Články

 

19.09.2012 - Iva Veselá

Přesvědčte se: Pohodlné nošení kontaktních čoček

2227ZjY.jpg

 

Brýlím, tradiční pomůcce k překonání příznaků vady očního aparátu, postupně začíná docházet dech. Na mnoha frontách totiž vítězí jiný modernější produkt lépe adaptující potřeby současné společnosti. Kontaktní čočky již dávno nejsou vnímány jako obtížně dostupný prostředek ke korekci zraku. Stále však kolem nich u části populace bohužel převládá určitá aura nejistoty ohledně všech vlastností prodávaných modelů. Je pravda, že kontaktní čočky v očích nesnesete? Cítíte je celý den a nemyslíte na nic jiného? To je jen ukázka několika otázek, jež na následujících řádcích uvedeme na pravou míru. Pakliže o čočkách uvažujete a láká vás znovunabytá svoboda v aktivitách, které již brýle nijak neomezení, dozvíte se uceleně základní informace, jenž před první návštěvou lékařského odborníka potřebujete znát. Na oplátku za tento krok získáte výhodu nejen celého zorného pole, ale také můžete zapomenout na čištění zamlžených brýlí. Dámy ocení přirozený vzhled, jenž se neschovává za skly ani obroučkami.

 

Kouzlo kontaktních čoček leží v jejich jednoduchosti

Ať již budete provádět jakýkoliv úkon spojený s nasazením, vždy se jej hravě naučíte a později kdykoliv zopakujete. Váš ranní rituál se pouze rozšíří o novou součást - vložení kontaktních čoček do očí. Nejde však o pravidlo, protože existují tzv. kontinuální modely, s nimiž dokonce můžete i spát. Když již zmiňujeme tento odlišný výrobek, dozajista nebude na škodu stručně představit jednotlivé odlišnosti zboží. Nemáme přitom na mysli vlastnosti týkající se korekce zraku, které pochopitelně vždy musí vyhovovat individuálním potřebám, což zajistí oční specialista. Míříme do oblasti rozdílné doby nošení. Ta začíná na jednom dni, další milník spatřuje u dvou týdnů a svoji pouť zakončuje v jednotkách měsíců. Právě například čtvrtletní kontaktní čočky obstarávají pro svého majitele všechny nezbytnosti spojené s perfektním zrakem za obzvláště příznivých finančních podmínek, protože doba jejich pravidelné výměny znamená jen ojedinělý nákup. Vraťme se však zpět k slíbenému posouzení komfortu. Ten zajišťuje především použitý materiál, z něhož se čočky produkují. Dále existuje prostředek, jenž dokáže pomoci již během prvních nesympatických projevů v očích. Ve své podstatě supluje funkci běžných slz, jež přispívají k udržení optimálního prostředí, v němž čočky tráví den. Speciální oční kapky často nalézají své místo v kabelce, zásuvce stolu, tašce či na jiném snadno přístupném místě. S bleskovou účinností okamžitě zvyšují pohodlí a dávají zapomenout, že čočky vlastně nosíte.

 

Kam s nimi, když nejsou v očích?

2228Njc.jpgK uchování slouží k tomu určená pouzdra na kontaktní čočky. Jejich použití se stává prakticky nutností, protože dokáží zpětně odlišit model pro levé a pravé oko, čímž zabraňují nechtěné záměně. Řada produktů navíc vyniká netradičním designem, a proto lidé preferují styl i zpracování, jenž jim nejvíce vyhovuje. Z široké nabídky si dozajista vyberete i vy.

 

 

Pro Bio-Life.cz: Cockovnik.cz


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 3 bodů z pěti


Čtěte také:

100 tahů kartáčem a dost 
Jak se rychle zbavit oparu 
Jak se toxiny dostanou do těla? - 1. část 
Některá fakta o detoxikaci 
Recepty pro krásnou pokožku 


Diskuze

Marek Švec
Web: http://www.cocky-kontaktni.cz

Já jsem přešel z brýlí na čočky, a jsem spokojen, nakupuju tady a vždy mám nějakou slevu. díky za článek

12.01.2016 11:23
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny