Články

 

01.01.2009 - Iva Veselá

BIO balzámy s bambuckým máslem

 

Vzpomínáte si na článek Bambucké máslo - ženské zlato? Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se v nezatížené volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Poté se praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové konzistence. Zanechává pokožkou jemnou a vláčnou, navíc na ní vytvoří jemný ochranný film, který uzamyká vlhkost v pleti a pěstí ji dlouhodobě. Každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí.

 

Na výběr máte hned několik produktů, které si lze vybrat podle vaší potřeby: Vanilla bio balzám, Růžový bio balzám, rakytníkový, měsíčkový, limeta - lemongrass, erotika, levandulový, konopný, eukalyptový, dětský, devatero kvítí, atopikderm a klasické bambucké máslo.

 

Růžový BIO balzám


Luxusní jemný balzám pro každodenní péči o pokožku celého těla. I zde výrobce značky Saloos Naturcosmetic klal důraz na vyváženou recepturu s vysokým obsahem bambuckého másla a šípkového oleje (oba v bio kvalitě). Balzám je obohacen o vzácnou bulharskou růži, která umocňuje jeho pěstící a regenerační účinky. Dokonale hydratuje a vyživuje pokožku, celkově ji zjemňuje a zvláčňuje, chrání před nepříznivými vlivy prostředí a zároveň zvyšuje její odolnost. Balzám se výborně vstřebává, bez pocitu mastnoty. Jeho aplikace přináší skutečný požitek, zanechává pleť na dotek sametově hebkou. Nádherná vůně čerstvých růžových lístků hýčká tělo i duši, pozitivně ovlivňuje psychiku a přináší pocit harmonie a radosti. Je vhodný i k relaxační masáži.

 

Rakytníkový BIO balzám


Jedinečné spojení bio bambuckého másla a vzácného oleje z rakytníku řešetlákového svými léčivými účinky poskytuje kůži spolehlivou ochranu před volnými radikály. Omezuje tvorbu vrásek a je velmi účinný na kožní onemocnění, akné, ekzémy a lupénku. Má vysoce regenerační účinky po ozařování, popáleninách a drobných poranění. Bez parfemace, vhodný i pro malé děti. Jde o čistý přídorní produkt.


Účinky:

- ideální péče a ochrana pro každý typ pleti
- dokonalá hydratace a regenerace velmi suché a namáhané pokožky celého těla
- prevence vzniku strií
- ochrana před nepříznivými vlivy prostředí
- účinná péče a výživa pokožky postižené ekzémy a lupénkou
- protizánětlivé účinky, hojení popálenin a drobných oděrek


Bio Karité konopný balzám


Hojivý konopný bio karité balzám je speciálně určen pro problematickou pokožku. Jedinečná kombinace léčivého konopného oleje lisovaného za studena, bio bambuckého másla a vzácných vosků má výrazné antibakteriální, protizánětlivé a regenerační účinky. Balzám je vysoce účinný při lupénce a atopickém ekzému. Omezuje vysušování a popraskání pokožky.
Čistý přírodní produkt.Základem Bio Karité balzámů je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné bio oleje té nejvyšší kvality, vzácné vosky (včelí vosk, candellina), bylinné etrakty a 100% přírodní esenciální oleje. Spojením těchto přírodních látek vznikají nezaměnitelné a vyjímečné receptury pro pěstění pokožky celého těla.
Čisté léčivé bambucké máslo s mimořádně účinnými přírodními pěstícími složkami násobí účinky balzámů a jejich všestranné využití.
Bio Karité balzámy předávají pokožce tolik potřebné výživné látky, hydratují, zvláčňují, regenerují a urychlují hojení. Mimořádně jemné balzámy zaručují při pravidelném používání velmi vysokou účinnost. Balzámy jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.


Jak Bio Karité pomáhá:

- ideální péče a ochrana pro každý typ pleti
- dokonalá hydratace a regenerace velmi suché a namáhané pokožky celého těla
- prevence vzniku strií
- ochrana před nepříznivými vlivy prostředí
- účinná péče a výživa pokožky postižené ekzémy a lupénkou
- protizánětlivé účinky, hojení jizev, popálenin a drobných oděrek
- jemné ošetření dětské pokožky

 

Bio Karité dětský balzám


Nejjemnější složení bio bambuckého másla spolu s bio oleji jsou tím nejlepším pro jemnou a citlivou pokožku dětí a miminek již od prvních měsíců života. Harmonické spojení levandule, heřmánku a geránie působí desinfekčně, vyživuje a zklidňuje zanícenou pleť a chrání ji před vnějšími vlivy prostředí. Dětský balzám je skutečným pohlazením, zcela odpovídá potřebám citlivé dětské pokožky. Jedná se o čistý přírodní produkt.
Základem je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné bio oleje té nejvyšší kvality, vzácné vosky a esenciální oleje. Balzámy zásadně neobsahují živočišné tuky z mrtvých zvířat (sádlo, vorvaňovina, zvířecí kolagen), minerální oleje a bílou vazelínu. Tyto suroviny bývají součástí převážné většiny běžných mastí a balzámů.

 

 

Oleje-kosmetika-svicky.cz

 


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Extra panenský kokosový olej 
Mýdlové ořechy 
Nové výrobky dětské kosmetiky Baby Time 
Proč používat přírodní kosmetiku? 
Původ a vlastnosti henny 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny