Články

 

27.09.2012 - Iva Veselá

Přírodní kosmetika Alverde

 

Říká se, že kdo šetří, má za tři. Platí toto rčení také v případě přírodní kosmetiky, anebo je zde kvalita přímo úměrná ceně? Chcete-li vyzkoušet certifikovanou přírodní kosmetiku, která ušetřní peněženku, vyzkoušejte kosmetiku značky Alverde.Alverde je přírodní kosmetika, která používá pouze suroviny z biologicky kontrolovaných přísad. Zkoupíte ji výhradně v síti drogerií DM. Kosmetika má certifikát BDIH a cena výrobků naprosto úžasná!

 

Alverde - nejprodávanější přírodní kosmetika

Alverde přírodní kosmetika začala být prodávána v roce 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky. V prodejnách dm v České republice je k dostání od roku 2002. alverde v sobě spojuje vysoce hodnotné rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky. Vytváří tak velice přesvědčivou a bohatou škálu produktů a má stabilní pozici na trhu. Příznivcům přírodní kosmetiky nabízí alverde kromě pečujících produktů o pleť obličeje, pokožku těla a vlasy také řadu dekorativní kosmetiky, speciální dětské produkty a ucelenou řadu péče pro muže alverde MEN. V Německu je alverde nejprodávanější značkou přírodní kosmetiky.

 

Kvalita podléhá přísným kontrolám

Trvalá udržitelnost je pevně zakotvena ve filosofii značky. Produkty alverde přírodní kosmetiky jsou certifikovány jako „kontrolovaná přírodní kosmetika“ a nesou pečeť BDIH. Znamená to, že při výrobě se upřednostňují čistě přírodní suroviny. Důležitou roli hraje ekologická snášenlivost produktu, postupy výroby, které nezatěžují životní prostředí a šetří přírodní zdroje, a optimální biologická odbouratelnost surovin. Velká část produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt. alverde klade velký důraz na trvalou udržitelnost také při výběru obalů. Ve většině případů proto u produktů nenajdete příbalový leták. Papír, z něhož je obal vyroben, nese certifikát FSC, který garantuje, že pochází z příkladně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů s 50% recyklovatelným podílem.

 

Výhody kosmetiky

  • neobsahuje syntetické, vonné, konzervační ani živočišné látky
  • neobsahuje minerální oleje
  • označení "Vegan", certifikát BDIH (označení kontrolované přírodní kosmetiky)
  • pestrost (kosmetika vlasová, tělová, dekorativní,...)
  • velmi příznivá cena, nejoblíbenější značka přírodní kosmetiky u nás
  • velice příjemná vůně

 

Certifikát BDIH

 

Osobní zkušenosti

Od Alverde kosmetiky jsem zatím vyzkoušela vlasový šampon a kondicionér určený přímo pro hnědé vlasy (vlasy jsou opravdu krásně jemné, lesklé a objemné), krém na oči s kalendulou (velmi hezky voní), pleťová maska s peelingem (perfektně odstraní mastnotu a pleť je přitom stále hebká a vláčná), odličovač (obsahuje sice nějaké kousky něčeho - možná určeno jako jemný peeling - ale jinak velmi hezky voní a hydratuje), hydratační ampule (úžasná věc pro ty, kteří si za málo peněz chtějí dopřát 7-14 denní kvalitní hydratační kúru. Obsah ampule se nanese na obličej, krk a dekolt. Myslím, že s výsledkem budete velmi mile překvapeni), tělový krém (hezky se roztírá a ještě lépe voní) a odstraňovač nehtové kůžičky (tužka, na jedné straně je jakýsi zvlhčovač, na druhé straně vytvarovaná pro odstranění kůžičky - vyzkoušeno a funguje skvěle).

Nejdražší byly hydratační ampule (99 Kč), ostatní stojí od 50-80 Kč.

 

Chystám se ještě vyzkoušet něco z dekorativní kosmetiky (lesk na rty - mají hezké barvy a nepůsobí ani tak lepkavě, jak se dočítám na diskusích, krém na ruce - ten si snad všichni chválí, sprchový gel - mnozí už nechtějí po vyzkoušení kupovat jiný, rozjasňovač očí - je to krém a pudr v jednom s jemnými třpytkami, takže očka vypadají rozzářeně).

 

Negativa

Na diskusích se občas můžete dočíst, že odličovač očí štípe (nemusí působit problémy každému), řasenka nevydrží, pokud si budete sahat do očí, pleťová voda s mořskými řasami zvláštně voní, tuhý korektor je pro někoho až příliš tuhý apod. Dále oční stíny mi připadají příliš jemné, přírodní barvy a prachové, takže se obávám, že pro někoho nemusí být tolik výrazné. Kvůli prachovější konzistenci na očích nemusí vydržet tak dlouho a mohou skončit v záhybech očí.

Jinak ničeho jiného bych se nebála. Každý si kosmetiku musí vyzkoušet a zjistit, jak na ni reaguje pleť.

 

Alverde pro muže

Kosmetické řady pro muže jsou již na pultech drogerií DM, ale pouze v Německu. Můžeme tedy s napětím očekávat, kdy se objeví u nás. Pánové, máte se na co těšit!

 

Ukázkové ceny

vlasový šampón - 65 Kč

kondicionér - 65 Kč

sprchový gel - 44 Kč

kuličkový deobalzám s měsíčkem - 75 Kč
balzám na rty - 50 Kč

mýdlo - 20 Kč

make-up - 190 Kč

 

Závěrem

Přírodní kosmetika Alverde může být pro někoho opravdu číslem jedna nejen v kvalitě, vůní, ale také příznivé ceně. Tuto kosmetiku z vlastní zkušenosti doporučuji vyzkoušet každému.

 

Zdroj: www.bio-info.cz

 


Hodnocení článku

Hodnotilo 52 čtenářů průměrem 4.25 bodů z pěti


Čtěte také:

Bio kosmetika od Victoria’s Secret 
Dětská přírodní kosmetika 
Farfalla - luxusní bio kosmetika 
Přírodní péče o mastnou pleť 
Tropicai BIO - kokosové variace 


Diskuze

Mija

Přírodní vlasová kosmetika

Oprava https://www.vlasove-transplantace.cz/

09.07.2022 17:48
Mija

Přírodní vlasová kosmetika

Dobrý den, jsem po zákroku na této klinice https://www.vlasove-transplantace.cz/ , bylo doporučen bych používala přípravky na přírodní bázi. Chtěla bych se Vás zeptat jakou přírodní vlasovou kosmetiku mám používat na vlasy. Děkuji.

09.07.2022 17:46
Kikimora
Web: http://https://www.dm.cz/dm-znacka/alverde/

opravuji se, ať je odkaz aktivní pro vás, kdo by chtěl zakoupit

06.01.2020 16:25
Kikimora

Jestli jste zaznamenali, nyní je alverde i k dostání online na https://www.dm.cz/dm-znacka/alverde/

06.01.2020 16:20
lenka
Web: http://beautytipy.cz/

Ahoj, já bych Alverde hodnotila spíše průměrně, ale věřím, že svoje zákazníky si najde. Mrkla jsem jak to hodnotí v Německu. A třeba jejich kokosový olej nedopadl zrovna nejhůře, skončil na 3. místě z 8 respektive 9 produktů s hodnocením dobrý.

27.08.2019 15:27
Lenka
Web: http://https://www.beautytipy.cz/

Alverde

Ahoj, já bych Alverde hodnotila spíše průměrně, ale věřím, že svoje zákazníky si najde. Mrkla jsem jak to hodnotí v Německu. A třeba jejich kokosový olej nedopadl zrovna nejhůře, skončil na 3. místě z 8 respektive 9 produktů s hodnocením dobrý.

27.08.2019 15:25
Martina

Mrknu na ni, mají i nějaké líčení, to bych určitě chtěla vyzkoušet. Děkuji za radu.

02.12.2018 18:18
Vendy

Stránku neznám, ale produkty z ní znám Urtekram a Montbrun

01.12.2018 19:19
Martina

Znáte někdo některou přírodní kosmetiku, kterou prodává milujubio.cz? Chtěla bych nějakou pořídit s nevím kterou. diky

30.11.2018 19:43
Kamila

Až na to, že Oriflame a Rior nejsou přírodní ani náhodou. Složení stejné jak ty chemické sračky z drogérky.

03.01.2017 14:03
Vanda

Mám od přírody také jemné krepaté vlasy. Zkusila jsem spíše jen ze srany vlasové sérum pro jemné vlasy s výtažkem citronové máty a bambusu. Fénování sice zabralo více času, protože sérum se nesmývá, když se vlasy stále lepily už jsem z nich chtěla sérum vymýt, ale po vysušení jsem se nestačila divit jak mé vlasy nabyly na objemu. Jen nikde nepíší jak často je možné používat nevíte někdo?

17.10.2016 11:00
Etela

Já už si s vlasy nevěděla rady,přestože si je nijak neničím, byly krepaté,čím dál více jemnější, vypadaly nezdravě, vyzkoušela jsem vše možné až narizila na šampon Alverde a po jednom umytí se vlasy vrátily do normálu. Nechápu?! Pokud by šampon obsahoval tolik chemie, jako značkové šampony asi by si to výrobce nedovolil neuvést a já tam žádné metyly, propyly,butyly nenašla a ty jsou v 90%kosmet. výrobků a způsobují rakovinu.

11.08.2016 12:40
Katka

souhlasím s Adou

Milá Scheh podívejte se na www.slozenikosmetiky.cz a změníte názor i na ty nejdražší značky. Nevěřila bych, co je v krému od Dioru pro ty nejbohatší sféry lidí. Fuj, natírat si na sebe produkty z mrtvých zvířat, je za tu cenu totálně ujeté...

27.05.2016 15:10
Ada

pro shech

Myslím,že je asi lepší kupovat \"přírodní\"kosmetiku od \"renomovaných\" firem jako je Oriflame nebo Rior a podobně.Četli jste někdy složení?? Je to snad vyrobené z odpadu z chemické továrny.(umělá barviva-karcinogeny-alergeny-ropa....atd. Ať je to šampon nebo krém nebo šminky.Vše jako z chemičky. Autokosmetika je snad lepší :D

27.04.2016 08:56
Michele

Ryor a Oriflame jsou ověřené chemické výrobky, které vedle přírody ani neležely. Právě proto, že jste složení výrobků Alverde NEčetla, můžete tvrdit, že je to chemka. Kdo si ho přečetl ví, že píšete bludy. Přírodní kosmetika nemusí být vůbec drahá. Doma si toho spoustu vyrábím a stojí to minimum.

26.01.2017 10:41
Adriana

?

a je to testované na zvířatech ?? :)

02.03.2016 21:52
Michele

Přečtěte si článek, prohlédněte certifikáty, potom pište ;-)

26.01.2017 10:42
Lukáš

SCHEH-Proč by nemohl být přírodní a zároveň kvalitní za tu cenu?Aby krém mohl být kvalitní tak musí stát 50eur?Nejdříve si zjistěte proč má alverde \"levné\" produkty a potom něco říkejte o ceně/kvalitě.

10.05.2013 21:38
Kateřina Matysková

Dobrý den, zaujaly mně Vaše výrobky, proto se chci zeptat, zda poskytujete vzorečky zdarma. Děkuji, s pozdravem Kateřina Matysková

29.03.2013 13:51
scheh

???

vy si fakt myslíte, že krém za 2 eur je kvalitný - ešte aj prírodný?? to snáď nie... uff ... :(

06.01.2013 19:20
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny