Články

 

24.06.2013 - Iva Veselá

Ekologická domácnost? Zkuste Proseptik

2396NDY.jpg

 

Máte domek nebo chatu se septikem nebo čističkou a navíc velkou zahradu, a řešíte, jak se o všechno ekologicky postarat a zároveň i ušetřit? Česká firma Proxim přichází s inovovanou řadou biologických přípravků Proseptik pro domácnost a zahradu, které usnadní a zlepší fungování odpadů, septiků, čističek, ale i prospějí i zahradě.

Mnoho lidí se dnes chce o domácnost starat ekologicky a šetrně. K těmto rozumným a uvědomělým lidem se řadí hlavně ti mladí s rozhledem, maminky s malými dětmi, které se snaží své děti ochránit a správně je nasměrovat do života, a také starší lidé se vztahem k přírodě a svému okolí.

 

2397YzY.jpgŘada PROSEPTIK funguje na principu „chytrých přírodních bakterií“. Díky nim se produkty Proseptik šetrně a účinně starají o odpadní potrubí v domech, o septiky, komposty apod. Tyto produkty nejlépe fungují, když jsou i přípravky na mytí nádobí, praní a vytírání ekologicky šetrné a tím dokážou pozitivně ovlivnit celý stav domácnosti i okolí. Díky těmto produktům si vytvoříte ekologické a zároveň účinné fungování domácnosti.

 

PROSEPTIK Aktivátor septiků způsobuje rychlý rozklad organického odpadu v septicích a navíc zabraňuje zápachu. Aktivátor septiků určitě ocení i majitelé domácích čistíren odpadních vod, protože podporuje fungování těchto zařízení a zamezuje zápachu.

 

2398ZmF.jpg

Biologický čistič odpadů zajistí účinné čištění odpadů a potrubí v domácnostech bez použití chemie a agresivních přípravků. Nejen, že vaše potrubí a odpady v domácnosti budou čisté, průchozí a budou správně fungovat, ale i odpad, který vaše domácnost vyprodukuje, bude mnohem menší zátěží pro přírodu.

 

PROSEPTIK Bio Tablety jsou šumivé bio tablety s vysokým obsahem účinných bakterií proti zápachu a tvorbě organických usazenin v kanalizaci a potrubí. Používají se pro rychlé a účinné nastartování aktivních látek v odpadech a potrubí.

 

2399OTE.jpgV neposlední řadě nesmíme zapomínat na zahradu a kompostování organického odpadu. Proseptik Aktivátor kompostu, stejně jako ostatní přípravky řady Proseptik, je čistě biologický a slouží k urychlení kompostovacího procesu a tak pomůže účinně vytvořit kvalitní bio kompost.

 

Vaši snahu o co nejšetrnější používaní přípravků a vaši domácnost bez chemie oceníte nejen vy sami, ale hlavně vaše děti, které budou žít v čistém a zdravém prostředí a ještě se naučí myslet na své okolí a přírodu stejně jako vy. A to je jejich naděje do budoucnosti.

 

Více o přípravcích produktové řady Proseptik na: http://www.proxim-pu.cz/index.php/produkty/biologicke-pripravky-proseptik

 


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 4.25 bodů z pěti


Čtěte také:

Ginkgo biloba, žijící fosílie 
Jak na výrobu rostlinného hnojiva? 
Která místa doma jsou ta nejšpinavější? 
Kuchyňské houbičky jsou líhní bakterií 
Mini kiwi 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny