ověříte, kdo je v zaměstnání váš přítel a kdo rival. Nadřízení vás pověří zajímavou prací, stanete se možná i vedoucími menšího týmu, a z reakcí ostatních poznáte, kdo vám to přeje, a kdo naopak závidí. Ve dnech víkendu byste si měli dopřát hojně zábavy, nemyslet jenom na povinnosti, protože byste tím v intimním partnerství mohly odstartovat malou krizi.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Živíte-li se kreativně, uměním, zábavou, máte před sebou nabitý a zároveň velmi úspěšný týden. Slavit budou i nezadaní, protože během konjunkce Slunce s Jupiterem ve vašem sektoru romantiky máte velkou šanci navázat milenecký vztah. Opatrní ale buďte během víkendu. Nejezte nic, s čím nemáte zkušenosti, a pozor si dávejte i při výletech, hrozí vám totiž nevolnost a současně i zranění!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Velmi chytře si poradíte s menší dezinformací počátkem týdne. Nerozčílíte se, ale vše vysvětlíte do nejmenšího detailu a člověka, který vás obviní z chyby uděláte hlupáka. Uprostřed týdne vám bude úplně jedno, že je ideální počasí na koupání, a dokud nebudete mít dokončenou menší úpravu v bytě, nevystrčíte ven ani nos. Pokud vás dlouhodoběji rozčiluje někdo z přátel, během víkendu vyvoláte naschvál hádku. Servítky si brát nebudete, a minimálně další týden se při potkání oba budete tvářit, že se neznáte.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 2.5. - 8.5.2011 
Týdenní horoskop: 22.4. - 28.4.2013 
Týdenní horoskop: 26.12. 2011 - 1.1.2012 
Výherci říjnové soutěže 2014 
Výsledky prosincové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny