Články

 

22.02.2010 - Iva Veselá

Kosmetika Cannaderm, Le Chaton a LeChavre

 

Rádi bychom Vás seznámili s přírodní kosmetikuu výrobců Cannaderm, Le Chaton a LeChavre. Každá z těchto značek zaujímá na kosmetickém trhu jedinečné a nezastupitelné místo. Objevte kosmetiku těchto společností zaručujících účinnost a efektivitu svých preparátů.

 

Z psychotropní látky kosmetika

Rostlina Cannabis Indica byla po dlouhá léta známa jen díky zneužívání v nich obsažených alkaloidů pro psychotropní účely. Výrobce přírodní kosmetiky Cannaderm však dokázal z této rostliny vytěžit něco mnohem pozitivnějšího než omamné látky.

 

Cannaderm získává z konopí účinné látky pro výrobu přírodní kosmetiky s léčivými vlastnostmi. Konopné oleje obsahující nenasycené mastné kyseliny dodávají spolu s dalšími cennými výtažky lidské pokožce vysokou regenerační schopnost. Vyvážený poměr vitagenů, hojivé výtažky z léčivých bylin, nepřítomnost parfemace a ropných produktů, to jsou hlavní přednosti přírodní kosmetiky Cannaderm. Přítomnost výtažků z konopí zajišťuje hloubkovou péči o pokožku a napomáhá regeneračním schopnostem buněk. Veškeré ingredience kosmetiky Cannaderm mají svůj původ u stoprocentně ekologických producentů.

 

Le Chanton

Patříte-li mezi opravdu náročné zákazníky, věnujte pozornost značce Le Chaton. Produkty Le Chaton jsou silnou zbraní k boji se stárnutím pokožky, a to zejména z toho důvodu, že působí v hloubkových vrstvách lidské pokožky.

 

La-chevre

Ve složení kosmetiky La-chevre naleznete účinné látky z mořského planktonu, mořských řas a dalších rostlinných extraktů. Tyto vzácné přírodniny získává Le Chaton od renomovaných francouzských a španělských firem jako je Provital, Lipotec či Biotech Marine. Dalším z trojlístku výrobců vynikající přírodní kosmetiky je značka Le Chévre. Přípravky La-chevre zklidňují pleť a chrání pokožku před působením řady faktorů způsobujících její předčasné stárnutí. Produkty Le Chévre přináší kosmetiku z mléčných produktů, které se vyznačuje hypoalergeností.

 

 

Výrobky této kosmetiky můžete zakoupit v e-shopu Krasa-kosmetika.cz. Pokud uvedete do objednávkového formuláře zmínku, že jste přišli z našeho webu Bio-Life.cz, požádejte o slevu, která vám bude připočtena k objednávce.

 


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 3.67 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO balzámy s bambuckým máslem 
Bio RYOR Care 
Dětská přírodní kosmetika 
Nové výrobky dětské kosmetiky Baby Time 
Tropicai BIO - kokosové variace 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny