Články

 

11.07.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 12.7. - 18.7.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 28. týden od 12.7. do 18.7. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Raka. Zde setrvá do 23.7. kdy v 0:38hod vstoupí do znamení Lva.

 

Merkur

je ve znamení Lva. Do následného znamení Panny vstoupí 29.7. v 23:47hod.

 

Venuše

putuje znamením Panny. 7.8. v 6:00hod vstoupí do znamení Vah.

 

Mars

prochází znamením Panny, kde setrvá do 30.7. kdy v 1:47hod vstoupí do znamení Vah

 

Jupiter

putuje znamením Berana Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

je ve znamením Panny. kde setrvá do 21.7.2010. Tento den v 16:28hod vstoupí do znamení Vah.

 

Uran

je retrográdní a prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,

a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...

Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna přibývá, a v neděli 18.7. krátce po polední nastane první Lunární čtvrť ve Vahách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Velký zájem o vše skryté, tajemné a neznámé ve vás probudí konstelace v první polovině týdne. Využijte své vrozené schopnosti rychle se rozhodovat, neb dostanete příležitost "vyboxovat" si práci, která vás nejenže bude bavit, ale může být dokonce spojena se studijním pobytem v zahraničí! V druhé polovině týdne bude kritičtí, mnozí až k neúnosnosti. Zejména jakýkoli zlozvyk své drahé polovičky budete mít tendenci zveličovat, z komára uděláte velblouda, a vyčítat můžete i to, co se nikdy nestalo. Je jasné, že tím začnete vyvolávat v manželství, partnerství dusnou atmosféru. Pozor na to, neb dokonce během víkendu můžete vyvolat díky prkotinám partnerskou krizi !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Nebojte se dávat v první polovině tohoto týdne intimnímu protějšku otázky ""na tělo"". Konstelace vám propůjčí schopnost odhalit vše skryté, to co jste v mileneckém vztahu doposud neměli možnost postřehnout ! Máte-li děti, pokud budete pozorní, odhalíte nějakou jejich zvláštní povahovou vlastnost, o které jste neměli ani tušení.

V druhé polovině týdne budete hledat velmi problematicky rovnováhu. Zejména ti, kteří budou víkend trávit v zaměstnání, začnou narážet na ulejvání kolegů i nadřízených, takže cizí povinnosti začnou padat na vaši hlavu. Můžete být tak zaneprázdněni, že opomenete dodržovat pitný režim a zejména v sobotu vám může být nevolno. Proto udělejte vše proto, abyste ve dnech víkendu pili minimálně 2litry čisté vody bez bublinek denně, omezte v sobotu a v neděli kávu, naopak vám prospěje pít zejména mezi 15. až 19.hod šípkový čaj.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne vás jako magnet budou přitahovat rodinná tajemství, kořeny rodiny a prarodiče, etc...Je i možné, že budete prohlížet stará alba s fotkami svých předků, abyste přišli na nějakou záhadu vašeho rodu. Nepodceňujte maličkosti, neb můžete přijít na majetek či dědictví, které díky úřednímu šimlu bylo "zapomenuto" !

V rduhé polovině týdne se romantika ve vašem intimním vztahu někam rozplyne, a vduch mezi vámi a partnerem, dokonce i dětmi, může notně zhoustnout. Příčinou bude fakt, že někdo poruší nějakou dohodu, slib, a ten druhý se začne čertit. Dalším problémem může být vaše roztěkanost, tak si dejte zejména v sobotu a v neděli pozor při hrách na úrazy !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Využijte v první polovině týdne své bystrosti a schopnost jít u všeho "až na jádro pudla". Nebojte se s příbuznými, sourozenci a třebas i se sousedy otevřít témata, o kterých s vámi z jakéhokoliv důvodu nikdo z nich nechtěl hovořit. Mnozí si konečně ujasníte, proč setkání s jistým člověkem vždy berete jako něco osudového ! Dusno na domácí půdě zažijí v druhé polovině týdne ti, kteří sdílí domácnost společně s vícero generacemi. Povšechně se doma obrňte trpělivostí a shovívavostí. Zejména rodiče či prarodiče mohou mít v sobotu a v neděli velké nároky a vymýšlet si na vás práci takového rozsahu, že se budete muset opakovaně zhluboka nadechnout a počítat do deseti, jinak vybouchnete a z hádek se vymotáte až v neděli večer !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první půolovině týdne si ujasníte, co je pro váš život opravdovou prioritou. Přijdete na to, že sice jste v klidu a spokojeni, když na kontě máte sumičku s vícero nulama na konci, ale zdraví vaše a těch, které milujete, je přeci jenom zásadní a nejdůležitější pro váš spokojený život. Dokonce někteří půjdou tak daleko, že se obejdnáte na preventivní prohlídku u lékaře, nevylučuji, že nebudete litovat peněz a navštívíte i nějakého věhlasného léčitele. V druhé polovině týdne vás někdo z příbuzných či soused zavalí nejen svými problémy, ale bude chtít od vás i okamžitou pomoc. Jakmile ale podáte někomu byť jen prstíček, ušijete sami na sebe bič. Začne na vás totiž přehazovat čím dál víc ! Dokonce může nastat situace, že budete vyzváni rozsoudit jakýsi spor. V takovém případě vemte okamžitě nohy na ramena a utečte hodně daleko, neb váš výrok se líbit nebude ani jedné z rozhádaných stran, a během sekudny obrátí svoji hádavost vůči vám !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Velmi dobře uděláte v první polovině týdne, když energii, kterou budete mít tendenci investovat do kontroly rodinny, hlavně dětí, namíříte jiným směrem a využijete ji v něčem kreativním. Prostě se vrhněte na nějaký svůj koníček, zálibu, hlavně rodinu nechte volně dýchat ! Pokud jste čerstvě zamilovaní, probudí se ve vás žárlivost a s tím půjde ruku v ruce nápad nějakou lstí k sobě intimního partnera doslova "připoutat". V druhé polovině týdne vás může nemile překvapit mnoho nečekaných a nepředvídatelných výdajů, zejména v souvislosti s intimním protějškem. S velkorysostí proto šetřete ! Léto ještě nekončí, a vy si můžete pořádně rozmetat svůj peněžní rozpočet.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Snažte se brzdit v první polovině týdne. Nepříjemně totiž začnete vrčet v momentě, když něco nebude úplně tak, jak byste to chtěli vy. Můžete dokonce "jen to svoje" prosazovat až nátlakových způsobem. Ba co víc, jakmile vám ostatní nebudou věnovat největší pozornost, můžete je začít obviňovat, že vás nemají rádi ! V druhé polovině týdne vás konstelace začnou svádět k přehánění. Zejména v sobotu a v neděli se yyhněte sladkostem, alkoholu, těžkým jídlům, a neopomíjejte dodržovat pitný režim, zejména mezi 15. až 19. hodinou ! Pokud vás začne pobolívat v oblasti ledvin, lze předjímat, že ve vašem životě, zejména v partnerství, je něco, co vám vadí, co vám nevyhovuje, doslova vás to žere, ale jako správné Váhy pro udržení klidu a harmonie nic neřešite. Jenže druzí nemohou ani tušit, že nějaký problém máte, když o něm nehovoříte !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Do druhých uvidíte v první polovině týdne tak, že vám neunikne nic, na co myslí, co je trápí, co mají "za lubem"...Zejména přátelé vás ničím neošálí ! Pokud se pustíte do vyjednávání s nějakou větší organizací, neproděláte, neb přesně odhadnete, kam až můžete zajít a například svoji odměnu za provedenou práci či službu si stanovíte a obhájíte přesně dle svých představ ! Během víkendu budete mít tendenci ke "stavění vzdušných zámků" a dle toho budou vypadat i vaše rozhodnutí. Nedivte se, že když se pustíte do nějaké práce, lidé ve vaší blízkosti budou kroutit nevěřícně hlavou ! Nepouštějte se hlavně do žádných sporů, protože vítězem bude vždy váš oponent, ikdyž budete v právu vy !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Intuice vám v první polovině týdne vždy napoví "správný směr". To vám dá příležitost navázat spoustu nových a velmi užitečných kontaktů, které vám v dalším období mohou pomoci k úspěchu. Zato city vůči intimnímu protějšku "můžete držet pod kontrolou" neb se vám do dušičky vloudí stín nedůvěry. V druhé polovině týdne se nenechávejte zahnat do kouta požadavky svých přátel, organizace nebo větší společnosti, pro kterou pracujete. Dělejte si vše svým tempem, hlavně se nenechte nikým ovlivňovat, popohánět, a na námitky typu ""ten to dělá takhle a takhle"" nereagujte !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne budete silně vnímat, jak jste přitahováni k cizím kulturám, což by u mnohých mohlo znamenat, že se začnete přiklánět k jiné, živočišnější a lidštější životní filozofii. Uvědomíte si totiž, že důvěra a hlavně láska jsou atributy, které mohou obohatit a okořenit váš život! Zejména narození okolo 26.12. v sobě objeví ohromnou sílu, ale i touhu po sexu ! Tuhle bouři ve vás vyvolá Pluto, které přechází přes vaše Slunce v trigonu na Venuši. Pokud jste např. v etapě rozvodu, můžete v tomto týdnu změnit názor, a obnovit, oživit bývalý partnerský vztah. Ve dnech víkendu se na veřejnosti držte zpátky, protože si můžete "uříznout" pořádnou ostudu. Nepouštějte se ani do diskusí, natož do sporů či hádek, pokud se budou týkat vaší profesní činnosti, kariéry. Zavolá-li vám nadřízený, klidně si zalžete a trvďte, že jste ""xy"" kilometrů od domova. Jinak vás vyzve k nějaké práci, a nebude brát ohled, že relaxujete..prostě že je víkend.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdnee budete mírně neklidní, prostě nevydržíte sedět jen tak s rukama v klíně a odpočívat, relaxovat. Začne vám být totiž jasné, že vztahy povšechně musí být založeny na poctivosti, bezúhonosti, odpovědnosti vůči vzájemným povinnostem a každý musí mít prostor pro vlastní názory. Proto se okolo své drahé polovičky budete pohybovat "po špičkách", budete stále vymýšlet nějaké zábavné aktivity, aby nebyla nuda, a váš sex může připomínat "Milování v modré laguně". Během víkendu vám může ""podrazit nohy"" vaše přehnaná snaha být zajedno s lidmi okolo sebe, a hlavně nikomu neoponovat. Nějaký fiškuntál toho využije, a předvede vám, že za svoje práva a spravedlnost se musíte umět doslova prát, jinak vás druzí začnou šidit ! Nic se prostě nemá přehánět a vy si během soboty a neděle uvědomíte, že prostě nejde být vždy a za všech okolností se všemi zadobře. Pokud budete cestovat, raději volant přenechte někomu jinému, protože svojí prudkostí a nerozvážností se můžete připravit o pověst dobrého řidiče.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nebuďte v první polovině týdne překvapeni, když se udobříte s člověkem, se kterým již delší dobu nemluvíte anebo znovu navážete spolupráci s dřívějším obchodním partnerem. Dokonce smlouvy které byly před nedávnem zrušeny či ukončeny mohou být obnoveny ! Pokud se v druhé polovině týdne dostanete do situace, že budete potřebovat větší finanční obnos, než máte na svém kontě, vydržte to, nepůjčujte si ! Pod tlakem byste totiž podepsali smlouvu s nebankovní finanční institucí, jenže půjčka vás bude v dalším období lichvářskou úrokovou sazbou doslova strašit jak noční můra.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Nový DETOX program! 
Poslední den Biostylu 2009 
Týdenní horoskop: 10.6. - 16.6.2013 
Týdenní horoskop: 6.9. - 12.9.2010 
Výsledky dubnové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny