Články

 

22.01.2013 - Iva Veselá

Jak si zdravěji slaně zamlsat - krekry Bohemia Natura


Značka Bohemia uvádí na trh jedinečné delikátní krekry Bohemia Natura. Každý kousek je vyroben ze stoprocentně přírodních surovin, obsahuje celozrnnou mouku, která je bohatá na vlákninu. Skvěle se hodí pro lehkou svačinku na doplnění energie i jako ideální pochoutka třeba k vínu, sýrům nebo olivám. Podle nálady a chuti si můžete vybrat ze tří druhů – kmínové, solené nebo vícezrnné. Varianta vícezrnné navíc obsahuje čtyři druhy semínek.

 

Ing. Iva Veselá

"Dovolte mi představit nové slané krekry Bohemia Natura, na kterých jsem s firmou Bohemia spolupracovali. Jedná se o produkt, který má být zdravou alternativou klasických slaných krekrů. Nesnažili jsme se vytvořit produkt zdravé výživy se všemi dietními parametry, ale zdraví prospěšnou a velmi chutnou náhradu nezdravého slaného mlsání.

Naším terčem tedy byli zdravochtiví mlsalové, kteří nemají vždy čas připravit si svačinku a jsou přes den o hladu. Krekry se také velmi hodí k večernímu pohoštění nebo posezení s přáteli. Výhodou zobání krekrů je to, že vysoké množství vlákniny více zasytí - přes den nehladovíte a večer se zbytečně nepřejíte. Krekry jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí, žádná zbytečná chemie a dochucovadla navíc jsme nepřidávali.

Krekry Bohemia Natura mají tyto přední vlastnosti:

  • vyrobené z celozrnné pšeničné mouky
  • obsahují několikanásobné množství vlákniny než klasické celozrnné a "zdravé" krekry
  • obsahují vhodné množství soli (mohou občas zobat i hypertonici)
  • varianta vícezrnných krekrů obsahuje prospěšné omega-3 mastné kyseliny
  • varianta s kmínem prospívá trávení (kmínová silice je vhodná proti nadýmání)

 

Všechny máme svůj denní rozvrh, pracovní i rodinné povinnosti. Při každodenním shonu se nám ale stává, že zapomeneme pravidelně doplňovat energii a často se opravdu najíme až doma. Přitom kvalitní potraviny bychom měly jíst 5x denně a vyhnout bychom se měli také hladovění během dne. Bohemia Natura představují chutnou svačinku, která se pohodlně vejde do kabelky a zasytí kdykoliv během dne. „Lidé často zapomínají myslet na pravidelný příjem jídla. V obchodě koupí, co je nejblíž po ruce a co mnohdy nemá nic společného s kvalitními potravinami. Není dobré ani zůstávat o hladu, tím si zpomalujeme metabolismus. Pokud jste v časovém shonu, zkuste vzít do kabelky krekry Bohemia Natura. Jsou vyrobeny ze stoprocentních přírodních surovin, obsahují celozrnnou mouku a jsou bohaté na vlákninu,“ vysvětluje výživová poradkyně Food Life, Ing. Iva Veselá.

 

 

V případě dotazů ohledně hubnutí a vyváženého stravování kontaktujte výživového poradce!

 

Varianty krekrů

Lehké delikátní krekry Bohemia Natura navíc skvěle chutnají a díky vysokému obsahu vlákniny a celozrnné mouky vám rychle dodají potřebnou energii. Kromě kmínových a solených krekrů jsou v nabídce také vícezrnné, které obsahují čtyři druhy semínek - lněná, slunečnicová, sezamová a dýňová. Ať už otevřete Bohemia Natura sama pro sebe nebo k posezení s přáteli u vína a sýrů, určitě půjde o dokonalý chuťový zážitek.


Doporučená MOC pro všechny druhy Bohemia Natura (85g) je 19,90 Kč.

 

 

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 1 bodů z pěti


Čtěte také:

Jak připravit pomazánku z dýňových semínek 
Jak vyzrát na chutě na sladké 
Ořechy - víte, kde všude je můžete použít? 
Přejedli jste se o svátcích? 
Vánoční cukroví zdravě a chutně 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny