Články

 

13.08.2009 - Iva Veselá

Nové výrobky dětské kosmetiky Baby Time

 

Jedná se o velmi kvalitní produkty mající veškeré potřebné atesty pro zdravotní nezávadnost, jsou klinicky i dermatologicky testovány. Neobsahují umělá barviva ani mýdlo a jsou pH neutrální. Kosmetické produkty BabyTime pokožku chrání a jemně o ni pečují. Vzhledem ke svému složení je kosmetika vhodná i pro dospělé s velmi citlivou pletí či suchou pokožkou.


Velmi citlivá pokožka dětského tělíčka potřebuje ty nejjemnější a absolutně nezávadné pečující prostředky. Jakákoliv na oko lákavá přísada může pokožku miminka snadno podráždit či vyvolat nepříjemnou kožní reakci. Na trhu je nyní k dostání velmi kvalitní kosmetika pro ty nejmenší. V rámci značky BabyTime ji nabízí Penny Market.

 

Penny Market nabízí ucelenou řadu 7 základních kosmetických produktů:

 

Mycí gel

1484Y2E.jpg

- velmi jemný gel (ve dvou provedeních) pro pokožku i vlasy je vhodný pro denní použití. Obsahuje výtažky aloe vera (dodává vlhkost a zklidňuje), či výtažky z olivových listů

s alantoinem za pouhých 49,90 Kč (500ml).

 

Koupel

1485Yjg.jpg

- příjemná koupel s výtažky z olivových listů a s alantoinem jemně čistí a zároveň děťátko ošetřuje. Pokožka je chráněna před vysoušením. Penny Market nabízí 500ml

za 44,90 Kč.

 

Šampon

- šampon s výtažky z olivových listů a alantoinem myje obzvláště šetrně jemné dětské vlásky a citlivou pokožku hlavy. Vhodné i pro denní použití. Balení 300ml pořídíte za 34,90 Kč.

 

Krém proti opruzeninám

- ošetřuje pokožku v oblasti plenek. Svým složením ji spolehlivě chrání před vlhkostí a tím zabraňuj opruzeninám. Jemný olivový olej a panthenol zklidňuje pokožku, zmírňuje podráždění a napomáhá rychlejšímu hojení zanícené pokožky. Cena v obchodech Penny Market je 34,90 Kč.

 

Ošetřující tělový olej

1487ZDE.jpg

- je výborný k šetrné péči o jemnou dětskou pokožku. Díky olivovému oleji a vitamínu E je pokožka chráněna a vyživována. Balení po 300ml stojí 49,90 Kč

 

Mléko

- tělové mléko poskytuje ochranu a jemnou péči pro citlivou pokožku. Obsahuje olivový olej a alantoin. Mléko se rychle vstřebává a reguluje přirozenou vlhkost pokožky. K dostání je za 49,90 Kč.

 

Krém na obličej a tělo

1486NWR.jpg

- s olivovým olejem, alantoinem a včelím voskem, pokožku zklidňuje a chrání před vysoušením. Krém je velmi dobře roztíratelný a snadno se vstřebává. Speciální složení vytváří přirozenou ochranu pokožky. Krém stojí 34,90 Kč.


Hodnocení článku

Hodnotilo 5 čtenářů průměrem 3.4 bodů z pěti


Čtěte také:

Dětská přírodní kosmetika 
Effitan - nejúčinnější repelent na trhu 
i+m Naturkosmetik - opravdu vyvedený výrobek 
Původ a vlastnosti henny 
Tropicai BIO - kokosové variace 


Diskuze

petra Slámová

olej Baby time

Dobrý den, mám o olej zájem, kde si ho můžu objednat? Slámová

23.05.2014 14:16
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny